2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba canım. Ben de hevesliyim hastane süslerine. Mayıs annelerinin çoğu hastanede bişey dağıtmayacak sanırım. Bende çikolata ve kolonya dağıtacağım. İlk bebişte çikolata ve lokum vardı masada. Bunda biraz daha süslemek istiyorum çünkü mevlüt yapmam.
Aklıma farklı bir öneri geldi. Tohum bombası diye bişey var. Eve gidip toprağa ekip sulayınca kır çiçeği yetiştiriyor bu tohumlar. Böyle kutuda dağıtmıştı arkadaş.

Allah korusun kotu bisey olsa doktor zaten soylerdi kuzum. Bende resmen genitalimde bi doluluk hissediyorum bebek baski yapiyo oraya bugun kan vermeye gittim 2 adim yurudum sanki ziplasam duscekmis gibi hissettim hep bebegi.

kizlar size oluyomu benim hergun burmum kaniyor dun birun kanamasi sonrasi aldigim nefes resmene bana yetmedi kalbim cok agridi kollarim sanki igneler batmalari oldu ve oyle bi agirlik coktuki kolumu kaldiramiyorum boguluyorum sanki. icimdeki ses kizina son kez bak bile dedi zaten sonraskna uyuyormuyum bayiliyormuyum anlamiyorum sonra yavas yavas zor topluyorun kendimi. sizede oluyormu bu

Ben de doğum iznine ayrılmak için pzt gidicem 32+4 falan oluyor ne sorun olabilirmiş ki...perşembe cuma da gideyim bu haftayı kapatayım gelen de pzt başlasın dedim zaten çocuklara kıyamıyorum halim olsa çalışırdım...yerime gelecek arkadaşı tanıyorum da en azından onunla avunuyorum

Allah korusun kotu bisey olsa doktor zaten soylerdi kuzum. Bende resmen genitalimde bi doluluk hissediyorum bebek baski yapiyo oraya bugun kan vermeye gittim 2 adim yurudum sanki ziplasam duscekmis gibi hissettim hep bebegi.

su 37 gorsekde rahatlasak artik. cok yorma kendini bebekeler baksana beklemiyolar sabirsizlar .benimde esim bana cok kiziyor hic birsey tutmucaksin diyo zaten bebegimizde sıkıntilar soyluyo doktor erken dogumla baska etkiler istemiyo hepimiz burda guzel guzel dogum hikayeleri yazalim insallah bebegim en son gittimde basi 37 hafta 4 gunluk gozukuyordu bakalim 2 hafta sonra ne olacak

Ay baktim negzel seyler varr buna bayildimmm https://www.instagram.com/p/BfcwkmWHcDG/

Senin mesajdan once de bunu gormustum kitap ayraci http://www.mirabonbon.com/kitap-ayraci

Ama senin yolladigin hesaltaki hediye super bir fiyat sorayim bakalim ne diyorlar

Cok sagol canim

Kızlar dün gece dogru dürüst uyuyamadım...bi su içmeye kalkıyorum bi tuvalete...5 falan olmuştu en son da sağ bacağimın alt kısmına bi kramp girmesin mi aman Allah ımm ölüyorum sandım her gün maden suyu içiyorum hiç olmamışrı 2 gundür içmedim ondan mı oldu ki...dönmekte de zorlandım yatakta...ayyy Allah yardımcımız olsun...ben oğlumda bişey anlamadan geçti 9 ay ne kadar zormuş bu sefer her şeyi yaşadım arka arkaya...tüm hamilelik semptomları...bir de bazı hafta dönümlerinde aniden bişey oluyor bana...mesela 7.hafta dönümunde kusmaya başladım 16.hafta donümünde kesildi 14.hafta dönümünde ilk kıpırtıyı hissettim...gibi gibi...bu sefer de birden bi ağırlık çöktü sanki eğilip yerden bişey alamıyorum

Ay ne degisik seyler varmiiss hemen bakiyorim canim cok sagol

Bi bakaym insallah birsey ckmaz doktorumu arayaym

Masallah canim saglikla gelsin ozaman artik beklemek kaldi
Canim burun kanamam oldu aradada oluuor ama cok az ve o yasadiklarini yasamiyorum.doktoruna danis kansizlik yasarsin.

Halledersin inşallah canım. Yarın götür terziye pzt anca verir herhalde pzt de halledersin hepsini yerleştirirsin.

Ben sen tek valiz yaptım kocaman.bana ve bebişe iki ayrı hurç yapıp öyle koydum içine.hastanede benimle dalga geçecekler diye korkuyorum.tatile çıkar gibi koca valizle gelmiş diye
Yalnız değilsin canım ben de öyle yaptım ki muhtemelen birçok hamiş öyle yapıyordur:)))
Bu arada demek koyulaşma sebebi bebek bulabilsin memeyi diye. Okuyunca çok etkiledim ya ne güzel yaratıyor rabbim

Masallah canim saglikla gelsin ozaman artik beklemek kaldi

Canim burun kanamam oldu aradada oluuor ama cok az ve o yasadiklarini yasamiyorum.doktoruna danis kansizlik yasarsin.

kan ilacini hic sevmesemde gunde iki taneden yeni bitirdim. bilemuyorum artik bida gittumde insallah soracam

Evet canım lazer ışınlarının süte ve kana geçme gibi bi durumu yokmuş, hamilelikte bile zararları kanıtlanmamis ama yine de hamilelikte her ihtimale karşı onermiyoruz dediler. Emzirirken hiç bi sorun olmazmis

Kizlar sedayla gorustum resmini atti biraz toplamis gibi gorunuyo bebiside gordum okadar guzelki teyzeleri. Kuveze almislar ama cok iyi olcak allahin izniyle. Dualarinizda eksik etmeyin ♡
Oyyy canım maşallah maşallah çok çabuk toparlayacak inşallah @Sedossedos92 un bebişi de Haydarinna 'nin kuzusu da hemen tosun gibi olacaklar gönülden inanıyorum bu gece onlara çok dua edicez inşallah

Canım bana da dün ilk kramp girdi ve şu an sağ bacağımin üstüne zor basıyorum, arkadaki kasım öyle bir ağrıyor ki topalliyorum eşim de arkamdan seni gidi topal şarkısını soyluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…