2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Katılıyorum canım benimki yemek yapamaz ama çok güzel sipariş verir çocuk konusunda da iyiyiz darısı 2. Ye inşallah.
Canım ben de bir ay önce kesiliyor diye biliyorum. Seninki 36 da alınacaksa 32 de kesilmesi normal. Bebiş peki ne durumda
İlerleme var mı iyidir inşallah

Benim iki doktor da 34 e girdiğinde bırak dedi canım. İçini ferah tut minik kızın sağlıkla zamanında gelecek inşallah

Canım suya azıcık sirke koyup 2 3 yudum alabilirsin. Mide suyunu düzenliyormuş. Bir de karbonat duymuştum ama denemedim. Valla ben kızacaksınız belki ama bir yudum kola içerdim geçerdi
Denemek zorundayım canım çok teşekkür ederim, kızmam neden kızayım ben ayda bir kola kaçamağı yapıyorum

Aynı bennilk başlarda düşük tehlikem vardı mecbur yapıyordu..öyle ahım şahım olmuyordu ama idare ediyoruz..o gün bugündür elimi sürdürmüyor..sen çavuşluk yap ben yaparım diyor...beğenmediğin bir yer varsa söyle yapayım diyor...Allah razı olsun ne diyim...Çok titizim bende çavuşluğumun sayesinde baya ilerletti bu temizlik olayını.kadın çağırsam olmaz böyle...hatta izin günlerimde temizliğe gitcem artık diyor
bende süslemeden gitmiyorum asla..kızım beni paspal görmesin diye

Son düzenleme:
Hamileligin zor taraflari

Merhaba canım oğlum büyüyor çok şükür bugün 1300 gr olmuş 1500 olunca büyüklerin yanına geçecek emzirmeyi deneyecekler sanırım 1 haftamız daha var emzirmek için inşallah emer. Moral olarak çok iyiyim şimdilik sağlık sorunu olmadı inşallahta böyle devam eder

Merhaba canım oğlumun olduğu yoğunbakımda minicik bebekler var 24 haftalık doğanlar 5 aydır hastanede yaşam mücadelesi verip 3500 kiloya gelmişler. Benim oğlumda yavaş yavaş kilo alıyor çok şükür. Prematüre doğanların 2 yaşına kadar göz işitme nörolojik fizik tedavi muayenelerini aksatmamaları gerekiyormuş inşallah hiç bir sorun yaşamayız. Tırnağı taşa değse yüreğimiz yanar.

Oyyy canım maşallah maşallah çok çabuk toparlayacak inşallah @Sedossedos92 un bebişi de Haydarinna 'nin kuzusu da hemen tosun gibi olacaklar gönülden inanıyorum bu gece onlara çok dua edicez inşallah
İnşallah canım Doğum tarihimiz 9 mayıs ama Nisa’nın ortasında 2 kiloyu bulur gibi bu sebeple oğluşumu evimize getirebiliriz diye düşünüyorum

İnş dahada iyi olacak..Maşallah ona güçlü bir delikanlı olacak...Topiğimizin ilk göz ağrısına öpücükler

Maşallah maşallah ne kadar güzel haber verdin ya için. Kıpır kıpır oldu çok sevindim canım yaa ayy bir ay içinde taburcu olursunuz inşallah canım benim

Denemek zorundayım canım çok teşekkür ederim, kızmam neden kızayım ben ayda bir kola kaçamağı yapıyorum
İvet itiraflar geliyor ben de öyle herkesin hamişliği kimseyi ilgilendirmez ben de kendimi şımartıyorum çok nadir. Fast foodla içiyorum o da çeyreğini bile değil. Kızımda içmedim de neoldu berbat geçti hamilelik bunda rahatım çok şükür

Maşallah maşallah ne kadar güzel haber verdin ya için. Kıpır kıpır oldu çok sevindim canım yaa ayy bir ay içinde taburcu olursunuz inşallah canım benim
İnşallah canım aminn. Çok hareketli teyzesi ama hala minik. Küçük olması dışında sorun yok diyolar inşallahta olmaz

Oy kurban olurum onu verene maşallah tosun olacak paşa o günleri de göreceğiz.

Canım benim dr um 32.haftada kesti. Benim doğum tarihimde belli değil. Plesanta arka ve önü kapattığı için, lekelenmelerim var. 15 Nisanı bekleyecek. Suruma göre hareket edecek. Ne zaman doğum yapacağım belli değil o yüzden erken kesti.

Böbrek beni mahvediyor. Enfeksiyon 2 hafta once de çıkmıştı, antibiyotik kullandim ama gecmemis. Doktor istersen sezaryene simdi alirim dedi, o da acıyor halime artik. Ama en az bir ay kuvezde kalirlar dedi. Dayanmaya çalışacağım

Kızz bende öyle bintaç aldım bildiğin siyah demir yan tarafında kırmızı kurdele . Tabi ben pazardan aldım3.5 liraya buldum bnmki de şok oldu

Çok şükür :) çok mutlu oldum :) az kalmış, bir hafta çabucak geçecek annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…