- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.421
HahahhaSesli güldüm çünkü ben de öyleyim don değiştirmek şu an yaşadığım en büyük dert, bebek bezi gibi donlar olsa daha mı kolay olur kidüşsem kimsenin haberi de olmaz, don peşine düşmüş olurum kendi kendime
Benim nerdeyse tum kahverengi bölge kırışıyorSanmiyorum kotu bisey dugunu gulum ya benimde sol gogsumun bi yeri ucuna yakin bi yeri kirisiyo boyle bi tuhaf oluyo :)))
valla çapı , yarıçapı dört parmaklık malzeme Yok bendeÇapı mı 4 parmak yarıçapı mıbenim de uclari boyle bi gariplesti. Ben de bir ara acaba meme kanseri mi oldum diye takmistim kafaya neyse doguralim emzirelim normale döner heralde
Kiz niye oyle diyorsun yaa deme . Ben de bazen uretemem diye dusunuyorum. Burda milletin sütü falan geldi simdiden. Ben de bir dolgunluk bile yok. Sadece uclari büyüdü.valla çapı , yarıçapı dört parmaklık malzeme Yok bendehatta süt üretemem ben diyorum bu aralar ben kendime taktım galiba . Biran önce çanta hazırlama aşamasına geçeyim de beynimi meşgul edeyim şu sıralar
Sanmiyorum kotu bisey dugunu gulum ya benimde sol gogsumun bi yeri ucuna yakin bi yeri kirisiyo boyle bi tuhaf oluyo :)))
Demi ayKadın dogumcudur bence, çünkü Doğum için oldu yani sonuçta
Hahahhaben de güldüm valla ikinize. Cunku ben de ayni durumdayim. Gunde 4 e cikacak degistirdigim don sayisi. Allahtan ic camasiri cekmecem duvar ve yatak arasinda sıkışık da dusecek alanim yok ama ben de her seferinde sendeliyorum.
Benim nerdeyse tum kahverengi bölge kırışıyor
Evet tatlım onlar dökülüyor da onlarla birlikte saçlar da dökulüyorHıııı benimki de bana bir yıllık cilt bakımı sözü verdi şapşal, sanki bebekle öyle her yere gidiliyorEmziren anneler lazer yaptıramıyormuş bu arada lazer diyince aklıma geldi, hormonlardan coşan tüyler umarım dökülür gider Doğumdan sonra yoksa nasıl olcak bu işler
Dolgunlul bende de sıfır. Bol su hoşaf ve yeşillik yemek gerek ayrıca incir ve hurmaya başla diyor herkes . Ama bilemiyorum . Yok yok ben göğüslere taktım galibaKiz niye oyle diyorsun yaa deme . Ben de bazen uretemem diye dusunuyorum. Burda milletin sütü falan geldi simdiden. Ben de bir dolgunluk bile yok. Sadece uclari büyüdü.
Güle güle kullan canım . Ne kadar reflü yatağının fiyatı acaba ?Eki Görüntüle 2127306 Hayırlı kandiller hanımlar .. rabbim hayırlarla sağlıklı zamanlı doğumlar nasip etsin hepimize . @Sedossedos92 hoşgelmiş bebeğin sağlıkla büyüsün güzel haberlerini Alırız inşallah .Kızlar bebek arabamız , beşiğimiz , bebek çantamız geldi . Artık çantamı hazırlayabilirim galiba . Reflü yastığını da babyjem sipariş etmiştim son dakika iptal edip Pierre Cardin maxi mağazada bulup aldım tam da beşiğimizin içine oldu sıfır koku. İsteyenlere öneririm kesinlikle. Ve boyu da büyük . Sağlıkla kullanırız inşallah
Saçlar mı 8 aydır dökülüyor zaten saçım kalmadı , bi daha mı dökülcekEvet tatlım onlar dökülüyor da onlarla birlikte saçlar da dökulüyor
55 tl ye aldım canım çok sağolGüle güle kullan canım . Ne kadar reflü yatağının fiyatı acaba ?
Ben nerdeyse 3 litre su iciyorum. Hurmaya da basladim. Yesillik zaten baş tavım. İnsallah simdiden etkisi oluyordurDolgunlul bende de sıfır. Bol su hoşaf ve yeşillik yemek gerek ayrıca incir ve hurmaya başla diyor herkes . Ama bilemiyorum . Yok yok ben göğüslere taktım galiba
Haklısın canım ben yememe dikkat edeyim bu Sıralar , şeker sıkıntım da var malum . İnşallah bebeklerimizi gördüğümüz an sütümüz gelirBen nerdeyse 3 litre su iciyorum. Hurmaya da basladim. Yesillik zaten baş tavım. İnsallah simdiden etkisi oluyordurama takmamamiz lazim. Taktikca streslendikce gelmez.
Ay inşallah yaa insallah.Haklısın canım ben yememe dikkat edeyim bu Sıralar , şeker sıkıntım da var malum . İnşallah bebeklerimizi gördüğümüz an sütümüz gelir
Hanimlar 35. Haftada olan yada yakin olan hamisler akinti.durumunuz nasil? Bende ara ara oluyodu zaten ama bugun ilk defa asiri derecede akintim var beyaz kremsi bi akinti ve cok sik gelmeye basladi. Normal bi durummudur?
Coook calismamiz gerek cok...Hala daha çantasını tamamlayanlardan olarak çok tembelim. Eksikler bitmedi o valiz birtürlü kapanmadı ya
Yok ya iste erken gelmezseler iyiydi .boyle erken dogumlar olunca korkuyoruzBen bebeğin çantasını hazırladımda kendi çantama koyulacaklar ütülendi eksikler alındı ama valize yerleştirilmedi 29martta kontrolüm var o zaman yerleştireyim diyorum geç olmaz umarım
Aynen ya rahatsiz olup donup duruyor kiyamiyorum :)Hıçkırık tuttu yine nasıl kiziyo geliniyor tepiniyo yavrum
Canim hastane odasi hediyelikleri gereksiz buluyorum.yani mevlut yapilmayacaksa mantiklida diger turlu iki yerde masraf oluyor .Kizlar merhabalar
Nasil gidiyor hazirliklar? Hastane odasini suslemek ikramlik vs icin neler yaptiniz?
Benim hastane odam baya kucuk o yuzden sadece kapi susu yaptirayim dedim. Ikramlik olarak da haciseriften cikolata siparis verecegim. Baska birseye gerek var midir sizce? Hediyelik birsey yaptirmak gerekir mi hatira kalsin gelenler icin? Cikolatadan baska birsey vermemek acaba gelenlere karsi kaba mi olur diye dusunmeye basladim. Aklima magnetten baska birsey gelmiyor ve genelde insanlar sanki o magnetlero kullanmiyor. Farkli ve kullanisli bir hediye alternatifi var midir bana onerebileceginiz site var midir?
Sedosun bebis 1650 gram olarak gelmis dunyaya kizlar. Dualarimizi esirgemeyelim. Insallah iyi olucaklar. Haber aldikca yazarim burayada. Hepimiz saglikla kurtulalim.insallah.
Masallah adiyla yasasin insallah .cabuk toparlasin abla olsun bizimkilere :)Kiz canim. Yagmur Ela miz oldu.
Gule gule canim nettenmi aldin reflu yatagini .Eki Görüntüle 2127306 Hayırlı kandiller hanımlar .. rabbim hayırlarla sağlıklı zamanlı doğumlar nasip etsin hepimize . @Sedossedos92 hoşgelmiş bebeğin sağlıkla büyüsün güzel haberlerini Alırız inşallah .Kızlar bebek arabamız , beşiğimiz , bebek çantamız geldi . Artık çantamı hazırlayabilirim galiba . Reflü yastığını da babyjem sipariş etmiştim son dakika iptal edip Pierre Cardin maxi mağazada bulup aldım tam da beşiğimizin içine oldu sıfır koku. İsteyenlere öneririm kesinlikle. Ve boyu da büyük . Sağlıkla kullanırız inşallah
Bende catlamisim ilkindende var koca bi haritam oldu artik esimle sehir arar dururuzBen çatlamışım hanımlar hiç çatlağım yok diye sevinmiştim ama altta oluşmuşbebişin kafasının olduğu yerde koca kafalim benim.
Valla beyazlaşınca belli olmuyor falan diyorlar da inşallah öyledir, yoksa insanın bakıp bakıp ağlayası geliyor yara gibibelimin iki yanında da oldu üç dört çizgi, ayy eşim bebegin hatırası çok güzel deyip duruyo sinir oluyorum, keşke biraz da onlar da hatıra kalsa
Canım bi tarafta oluyorsa o bebektir merak etme, benim de oluyor hatta benim yalancı kasılma da oluyor..yalanci kasilma tüm karın taş gibi oluyorKızlar merhaba birsey danısıcam size bugün ilk defa karnımın bi tarafı çok sert oluyo 1dk içinde geciyo ama rahatsız ediyo her seferinde farklı yerde oluyor başına gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?