2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
toist meme ucunun koyulasmasinin sebebi bebek kolay bulsun diye miymis inanmiyorum yaa ne degisik. Neden buyuyor bi de acaba benimki zaten buyuktu iyica kocaman oldu bir garip geliyor baktikca

Kızlar benim saçlarım.normalde çok dökülür şuan hiç dökülme yok b12 iğnesi vuruldugumdan beri dokulmuyor

Canım sana yazdıktan sonra bende kalkıp yaptım valla :) bir iki malzeme kaldı eksik . Emzik biberonu da kaynattım kurusun onları da koycam

Kızlar benim saçlarım.normalde çok dökülür şuan hiç dökülme yok b12 iğnesi vuruldugumdan beri dokulmuyor
Benim de hiç yok canım annem bile şok oldu çünkü resmen her banyodan ciktigimda bir avuctan fazla saç olurdu elimde daha taramadan yani taradiktan sonrasını hiç söylemiyorum bile. Şu an 1 tane bile dokulmuyo

Bence de ve ağırlastım ağrı başladı 32 biter bitmez.yani şimdi hamile olduğumu anladım.bende birsey olur diye korkuyordum öylesine sebepsiz ...olmuyor çok sükür :)))

32+0 da gelmeniz gerekirdi beş- altı gün kaybınız olacak dedi. bir de sgk eskiden gün hesabı yapıyordu artık hafta hesabı yapıyor ve sizin haftanız artık bugünden itibaren perşembe günü tamamlanıyor, çalışamaz raporu almak için mutlaka perşembe gelin dedi. daha fazla irdelemedim ben de sıra var diye.

weryewcim burnun kanadığı zamanlarda tansiyonunu ölçmeni öneririm, acaba yükseliyor olabilir mi?

Canım mağazadan aldım ama şu an baktım Hepsiburada da aynısı var 59 tl

Canım bana da dün ilk kramp girdi ve şu an sağ bacağımin üstüne zor basıyorum, arkadaki kasım öyle bir ağrıyor ki topalliyorum eşim de arkamdan seni gidi topal şarkısını soyluyo
canım doktorum kramp için günde üç kayısı, bir sade soda, yarım muz önerdi, dene istersen.

Canım beşiği nerden aldın yatak odama bitane böyle beşik alayım diyorum, fiyatı nedir
Canım beşik chicco lullago yan beşik. Çok kolay açılıp kapanıyor ufak da bir çantaya sığıyor diye aldık . Hepsiburada sitesinde 339 tl ye görünce aldım. Trendyol’a gelmişti 600 küsür liraydı

Doktorun elinden değişiklik oluyordur mutlaka haklısın inşallah güzel olur canım .

Kızlar bende de gece uyurken ellerde uyuşukluk başlamıştı . Şimdi kollara doğru yayıldı. Gece tuvakete kalktığımda iki kolumda uyuşuk oluyor ama ben önrmsemiyorum burda bi kaç kişide daha oluyordu . Zaten az bi zamanımız kaldı biraz dişimizi sıkıcaz artık

Canum bez direk koyarsan kayabilir. Ben çekmecelerime halı kaydırmaz serdim :) Hani sık dokuma olanlardan. Mutfak dolaplarımda da onlardan var çok memnunum ben. İstersen onlardan ser. Bu amerikan bezide kumaşçılarda ve tuhafiyelerde var. Onlarıda serebilirsin.

Bende iki küçük canta alcaktım bir bebeğe bir bana. Vazgeçtim büyük valiz aldım iki tanede hurç aldım koyarım bir bana bir bebişe hoop tamam. Sığarım heralde :) Bu haftaya yetişirse bitiririm yetişmezse haftaya kalır valla. Evde bile olsan insanın üstüne bir ağırlık çöküyor artık ağırlaştık. Artık olduğu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…