2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tabi canim ekte kendim bir araya getirdigim takim var. Sifonyeri aslinda uzun olandan istiyorum ama gardrop buyuk oldugu icin kucukten alacam. Ahsap besik haric diger urunler Ikea dan.
çok güzel düşünmüşsün hem sade hem de şık olacak oda bitince detaylarla. Evet şifonyerin küçüğü oda için ferah olur ilerde oynayacak, yuvarlanacak :))) Beşiği kaç aya kadar kullanılıyor?

Benim gebelikten önce akıntım olmazdı ancak gebelik durumundan dolayı arttı. Çok şükür hiç idrar yolu enfeksiyonu yaşamadım. Parfümsüzlerden kullanmaya dikkat ediyorum sadece. Doktorum geçen hafta tekrarlattı idrar tahlilimi. Bir sorun yok dedi ama ben hiç danışmadım bu durumu. Yarın çalışabilir raporu almaya gidicem sorayım en iyisi

Ben bebeğin çantasını hazırladımda kendi çantama koyulacaklar ütülendi eksikler alındı ama valize yerleştirilmedi 29martta kontrolüm var o zaman yerleştireyim diyorum geç olmaz umarım
Sanırım yorulduk artık dimi benim daha bi şey yapasım kalmadı valla, ne bi şey almak istiyorum ne mağaza gezmek istiyorum.. bebek bakım çantası alamadım, onu alaydım iyiydi

Canım benim sürekli o dediğin akıntı var özellikle sabah kalktığımda birden bire geliveriyo günlük pette yasak çamaşır yetişmiyor resmen

Canım ben hamileliğimden önce bile pet kullanamazdım hep kaşıntı ya da mantar yapardı. Ben amerikan bezi deniyor bizde normalde adı ne bilmiyorum ama ondan alıyorum ucuz bir şey zaten yıkayıp ütüleyip kesiyorum günlük pet gibi kullanıyorum bitince bir daha alıyorum. Ne kaşıntı ne mantar hemde daha sağlıklı oluyor. Şuanda da onlardan kullanıyorum hiç sıkıntım olmadı ve benimde akıntım çok aşırı oluyor. Dene istersen.

Sanırım yorulduk artık dimi benim daha bi şey yapasım kalmadı valla, ne bi şey almak istiyorum ne mağaza gezmek istiyorum.. bebek bakım çantası alamadım, onu alaydım iyiydi

Benimde bebek çantam kaldı bir tek bütün eksiklerim bitti bitti diye geziyordum geçenlerde geldi aklıma ben bu bebeğin eşyalarını yanımda nasıl taşıyacağım diye. Bende hiç çarşı pazar gezemem onuda netten alırım artık. Cidden gece bile nasıl döneceğimi şaşırıyorum ağırlıktan artık son düzlükteyiz.

Aynen canım, beğendiğimiz model olursa paslaşalım :) sayfa sayfa gezmek bile nasıl zor geldi anlatamam

Aynen canım, beğendiğimiz model olursa paslaşalım :) sayfa sayfa gezmek bile nasıl zor geldi anlatamam

Ay canım aklımda hiç birşey yok bu yeni çıkan modeller var ya hem sırt çantası hem kol oluyor onlardan düşünüyorum ama rahat birşey olsun sırtımda kullanacağım birşey sadece bunu düşünüyorum ama fikir sıfır

Yaa ben de sırta takılsın istiyorum ama omuza asılınca şık olsun da istiyorum ama eşim de sırtına takabilsin istiyorum Ama şık olursa taşımaz o sıpa, seçimi ona bıraksam gider amele işi birşey alır, tabiki yine kafamda deli sorular

Aynı düşünceleri paylaşıyoruz canım ne eksik ne fazla biran öncede almak lazım ben bir dolanayım sana da yazarım bir fikir olur hem.

Aynı düşünceleri paylaşıyoruz canım ne eksik ne fazla biran öncede almak lazım ben bir dolanayım sana da yazarım bir fikir olur hem.
Bir de ne gereksiz pahalı onlar öyle teşekkür ederim canım, ben de denk gelirsem güzel bi şeye sana söyleyeyim

Çok teşekkür ederim Evet bende kronik ürtiker de olduğu için avil yazdı çünkü ne zaman üşütsem kabarır ve kaşınırım Allah yardımcımız olsun
merhaba,
28 haftalık hamileyim pupp oldum ve avil tablet kullanıyorum fakat içim rahat değil. kullanmış biri olarak yardımcı olurmusunuz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…