2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben kumas aldim. Diktiriyorum yatak boyutunda . Icinede battaniye koyucam. Yorgan yaptirmicam. Zaten hava sicak battaniye yeterli olur diyorim. Istersen yorgan yaptir ama ortulmez. Kumaslarda uygun ama terzim 30a dikiyo. Yani yine bana 60a geldi. Herseyi aldim onu mu sakincam dedim 60 tl icin

Yani 10 Nisan gibi bekleriz 1 Mayıs’a kadar demişti benim doktorum ama abim de doktor benim o sata göre olur saçmalamasın diyor, ben yine de hazırlığımı yapıp bekleyeyim ne olur ne olmaz diyorum
10 nisan erken bencede tabi bebek o zaman gelirse diyecek birşey yok ama sezeryanlada almasın o zaman senle aramızda 4 gün var benim dr nisanın son haftası demişti ama bunu söyleyeli epey oldu son kontrolde ne der bilmiyorum

Ben de bu çantayı aldım kızım için. Pembeyi sevmem ama modeli çok hoşuma gitti. Aliexpressten 15 günde geldi
Çok güzelmiş güle güle kullan cnm.aliexpresten bende sipariş vermek istitiyorum ama sipariş kabul olmuyor.adresi doldurunca hata veriyor nasıl yapabilirim posta kodu bile girdim ama olmuyor yardımcı olur musun?

Ayy ne guzel ben de oyle olmak isterim ama imkansiz. Mutfak dolaplari benim haftalik temizligimde bile yok yazlik ve kislik temizligin icine girer en fazla

Canım ben de next2me aldım. Geçen hafta kumaşçıdan aynı renk tonunda yıldızlı organik pamuk kumaş aldım ve hemen orda kenarlarını diktiler bir de küçük yastık kılıfı diktirdim harika oldu. Hepsi toplam 20 tl ye mal oldu . Battaniyemiz bir sürü var. Müslin de aldım lcw dan 2 tane. Yaz bebekleri zaten nevresim takımına gerek yok olsa bile ufak bebeğe kullanılmıyor

Kumaşın sadece kenarlarını normal çarşaf gibi dikiyorlar. Ben organik pamuk kumaş aldım ve yastık kılıfıyla beraber kumaş +dikim 20 tl tuttu. Bir de yatağı çok sert geldi bana. Sanırım yatağın üstüne ince battaniye ya da pamuk yatak tarzı bisey daha koyucam. Bir de yatağın beyaz kılıfını yıkadım ve şok oldum . Çünkü yatak değil resmen bulaşık süngeri gibi basit bişey den yatak yapmışlar. Aslında verilen parayı haketmiyor

10 nisan erken bencede tabi bebek o zaman gelirse diyecek birşey yok ama sezeryanlada almasın o zaman senle aramızda 4 gün var benim dr nisanın son haftası demişti ama bunu söyleyeli epey oldu son kontrolde ne der bilmiyorum
Canım normal dogum diyor şimdilik ama benim oğlan iri ya biraz, kafa çapı da baya ileride o yüzden bilmem o vakte kadar durum ne olur. Ayy o koca kafa nasıl çıkar bilmem

Walla bende banyodaki aynayı çıkarıyorum karşıma koyup öyle alıyorum rahat oluyor başka türlü keser biçerim
Ne hallere soktu bu minikler bizi her türlü akrobasi hareketi mevcut her birimizde banyo yaparken, giyinirken, yataktan kalkarken vs. Hepsinde türlü türlü hareketler

Canım kaç gr bebeğin?benim de hep 3 hafta önde gözüküyor da gelişimi merak ettim

Ay çok güldüm, daha iyi anlatilmazdi benim de durumum, bişey oldu sanki 34 e kadar gayet enerjiktm 34 te birden agirlastm bel,bacak ağrısı bebeğin ağırlığı dengemi sastm düşecek gibi oluyorm
Benim özellikle sol bacağımın üstne basınca ağrım oluyor yatakta dönerken inanki yatağı gıcırdatıyorum ne kadar ağırlık bindiriyorsam artık

Yapmadıı antibiyotik verdi simdilik 35-36. Haftada tekrar bakıcak ağrı devam ederse mecbur yapcak etmezse doğum sonrasını beklicekmişizz
İnşallah Doğumdan sonraya kalır canım, bir de bununla uğraşmazsın. Benim de ilk haftalarda dişim kırılmıştı, sonra da çıkıverdi saçma sapan bi şekilde, gülünce boş yer görünüyor, ya köprü falan yapacaklarmış ama Doğumdan sonra artık, ayy göçerttti sıpalar bizi

Onların tartıları hep fazla çıkarıyor canım ben eşimle gitmiyorum bu ara oyüzden kilo konusunda daha rahatım onun yanında söyleyince geriliyorum
Çok haklısın valla aslında bilmeden uzaklaştırıyoruz da onları. Temizlik konusudna değil ama küçük kızım konusunda bunu yaşayarak tecrübe ettim. Onları dahil edince daha sağlam oluyor ilişkileri de. Şuan herşeyini yaptırabilir babası. Bıraksam gitsem gözü gibi bakar. İlk zamanlar çok dahil edememiştim, ağlayınca ne yapacağını bilemezdi oyüzden. şimdikinde yapacağım inşallah. Eş hiçbirşekildr dahil olmayınca hamilelik de sonrası da çok zor geçiyor. İlk bebişte hamileyken kadın geliyordu her hafta ama ben daha mutsuzdum. Şimdi eşim çocukla ilgileniyor bende temizlik yapıyorum. Aynı şekilde yemek de böyle. Bu şekilde iş bölümü olunca daha mutlu oluyoruz.
Arkadaşlar merhaba. Bu haftalarda karın ağrısı çeken var mı?
Tuvalet sıkıntısı çekiyorsam ya da gaz yapan bişey yediysem oluyor canım
Sizin çok haklı durumunuz eminim eşin de tecrübesiz ve endişelidir. Çok beklemiş çok istemiş çünkü korkuyordur. Yine de keşke anlasalar ama babalık da yaşayarak öğreniliyor. Öğreneckler canım üzülmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…