2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben emzik kullanma taraftarı değilim ya. Etrafımda gördüğüm kadarıyla kullananlar rahat ediyor ama nedense benim emzik kullanasım yok. (Büyük konuşmakta istemiyorum) oğlumda 2 çeşit almıştım fakat çok zorlamadım o da tutmadı zaten, boş geldikçe attı ben de vermedim. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Ben de oğlumda kullanmadım aynen 1-2 pekmez falan sürüp verdik tiksinir gibi hareketler yaptı almadı istemedi emzik...ama bebeklerde emme refleksi oluyor acıkmasa bile sadece emmek istiyor...bu emme ihtiyacını karşılaması açısından iyi olabilir diye düşünüyorum...ben emzik yüzünden beni emmezse diye korkmuştum ama alakası yok 2 yaşına kadar emdi ve zor bıraktırdım...o zamana kadar da geceleri 4-5 defa uyandı halbuki gece emmesine gerek yokmuş ilk 2-3 ay hariç

Ben kesinlikle vermeyi düşünmüyorum canım.almadım da.emzik bebeğin ağız yapısını bozuyormuş.

Benimde bazen çok acıyor kaburga kemiğim yerinden çıkacak gibi oluyor kafasıyla öyle bir itiyor ki
Benim de kaburga kemiklerim bazen çok ağrıyor. Geçen gün kontrolde dr a söyledim meğer bizimki nin kafa yukarıdaymış. O baskı yapıyor dedi

Ben kesinlikle vermeyi düşünmüyorum canım.almadım da.emzik bebeğin ağız yapısını bozuyormuş.
Dr lar genelde tavsiye etmiyor zaten. Bir de ne biliyim sanırım sevmiyorum emzikli bebek zaten belli bir yaşa gelince memeyi bıraktırma, tuvalet eğitimi var. Bir de emzik bıraktırma giriyor işin içine. Öyle çok kolayda bırakmıyor minikler Kendim rahat edicem diye bu işe hiiiççç girmeyeyim diyorum

Ben de oglumu 2 yaş 2 ay emzirdim çok şükür . Inşallah şimdi de hayırlısıyla sağlıkla hepimize nasip olsun. Gerçekten de 2 yaşına kadar gece emmeye hep kalktı . Işte bu noktada emzik işe yarıyor diyenler var ama ben bilerek emzirdim geceleri. 4 aydan sonra bir bebeğin gece emmeye ihtiyacı yokmuş ama annelik vicdan işte .uykusuz kalıyor yeter ki emsin diye düşünüyor insan.

Kızlar ilk gebeligimde Tracy Hogg 'Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler 'kitabını okudum ve bilmediğim çok şeyi ordan öğrendim. Şimdi tekrar okuyorum ve gerçekten okunması gereken bir kitap . Kitap arayışında olan varsa şiddetle tavsiye ederim. Kitaptaki bütün metodları birebir uygulayamadım ama öğrendiğim ve uyguladigim çok şey de oldu, faydasını da gördüm.

Ben 7 yaşına kadar emzikle dolaşan ve inci gibi dişleri olan biri olarak emziği seviyorum kızlar philipsin anne memesiyle uyumlu olanindan aldim 2 tane. Bir de çok tatlı geliyor bana emzikli bebeler. Tabi herkes kendini ve bebişini iyi tanır ama ben hemen alıştırmayı düşünüyorum olumsuz bakmıyorum

Ya ilk kızımda 4 ay kullandı kızım ama ödüm kopuyordu emzik yüzünden beni az emecek diye. 4. Ayında bıraktı bir daha da almadı ama arabada yolda yürüyüşte tokken uykuya dalması için işe yarıyor sanki. Çevremde gördüğüm kadarıyla. Ben bu konuda hep zorlandım bu sefer yine deneyeceğim bakalım. Ama gerçekten kızım emmedi ve diş yapısı çok güzel. Alakası var mı bilmiyorum da

Kızlar sabahtan beri hiç geçmedi baş ağrım artık nedenini Sorgulamayı bıraktım ama yaşayan var mı bu durumu. Şu son hafta başladı resmen
Şuan şoktayım. Benim kız yine hıçkırıyor ama aşağıdan. Baya dönmüş ama hiç hissetmedim kızlar. Ağırlaşmamın yorgunluğumun sebebi bu olabilir mi acaba

Kızlar sabahtan beri hiç geçmedi baş ağrım artık nedenini Sorgulamayı bıraktım ama yaşayan var mı bu durumu. Şu son hafta başladı resmen
Malesef canım sık sık yaşıyorum. Tansiyonum da normal. Doktora da sordum normal dedi
Önceden parol ise yaramıyordu ama artik yarıyor bünye ağrı kesicisiz kala kala. Artik hiç bi şekilde gecmeyince parol içiyorum napayim

Evet aynen tansiyon da normal canım. Parol da almak istemedim ama son çare alıyorum ben de. Hamilelik migreni diye bişey mi var acaba ya duş bile aldım ama banamısın demiyor

Evet aynen tansiyon da normal canım. Parol da almak istemedim ama son çare alıyorum ben de. Hamilelik migreni diye bişey mi var acaba ya duş bile aldım ama banamısın demiyor
Yok hiçbir şey ise yaramıyor canım malesef. Son çare parol almak artik yapacak bisey yok, doktor da normal deyince artik ben de kafaya takmiyorum hiç geçmezse ilaç içiyorum çok geçmiş olsun

Benimkileri yikayip kurutmak resmen üç gün sürdü twle sigmadigi icin

Cabim biran önce basladi. İlerledikce agirlik çöküyor.
Benim surecek gibi gozukuyor .Daha yunlulerle uyku seti var.
Canim ins.ciktiysa doner tekrar.kotu dusunme simdiden bu haftalar bi moralimiz dusuk sanki
Cok guzel olmus canim ellerine saglik .

Canim ben oglumda kullandim.
Zaten cok zor bi cocuktu.aglama nobetleri morarmalari vardi.emzikle ancak duruyordu.simdide duruma gore ihtiyac halinde kullanirim sanirim.

Bence asagi donmeleriyle agirlasiyoruz.

Ben nette buldum ama cok pahali geldi 150 buldum en son biyerde disaridan fiyat almayi dusunuyorum
Yaa bize hediye geldi beşik içinde beyaz uyku seti vardı, sonra Bebekonfordan mavi sipariş verdim içinde çarşaf gelmedi neyse bugün yıkamak için çıkardım bi taksam dedim baya büyük oldu, şimdi geri göndersem bi türlü göndermesem iki türlü. Eşim terziye verelim küçültsün dedi bilmiyorum ne yapayım. Çarşaf değişe değişe kullanılır diye aradım hep büyüktü bulamadım, sonra lcw den büyük çarşaf aldım beyaz renkte ikiye kestim. Beşikte onu kullanıcam, zaten yastık yorgan kullanılmıyor, denk getirirsem krem rengini falan da alırım, ya 15 ya da 20 liraydı, beşikle işimiz bitene kadar idare eder

Selam mayis anneleri:) nasilsiniz hepiniz iyisinizdir ins.Rabbim hepimize sagsaglim yavrularimiza kavusmayi nasib etsin ins.bende nasipse haziran annesi olucam.
Neler aldiniz bebislere kiyafet biraz faydalanayim dedim sizlerden :)

Bu besik icin 1 yil diyorlar .
E oglumda cok sik kirlenmisti uyku setim hatirliyorum.
Bakalim nevresimde bulamadim .uyku setide enson 100 e buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…