- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.781
Katılıyorum canım benimki yemek yapamaz ama çok güzel sipariş verirCanım kesinlikle ortak bir hayat paylaşılıyorsa herşey ortak olmalı, benim eşim bu konuda çok iyidir çok şükür hadi bugün yemekler senden desem hemen işten gelince yemek yapmaya başlar öyle hazır yemek makarna falan değil normal yemek yapar. Ben onu üzmem o da beni üzmez. Hele çocuk konusunda kesinlikle iş bölümü olmalı. Belki çalışmayan kadınlara erkekler sen bütün gün evdesin diye savunma yapabilir ama ben ona bile katılmıyorum evde olmakta yorucu işte olmakta yorucu. Her daim bir ortak nokta olmalı. Kesinlikle alıştırmalısın eşini senin içinde daha rahat olur ileride. Varsın temizlikçi gelmesin eşinin birşeyler için çabaladığını görmek evi temiz görmekten daha iyidir.
Canım ben de bir ay önce kesiliyor diye biliyorum. Seninki 36 da alınacaksa 32 de kesilmesi normal. Bebiş peki ne durumdaKızlar acil sorum var şimdi hastaneden geldim ciğer geliştirici vurulcam pazartesi gerileme yüzünden ... Nts normal çıktı coraspin kullananlar sorum Size doktor pazartesi kes onu dedi doğum günü Belli değil iğneği son 5 gün kala keselim dedi şimdi coraspini kesersem korkuyorum bi sıkıntı olmaz mı araştırma hastanesinde 34 haftalık olana kadar dedi bu 32 de kes dedi napsamki sizin doktorlar ne öneriyo
Benim iki doktor da 34 e girdiğinde bırak dedi canım. İçini ferah tut minik kızın sağlıkla zamanında gelecek inşallahKızlar acil sorum var şimdi hastaneden geldim ciğer geliştirici vurulcam pazartesi gerileme yüzünden ... Nts normal çıktı coraspin kullananlar sorum Size doktor pazartesi kes onu dedi doğum günü Belli değil iğneği son 5 gün kala keselim dedi şimdi coraspini kesersem korkuyorum bi sıkıntı olmaz mı araştırma hastanesinde 34 haftalık olana kadar dedi bu 32 de kes dedi napsamki sizin doktorlar ne öneriyo
Denemek zorundayım canım çok teşekkür ederim, kızmam neden kızayım ben ayda bir kola kaçamağı yapıyorumCanım suya azıcık sirke koyup 2 3 yudum alabilirsin. Mide suyunu düzenliyormuş. Bir de karbonat duymuştum ama denemedim. Valla ben kızacaksınız belki ama bir yudum kola içerdim geçerdi
Aynı bennAaa sen yanlış yapıyorsun ben geçen hafta bütün evi temizlettim valla. Süpürme silme tuvalet banyo toz herşeyi yaptı Allah razı olsun. Başında da durdum ki eksik gördüğüm yerleri söyledim bak şurayı birdaha ovala diye sesi çıkmadı hiç öf bile demedi. Sende yaptır artık biz temizlik süpürge hiç birşey yapamayız. Ben zaten hamileliğimden beri kaynanam altımda oturuyor orda yedim yemekte sıkıntım yok ama temizlikte de kocamı alıştırdım valla. O bile alıştı da hafta sonu için plan yaparken bi evi süpürürüm öyle çıkarız diyor
bende süslemeden gitmiyorum asla..kızım beni paspal görmesin diyeOnu ben de cok merak ediyorum ya :/
Yeniden hosgeldin canim. Guzek haberlerle gel randevundN :)
Puff bizimki de var ya tam tersi oldu. Hamileligimin baslarinda ben demesen yapardi. Simdi zorluyorum gene kalkmiyor. Gelen giden mi var? Biri gelecek olursa yaparim. Kalsin boyle ev pis degil bilmem ne kirk laf buluyor su son ayimda sinir ediyor beni. Gelen giden de her hafta fix yani mutlaka olur.
Oyle oluyor ya ben kontrole gidecegim de saclarimi yapiyorum makyaj yapiyorum resmen suslenip gidiyorum :)
Hamileligin zor taraflariSütü denedim canım, yüksek yastıkla yatıyorum yoksa öksürüyorum, ben de delirdim artık biraz geçse keşke, internette bebek kafasını aşagı döndürdügünde artık mide yanması olmaz yazıyor, bizimki çoktan döndü aşagı. 9. Ayda geçer mide problemleri falan yazıyor benimki arttı anlamadım valla
Merhaba canım oğlum büyüyor çok şükür bugün 1300 gr olmuş 1500 olunca büyüklerin yanına geçecek emzirmeyi deneyecekler sanırım 1 haftamız daha var emzirmek için inşallah emer. Moral olarak çok iyiyim şimdilik sağlık sorunu olmadı inşallahta böyle devam ederevetHaydarinna bebişi 1 kilo dünyaya geldi baya oldu ama İnş çok çabuk iyileşecek Mayıs Anneleri'nin ilk bebişi. Bu arada onu da çok merak ediyorum ama derdi başından aşkın diye soramıyorum, dualarımızdan eksik etmeyelim.
Haydarinna kuzum bebisko nasıl oldu, sen nasılsın?
Kizlarr herkese hayirli kandiller. Allah saglikla zamaninda evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Birbirimize bol dua edelim.
Bugun bi yakinimdan bisey duydum. Benimde tanidigim bi komsumuz 550 gr 5.5 aylik dogum yapmis. Suan bebegi 5 yasinda zekasal olarak hicbir problemi yok fiziksel olarakta cok saglam sadece bir ayagina ozel ayakkabi giyiyormus aksiyomus bu kdr.Haydarinna sanada guzel bi ornek olsun. Insallah ilk bebegimiz gozbebegimiz kocaman olucak bizimkilerin abisi olucak. Bi gece birbirimizede bol dua edelim kizlar. Yer gok dua ile.
İnşallah canım Doğum tarihimiz 9 mayıs ama Nisa’nın ortasında 2 kiloyu bulur gibi bu sebeple oğluşumu evimize getirebiliriz diye düşünüyorumOyyy canım maşallah maşallah çok çabuk toparlayacak inşallah @Sedossedos92 un bebişi deHaydarinna 'nin kuzusu da hemen tosun gibi olacaklar gönülden inanıyorum bu gece onlara çok dua edicez inşallah
İnş dahada iyi olacak..Maşallah ona güçlü bir delikanlı olacak...Topiğimizin ilk göz ağrısına öpücüklerMerhaba canım oğlum büyüyor çok şükür bugün 1300 gr olmuş 1500 olunca büyüklerin yanına geçecek emzirmeyi deneyecekler sanırım 1 haftamız daha var emzirmek için inşallah emer. Moral olarak çok iyiyim şimdilik sağlık sorunu olmadı inşallahta böyle devam eder
Canım bizim oğlanın kafasıda 3 hafta ilerdeDemek ki bu yılın oğluşları koca kafalı :) babası da öyle koca kafalı ama annesinin dördüncü çocuğu, o kafa sorun olmamıştır kayınvalideme ama bana büyük sorun olacak gibi
Maşallah maşallah ne kadar güzel haber verdin ya için. Kıpır kıpır oldu çok sevindim canım yaa ayy bir ay içinde taburcu olursunuz inşallah canım benimMerhaba canım oğlum büyüyor çok şükür bugün 1300 gr olmuş 1500 olunca büyüklerin yanına geçecek emzirmeyi deneyecekler sanırım 1 haftamız daha var emzirmek için inşallah emer. Moral olarak çok iyiyim şimdilik sağlık sorunu olmadı inşallahta böyle devam eder
İvet itiraflar geliyor ben de öyleDenemek zorundayım canım çok teşekkür ederim, kızmam neden kızayım ben ayda bir kola kaçamağı yapıyorum
İnşallah canım aminn. Çok hareketli teyzesi ama hala minik. Küçük olması dışında sorun yok diyolar inşallahta olmazMaşallah maşallah ne kadar güzel haber verdin ya için. Kıpır kıpır oldu çok sevindim canım yaa ayy bir ay içinde taburcu olursunuz inşallah canım benim
Oy kurban olurum onu verene maşallah tosun olacak paşa o günleri de göreceğiz.Merhaba canım oğlum büyüyor çok şükür bugün 1300 gr olmuş 1500 olunca büyüklerin yanına geçecek emzirmeyi deneyecekler sanırım 1 haftamız daha var emzirmek için inşallah emer. Moral olarak çok iyiyim şimdilik sağlık sorunu olmadı inşallahta böyle devam eder
Canım benim dr um 32.haftada kesti. Benim doğum tarihimde belli değil. Plesanta arka ve önü kapattığı için, lekelenmelerim var. 15 Nisanı bekleyecek. Suruma göre hareket edecek. Ne zaman doğum yapacağım belli değil o yüzden erken kesti.Kızlar acil sorum var şimdi hastaneden geldim ciğer geliştirici vurulcam pazartesi gerileme yüzünden ... Nts normal çıktı coraspin kullananlar sorum Size doktor pazartesi kes onu dedi doğum günü Belli değil iğneği son 5 gün kala keselim dedi şimdi coraspini kesersem korkuyorum bi sıkıntı olmaz mı araştırma hastanesinde 34 haftalık olana kadar dedi bu 32 de kes dedi napsamki sizin doktorlar ne öneriyo
Rabbim yardımcım olsun canım benim ya dayanacaksın inşallah açılma kasılma yoksa bişey olmaz Allahın izniyle. Sen bol bol dinlen. Enfeksiyon kasılma bile yapabilirdi yapmamış ne güzel bak. Enfeksiyon geçince bebişler de yukarı kayar. Sen ayaklarını hep yukarıya dik ters çekim olsun yukarı kaysınlar
Kızz bende öyle bintaç aldım bildiğin siyah demir yan tarafında kırmızı kurdele . Tabi ben pazardan aldım3.5 liraya buldum bnmki de şok olduKızlar ben de bi bijuteriden taç aldım. Normalde şimdi moda olan çiçekli güllü bülbüllü lohusa taçlarını hiç hiç sevmem. Kırmızı bi taç aldım yan tarafta sade bi kurdele var tam istediğim. 5 tl verdim ve eşim şok oldu 5 lira ne kadar ucuz diyolohusa deyince 5 liralık seyin 50 lira olmasına alışmış adam, 5 tl olunca ağzı açık kaldı
Olmaz Allah'ın izniyle canım sütünü almaya başladımıİnşallah canım aminn. Çok hareketli teyzesi ama hala minik. Küçük olması dışında sorun yok diyolar inşallahta olmaz
Çok şükür :) çok mutlu oldum :) az kalmış, bir hafta çabucak geçecek annesi :)Merhaba canım oğlum büyüyor çok şükür bugün 1300 gr olmuş 1500 olunca büyüklerin yanına geçecek emzirmeyi deneyecekler sanırım 1 haftamız daha var emzirmek için inşallah emer. Moral olarak çok iyiyim şimdilik sağlık sorunu olmadı inşallahta böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?