2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gulum okudugum kitapta catlamanin kremlemekle yaglamakla alakali olmadigini yaziyor. Istedigin kadar yagla catliycaksa her turlu catlarmis. Deri altindaki biseyin gerilmeye katlanma kapasitesiyle alakaliymis o durum.

Aynen bi anda oluverdi sanki
Valla beyazlaşınca belli olmuyor falan diyorlar da inşallah öyledir, yoksa insanın bakıp bakıp ağlayası geliyor yara gibi belimin iki yanında da oldu üç dört çizgi, ayy eşim bebegin hatırası çok güzel deyip duruyo sinir oluyorum, keşke biraz da onlar da hatıra kalsa

Gulum okudugum kitapta catlamanin kremlemekle yaglamakla alakali olmadigini yaziyor. Istedigin kadar yagla catliycaksa her turlu catlarmis. Deri altindaki biseyin gerilmeye katlanma kapasitesiyle alakaliymis o durum.
Katılıyorum sana ben çok dikkat etmiştim bu tamamen yapı meselesi . Neyse artık olan oldu bende bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar da o izlersorun değil

Evdeyim canım çalışmıyorum o yüzden sıkıntı olmuyor dedigin gibi çok saol

Hee valla ben de dünyanın suyunu içiyorum, habire kremleniyorum öyle olmasa ne olacaktı bilmem.. hay ben deri altımın gerilime katlanma kapasitesine diye başlayan cümleler kurmak istiyorum ben zaten şişmanım çatlamam diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı yine

Ay banada aynı tepki . Bak onlar bebişin hatırası dedikçe üstüne zıplayasım geliyor. Hem zaten Doğum sonrası lazere gidermişim geçermiş neresinden uyduruyorsa öyle bi tedavi var sanıyor

Kiyamam sanaa. Bende bunca ay catlamadim derken gecenlerde farkettim asagida gobegimin iki yaninda kedi tirmalamis gibi :) ben hic yaglamiyodum yani ayda 1 belki oda. Neyse evlatlarimizdan omur boyu bedenimizde hatira. Boyle dusunelim ♡ dovme yaptirmis gibi :))

Ay banada aynı tepki . Bak onlar bebişin hatırası dedikçe üstüne zıplayasım geliyor. Hem zaten Doğum sonrası lazere gidermişim geçermiş neresinden uyduruyorsa öyle bi tedavi var sanıyor
Hıııı benimki de bana bir yıllık cilt bakımı sözü verdi şapşal, sanki bebekle öyle her yere gidiliyor Emziren anneler lazer yaptıramıyormuş bu arada lazer diyince aklıma geldi, hormonlardan coşan tüyler umarım dökülür gider Doğumdan sonra yoksa nasıl olcak bu işler

Aynen bebegim bedenimizde onlardan hatira tasiycaz omur boyu ve bu cok duygusal ♡
Ameliyat izi için kremler veriliyormuş sezaryen sonrası olmadı oralara da sürerim diyorum . Baktım geçmiyor kalır . Ama farkettiniz mi bilmiyorum zamanla çok inceliyorlar ve görünmüyorlar bile gebeliklerinin üzerinden 5-10 sene geçenlere bi bakın öyle fena değil açıkcası. Sezaryen izi ise 2 sene içinde bile neredeki dedirtiyor ben görememiştim arkadaşımın dikiş izini

Zaten dogumdan sonra göbüşler patlamış balon gibi olacak, buna da şükür, miniklerimiz sağlıklı olsun gerisi boş

Evet ya o tüy meselesi sıkıntı . Ama bende neyi merak ediyorum biliyormusum canım göbeğimizdeki kahverengi çizgi boylu boyunca bende o geçicek mi acaba ve tabi göğüs rengi

Nerden alıyorsun canım onu kumaşcılardan falanmı, bebeğin eşyalarını çekmecelere koydum ama kıyafetler direk mobilyayla temas etmesin diye altına plastik olmayan ama şıkta duran bişeyler sermek istiyorum , bu amerikan bezini çekmecelerede serebilirmiyiz acaba ya da ne serebiliriz

Fermuarı yok canım, belki üstüne başka kılıf dikilebilir ama onun için de benim yetenegim yok kullanırken üstüne bir şey sereyim madem
ben yeni aldım içi elyaf ya da silikon, ayrımını bilemiyorum yıkadım makinede 40 derecede bir saatlik programda hiçbir şey olmadı.

Aynen yavrum tabikide cok miniklesiyolar ben 48 kilodan bi anda 59 olunca kalcam catlamisti bi kac yerden simdi coooook silik incecik beyaz cizgi halinde belli olmuyo dikkatli bakmadikca. Eczanede bi krem varmis 100 kusurlu o sanirim en aza indiriyomus olusan catlak izlerini. Adini bilmiyorum bi arkadasim onermisti.

Kızlar kandiliniz mübarek olsun ne kadar duanız varsa hepsi kabul olsun insallah doğan bebişimiz de sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün insallah bi kızımız bi oğlumuz var bile :) öbür bebekte iyidir insallah hızlıca kilo alıp büyüyodur
Reflü yatagı geldi baby jemin kokusu filanda yok beğendim ben
Hala daha çantasını tamamlayanlardan olarak çok tembelim. Eksikler bitmedi o valiz birtürlü kapanmadı ya
Benimde aynı canım pijamanın pacasını fila kestirmem lazım bi gidemedim daha cok eksiğim var valize bile koymadım bebişin hastane cıkısı yedeklerini cıkardım sardım carsafa bakalım halledicem insallah

Yanlış değilse contraxtubex gibi birşeydi duyduğum yanlış yazmış da olabilirim

Hayırlı olsun canım ben son dakika netten iptal ettim mağazada aldığım markayı görünce onun iadesini yaparlar bana Artık. Boyu büyük diye seçtim memnun kalırız inşallah

Evet ya o tüy meselesi sıkıntı . Ama bende neyi merak ediyorum biliyormusum canım göbeğimizdeki kahverengi çizgi boylu boyunca bende o geçicek mi acaba ve tabi göğüs rengi

annem geçen geldiğinde abimin eşinden bahsediyor ayyy görsen göğüs uçları ne karaydı, esmer olduğundan herhalde falan diye, o anlatırken göğsümü açtım annem şok ama sen esmer değilsin neden böyle olmuş diye, dedim muhtemelen senin de olmuştu ama unuttun yani geçiyor ve hatta unutuluyormuş herkes öyle söylüyor. Çizgi bir kaç ayda geçiyormuş, ama memişler emerken de öyle mi oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…