- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.301
Ben beklettim bişey olmadı canımBen de avent aldim emzik kutusunu falan da bekletsek bisey olur mu acaba
Ben perşembe gitcem kontrole bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler duyarımHemde nasil .
Sanki az daha ayakta dursam eli kolu cikcakmis gibi hissediyorum.
Dr erken dogum olmasin dinlen dedi.suan tehlikeli birsey yokmus ama asagidaymis kuzu
Oyle yaziyordu canim .ilk oglumdada yapiyordum birsey olmuyorduKizlar biberon emzik pompa kaynatanlar kaynamis suya mi atiyorsunuz direk. Plastik kisimlara zarar vermez mi kaynamis su
Ben 32.haftadayim 34 olunca kaynatip hazirlarim diye dusunuyorum .Kızlar biberon emzik kaynatmak için erken degilmi? Sonucta kaynattıktan sonra sterilligini nasıl muhafaza edicezki
Ins hayirli guzel haberlerle gelirsin canim .Ben perşembe gitcem kontrole bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler duyarım
Ben cesme suyu doldurup icine koyuyorum birazda limontuzu koyuyorum sade su kirecli gbi yapiyo ckarınca limontuzu parlak işil ışıl yapiyoKizlar biberon emzik pompa kaynatanlar kaynamis suya mi atiyorsunuz direk. Plastik kisimlara zarar vermez mi kaynamis su
Emzik kutusu eriyor ben ilk oglumda kaynattm eridiBen de avent aldim emzik kutusunu falan da bekletsek bisey olur mu acaba
Uğur böceklisini daha çok beğendim ben canım, bebeğinde uğur getirsin hayatınıza inşallah
Kuzum her gün süt vermeye gidiyorum. Sütümü tolere edebiliyormus. Tek sorunumuz ciğerimiz gelişmemiş solunum cihazına bağlı. Umarım tez Zamanda iyi olur evlatlarımız.. ben her zaman burada olamıyorumHaydarinna & Y Yagmurtanesi4 aceleci kuzularımız nasıl oldular siz nasılsınız gelin bakem özlettiniz kendinizi
Çok şükür sancim 20 lerde. Ebe sorun yok dedi. Yorgunluktan karnin belin agirir dedi. Bu haftalarda bolca su içip dinlenmek lazımmış. Oğlum iyi olsunda dayanır benim kızım inşallah.
Maşallah maşallah canım daha iyi olacak Allah'ın izniyleKuzum her gün süt vermeye gidiyorum. Sütümü tolere edebiliyormus. Tek sorunumuz ciğerimiz gelişmemiş solunum cihazına bağlı. Umarım tez Zamanda iyi olur evlatlarımız.. ben her zaman burada olamıyorumHaydarinna senin kuzun nasıl bitanem? Seni nasıl anlıyorum suan bilsen..
Ben beklettim bişey olmadı canım
Sagolasin ben de yaptım gitti doğuma kadar haftada bir kaynatmali miyizBen beklettim bişey olmadı canım
Benimkileri yikayip kurutmak resmen üç gün sürdü twle sigmadigi icinEki Görüntüle 2128498 Eki Görüntüle 2128499
Kizlar o kadar burda yazdiniz cok yikamisim camasir teline sigmadi diye .
Sozde bende sizi dinleyip az yikadim
Makinede daha 1 sepet daha var .aski doldu .
Peteklere coraplari koydum cabuk kurusun diye.
Esim durup durup camasirmalarin kucuklugune bakiyorhayret icinde adam .
Cabim biran önce basladi. İlerledikce agirlik çöküyor.Ben daha başlamadım...bez bile almadım hem erken hem de doğum iznine ayrılınca sakin sakin hallederim diye...acelesi yok yaparım diye düşünüyorum
Çok haklısın ya en ağır döneminde yaşadın bir de ama bunun da bir hayrını göreceksin inan. Bunca sıkıntıyı bundan dolayı çekmişim diyeceksin inşallah. Doğmuş olduğunda allah korusun olsaydı çok daha zor olurdu ilk günler. İyileşecek yavrun evine gidip bebişinizi bekleyeceksinizSağolasın cnm. Sağlıklı bi şekilde çıkalım şu hastaneden inan o günün hayalini kuruyorum. Sağlıktan önemli bisey yok bu hayatta.
Ben daha başlamadım...bez bile almadım hem erken hem de doğum iznine ayrılınca sakin sakin hallederim diye...acelesi yok yaparım diye düşünüyorum
Kızlar bakın yenidoğan banyosuyla ilgili çok açıklayıcı olmuş
Bence dönmeye çalışıyor canım senin oğlan. Çünkü hep o dönemler çok ağrılı geçiyor.Bekliyeyim bari gerçi sancım falan yok sadece o hareketler canımı acıtıyor fıldır fıldır yer değiştiriyor
Kaynamış suya atıp çıkardım ben de bişey olmaz bence :)Kizlar biberon emzik pompa kaynatanlar kaynamis suya mi atiyorsunuz direk. Plastik kisimlara zarar vermez mi kaynamis su
Bugün hep nefes nefeseydim inan. Daha 35 e giricem yeni. Niye böyle oldum anlamadım. Ayaklr da şişmeye başladı kan mı yetmiyor vücuda kalp zorlamıyor anlamıyorum Ama nadıl geçecek 5 hafta hiç bilmiyorumKizlar artik gerçekten vücudum dayanmiyor en ufak bir yorgunluğa. Cok zorlanmaya başladım. Allah sabir versin bizlere sağ salim alalim yavrularimizi kucaklarimiza. Zaten bebegimin basinin tekrar yukari ciktigini hissediyorum ona canim ayri sıkıldı. Yorgunum, uyuyamiyorum. Cok bunaldım.
Çoğu hastanede yıkamıyorlar diye biliyorum da yine gittiğimiz hastanelere sormak lazım nasıl bir uygulama yaptıklarınıBen de daha hic bir sey yapmadim Bu cuma itibariyle izne cikacagim ve hazirliklara baslarim diyorum
Cok guzel
Hal boyleyken neden yıkıyorlar peki illa acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?