- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.481
Canım sana yazdıktan sonra bende kalkıp yaptım valla :) bir iki malzeme kaldı eksik . Emzik biberonu da kaynattım kurusun onları da koycamBen tek valiz yaptım koca valize koydum hepsini ya :)) şuan kapattım ama içine konulacaklar için tekrar açacağım. Terlik zemzem havlu bür penye battaniye daha koymam gerek. Sanırım baya birsüre bitmeyecek eksikler ama olsun en azından hastane valizimiz var :)
Aynen saat 3 oluyor göz açıp kapatana kadar. Sonra da yemek üşengeçlik hep erteledim. Ama bugün Buraya yazdım ve kalkıp yaptım canım. Kapattım da ama eksikler var hala.
Benim de hiç yok canım annem bile şok oldu çünkü resmen her banyodan ciktigimda bir avuctan fazla saç olurdu elimde daha taramadan yani taradiktan sonrasını hiç söylemiyorum bile. Şu an 1 tane bile dokulmuyoKızlar benim saçlarım.normalde çok dökülür şuan hiç dökülme yok b12 iğnesi vuruldugumdan beri dokulmuyor
Bence de ve ağırlastım ağrı başladı 32 biter bitmez.yani şimdi hamile olduğumu anladım.bende birsey olur diye korkuyordum öylesine sebepsiz ...olmuyor çok sükür :)))35 34 haftalık olan arkadaşlar sizin altta haftanızı görünce ben bi heyecan yapıyom varya aa bilmeniz lazım sanki ben o haftaya gelemicem gibi başından beri siz büyüyonuz biz arkanızdan geliyoruz oysa ama sanki ben büyümüyom Siz büyüyonuz ... Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin nekadar az kaldı oysa yaaa içim pır pır ediyo bu ara benim bi hüzün bi mutluluk değişik duygular.... Kızımda çok özledim koklamak istiyorum hayırlısıyla
32+0 da gelmeniz gerekirdi beş- altı gün kaybınız olacak dedi. bir de sgk eskiden gün hesabı yapıyordu artık hafta hesabı yapıyor ve sizin haftanız artık bugünden itibaren perşembe günü tamamlanıyor, çalışamaz raporu almak için mutlaka perşembe gelin dedi. daha fazla irdelemedim ben de sıra var diye.Ben de doğum iznine ayrılmak için pzt gidicem 32+4 falan oluyor ne sorun olabilirmiş ki...perşembe cuma da gideyim bu haftayı kapatayım gelen de pzt başlasın dedim zaten çocuklara kıyamıyorum halim olsa çalışırdım...yerime gelecek arkadaşı tanıyorum da en azından onunla avunuyorum
Demekki canımCanım benimkilerin uçları da nokta nokta oldu hep çevresi kahverengi nokta demekki normal korkmaDilaraginosss
weryewcim burnun kanadığı zamanlarda tansiyonunu ölçmeni öneririm, acaba yükseliyor olabilir mi?kizlar size oluyomu benim hergun burmum kaniyor dun birun kanamasi sonrasi aldigim nefes resmene bana yetmedi kalbim cok agridi kollarim sanki igneler batmalari oldu ve oyle bi agirlik coktuki kolumu kaldiramiyorum boguluyorum sanki. icimdeki ses kizina son kez bak bile dedi zaten sonraskna uyuyormuyum bayiliyormuyum anlamiyorum sonra yavas yavas zor topluyorun kendimi. sizede oluyormu bu
Canım mağazadan aldım ama şu an baktım Hepsiburada da aynısı var 59 tlCoook calismamiz gerek cok...
Yok ya iste erken gelmezseler iyiydi .boyle erken dogumlar olunca korkuyoruz
Aynen ya rahatsiz olup donup duruyor kiyamiyorum :)
Canim hastane odasi hediyelikleri gereksiz buluyorum.yani mevlut yapilmayacaksa mantiklida diger turlu iki yerde masraf oluyor .
Magnet kullanisli aslinda enazindan dolaba takiyorlar.
Masallah adiyla yasasin insallah .cabuk toparlasin abla olsun bizimkilere :)
Gule gule canim nettenmi aldin reflu yatagini .
Gerek oldugunda bnde ordan alayim .
Bende catlamisim ilkindende var koca bi haritam oldu artik esimle sehir arar dururuz
cok guldum ya evet nie hep bu hatiralar bize kalio ki
canım doktorum kramp için günde üç kayısı, bir sade soda, yarım muz önerdi, dene istersen.Canım bana da dün ilk kramp girdi ve şu an sağ bacağımin üstüne zor basıyorum, arkadaki kasım öyle bir ağrıyor ki topalliyorum eşim de arkamdan seni gidi topal şarkısını soyluyo
Canım beşik chicco lullago yan beşik. Çok kolay açılıp kapanıyor ufak da bir çantaya sığıyor diye aldık . Hepsiburada sitesinde 339 tl ye görünce aldım. Trendyol’a gelmişti 600 küsür liraydıCanım beşiği nerden aldın yatak odama bitane böyle beşik alayım diyorum, fiyatı nedir
Beğenmene sevindim canım:) kitap ayracı da güzel fikir :)Ay baktim negzel seyler varr buna bayildimmm https://www.instagram.com/p/BfcwkmWHcDG/
Senin mesajdan once de bunu gormustum kitap ayraci http://www.mirabonbon.com/kitap-ayraci
Ama senin yolladigin hesaltaki hediye super bir fiyat sorayim bakalim ne diyorlar
Cok sagol canim
Çok güzel bir muciZe aslında ..O çizgi geçer canım doğumdan sonra.hep öyle kalmaz :) göğüslerin rengi de bebek memeyi farketsin de güzelce tutsun emsin diye koyulaşıyormuş çok duygusal birşey :) o da zamanla normale döner
Canım kayısı çok yiyorum tuvalet için zaten sodaya da bagimliyim günde 3 tane içerim en az. Muz yiyemiyorum bebek tosun gibi oldu diyecanım doktorum kramp için günde üç kayısı, bir sade soda, yarım muz önerdi, dene istersen.
Doktorun elinden değişiklik oluyordur mutlaka haklısın inşallah güzel olur canım .benim sezeryanim oyle asadaki resmen bikini giy belli olmaz benimki guzel ameliyat olmustum kipkirmiziydi suan ten renginde oyle cok kesmemis beni duruyor ama bu devlette nasil ederler bilmiyorum bazilarin ice gocuk cirkin yapiyorlar insallah ilk sezeryanim gibi olur. iz derken tabiki iz kaliyor ama en azindan tennrengi dindugu icin o kadar rahatsiz etmiyor
Nasıl güzel yazmışsın inşallah öyle olurYok korkma ben uyusuklugum geçti kalktım.gezdim hastanede cafeye çıkıp kahve bile içtim :))
analdım canım öyleyse magnezyum ilacına başlatır doktorun.Canım kayısı çok yiyorum tuvalet için zaten sodaya da bagimliyim günde 3 tane içerim en az. Muz yiyemiyorum bebek tosun gibi oldu diye
Nerden alıyorsun canım onu kumaşcılardan falanmı, bebeğin eşyalarını çekmecelere koydum ama kıyafetler direk mobilyayla temas etmesin diye altına plastik olmayan ama şıkta duran bişeyler sermek istiyorum , bu amerikan bezini çekmecelerede serebilirmiyiz acaba ya da ne serebiliriz
İnşallah yaparsın sen çalışıyorsun hadi neyse de ben evdeyim bir haftadır. Anlamsız bir rahatlık var üstümdeBiz bir sırt çantası bir de çekçekli valizin en küçüğünü alırız demiştik. Sonra vazgeçtim en büyük boy valizi açtım içine koydum valla boş yer var ama rahat rahat tek çanta halloldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?