2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hahahha ben de güldüm valla ikinize. Cunku ben de ayni durumdayim. Gunde 4 e cikacak degistirdigim don sayisi. Allahtan ic camasiri cekmecem duvar ve yatak arasinda sıkışık da dusecek alanim yok ama ben de her seferinde sendeliyorum.

Çapı mı 4 parmak yarıçapı mı benim de uclari boyle bi gariplesti. Ben de bir ara acaba meme kanseri mi oldum diye takmistim kafaya neyse doguralim emzirelim normale döner heralde
valla çapı , yarıçapı dört parmaklık malzeme Yok bende hatta süt üretemem ben diyorum bu aralar ben kendime taktım galiba . Biran önce çanta hazırlama aşamasına geçeyim de beynimi meşgul edeyim şu sıralar

Kiz niye oyle diyorsun yaa deme . Ben de bazen uretemem diye dusunuyorum. Burda milletin sütü falan geldi simdiden. Ben de bir dolgunluk bile yok. Sadece uclari büyüdü.

Sanmiyorum kotu bisey dugunu gulum ya benimde sol gogsumun bi yeri ucuna yakin bi yeri kirisiyo boyle bi tuhaf oluyo :)))

Kadın dogumcudur bence, çünkü Doğum için oldu yani sonuçta
Demi ay

Benim nerdeyse tum kahverengi bölge kırışıyor

Evet tatlım onlar dökülüyor da onlarla birlikte saçlar da dökulüyor

Kiz niye oyle diyorsun yaa deme . Ben de bazen uretemem diye dusunuyorum. Burda milletin sütü falan geldi simdiden. Ben de bir dolgunluk bile yok. Sadece uclari büyüdü.
Dolgunlul bende de sıfır. Bol su hoşaf ve yeşillik yemek gerek ayrıca incir ve hurmaya başla diyor herkes . Ama bilemiyorum . Yok yok ben göğüslere taktım galiba

Güle güle kullan canım . Ne kadar reflü yatağının fiyatı acaba ?

Dolgunlul bende de sıfır. Bol su hoşaf ve yeşillik yemek gerek ayrıca incir ve hurmaya başla diyor herkes . Ama bilemiyorum . Yok yok ben göğüslere taktım galiba
Ben nerdeyse 3 litre su iciyorum. Hurmaya da basladim. Yesillik zaten baş tavım. İnsallah simdiden etkisi oluyordur ama takmamamiz lazim. Taktikca streslendikce gelmez.

Ben nerdeyse 3 litre su iciyorum. Hurmaya da basladim. Yesillik zaten baş tavım. İnsallah simdiden etkisi oluyordur ama takmamamiz lazim. Taktikca streslendikce gelmez.
Haklısın canım ben yememe dikkat edeyim bu Sıralar , şeker sıkıntım da var malum . İnşallah bebeklerimizi gördüğümüz an sütümüz gelir

Canım emzirirken lazer yapılıyormus ben doktoruma ve lazer epilasyoncuya sordum hastanede. Internette de öyle yazıyor.cunku hemen baslicam tüm vücut EvBoregi

Hanimlar 35. Haftada olan yada yakin olan hamisler akinti.durumunuz nasil? Bende ara ara oluyodu zaten ama bugun ilk defa asiri derecede akintim var beyaz kremsi bi akinti ve cok sik gelmeye basladi. Normal bi durummudur?

benimde oyle normaldir heralde internette birz arastirdim normal gozukuyo benim baya beyaz akintim oluyo rengi koyu olsa enfeksiyon dicem ama beyaz temiz gibi bi ara korktum acaba bebek suvidan mi geliyo diye hani bebeklerin dogdunda uzerleri beyaz bise kapli gibi oluyoya ondan

Kızlar merhaba birsey danısıcam size bugün ilk defa karnımın bi tarafı çok sert oluyo 1dk içinde geciyo ama rahatsız ediyo her seferinde farklı yerde oluyor başına gelen var mı?

Hala daha çantasını tamamlayanlardan olarak çok tembelim. Eksikler bitmedi o valiz birtürlü kapanmadı ya
Coook calismamiz gerek cok...
Ben bebeğin çantasını hazırladımda kendi çantama koyulacaklar ütülendi eksikler alındı ama valize yerleştirilmedi 29martta kontrolüm var o zaman yerleştireyim diyorum geç olmaz umarım
Yok ya iste erken gelmezseler iyiydi .boyle erken dogumlar olunca korkuyoruz
Hıçkırık tuttu yine nasıl kiziyo geliniyor tepiniyo yavrum
Aynen ya rahatsiz olup donup duruyor kiyamiyorum :)
Canim hastane odasi hediyelikleri gereksiz buluyorum.yani mevlut yapilmayacaksa mantiklida diger turlu iki yerde masraf oluyor .
Magnet kullanisli aslinda enazindan dolaba takiyorlar.

Sedosun bebis 1650 gram olarak gelmis dunyaya kizlar. Dualarimizi esirgemeyelim. Insallah iyi olucaklar. Haber aldikca yazarim burayada. Hepimiz saglikla kurtulalim.insallah.

Kiz canim. Yagmur Ela miz oldu.
Masallah adiyla yasasin insallah .cabuk toparlasin abla olsun bizimkilere :)
Gule gule canim nettenmi aldin reflu yatagini .
Gerek oldugunda bnde ordan alayim .
Ben çatlamışım hanımlar hiç çatlağım yok diye sevinmiştim ama altta oluşmuş bebişin kafasının olduğu yerde koca kafalim benim.
Bende catlamisim ilkindende var koca bi haritam oldu artik esimle sehir arar dururuz
cok guldum ya evet nie hep bu hatiralar bize kalio ki

Kızlar merhaba birsey danısıcam size bugün ilk defa karnımın bi tarafı çok sert oluyo 1dk içinde geciyo ama rahatsız ediyo her seferinde farklı yerde oluyor başına gelen var mı?
Canım bi tarafta oluyorsa o bebektir merak etme, benim de oluyor hatta benim yalancı kasılma da oluyor..yalanci kasilma tüm karın taş gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…