2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hayırlı haberler canım inşallah, bir an önce düzelirsin de bebişler de sorunsuz zamanına yakın gelirler. Dualarım seninle

Aynı benimkini tarif ettin, işten gelir ağzını bıçak açmaz hatta dilini şirkette unutmuşsun falan derim. Bi saat sonra iki çift laf ya eder ya etmez, açar bilgisayarı başlar çalışmaya ya şirkette yetişmemiştir ya kendi işim diye bişi uydurdu onu yapar :)) bilgisayar açık değilse tv izlerken uyuklar, ben de oğlum gelsin sorcam sana diyorum, bizi çok ararsın ama biz geziyor olacağız falan diyorum ama hiç etkilendiği yok

Bu arada kızlar midesi yananlara tavsiyede bulunuyordum ama dünden beri bir yangın var ki midemden ağzıma kadar köz var sanki.. durum şu ki;
Gaviscon içildi
Ilık süt yudumlandı
Şekerli ılık su denendi
Talcid kullanıldı
Elma yenildi
Tüm bunlara cevap vermeyen bir yangın var midemden bogazıma, başka tavsiyesi olan var mı ki acabası

Hadi inşallah sağlıkla biraz daha beklerler. Allah yardımcın olsun

Sut 3 yudum uyguladinmi canim .
Birde stresten uzak durmak lazim .
Gece uyurken yuksek yastik .

Ben gecen gece 1 cilek yedim sadece ustine gaviscon da icmeme ragmen delirtti beni en son iki yastikla tamamladim geceyi

Canım bende coraspin kullanıyorum drum 35+0da bırakmamı söyledi işk doğumumdada 37de bıraktırmıştı

Kizlar bu kocalar niye boyle yaa
Niye agresiflesti ki sanki o dogum yapcak .
Sakin olmaya calisiyorum midem den cikiyor acisi ..

Canım sağlıkla zamanında doğsunlar inşallah kuzular çok geçmiş olsun

Ama sen devam ediyorsun demi bugun emre bey dedi kes diye arada kaldım

Ama sen devam ediyorsun demi bugun emre bey dedi kes diye arada kaldım

Canım ben kullanmıyorum hiç kullanmadım sen merak edince netten bakayım senin için dedim. Genelde doğumdan 1 ay önce kesilirmiş öyle yazıyor hep.

İçin rahat etmezse yarın ara sor doktoru açıklar o sana neden olduğunu canım hem daha detaylı bilgilendirme almış olursun.

Son düzenleme:

İki gündür aynıyım canım, rennie emdim gavisgon içtim banamısın demedi. Ejderha gibiyim. Yediklerimde öyle yakacak şeyler değil. Mideme doğru çok tekme yedim sanırım ondan artık iyice büyüyorlar ya baskı daha çok oluyor sanırım ne yaptıysam rahatlatamadım şuan elimde soda var nasıl geçicek deyip duruyordum senin yazıyı gördüm.

Bende corbaspirin kullaniyordum 29 da kestirdi bir sorun olmadı çok şükür

Sut 3 yudum uyguladinmi canim .
Birde stresten uzak durmak lazim .
Gece uyurken yuksek yastik .

Ben gecen gece 1 cilek yedim sadece ustine gaviscon da icmeme ragmen delirtti beni en son iki yastikla tamamladim geceyi
Sütü denedim canım, yüksek yastıkla yatıyorum yoksa öksürüyorum, ben de delirdim artık biraz geçse keşke, internette bebek kafasını aşagı döndürdügünde artık mide yanması olmaz yazıyor, bizimki çoktan döndü aşagı. 9. Ayda geçer mide problemleri falan yazıyor benimki arttı anlamadım valla

Bir de böyle lanet bi öksürük, o da reflüden sanırım hiç kötü bi şey de yemedim dediğin gibi anlamıyorum neden

Canım inşallah bebişlerin ve sen sağlıklı sıhhatli günler geçirirsiniz. Dualarımız seninle inşallah dayanacaksınız ben inanıyorum.

Canim insallah beklerler biraz daha .

Duamdasin insallah.

Hayırlı haberler canım inşallah, bir an önce düzelirsin de bebişler de sorunsuz zamanına yakın gelirler. Dualarım seninle

Hadi inşallah sağlıkla biraz daha beklerler. Allah yardımcın olsun

Canım sağlıkla zamanında doğsunlar inşallah kuzular çok geçmiş olsun

Allah razi olsun kizlar. Hepimiz saglikla vaktinde kavusalim.

Ayy çok güzel

Rabbim yardımcım olsun canım benim ya dayanacaksın inşallah açılma kasılma yoksa bişey olmaz Allahın izniyle. Sen bol bol dinlen. Enfeksiyon kasılma bile yapabilirdi yapmamış ne güzel bak. Enfeksiyon geçince bebişler de yukarı kayar. Sen ayaklarını hep yukarıya dik ters çekim olsun yukarı kaysınlar

Canım suya azıcık sirke koyup 2 3 yudum alabilirsin. Mide suyunu düzenliyormuş. Bir de karbonat duymuştum ama denemedim. Valla ben kızacaksınız belki ama bir yudum kola içerdim geçerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…