2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
CaCanım 60 TL uygun aslında nevresim için
Çok güzelmiş güle güle kullan cnm.aliexpresten bende sipariş vermek istitiyorum ama sipariş kabul olmuyor.adresi doldurunca hata veriyor nasıl yapabilirim posta kodu bile girdim ama olmuyor yardımcı olur musun?
Türkçe karakter yazmayacaksın adres girerken. Yani ı,ö,ş,ğ gibi. O zaman kabul eder.
Ne hallere soktu bu minikler bizi her türlü akrobasi hareketi mevcut her birimizde banyo yaparken, giyinirken, yataktan kalkarken vs. Hepsinde türlü türlü hareketler
Ay ressmen en akrobasi hareketi ben de. Bacağımın arasına koymak için battaniyeyi rulo yapıp kenara koyuyorum. Battaniyenin üstüne oturup kendimi diğer tarafa Yuvarlıyorum. Bir gün yuvarlanırken Yataktan uçacağım
Demek ki bu yılın oğluşları koca kafalı :) babası da öyle koca kafalı ama annesinin dördüncü çocuğu, o kafa sorun olmamıştır kayınvalideme ama bana büyük sorun olacak gibi
benimkide koca kafalıların arasında yerim onun kafasını

Bende aynen öyle düşünüyorum yaa yıldık artık süsten püsten :)

Diş ağrım biraz geçince kendimi yine alışverişe vurdum.. panço internette %20 indirim var ihtiyacı olanlar baksınn kızlarr

Ay biz de öyleyiz şimdi ben zatem evde durmayı sevmiyorum ne geldiyse başıma bundan geldi. Adam oruçlu olacak ev pis yemek yok üstüne bir de kızım var benim. Üstüne gazlı bir bebiş oh sabahlar olmasın
Neyse olaya çok güzel bir yönden bakmışsın, lohusa kadına bakmak çok sevapmış kocacım
Walla canım ben bugün 34+0 oldum karaya vurmuş balina gibi hissediyorum kendimi
Süpersin tam da hissettiğim cümle :)))
Babynest yatagimiz geldi bugun
Güle güle kullan canım çok güzel :)
Çok düzenli çok cici maşallah canım, sağlıkla kuşşansın bebeğin hepsini inşallah

Ben bi de düzenli dişçiye falan giderdim. 3 dişim birden çürümüş kırıldı adam bile şaşırdı yaz ortasında geldin hepsi sağlamdı diye..dedim açızz anam babamm dedim çocuk yicek bişe bulamıyo dişimi yemeye başladı :))

Ya ben sert yatakta inanilmaz rahat ediyorum. Hic denedinizmi bilmiyorum ama. Biraz yumusak yatakta yatinca o gece cati agrim oluyo. Sirtim belim agriyo donemiyorum bile. Ama kendi yatagimda hic bi agrim olmuyo. Onunda yatagi sert ya sanki iyi olurmus cocuga gibi geliyo. Ya da cok cok ince bi alez olabilir

Kızlar ben de bi bijuteriden taç aldım. Normalde şimdi moda olan çiçekli güllü bülbüllü lohusa taçlarını hiç hiç sevmem. Kırmızı bi taç aldım yan tarafta sade bi kurdele var tam istediğim. 5 tl verdim ve eşim şok oldu 5 lira ne kadar ucuz diyo lohusa deyince 5 liralık seyin 50 lira olmasına alışmış adam, 5 tl olunca ağzı açık kaldı

Eheueheh hiç gülesim yoktu yahu sen çok yaşa emi, valla kemiriyorlar demek ki artık :)))

Ayy ne guzel ben de oyle olmak isterim ama imkansiz. Mutfak dolaplari benim haftalik temizligimde bile yok yazlik ve kislik temizligin icine girer en fazla

Aslında seninki normal canım abartan benim :) bebekten vakit bulamazsam ne iyi olur bazen takıntı iyi olmuyor cidden kendini yorduğunla kalıyorsun sadece

Canım kesinlikle ortak bir hayat paylaşılıyorsa herşey ortak olmalı, benim eşim bu konuda çok iyidir çok şükür hadi bugün yemekler senden desem hemen işten gelince yemek yapmaya başlar öyle hazır yemek makarna falan değil normal yemek yapar. Ben onu üzmem o da beni üzmez. Hele çocuk konusunda kesinlikle iş bölümü olmalı. Belki çalışmayan kadınlara erkekler sen bütün gün evdesin diye savunma yapabilir ama ben ona bile katılmıyorum evde olmakta yorucu işte olmakta yorucu. Her daim bir ortak nokta olmalı. Kesinlikle alıştırmalısın eşini senin içinde daha rahat olur ileride. Varsın temizlikçi gelmesin eşinin birşeyler için çabaladığını görmek evi temiz görmekten daha iyidir.

Yafff bu tüyleri napıcam ağda da inanılmaz geriliyorum çocuk fırlayıp çıkar valla tüydökücü aldım zararlı diyolar jilet de hiç elime almadım hayatımda

Öyle yapıcam galiba . Alttan alttan bi ağrım başladı iki saattir arada vuruyor . Umarım içimde sabırsızlanan uslu uslu bekler

Çok güzelmiş güle güle kullan cnm.aliexpresten bende sipariş vermek istitiyorum ama sipariş kabul olmuyor.adresi doldurunca hata veriyor nasıl yapabilirim posta kodu bile girdim ama olmuyor yardımcı olur musun?

Canım benim hesabım yok, babamın bir arkadaşına sipariş verdirmiştim o yüzden hiç anlamıyorum yardımcı olamadım kusura bakma

Evet kesinlikle yumuşak yatak sağlıklı değil ama bizim yatak odasında kullandığımız yataklar gibi de yapmamışlar . Resmen sünger koymuşlar canım ya. Ne biliyim o kadar para verip alıyor insan, yatağını daha kaliteli beklerdim. Inşallah bebisler rahat eder, önemli olan onların sağlığı rahatlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…