2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar cok icime sinmeyerek lavanta kesesi siparis etmistim. Ustune yapistirmak icin Uğur böceği Aldim. Sizce hangi haliyle daha guzel?

Birde o kadar doldurmuşlar ki lavanta ile resmen dolaba yapismiyor ağır geliyor.
Uğur böceklisini daha çok beğendim ben canım, bebeğinde uğur getirsin hayatınıza inşallah

Kizlar cok icime sinmeyerek lavanta kesesi siparis etmistim. Ustune yapistirmak icin Uğur böceği Aldim. Sizce hangi haliyle daha guzel?

Birde o kadar doldurmuşlar ki lavanta ile resmen dolaba yapismiyor ağır geliyor.
Uğur böceklisini daha çok beğendim ben canım, bebeğinde uğur getirsin hayatınıza inşallah

Canım muhtemelen dönmeye çalışıyordur
Önceden yukarıdaydı sanırım hıçkırıklarını yukarda hissediyordum sonra bir iki gün yine şiddetli sarstı kontrole gittiğimde dr başı aşağıda dedi gerçektende artık hıçkırıklarını aşağıda hissediyorum yine dönüyorsa yukarımı çıkıyor acaba

Bilmemki canım olabilir benimki her gitmem de ayrı yerde oluyo bı assada bı yukarda :)

Kizlar biberon emzik pompa kaynatanlar kaynamis suya mi atiyorsunuz direk. Plastik kisimlara zarar vermez mi kaynamis su

Kızlar biberon emzik kaynatmak için erken degilmi? Sonucta kaynattıktan sonra sterilligini nasıl muhafaza edicezki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…