- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.441
Eki Görüntüle 2127306 Hayırlı kandiller hanımlar .. rabbim hayırlarla sağlıklı zamanlı doğumlar nasip etsin hepimize . @Sedossedos92 hoşgelmiş bebeğin sağlıkla büyüsün güzel haberlerini Alırız inşallah .Kızlar bebek arabamız , beşiğimiz , bebek çantamız geldi . Artık çantamı hazırlayabilirim galiba . Reflü yastığını da babyjem sipariş etmiştim son dakika iptal edip Pierre Cardin maxi mağazada bulup aldım tam da beşiğimizin içine oldu sıfır koku. İsteyenlere öneririm kesinlikle. Ve boyu da büyük . Sağlıkla kullanırız inşallah
Ben de yıkıycam canım, bozulursa da napiim öyle tozlu kullanmaktan iyidir, ben de ayrım yapamadım hatta görsellere baktım boncuk silikon nedir diye :)) ama minderin içini açıp bakamadım, en iyisi deneyip görmek
Canım ben de hacı şeriften çikolata yaptıracağım.başka bir ikrama gerek yok bence.hediye olarak da lavanta kesesi yaptırdım.üzerine ismini filan yazdırdım.trendipot diye bir site var,instagram hesabı da var.ordan örneklerine bakabilirsin.kısa sürede sorunsuz gönderdiler.sipariş verirken korkmuştum açıkçası.orda isimli mumluklar filan da var bir bak istersen.Kizlar merhabalar
Nasil gidiyor hazirliklar? Hastane odasini suslemek ikramlik vs icin neler yaptiniz?
Benim hastane odam baya kucuk o yuzden sadece kapi susu yaptirayim dedim. Ikramlik olarak da haciseriften cikolata siparis verecegim. Baska birseye gerek var midir sizce? Hediyelik birsey yaptirmak gerekir mi hatira kalsin gelenler icin? Cikolatadan baska birsey vermemek acaba gelenlere karsi kaba mi olur diye dusunmeye basladim. Aklima magnetten baska birsey gelmiyor ve genelde insanlar sanki o magnetlero kullanmiyor. Farkli ve kullanisli bir hediye alternatifi var midir bana onerebileceginiz site var midir?
Ben tek valiz yaptım koca valize koydum hepsini ya :)) şuan kapattım ama içine konulacaklar için tekrar açacağım. Terlik zemzem havlu bür penye battaniye daha koymam gerek. Sanırım baya birsüre bitmeyecek eksikler ama olsun en azından hastane valizimiz var :)Ben bebegin valizini kapattım da benimkinde hep eksik bi şeyler var sanki
Aynen saat 3 oluyor göz açıp kapatana kadar. Sonra da yemek üşengeçlik hep erteledim. Ama bugün Buraya yazdım ve kalkıp yaptım canım. Kapattım da ama eksikler var hala.Canım bnm de bütün eksikler tamam ama o valize girmedi bi türlü kıyafetler .Hep bi üşengeçlik var haftalarda nasıl geciyor inan anlamıyorum
Olsun canım bebişlerimizden hatıra olacak onlar bizeBen çatlamışım hanımlar hiç çatlağım yok diye sevinmiştim ama altta oluşmuşbebişin kafasının olduğu yerde koca kafalim benim.
Yok tek taraf degil bi sagda oluyo bi solda bi üstte bu 2.bebegin ilkinde 33de ve 36da dogum atagı geçirdm kalp hastasıyım dogum sancilarım baslamisti ama ben hissetmiyordm kasılmadan kalp çarpıntım oluyordu kalp diye gttm dogum sancısı cikmisti acı eşigim yüksek ondan birazda korkuyorum açıkcasıCanım bi tarafta oluyorsa o bebektir merak etme, benim de oluyor hatta benim yalancı kasılma da oluyor..yalanci kasilma tüm karın taş gibi oluyor
Yani bebis bi tarafta toplaniyorsa demek istedim canım farklı farklı yerlerde olabilir tabiki. Ama sen yine de istersen bi git çünkü hastaymissin bak Allah korusun birşey olmasın.git bi için rahat etsin en azından nstye baglarlar. Allah şifa versin canım korktuğuna uğratmasın inşallahYok tek taraf degil bi sagda oluyo bi solda bi üstte bu 2.bebegin ilkinde 33de ve 36da dogum atagı geçirdm kalp hastasıyım dogum sancilarım baslamisti ama ben hissetmiyordm kasılmadan kalp çarpıntım oluyordu kalp diye gttm dogum sancısı cikmisti acı eşigim yüksek ondan birazda korkuyorum açıkcası
Sesli güldüm çünkü ben de öyleyim don değiştirmek şu an yaşadığım en büyük dert, bebek bezi gibi donlar olsa daha mı kolay olur kidüşsem kimsenin haberi de olmaz, don peşine düşmüş olurum kendi kendime
Kızlar kahkaha attırdınız banaperi masali @EvBoregi şu olay bende de feci düşüp bi yerimizi kırmasak iyi
Hahahhaben de güldüm valla ikinize. Cunku ben de ayni durumdayim. Gunde 4 e cikacak degistirdigim don sayisi. Allahtan ic camasiri cekmecem duvar ve yatak arasinda sıkışık da dusecek alanim yok ama ben de her seferinde sendeliyorum.
O çizgi geçer canım doğumdan sonra.hep öyle kalmaz :) göğüslerin rengi de bebek memeyi farketsin de güzelce tutsun emsin diye koyulaşıyormuş çok duygusal birşey :) o da zamanla normale dönerEvet ya o tüy meselesi sıkıntı . Ama bende neyi merak ediyorum biliyormusum canım göbeğimizdeki kahverengi çizgi boylu boyunca bende o geçicek mi acabave tabi göğüs rengi
Aaa maşallah canım allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıklı olsunlr inşallah ama mayıs bebeleri gerçekten aceleci çıktı. Martta doğurmayan var hala bizimkiler başladı bile :)Ay doğmuş bebiş inş iyidir ikisi de ikinci bebiş de geldi nisani bile beklemedi yaramazlar. Allah'ım korusun hepsini.
İnşallah yaparsın sen çalışıyorsun hadi neyse de ben evdeyim bir haftadır. Anlamsız bir rahatlık var üstümdeBen daha çantama başlamadım bilehafta sonuda inşallah bir sıkıntı olmazsa onu halledeceğim. Listemi yaptım bakalım valize sığacakmı.
Ameliyat izi için kremler veriliyormuş sezaryen sonrası olmadı oralara da sürerim diyorum . Baktım geçmiyor kalır . Ama farkettiniz mi bilmiyorum zamanla çok inceliyorlar ve görünmüyorlar bile gebeliklerinin üzerinden 5-10 sene geçenlere bi bakın öyle fena değil açıkcası. Sezaryen izi ise 2 sene içinde bile neredeki dedirtiyor ben görememiştim arkadaşımın dikiş izini
Ay allah korusun bebegim benimde tarif ettigin gibi bembeyaz ama olabiliyomus bu haftalarda istebenimde oyle normaldir heralde internette birz arastirdim normal gozukuyo benim baya beyaz akintim oluyo rengi koyu olsa enfeksiyon dicem ama beyaz temiz gibi bi ara korktum acaba bebek suvidan mi geliyo diye hani bebeklerin dogdunda uzerleri beyaz bise kapli gibi oluyoya ondan
Amin canım allah hepimize vakitlice saglikli dogumlar nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimYani bebis bi tarafta toplaniyorsa demek istedim canım farklı farklı yerlerde olabilir tabiki. Ama sen yine de istersen bi git çünkü hastaymissin bak Allah korusun birşey olmasın.git bi için rahat etsin en azından nstye baglarlar. Allah şifa versin canım korktuğuna uğratmasın inşallah
Dogrumu canim bu cok sevindim bnde eve almistim kullanirim en azindanCanım emzirirken lazer yapılıyormus ben doktoruma ve lazer epilasyoncuya sordum hastanede. Internette de öyle yazıyor.cunku hemen baslicam tüm vücut @EvBoregi
Canim topikte bana ve bikac arkadasima oldu.Kızlar merhaba birsey danısıcam size bugün ilk defa karnımın bi tarafı çok sert oluyo 1dk içinde geciyo ama rahatsız ediyo her seferinde farklı yerde oluyor başına gelen var mı?
Canım normal.yalancı kasılmalar başlıyor artık.düzenli olmadığı sürece sıkıntı yokKızlar merhaba birsey danısıcam size bugün ilk defa karnımın bi tarafı çok sert oluyo 1dk içinde geciyo ama rahatsız ediyo her seferinde farklı yerde oluyor başına gelen var mı?
Bakayim canim cok sagolCanım ben de hacı şeriften çikolata yaptıracağım.başka bir ikrama gerek yok bence.hediye olarak da lavanta kesesi yaptırdım.üzerine ismini filan yazdırdım.trendipot diye bir site var,instagram hesabı da var.ordan örneklerine bakabilirsin.kısa sürede sorunsuz gönderdiler.sipariş verirken korkmuştum açıkçası.orda isimli mumluklar filan da var bir bak istersen.
Ben sen tek valiz yaptım kocaman.bana ve bebişe iki ayrı hurç yapıp öyle koydum içine.hastanede benimle dalga geçecekler diye korkuyorum.tatile çıkar gibi koca valizle gelmiş diyeBen tek valiz yaptım koca valize koydum hepsini ya :)) şuan kapattım ama içine konulacaklar için tekrar açacağım. Terlik zemzem havlu bür penye battaniye daha koymam gerek. Sanırım baya birsüre bitmeyecek eksikler ama olsun en azından hastane valizimiz var :)
Aynen saat 3 oluyor göz açıp kapatana kadar. Sonra da yemek üşengeçlik hep erteledim. Ama bugün Buraya yazdım ve kalkıp yaptım canım. Kapattım da ama eksikler var hala.
Ay allah korusun bebegim benimde tarif ettigin gibi bembeyaz ama olabiliyomus bu haftalarda iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?