- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.741
Acaba benimki farkli mi ya. Benimkide sunger ama sert baya. Sizinkide yumusak degil dimi.Evet kesinlikle yumuşak yatak sağlıklı değil ama bizim yatak odasında kullandığımız yataklar gibi değil. Resmen sünger koymuşlar canım ya. Ne biliyim o kadar para verip alıyor insan, yatağını daha kaliteli beklerdim
Siyah bir sünger bizim ki de baya sertAcaba benimki farkli mi ya. Benimkide sunger ama sert baya. Sizinkide yumusak degil dimi.
Ah bu dişler ahYaa bugün dişçide adımı sordular 15-20 sn düşündüm benim adım neydi diye.. kafam gitti iyice. Açlık ne zor şimdi dişimden de yiyemiyorum iyice aptallaştım
Sorma valla emzirirken lazere kesin kararlıyım ama kimi de zararı var diyor. Ben artık başedemiyorum çok zor geliyor almak. Jiletle çok zorlanarak ayna yardımıyla yapıyorum. Doğum öncesi bacaklara ağda yaptırıp bikini bölgesini de jiletle kendim yapayım diyorum. Tabi bebisler erken gelmez inşallahYafff bu tüyleri napıcam ağda da inanılmaz geriliyorum çocuk fırlayıp çıkar valla tüydökücü aldım zararlı diyolar jilet de hiç elime almadım hayatımda
Nerden sipariş verdin canım bunu? Henüz hastane çıkışını almadım .Ben de gri hastasıyım ya. Çocuğun dolabına bi baktım az önce. Resmen renk yok. Hep gri krem siyah füme lacivert tonları. Bebeksi hiçbişey yokBirde şundan sipariş verdim bugün bakalım nasıl bişey gelicek.. fotograf çekimi için gri sever olarak gri görünce dayanamadım :)
Birde şundan sipariş verdim bugün bakalım nasıl bişey gelicek.. fotograf çekimi için gri sever olarak gri görünce dayanamadım :)
Bende de hiç yok hele mavi asla! Sevemedim bi türlü o rengi.. angelbutik diye bi yer var instagramda oraya söyledim canım 100 tl dedi tulum eldiven şapkaNerden sipariş verdin canım bunu? Henüz hastane çıkışını almadım .Ben de gri hastasıyım ya. Çocuğun dolabına bi baktım az önce. Resmen renk yok. Hep gri krem siyah füme lacivert tonları. Bebeksi hiçbişey yokBide vicdan yaptım. Büyüdüğünde resimlere bakıp da anne bu ne, niye hep bu renkleri giydirdin demese bari
Benim halı da yıldızlı çok güzel yaaBen de bayılıyorum bu kanatlı tulumlara
Bu fotoğrafı görüp aşık olunca hemen sipariş verdimeminim çok yakışacak meleklerimize
Eki Görüntüle 2127724
Bende de hiç yok hele mavi asla! Sevemedim bi türlü o rengi.. angelbutik diye bi yer var instagramda oraya söyledim canım 100 tl dedi tulum eldiven şapka
Bunlar halı lamba ama sizin görselin halısı da güzelmiş yaa görmemiştim ben onuBen de bayılıyorum bu kanatlı tulumlara
Bu fotoğrafı görüp aşık olunca hemen sipariş verdimeminim çok yakışacak meleklerimize
Eki Görüntüle 2127724
Bunlar halı lamba ama sizin görselin halısı da güzelmiş yaa görmemiştim ben onu
İnstagramdan söyledim lamba:sihirlilambaatolyesi gibi bişey halı da: evimin deseni.. lambayı aldığım yerde de halı var yıldızlı ama sadece yıldızdı lambada ki gibi puantiye yoktu diye onuda orda buldum söyledimSenin halı ve lamba da çok güzelmiş Güle güle kullan canımBenim miniğin başlarda bi odası olmayacağı için alırken dikkat ederim bende. Nereden aldın halısını lambasını falan?
Ben serdim nevresimini üstüne çarşaf orttum hazır olsun dedimbenim de ikinci makinenin ütülenmesi kaldı üşeniyorum galibahemen yapcam ama yarın. Nevresimini sermedim ama sersemde çarşafla kapatsam tozlanmasın diye olur dimi.
Ben coraspin kullanıyorum ama arada unutuyorum falan bana hiç bişey demedi kes diye kescez mi onu?Kızlar acil sorum var şimdi hastaneden geldim ciğer geliştirici vurulcam pazartesi gerileme yüzünden ... Nts normal çıktı coraspin kullananlar sorum Size doktor pazartesi kes onu dedi doğum günü Belli değil iğneği son 5 gün kala keselim dedi şimdi coraspini kesersem korkuyorum bi sıkıntı olmaz mı araştırma hastanesinde 34 haftalık olana kadar dedi bu 32 de kes dedi napsamki sizin doktorlar ne öneriyo
Canım kendini oyalamaya çalış çok kafana takip uzme kendini de minigini de. Benimki yanımda da noluyor işten geliyor yemek yiyip ya kitaba kafasını gomuyor, ya tv ye okadar odaklanıyor ki soru soruyorum duymuyor. Olmadı hep çok yorgun oluyor 8 de yatıyor memur bide sanki inşaatta çalışıyor. Zaten bütün gün evde yalnızım akşamda tek takiliyorm kitap, tv,burası. Ama takmiyorm bi dogsun yavrum alıp çıkıp çıkıp gezcem beni zor bulurEşim yine il dışı göreve gidiyor taaa orduya çok sinirleniyorum çookkk durdu durdu dış görevler son haftalara denk geldi
Kızlar acil sorum var şimdi hastaneden geldim ciğer geliştirici vurulcam pazartesi gerileme yüzünden ... Nts normal çıktı coraspin kullananlar sorum Size doktor pazartesi kes onu dedi doğum günü Belli değil iğneği son 5 gün kala keselim dedi şimdi coraspini kesersem korkuyorum bi sıkıntı olmaz mı araştırma hastanesinde 34 haftalık olana kadar dedi bu 32 de kes dedi napsamki sizin doktorlar ne öneriyo
Kizlar dün geceyi acilde gecirdim. Bebekler cok asagiya inmis, yatis yaptık. Serumlar, igneler ne varsa yedim. Kasilma, açılma cikmadi cok şükür Kansizlik, enfeksiyon cikti. Doktorum biraz daha dayan dedi. Nisanin 2.haftasi hedefim.
Duaniza talibim
Canim insallah beklerler biraz daha .Kizlar dün geceyi acilde gecirdim. Bebekler cok asagiya inmis, yatis yaptık. Serumlar, igneler ne varsa yedim. Kasilma, açılma cikmadi cok şükür Kansizlik, enfeksiyon cikti. Doktorum biraz daha dayan dedi. Nisanin 2.haftasi hedefim.
Duaniza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?