2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yıka.yika.erken değil ne kaldı sunum sırasında ben yikayip utuleyeli 1 ayı geçti :)

Ay yap ağırlaşmadan ben dun yıkadım bugun ütuledim ama bittim resmen cok yoruldum çok yarin da Dr randevum var bakalım

Ben daha başlamadım...bez bile almadım hem erken hem de doğum iznine ayrılınca sakin sakin hallederim diye...acelesi yok yaparım diye düşünüyorum

Çok şükür sancim 20 lerde. Ebe sorun yok dedi. Yorgunluktan karnin belin agirir dedi. Bu haftalarda bolca su içip dinlenmek lazımmış. Oğlum iyi olsunda dayanır benim kızım inşallah.
İyi olmana çok sevindim ya inşallah tamamen kesilir sancıların, Oğlun da daha iyi olur her geçen gün

Erken değil cnm yıla bir an önce. Çok rahatliyor insan benim bir ay oldu yıkayıp utuleyeli

Oturarak hic yapamiyorum ben .Uzun bacaklardanmidir bilmem hic anlasamiyorum utu masasiyla .
Normalde cok severim utuyu .Ama bu agrilarla sevmekte mumkun degil.
Mola vere vere yaparim artik .

Canım benim bebekde 8-9 gün önde hep benim karnımda taş gibi ama sürekli öyle yani hiç gevşeme olmuyor benim karnım dar sanırım bebekde biraz ileri olunca geriliyor sanırım
Aynen öyle cnm bizde neredeyse 37 haftalık gelişimdeyiz karnımin tüm alanını kullanıyor çocuğum. Çatlak da iki hafta önce falan oluştu yoktu sağlık olsun.

Masallah canim benimkide gostermiyor hic .
Her gidiste ayni utangacmi bilemedim

Kizlar sepet besik alanlara bi sorum var .
Nevresim olarak ne yaptinizz.yedek uyku setimi aldiniz aldgim nevresim uymadi benim .

Aynen öyle cnm bizde neredeyse 37 haftalık gelişimdeyiz karnımin tüm alanını kullanıyor çocuğum. Çatlak da iki hafta önce falan oluştu yoktu sağlık olsun.
Bende çatladım canım kızımda basenlerim çatladı oğlumdada karnım çatlıyor sağlıkları yerinde olsunda çatlamak falan hiç önemli değil benim için

Magnezyum eksikliğinden oluyor doktoruna söyle suda eriyen tablet veriyor içmelisin, yataktan kalkmadığını sürece geçmiyor o ağrı gece 2-3 saatte bir kalkıyorum bende Doğum sonrası hazırlıyo Benim bıdık

Benim çok hafif cnm böyle saniyelik, doktorum ciddi rahatsız ediyor ise magnezyum vercem dedi. Vermedi o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…