- 3 Mart 2017
- 2.810
- 3.142
- 133
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.401
Valla hic hatirlamiyorum askim olabilir :)Yanlış değilse contraxtubex gibi birşeydi duyduğum yanlış yazmış da olabilirim
Ameliyat izi için kremler veriliyormuş sezaryen sonrası olmadı oralara da sürerim diyorum . Baktım geçmiyor kalır . Ama farkettiniz mi bilmiyorum zamanla çok inceliyorlar ve görünmüyorlar bile gebeliklerinin üzerinden 5-10 sene geçenlere bi bakın öyle fena değil açıkcası. Sezaryen izi ise 2 sene içinde bile neredeki dedirtiyor ben görememiştim arkadaşımın dikiş izini
Ben de yıkıycam canım, bozulursa da napiim öyle tozlu kullanmaktan iyidir, ben de ayrım yapamadım hatta görsellere baktım boncuk silikon nedir diye :)) ama minderin içini açıp bakamadım, en iyisi deneyip görmekben yeni aldım içi elyaf ya da silikon, ayrımını bilemiyorumyıkadım makinede 40 derecede bir saatlik programda hiçbir şey olmadı.
Benimde hiç belli olmaz dikis izim incecik bı çizgi sadece ilkmhalicgobivkalir diye ödüm kopmuştu :))Ameliyat izi için kremler veriliyormuş sezaryen sonrası olmadı oralara da sürerim diyorum . Baktım geçmiyor kalır . Ama farkettiniz mi bilmiyorum zamanla çok inceliyorlar ve görünmüyorlar bile gebeliklerinin üzerinden 5-10 sene geçenlere bi bakın öyle fena değil açıkcası. Sezaryen izi ise 2 sene içinde bile neredeki dedirtiyor ben görememiştim arkadaşımın dikiş izini
Ya benim meme ucu karardı tamam hadi okey dedim ama yaklaşık dört parmak kadar çevresini de çepe çevre nokta nokta kahverengiler sardı ben bi hastalığa falan mı yakalandım diyorum artık hiç bir normal değil gibiannem geçen geldiğinde abimin eşinden bahsediyor ayyy görsen göğüs uçları ne karaydı, esmer olduğundan herhalde falan diye, o anlatırken göğsümü açtımannem şok ama sen esmer değilsin neden böyle olmuş diye, dedim muhtemelen senin de olmuştu ama unuttun yani geçiyor ve hatta unutuluyormuş herkes öyle söylüyor. Çizgi bir kaç ayda geçiyormuş, ama memişler emerken de öyle mi oluyor acaba?
Dikişin kaç parmak kadardı canım merak ettim genişliğini ?Benimde hiç belli olmaz dikis izim incecik bı çizgi sadece ilkmhalicgobivkalir diye ödüm kopmuştu :))
Şuanda işaret parmağından biraz uzun canımDikişin kaç parmak kadardı canım merak ettim genişliğini ?
Bilen biri düzeltir artık canımValla hic hatirlamiyorum askim olabilir :)
Yok kiz tobe de bende de var bir iki kahverengi nokta :)))Ya benim meme ucu karardı tamam hadi okey dedim ama yaklaşık dört parmak kadar çevresini de çepe çevre nokta nokta kahverengiler sardı ben bi hastalığa falan mı yakalandım diyorum artık hiç bir normal değil gibi
Insallah gecede uyur ya uyumayan cocuk cok kotu ..@toistperi masali Kasım biyerlerimi :)) az kaldı belki de benim kız gece uykusuz olucaksin ondan uyuyorum dur böyle
Masallah canim .sira bende sanirim yarin bebisin dolabi geliyormus bi heyecan yaptim.Kızlar hayırlı kandiller hepinize, Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah..
İki gündür çılgınca bebegin kıyafetlerini yıkıyorum, neyse yıkama işi bitti. Akşamdan beri de ütü yapıyorum, çok şükür sadece iki parça bi şey kaldı sonra da yerleştiricem. Yoruldum ama çok zevk aldım, uzandım azıcık.. Allah sağlık içinde kullanmasını nasip etsin inşallah
Bende tamamim canim yazmamisim sanirim .Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi
1.cüz Annona
2.cüz ayse1995
3.cüz weryew
4.cüz ftmkya
5.cüz hiye
6.cüz deli mavi prenses
7.cüzbetulcemre
8.cüz NRYSYN
9.cüz Fonetik
10.cüzperi masali
11.cüz toist
12.cüz zeynosrkn84
13.cüz toist
14.cüz wisne83
15.cüz zeyno1979
16.cüz loveren
17.cüz dilek banu
18.cüz minikmucizem61
19.cüz hayatimm70
20.cüz gokfer
21.cüz pedike
22.cüz kardelen384
23.cüz m3rf92
24.cüz pembehelvam
25.cüz hayatimm70
26.cüz dilaraginosss
27.cüz uykucu sirine
28.cüz uykucu sirine
29.cüz elifahsen
30.cüz elifahsen
Canim saglikla gelir insallah kucagina alir.neden olmus acabaKızlar @Sedossedos92 akşam sezeryana alınacak bebişimiz 1700 gr suyu bitiyormuş dua edilim sağ salim gelsin inş.
Canim sanirim hastane cantasina koyana kadar dolabinda rafta tutarim.bikez daha suyla calkalarim sadeceKizlar kaynattiginiz biberon ve emzikleri nasil muhafaza ediyorsunuz? Bir de onlari kullanmaya baslamadan once yeniden yikamak gerekecek mi?
Canim akintim aldi basini gidiyoHanimlar 35. Haftada olan yada yakin olan hamisler akinti.durumunuz nasil? Bende ara ara oluyodu zaten ama bugun ilk defa asiri derecede akintim var beyaz kremsi bi akinti ve cok sik gelmeye basladi. Normal bi durummudur?
Aynen canim katiliyorum kalbim gum gum carpiyo hatta35 34 haftalık olan arkadaşlar sizin altta haftanızı görünce ben bi heyecan yapıyom varya aa bilmeniz lazım sanki ben o haftaya gelemicem gibi başından beri siz büyüyonuz biz arkanızdan geliyoruz oysa ama sanki ben büyümüyom Siz büyüyonuz ... Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin nekadar az kaldı oysa yaaa içim pır pır ediyo bu ara benim bi hüzün bi mutluluk değişik duygular.... Kızımda çok özledim koklamak istiyorum hayırlısıyla
Yok kuzum ne hastalığıYa benim meme ucu karardı tamam hadi okey dedim ama yaklaşık dört parmak kadar çevresini de çepe çevre nokta nokta kahverengiler sardı ben bi hastalığa falan mı yakalandım diyorum artık hiç bir normal değil gibi
Ayyy korkuyorumŞuanda işaret parmağından biraz uzun canım
Valla hiç de öyle bir iki nokta değil annem gördü sen bi git görün ben böylesini görmemiştim dediYok kiz tobe de bende de var bir iki kahverengi nokta :)))
Ne memeler var yahuYok kuzum ne hastalığıbenim göğüslerim büyümedi ama uçları coştu, neredeyse tüm meme uç halinde, avuç içi kadar kahverengi kısmı var, ve uçları da ayrı bir cumhuriyet yani benden bağımsız demek ki herkesin türlü türlü
BEn de ayni seyi nisan annelerine girip girip yapiorum acaba gelir mi o zamanlarndiye35 34 haftalık olan arkadaşlar sizin altta haftanızı görünce ben bi heyecan yapıyom varya aa bilmeniz lazım sanki ben o haftaya gelemicem gibi başından beri siz büyüyonuz biz arkanızdan geliyoruz oysa ama sanki ben büyümüyom Siz büyüyonuz ... Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin nekadar az kaldı oysa yaaa içim pır pır ediyo bu ara benim bi hüzün bi mutluluk değişik duygular.... Kızımda çok özledim koklamak istiyorum hayırlısıyla
Sesli güldüm çünkü ben de öyleyim don değiştirmek şu an yaşadığım en büyük dert, bebek bezi gibi donlar olsa daha mı kolay olur kiCanim akintim aldi basini gidiyo
Kremsi bazen bazen su gibi delirtiyo bni midem de bulaniyo yani.bigun don degistirirken duscem diye korkuyorum.cok sik degistirmek zorunda kaliyorum.
Kızlar kahkaha attırdınız banaSesli güldüm çünkü ben de öyleyim don değiştirmek şu an yaşadığım en büyük dert, bebek bezi gibi donlar olsa daha mı kolay olur kidüşsem kimsenin haberi de olmaz, don peşine düşmüş olurum kendi kendime
Çapı mı 4 parmak yarıçapı mıYa benim meme ucu karardı tamam hadi okey dedim ama yaklaşık dört parmak kadar çevresini de çepe çevre nokta nokta kahverengiler sardı ben bi hastalığa falan mı yakalandım diyorum artık hiç bir normal değil gibi
Sanmiyorum kotu bisey dugunu gulum ya benimde sol gogsumun bi yeri ucuna yakin bi yeri kirisiyo boyle bi tuhaf oluyo :)))Valla hiç de öyle bir iki nokta değil annem gördü sen bi git görün ben böylesini görmemiştim dedi
Kadın dogumcudur bence, çünkü Doğum için oldu yani sonuçtaNe memeler var yahuay inşallah sıkınrı değil normaldir bunlar , yoksa ben kime gitsem kime göstersem bilemiyorum . Sahi kime gitmek lazım hangi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?