2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Acaba benimki farkli mi ya. Benimkide sunger ama sert baya. Sizinkide yumusak degil dimi.

Yaa bugün dişçide adımı sordular 15-20 sn düşündüm benim adım neydi diye.. kafam gitti iyice. Açlık ne zor şimdi dişimden de yiyemiyorum iyice aptallaştım
Ah bu dişler ah benimkide ağrı yapıyordu ve 1 ay önce kırıldı malesef. Doğum sonrasına kadar idare etmeye çalışıyorum. Dr o tarafı fazla kullanma doğum sonrası çekilecek idare et dedi. Inşallah senin de şimdi bir işleme gerek kalmaz

Yafff bu tüyleri napıcam ağda da inanılmaz geriliyorum çocuk fırlayıp çıkar valla tüydökücü aldım zararlı diyolar jilet de hiç elime almadım hayatımda
Sorma valla emzirirken lazere kesin kararlıyım ama kimi de zararı var diyor. Ben artık başedemiyorum çok zor geliyor almak. Jiletle çok zorlanarak ayna yardımıyla yapıyorum. Doğum öncesi bacaklara ağda yaptırıp bikini bölgesini de jiletle kendim yapayım diyorum. Tabi bebisler erken gelmez inşallah

Birde şundan sipariş verdim bugün bakalım nasıl bişey gelicek.. fotograf çekimi için gri sever olarak gri görünce dayanamadım :)
Nerden sipariş verdin canım bunu? Henüz hastane çıkışını almadım .Ben de gri hastasıyım ya. Çocuğun dolabına bi baktım az önce. Resmen renk yok. Hep gri krem siyah füme lacivert tonları. Bebeksi hiçbişey yok Bide vicdan yaptım. Büyüdüğünde resimlere bakıp da anne bu ne, niye hep bu renkleri giydirdin demese bari

Birde şundan sipariş verdim bugün bakalım nasıl bişey gelicek.. fotograf çekimi için gri sever olarak gri görünce dayanamadım :)

Ben de bayılıyorum bu kanatlı tulumlara
Bu fotoğrafı görüp aşık olunca hemen sipariş verdim eminim çok yakışacak meleklerimize

Bende de hiç yok hele mavi asla! Sevemedim bi türlü o rengi.. angelbutik diye bi yer var instagramda oraya söyledim canım 100 tl dedi tulum eldiven şapka

Eklentiler

• E4E0125A-6741-426D-822A-C03ABF06F7B4.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 82
Senin halı ve lamba da çok güzelmiş Güle güle kullan canım Benim miniğin başlarda bi odası olmayacağı için alırken dikkat ederim bende. Nereden aldın halısını lambasını falan?
İnstagramdan söyledim lamba:sihirlilambaatolyesi gibi bişey halı da: evimin deseni.. lambayı aldığım yerde de halı var yıldızlı ama sadece yıldızdı lambada ki gibi puantiye yoktu diye onuda orda buldum söyledim

Kızlar acil sorum var şimdi hastaneden geldim ciğer geliştirici vurulcam pazartesi gerileme yüzünden ... Nts normal çıktı coraspin kullananlar sorum Size doktor pazartesi kes onu dedi doğum günü Belli değil iğneği son 5 gün kala keselim dedi şimdi coraspini kesersem korkuyorum bi sıkıntı olmaz mı araştırma hastanesinde 34 haftalık olana kadar dedi bu 32 de kes dedi napsamki sizin doktorlar ne öneriyo

Ben coraspin kullanıyorum ama arada unutuyorum falan bana hiç bişey demedi kes diye kescez mi onu?

Eşim yine il dışı göreve gidiyor taaa orduya çok sinirleniyorum çookkk durdu durdu dış görevler son haftalara denk geldi
Canım kendini oyalamaya çalış çok kafana takip uzme kendini de minigini de. Benimki yanımda da noluyor işten geliyor yemek yiyip ya kitaba kafasını gomuyor, ya tv ye okadar odaklanıyor ki soru soruyorum duymuyor. Olmadı hep çok yorgun oluyor 8 de yatıyor memur bide sanki inşaatta çalışıyor. Zaten bütün gün evde yalnızım akşamda tek takiliyorm kitap, tv,burası. Ama takmiyorm bi dogsun yavrum alıp çıkıp çıkıp gezcem beni zor bulur

Hamilelikte Aspirin Ne zamana Kadar kullanılmalı ?
Aspirin ve ağrı kesici olarak kullanılan diğer Non-steroid antienflamatuar ilaçlar hamileliğin 32-33. haftasından sonra kesilmelidir. Aksi takdirde bebeğin kalbinde bulunan “ductus arteriosus” damarının doğumdan sonra kapanması önleyerek bebekte “doğuştan (konjenital) kalp hastalığı” oluşmasına zemin hazırlayabilir.

Bu yüzden hekim kontrolü olmaksızın olan üstün körü kullanımlar bebeğe zarar verebilir.

Canım bak netten buldum böyle bir yazı, genelde de hep 32. haftada kesilmeli yazıyor. Ben kullanmıyorum ama sen sorunca bakayım dedim.

Canım inşallah bebişlerin ve sen sağlıklı sıhhatli günler geçirirsiniz. Dualarımız seninle inşallah dayanacaksınız ben inanıyorum.

Canim insallah beklerler biraz daha .

Duamdasin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…