- 3 Mart 2017
- 2.810
- 3.142
- 133
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.381
Gulum okudugum kitapta catlamanin kremlemekle yaglamakla alakali olmadigini yaziyor. Istedigin kadar yagla catliycaksa her turlu catlarmis. Deri altindaki biseyin gerilmeye katlanma kapasitesiyle alakaliymis o durum.Bende çatladığımı bi kaç hafta önce kötü bir tesadüfle öğrendim alt kosom mahvolmuş. Halbuki yağlı güreşe çıkar gibi kremlenip yağlanıyordum, üzüldüm görünce ama demekki çatlayacaksan çatlıyormuşsun diyorum artık
Valla beyazlaşınca belli olmuyor falan diyorlar da inşallah öyledir, yoksa insanın bakıp bakıp ağlayası geliyor yara gibiAynenbi anda oluverdi sanki
Katılıyorum sana ben çok dikkat etmiştim bu tamamen yapı meselesi . Neyse artık olan oldu bendeGulum okudugum kitapta catlamanin kremlemekle yaglamakla alakali olmadigini yaziyor. Istedigin kadar yagla catliycaksa her turlu catlarmis. Deri altindaki biseyin gerilmeye katlanma kapasitesiyle alakaliymis o durum.
Evdeyim canım çalışmıyorum o yüzden sıkıntı olmuyor dedigin gibi çok saolYok canım sargı bezi değil yorgan astarı gibi bir kumaş tarzı birşey kaput bezi diyede geçiyormuş, evdeysen sıkıntı olmaz değiştirirsin çamaşır. Ben normalde de günlük pet kullanamadığım için bu çözümü bulmuştum çalışıyorum birde gün içinde çamaşır değiştirme şansım olmuyor. Bayağıda rahat oluyor yanıma alıyorum 5 6 tane kullan at. Hemde daha sağlıklı.
Hee valla ben de dünyanın suyunu içiyorum, habire kremleniyorum öyle olmasa ne olacaktı bilmem.. hay ben deri altımın gerilime katlanma kapasitesine diye başlayan cümleler kurmak istiyorumGulum okudugum kitapta catlamanin kremlemekle yaglamakla alakali olmadigini yaziyor. Istedigin kadar yagla catliycaksa her turlu catlarmis. Deri altindaki biseyin gerilmeye katlanma kapasitesiyle alakaliymis o durum.
Ay banada aynı tepki . Bak onlar bebişin hatırası dedikçe üstüne zıplayasım geliyor.Valla beyazlaşınca belli olmuyor falan diyorlar da inşallah öyledir, yoksa insanın bakıp bakıp ağlayası geliyor yara gibibelimin iki yanında da oldu üç dört çizgi, ayy eşim bebegin hatırası çok güzel deyip duruyo sinir oluyorum, keşke biraz da onlar da hatıra kalsa
Aynen bebegim bedenimizde onlardan hatira tasiycaz omur boyu ve bu cok duygusal ♡Katılıyorum sana ben çok dikkat etmiştim bu tamamen yapı meselesi . Neyse artık olan oldu bendebebişlerimiz sağlıkla doğsunlar da o izlersorun değil
Kiyamam sanaa. Bende bunca ay catlamadim derken gecenlerde farkettim asagida gobegimin iki yaninda kedi tirmalamis gibi :) ben hic yaglamiyodum yani ayda 1 belki oda. Neyse evlatlarimizdan omur boyu bedenimizde hatira. Boyle dusunelim ♡ dovme yaptirmis gibi :))Hee valla ben de dünyanın suyunu içiyorum, habire kremleniyorum öyle olmasa ne olacaktı bilmem.. hay ben deri altımın gerilime katlanma kapasitesine diye başlayan cümleler kurmak istiyorumben zaten şişmanım çatlamam diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı yine
Hıııı benimki de bana bir yıllık cilt bakımı sözü verdi şapşal, sanki bebekle öyle her yere gidiliyorAy banada aynı tepki . Bak onlar bebişin hatırası dedikçe üstüne zıplayasım geliyor.Hem zaten Doğum sonrası lazere gidermişim geçermiş neresinden uyduruyorsa öyle bi tedavi var sanıyor
Ameliyat izi için kremler veriliyormuş sezaryen sonrası olmadı oralara da sürerim diyorum . Baktım geçmiyor kalır . Ama farkettiniz mi bilmiyorum zamanla çok inceliyorlar ve görünmüyorlar bile gebeliklerinin üzerinden 5-10 sene geçenlere bi bakın öyle fena değil açıkcası. Sezaryen izi ise 2 sene içinde bile neredeki dedirtiyor ben görememiştim arkadaşımın dikiş iziniAynen bebegim bedenimizde onlardan hatira tasiycaz omur boyu ve bu cok duygusal ♡
Zaten dogumdan sonra göbüşler patlamış balon gibi olacak, buna da şükür, miniklerimiz sağlıklı olsun gerisi boşKiyamam sanaa. Bende bunca ay catlamadim derken gecenlerde farkettim asagida gobegimin iki yaninda kedi tirmalamis gibi :) ben hic yaglamiyodum yani ayda 1 belki oda. Neyse evlatlarimizdan omur boyu bedenimizde hatira. Boyle dusunelim ♡ dovme yaptirmis gibi :))
Evet ya o tüy meselesi sıkıntı . Ama bende neyi merak ediyorum biliyormusum canım göbeğimizdeki kahverengi çizgi boylu boyunca bende o geçicek mi acabaHıııı benimki de bana bir yıllık cilt bakımı sözü verdi şapşal, sanki bebekle öyle her yere gidiliyorEmziren anneler lazer yaptıramıyormuş bu arada lazer diyince aklıma geldi, hormonlardan coşan tüyler umarım dökülür gider Doğumdan sonra yoksa nasıl olcak bu işler
Canım ben hamileliğimden önce bile pet kullanamazdım hep kaşıntı ya da mantar yapardı. Ben amerikan bezi deniyor bizde normalde adı ne bilmiyorum ama ondan alıyorum ucuz bir şey zaten yıkayıp ütüleyip kesiyorum günlük pet gibi kullanıyorum bitince bir daha alıyorum. Ne kaşıntı ne mantar hemde daha sağlıklı oluyor. Şuanda da onlardan kullanıyorum hiç sıkıntım olmadı ve benimde akıntım çok aşırı oluyor. Dene istersen.
ben yeni aldım içi elyaf ya da silikon, ayrımını bilemiyorumFermuarı yok canım, belki üstüne başka kılıf dikilebilir ama onun için de benim yetenegim yokkullanırken üstüne bir şey sereyim madem
Aynen yavrum tabikide cok miniklesiyolar ben 48 kilodan bi anda 59 olunca kalcam catlamisti bi kac yerden simdi coooook silik incecik beyaz cizgi halinde belli olmuyo dikkatli bakmadikca. Eczanede bi krem varmis 100 kusurlu o sanirim en aza indiriyomus olusan catlak izlerini. Adini bilmiyorum bi arkadasim onermisti.Ameliyat izi için kremler veriliyormuş sezaryen sonrası olmadı oralara da sürerim diyorum . Baktım geçmiyor kalır . Ama farkettiniz mi bilmiyorum zamanla çok inceliyorlar ve görünmüyorlar bile gebeliklerinin üzerinden 5-10 sene geçenlere bi bakın öyle fena değil açıkcası. Sezaryen izi ise 2 sene içinde bile neredeki dedirtiyor ben görememiştim arkadaşımın dikiş izini
Benimde aynı canım pijamanın pacasını fila kestirmem lazım bi gidemedim daha cok eksiğim var valize bile koymadım bebişin hastane cıkısı yedeklerini cıkardım sardım carsafa bakalım halledicem insallahHala daha çantasını tamamlayanlardan olarak çok tembelim. Eksikler bitmedi o valiz birtürlü kapanmadı ya
Aynen oyle bitanem allah saglikla kavusmayi nasip etsin ♡Zaten dogumdan sonra göbüşler patlamış balon gibi olacak, buna da şükür, miniklerimiz sağlıklı olsun gerisi boş
Yanlış değilse contraxtubex gibi birşeydi duyduğum yanlış yazmış da olabilirimAynen yavrum tabikide cok miniklesiyolar ben 48 kilodan bi anda 59 olunca kalcam catlamisti bi kac yerden simdi coooook silik incecik beyaz cizgi halinde belli olmuyo dikkatli bakmadikca. Eczanede bi krem varmis 100 kusurlu o sanirim en aza indiriyomus olusan catlak izlerini. Adini bilmiyorum bi arkadasim onermisti.
Hayırlı olsun canım ben son dakika netten iptal ettim mağazada aldığım markayı görünce onun iadesini yaparlar bana Artık. Boyu büyük diye seçtim memnun kalırız inşallahKızlar kandiliniz mübarek olsun ne kadar duanız varsa hepsi kabul olsun insallah doğan bebişimiz de sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün insallah bi kızımız bi oğlumuz var bile :) öbür bebekte iyidir insallah hızlıca kilo alıp büyüyodur
Reflü yatagı geldi baby jemin kokusu filanda yok beğendim ben
Benimde aynı canım pijamanın pacasını fila kestirmem lazım bi gidemedim daha cok eksiğim var valize bile koymadım bebişin hastane cıkısı yedeklerini cıkardım sardım carsafa bakalım halledicem insallah
Evet ya o tüy meselesi sıkıntı . Ama bende neyi merak ediyorum biliyormusum canım göbeğimizdeki kahverengi çizgi boylu boyunca bende o geçicek mi acabave tabi göğüs rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?