- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.721
CaCanım 60 TL uygun aslında nevresim içinBen kumas aldim. Diktiriyorum yatak boyutunda . Icinede battaniye koyucam. Yorgan yaptirmicam. Zaten hava sicak battaniye yeterli olur diyorim. Istersen yorgan yaptir ama ortulmez. Kumaslarda uygun ama terzim 30a dikiyo. Yani yine bana 60a geldi. Herseyi aldim onu mu sakincam dedim 60 tl icin
Türkçe karakter yazmayacaksın adres girerken. Yani ı,ö,ş,ğ gibi. O zaman kabul eder.Çok güzelmiş güle güle kullan cnm.aliexpresten bende sipariş vermek istitiyorum ama sipariş kabul olmuyor.adresi doldurunca hata veriyor nasıl yapabilirim posta kodu bile girdim ama olmuyor yardımcı olur musun?
Ay ressmen en akrobasi hareketi ben de. Bacağımın arasına koymak için battaniyeyi rulo yapıp kenara koyuyorum. Battaniyenin üstüne oturup kendimi diğer tarafa Yuvarlıyorum.Ne hallere soktu bu minikler biziher türlü akrobasi hareketi mevcut her birimizde banyo yaparken, giyinirken, yataktan kalkarken vs. Hepsinde türlü türlü hareketler
benimkide koca kafalıların arasında yerim onun kafasınıDemek ki bu yılın oğluşları koca kafalı :) babası da öyle koca kafalı ama annesinin dördüncü çocuğu, o kafa sorun olmamıştır kayınvalideme ama bana büyük sorun olacak gibi
Bende aynen öyle düşünüyorum yaa yıldık artık süsten püsten :)Kızlar geçen gün Bebiş görmeye gittik hastaneye. Arkadaşım Doğum yaptı sezaryenle.
Allahım minicik ağzı burnu yiyesim geldi. Tabi bi de doğurasım
3300 demişlerdi kilosuna. 2800 oldu. Beklenen kilodan baya farklı geliyor bu bebişler.
Bir de hastane odası süsleme vs oraya gidince fark ettim ki hiç de önemli değil. Kimsenin o an bişeye baktığı Yok İnan'ın :) şuan odayı bile tam hatırlamıyorum. Kapı süsü vardı sadece. Bebeğin beşiğine de güzel bi battaniye örtmüşler. O kadar süsle uğraşmaya gerek Yok daha iyi anladım :)
Ay biz de öyleyiz şimdi ben zatem evde durmayı sevmiyorum ne geldiyse başıma bundan geldi. Adam oruçlu olacak ev pis yemek yok üstüne bir de kızım var benim. Üstüne gazlı bir bebiş oh sabahlar olmasınBen asıl doğduktan sonra eşime sabır diliyorum :) ramazanda oruç tutucak . Ee ben zaten lohusa sendromunda olurum bebişin gazıydı emmesiydi uyumasydı . O da hem işten gelcek hem oruçlu . Kesin derim beni niye gezmeye götrmüyosun evde durmaktan bıktım falan diyehem sana bakayım hem çocuğa bana kimse bakmıyor diye eyvahlarr olsunn adam iki kat sevap işlicek bu ramazan bana sabrederek
Süpersin tam da hissettiğim cümle :)))Walla canım ben bugün 34+0 oldum karaya vurmuş balina gibi hissediyorum kendimi
Güle güle kullan canım çok güzel :)Babynest yatagimiz geldi bugun
Çok düzenli çok cici maşallah canım, sağlıkla kuşşansın bebeğin hepsini inşallahahh canım ya dün ben ütüledim yerleştirdim ama bittim bittim. Bir gün daha beklesem yapamazdım sanırım, odamız hazır, nevresimleri sermedim hurca koydum. Oğlumun hastane çantası da hazır, sadece benim eksiklerim var, onları da haftasonu halledicem inşallah. Ama belim çok ağrıyor anlatamam
Ben bi de düzenli dişçiye falan giderdim. 3 dişim birden çürümüş kırıldı adam bile şaşırdı yaz ortasında geldin hepsi sağlamdı diye..dedim açızz anam babamm dedim çocuk yicek bişe bulamıyo dişimi yemeye başladı :))İnşallah Doğumdan sonraya kalır canım, bir de bununla uğraşmazsın. Benim de ilk haftalarda dişim kırılmıştı, sonra da çıkıverdi saçma sapan bi şekilde, gülünce boş yer görünüyor, ya köprü falan yapacaklarmış ama Doğumdan sonra artık, ayy göçerttti sıpalar bizi
Kumaşın sadece kenarlarını normal çarşaf gibi dikiyorlar. Ben organik pamuk kumaş aldım ve yastık kılıfıyla beraber kumaş +dikim 20 tl tuttu. Bir de yatağı çok sert geldi bana. Sanırım yatağın üstüne ince battaniye ya da pamuk yatak tarzı bisey daha koyucam. Bir de yatağın beyaz kılıfını yıkadım ve şok oldum . Çünkü yatak değil resmen bulaşık süngeri gibi basit bişey den yatak yapmışlar. Aslında verilen parayı haketmiyor
Eheueheh hiç gülesim yoktu yahu sen çok yaşa emi, valla kemiriyorlar demek ki artık :)))Ben bi de düzenli dişçiye falan giderdim. 3 dişim birden çürümüş kırıldı adam bile şaşırdı yaz ortasında geldin hepsi sağlamdı diye..dedim açızz anam babamm dedim çocuk yicek bişe bulamıyo dişimi yemeye başladı :))
Bak açlıktan düzgün cümle kuramıyorum artık beynim mavi ekran veriyo! İki kere dedim dedim demişim :)Eheueheh hiç gülesim yoktu yahu sen çok yaşa emi, valla kemiriyorlar demek ki artık :)))
Ayy ne guzelben de oyle olmak isterim ama imkansiz. Mutfak dolaplari benim haftalik temizligimde bile yok yazlik ve kislik temizligin icine girer en fazla
Ben de iki kere dedim dediğini farketmemişim meselaBak açlıktan düzgün cümle kuramıyorum artık beynim mavi ekran veriyo! İki kere dedim dedim demişim :)
Yaa bugün dişçide adımı sordular 15-20 sn düşündüm benim adım neydi diye.. kafam gitti iyice. Açlık ne zor şimdi dişimden de yiyemiyorum iyice aptallaştımBen de iki kere dedim dediğini farketmemişim meselazihinler zehir gibi maşallah
CaCanım 60 TL uygun aslında nevresim için
Türkçe karakter yazmayacaksın adres girerken. Yani ı,ö,ş,ğ gibi. O zaman kabul eder.
Türkçe karakter olmadan da denedim malesef olmadı.nasıl yapcam anlamadım acaba birde bilgisaayardanmi denesem.
Ay ressmen en akrobasi hareketi ben de. Bacağımın arasına koymak için battaniyeyi rulo yapıp kenara koyuyorum. Battaniyenin üstüne oturup kendimi diğer tarafa Yuvarlıyorum.Bir gün yuvarlanırken Yataktan uçacağım
benimkide koca kafalıların arasında yerim onun kafasını
Çok haklısın valla aslında bilmeden uzaklaştırıyoruz da onları. Temizlik konusudna değil ama küçük kızım konusunda bunu yaşayarak tecrübe ettim. Onları dahil edince daha sağlam oluyor ilişkileri de. Şuan herşeyini yaptırabilir babası. Bıraksam gitsem gözü gibi bakar. İlk zamanlar çok dahil edememiştim, ağlayınca ne yapacağını bilemezdi oyüzden. şimdikinde yapacağım inşallah. Eş hiçbirşekildr dahil olmayınca hamilelik de sonrası da çok zor geçiyor. İlk bebişte hamileyken kadın geliyordu her hafta ama ben daha mutsuzdum. Şimdi eşim çocukla ilgileniyor bende temizlik yapıyorum. Aynı şekilde yemek de böyle. Bu şekilde iş bölümü olunca daha mutlu oluyoruz.
Öyle yapıcam galiba . Alttan alttan bi ağrım başladı iki saattir arada vuruyor . Umarım içimde sabırsızlanan uslu uslu beklerBi bakiyim canim evde sirt cantam var ondan kararsiz kaldim boyle
Gule gule kullan canim cok cici duruyor
Banada cok zor geliyor.cok guzel olmus canim darisi benim basima ..nekadar zor geliyor useniyorum bi bilsen
Valla canim birak annen yapsinbenim bi kisi olsa gelip yardim edecek epey bi is yikarim ustune.
Masallah canim saglikla gelsin kuzular
Cok zor canim haklisin Allah yardimcin olsun
Çok güzelmiş güle güle kullan cnm.aliexpresten bende sipariş vermek istitiyorum ama sipariş kabul olmuyor.adresi doldurunca hata veriyor nasıl yapabilirim posta kodu bile girdim ama olmuyor yardımcı olur musun?
Evet kesinlikle yumuşak yatak sağlıklı değil ama bizim yatak odasında kullandığımız yataklar gibi de yapmamışlar . Resmen sünger koymuşlar canım ya. Ne biliyim o kadar para verip alıyor insan, yatağını daha kaliteli beklerdim. Inşallah bebisler rahat eder, önemli olan onların sağlığı rahatlığıYa ben sert yatakta inanilmaz rahat ediyorum. Hic denedinizmi bilmiyorum ama. Biraz yumusak yatakta yatinca o gece cati agrim oluyo. Sirtim belim agriyo donemiyorum bile. Ama kendi yatagimda hic bi agrim olmuyo. Onunda yatagi sert ya sanki iyi olurmus cocuga gibi geliyo. Ya da cok cok ince bi alez olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?