2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım beşiği nerden aldın yatak odama bitane böyle beşik alayım diyorum, fiyatı nedir

Ben de yıkıycam canım, bozulursa da napiim öyle tozlu kullanmaktan iyidir, ben de ayrım yapamadım hatta görsellere baktım boncuk silikon nedir diye :)) ama minderin içini açıp bakamadım, en iyisi deneyip görmek

Kızlar elyaf genelde yorganlar için kullanılıyor. Boncuk silikon ise elinizle bastırınca tekrardan şişen boncuk boncuk duran elyafa benzeyen bişey o da genelde yastıklarda kullanılıyor.

Canım ben de hacı şeriften çikolata yaptıracağım.başka bir ikrama gerek yok bence.hediye olarak da lavanta kesesi yaptırdım.üzerine ismini filan yazdırdım.trendipot diye bir site var,instagram hesabı da var.ordan örneklerine bakabilirsin.kısa sürede sorunsuz gönderdiler.sipariş verirken korkmuştum açıkçası.orda isimli mumluklar filan da var bir bak istersen.

Ben bebegin valizini kapattım da benimkinde hep eksik bi şeyler var sanki
Ben tek valiz yaptım koca valize koydum hepsini ya :)) şuan kapattım ama içine konulacaklar için tekrar açacağım. Terlik zemzem havlu bür penye battaniye daha koymam gerek. Sanırım baya birsüre bitmeyecek eksikler ama olsun en azından hastane valizimiz var :)

Canım bnm de bütün eksikler tamam ama o valize girmedi bi türlü kıyafetler . Hep bi üşengeçlik var haftalarda nasıl geciyor inan anlamıyorum
Aynen saat 3 oluyor göz açıp kapatana kadar. Sonra da yemek üşengeçlik hep erteledim. Ama bugün Buraya yazdım ve kalkıp yaptım canım. Kapattım da ama eksikler var hala.

Canım bi tarafta oluyorsa o bebektir merak etme, benim de oluyor hatta benim yalancı kasılma da oluyor..yalanci kasilma tüm karın taş gibi oluyor
Yok tek taraf degil bi sagda oluyo bi solda bi üstte bu 2.bebegin ilkinde 33de ve 36da dogum atagı geçirdm kalp hastasıyım dogum sancilarım baslamisti ama ben hissetmiyordm kasılmadan kalp çarpıntım oluyordu kalp diye gttm dogum sancısı cikmisti acı eşigim yüksek ondan birazda korkuyorum açıkcası

@Sedossedos92
Allah anali babali buyutsun insallah hersey yolunda gider annesi bu guzel gunun hurmetine Allah saglik sihat acil sifalar versin ikinizede biran once toparlanin birbirinizi hic birakmayin insallah gozun aydin

Yani bebis bi tarafta toplaniyorsa demek istedim canım farklı farklı yerlerde olabilir tabiki. Ama sen yine de istersen bi git çünkü hastaymissin bak Allah korusun birşey olmasın.git bi için rahat etsin en azından nstye baglarlar. Allah şifa versin canım korktuğuna uğratmasın inşallah

Kızlar kahkaha attırdınız bana peri masali @EvBoregi şu olay bende de feci düşüp bi yerimizi kırmasak iyi

Gercekten oyle kizlar peteklerin ustune astim gecen cabuk kurusun die bide hamile kulotu kocaman torba gibi cocuk tutmus getirmis anneee bu nee diye bagiriyo
Oglum gormuyomusun ver bana dedim .
benim oldugunu anlayinca inanamadi bide bu seninmi diye dondu kaldi
Icimden dedim cocugada rezil oldum bunuda yasayacakmisim

Evet ya o tüy meselesi sıkıntı . Ama bende neyi merak ediyorum biliyormusum canım göbeğimizdeki kahverengi çizgi boylu boyunca bende o geçicek mi acaba ve tabi göğüs rengi
O çizgi geçer canım doğumdan sonra.hep öyle kalmaz :) göğüslerin rengi de bebek memeyi farketsin de güzelce tutsun emsin diye koyulaşıyormuş çok duygusal birşey :) o da zamanla normale döner

Ay doğmuş bebiş inş iyidir ikisi de ikinci bebiş de geldi nisani bile beklemedi yaramazlar. Allah'ım korusun hepsini.
Aaa maşallah canım allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıklı olsunlr inşallah ama mayıs bebeleri gerçekten aceleci çıktı. Martta doğurmayan var hala bizimkiler başladı bile :)
Ben daha çantama başlamadım bile hafta sonuda inşallah bir sıkıntı olmazsa onu halledeceğim. Listemi yaptım bakalım valize sığacakmı.
İnşallah yaparsın sen çalışıyorsun hadi neyse de ben evdeyim bir haftadır. Anlamsız bir rahatlık var üstümde Biz bir sırt çantası bir de çekçekli valizin en küçüğünü alırız demiştik. Sonra vazgeçtim en büyük boy valizi açtım içine koydum valla boş yer var ama rahat rahat tek çanta halloldu.

benim sezeryanim oyle asadaki resmen bikini giy belli olmaz benimki guzel ameliyat olmustum kipkirmiziydi suan ten renginde oyle cok kesmemis beni duruyor ama bu devlette nasil ederler bilmiyorum bazilarin ice gocuk cirkin yapiyorlar insallah ilk sezeryanim gibi olur. iz derken tabiki iz kaliyor ama en azindan tennrengi dindugu icin o kadar rahatsiz etmiyor

Ay allah korusun bebegim benimde tarif ettigin gibi bembeyaz ama olabiliyomus bu haftalarda iste

Amin canım allah hepimize vakitlice saglikli dogumlar nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim

Canım emzirirken lazer yapılıyormus ben doktoruma ve lazer epilasyoncuya sordum hastanede. Internette de öyle yazıyor.cunku hemen baslicam tüm vücut @EvBoregi
Dogrumu canim bu cok sevindim bnde eve almistim kullanirim en azindan
Kızlar merhaba birsey danısıcam size bugün ilk defa karnımın bi tarafı çok sert oluyo 1dk içinde geciyo ama rahatsız ediyo her seferinde farklı yerde oluyor başına gelen var mı?
Canim topikte bana ve bikac arkadasima oldu.
Bana doktor magnezyum verdi ve dinlen is yapma dedi.
Arkadaslarin bazilarina normal demisler .
Bazilarinda erken dogum tehlikesi dendi.
Bence gecmezse bi doktoruna danis

Bakayim canim cok sagol

Ben sen tek valiz yaptım kocaman.bana ve bebişe iki ayrı hurç yapıp öyle koydum içine.hastanede benimle dalga geçecekler diye korkuyorum.tatile çıkar gibi koca valizle gelmiş diye

merhabalar, hayırlı kandiller. Rabbim yeni doğan bebişlerimize güç kuvvet versin, bizlere de zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.kontrolüm vardı bugün, bebişim 32+5’te 2215 gr 44 cm olmuş, başı aşağıda bir sorun yok dedi doktorum. çalışabilir raporu için geç gitmişim, 32+0 da gidilmesi gerekiyormuş aklınızda olsun. bir hafta fazladan çalışmış oluyorum, geriye dönük rapor veremiyoruz diye, bugünü 32. hafta kabul ettiler. inşallah bi sıkıntı yaşamam sgk ile.

Ay allah korusun bebegim benimde tarif ettigin gibi bembeyaz ama olabiliyomus bu haftalarda iste

evet bende ilk korktum ama olabiliyormus benimde bayadir oyle ben en son doktora gittim alttan bakmadi ama bebegim kanala girmis zaten dun sezeryan yerimde resmen basi zaten oralarimda agri oluyor hep benimde suyum iyi doktor birsy olsa derdi heralde plasentamda kist gibi birseyler gorduler onu sormadim doktora kafa gitti benden hepden ne olurdu yanimizda birinin girmesine izin verseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…