2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar biberon emzik pompa kaynatanlar kaynamis suya mi atiyorsunuz direk. Plastik kisimlara zarar vermez mi kaynamis su
Oyle yaziyordu canim .ilk oglumdada yapiyordum birsey olmuyordu
Kızlar biberon emzik kaynatmak için erken degilmi? Sonucta kaynattıktan sonra sterilligini nasıl muhafaza edicezki
Ben 32.haftadayim 34 olunca kaynatip hazirlarim diye dusunuyorum .

Kizlar benim suan gittigim hastane cok pahali .
Baska kendime yakin hastaneye baktim.ikikere randevu aldim dr sezeryanlari dolayisiyla ustuste iptal etti.
Hastaneninde adi cikmis durumda yillardir sezeryan yapiyor diye isim vermiyim.
Esimde git ben dogumda engel olurum sezeryan derlerse diyor.
3.kez randevu aldim persembeye bakalim bukez ne olucak

Haydarinna & Y Yagmurtanesi4 aceleci kuzularımız nasıl oldular siz nasılsınız gelin bakem özlettiniz kendinizi
Kuzum her gün süt vermeye gidiyorum. Sütümü tolere edebiliyormus. Tek sorunumuz ciğerimiz gelişmemiş solunum cihazına bağlı. Umarım tez Zamanda iyi olur evlatlarımız.. ben her zaman burada olamıyorum Haydarinna senin kuzun nasıl bitanem? Seni nasıl anlıyorum suan bilsen..

Çok şükür sancim 20 lerde. Ebe sorun yok dedi. Yorgunluktan karnin belin agirir dedi. Bu haftalarda bolca su içip dinlenmek lazımmış. Oğlum iyi olsunda dayanır benim kızım inşallah.

Sonucum iyi cikmasina sevindim. Biraz daba sabretmek lazim sona az kaldi. Yorulmamak lazim ama pek mumkun olmuyo evde cocuk varken ev yemek cocuk felan zor tabi insallah sonumuz guzel olur

Maşallah maşallah canım daha iyi olacak Allah'ın izniyle

Benimkileri yikayip kurutmak resmen üç gün sürdü twle sigmadigi icin
Ben daha başlamadım...bez bile almadım hem erken hem de doğum iznine ayrılınca sakin sakin hallederim diye...acelesi yok yaparım diye düşünüyorum
Cabim biran önce basladi. İlerledikce agirlik çöküyor.

Kizlar artik gerçekten vücudum dayanmiyor en ufak bir yorgunluğa. Cok zorlanmaya başladım. Allah sabir versin bizlere sağ salim alalim yavrularimizi kucaklarimiza. Zaten bebegimin basinin tekrar yukari ciktigini hissediyorum ona canim ayri sıkıldı. Yorgunum, uyuyamiyorum. Cok bunaldım.

Sağolasın cnm. Sağlıklı bi şekilde çıkalım şu hastaneden inan o günün hayalini kuruyorum. Sağlıktan önemli bisey yok bu hayatta.
Çok haklısın ya en ağır döneminde yaşadın bir de ama bunun da bir hayrını göreceksin inan. Bunca sıkıntıyı bundan dolayı çekmişim diyeceksin inşallah. Doğmuş olduğunda allah korusun olsaydı çok daha zor olurdu ilk günler. İyileşecek yavrun evine gidip bebişinizi bekleyeceksiniz

Ben daha başlamadım...bez bile almadım hem erken hem de doğum iznine ayrılınca sakin sakin hallederim diye...acelesi yok yaparım diye düşünüyorum

Ben de daha hic bir sey yapmadim Bu cuma itibariyle izne cikacagim ve hazirliklara baslarim diyorum

Kızlar bakın yenidoğan banyosuyla ilgili çok açıklayıcı olmuş

Cok guzel
Hal boyleyken neden yıkıyorlar peki illa acaba

Bekliyeyim bari gerçi sancım falan yok sadece o hareketler canımı acıtıyor fıldır fıldır yer değiştiriyor
Bence dönmeye çalışıyor canım senin oğlan. Çünkü hep o dönemler çok ağrılı geçiyor.

Kizlar biberon emzik pompa kaynatanlar kaynamis suya mi atiyorsunuz direk. Plastik kisimlara zarar vermez mi kaynamis su
Kaynamış suya atıp çıkardım ben de bişey olmaz bence :)

Bugün hep nefes nefeseydim inan. Daha 35 e giricem yeni. Niye böyle oldum anlamadım. Ayaklr da şişmeye başladı kan mı yetmiyor vücuda kalp zorlamıyor anlamıyorum Ama nadıl geçecek 5 hafta hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…