2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Dediğin kremin adı madecassol sanırım catlaklar icin bende kullanmayı düşünüyorum sezeryan ici icin kullanmamıstım ama kalmadı da iz benim bu arada esin biliyo catlak izleri icin lazer tedavisi var

ben yeni aldım içi elyaf ya da silikon, ayrımını bilemiyorum yıkadım makinede 40 derecede bir saatlik programda hiçbir şey olmadı.
Ben de yıkıycam canım, bozulursa da napiim öyle tozlu kullanmaktan iyidir, ben de ayrım yapamadım hatta görsellere baktım boncuk silikon nedir diye :)) ama minderin içini açıp bakamadım, en iyisi deneyip görmek

Benimde hiç belli olmaz dikis izim incecik bı çizgi sadece ilkmhalicgobivkalir diye ödüm kopmuştu :))

Ya benim meme ucu karardı tamam hadi okey dedim ama yaklaşık dört parmak kadar çevresini de çepe çevre nokta nokta kahverengiler sardı ben bi hastalığa falan mı yakalandım diyorum artık hiç bir normal değil gibi

Yok kiz tobe de bende de var bir iki kahverengi nokta :)))

@toist peri masali Kasım biyerlerimi :)) az kaldı belki de benim kız gece uykusuz olucaksin ondan uyuyorum dur böyle
Insallah gecede uyur ya uyumayan cocuk cok kotu ..
Benim tek korkum kolik sanirim bebekten yana oglumun sesin komsular iniyordu bna kotu birseymi oldu diye
Masallah canim .sira bende sanirim yarin bebisin dolabi geliyormus bi heyecan yaptim.
Bende tamamim canim yazmamisim sanirim .
Kızlar @Sedossedos92 akşam sezeryana alınacak bebişimiz 1700 gr suyu bitiyormuş dua edilim sağ salim gelsin inş.
Canim saglikla gelir insallah kucagina alir.neden olmus acaba
Kizlar kaynattiginiz biberon ve emzikleri nasil muhafaza ediyorsunuz? Bir de onlari kullanmaya baslamadan once yeniden yikamak gerekecek mi?
Canim sanirim hastane cantasina koyana kadar dolabinda rafta tutarim.bikez daha suyla calkalarim sadece
Hanimlar 35. Haftada olan yada yakin olan hamisler akinti.durumunuz nasil? Bende ara ara oluyodu zaten ama bugun ilk defa asiri derecede akintim var beyaz kremsi bi akinti ve cok sik gelmeye basladi. Normal bi durummudur?
Canim akintim aldi basini gidiyo
Kremsi bazen bazen su gibi delirtiyo bni midem de bulaniyo yani.bigun don degistirirken duscem diye korkuyorum.cok sik degistirmek zorunda kaliyorum.
Aynen canim katiliyorum kalbim gum gum carpiyo hatta
Sonra bi bakiyorum sizin haftalara geldim tekrar bi panik bi mutluluk

Yok kuzum ne hastalığı benim göğüslerim büyümedi ama uçları coştu, neredeyse tüm meme uç halinde, avuç içi kadar kahverengi kısmı var, ve uçları da ayrı bir cumhuriyet yani benden bağımsız demek ki herkesin türlü türlü

Ne memeler var yahu ay inşallah sıkınrı değil normaldir bunlar , yoksa ben kime gitsem kime göstersem bilemiyorum . Sahi kime gitmek lazım hangi doktora

BEn de ayni seyi nisan annelerine girip girip yapiorum acaba gelir mi o zamanlarndiye

Canim akintim aldi basini gidiyo
Kremsi bazen bazen su gibi delirtiyo bni midem de bulaniyo yani.bigun don degistirirken duscem diye korkuyorum.cok sik degistirmek zorunda kaliyorum.
Sesli güldüm çünkü ben de öyleyim don değiştirmek şu an yaşadığım en büyük dert, bebek bezi gibi donlar olsa daha mı kolay olur ki düşsem kimsenin haberi de olmaz, don peşine düşmüş olurum kendi kendime

Kızlar kahkaha attırdınız bana peri masali EvBoregi şu olay bende de feci düşüp bi yerimizi kırmasak iyi

Çapı mı 4 parmak yarıçapı mı benim de uclari boyle bi gariplesti. Ben de bir ara acaba meme kanseri mi oldum diye takmistim kafaya neyse doguralim emzirelim normale döner heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…