2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bir taraftan erken doğurmayayım korkusu bir taraftan sıkılma duygusu dengesiz bişey oldum çıktım birde son haftaları daha farklı geçiririm diye hayal ediyordum kızımda 37ye kadar çalıştım 40a kadar gezdim çantamı alıp doğuma gittim bu sefer tedirgin gergin bişeyim

Lavanta oldugu icin sadece buzdolabinda degil heryerde kullanilir .Ben cekmecelere banyolara vitrine koyuyorum.kokusu yeter

Benim ilk olmasına rağmen böyleyim. Tedirgin Sürekli kontrollü olmak yordu sanırım. Yatarken yürürken otururken iş yaparken ne kadar rahatmisim. Şükretmem gerekiyormuş bunu anladim

onu hic deme dimeee
Konu komsuyumu cagirsam
Ütü masasını kanepenin önüne koy canım, yanına bir örtü ser, diğer yanına kuru çamaşırları al, şöyle rahat rahat otur. Sonra sağdan al ütüle sola örtünün üstüne koy iki saate bitiyor zaten minik minik çok güzeller, insan çok keyif alıyor ama ayakları uzatamadıgın için ütü sonrası köfte gibi ayakların oluyor tombak tombak

Selam kızlar
Dün minnoşumla randevum vardı, artık 2 haftada 1 gidiyorum ve nst ye bağlanıyorum
Çok şükür her şeyi yolundaydı yine
1400 gram olmuş yaklaşık 39 cm
Doktor haftası ile uyumlu dedi, her şeyi iyiymiş çok şükür
Ama tabi yine göremedim yüzünü, hiç göremedim bu zamana kadar
İki kolu çapraz suratındaydı, yüz görümlüğü mü istiyodur nedir
5 nisanda çalışabilir raporu verecek
Herkesler de iyidir inşallah

Çok şükür sancim 20 lerde. Ebe sorun yok dedi. Yorgunluktan karnin belin agirir dedi. Bu haftalarda bolca su içip dinlenmek lazımmış. Oğlum iyi olsunda dayanır benim kızım inşallah.
canım benim çok sevindim, oğlun da iyi olacak hızla Allahın izniyle hiç merak etme

Bebek sertlesmesi değil canım bendeki karnım tümüyle taş gibi oluyor. Gerçi ben kullanmadım ama kullanmam gerek galiba
Artık büyük ondan mı acaba yani benim karnimda hiç boşluk yok gibi sert ama öyle mi.

Canim hickirigi nereden gelmeli kafa asagidaysa? asagidan hissediyorum ben hickirigi. kafasi mi yoksa gogus kismi midir hareket eden yer?
Kafa tatlım hıçkırık aşağıda ise kafa aşağıda oluyormus bebişim 32. Haftada döndü öyle anladım ondan önce hep göbek deliğimin üstünde olurdu hıçkırık.

Ben de oluyo yaa ama çok sık değil hatta evde tek olunca parmağa mi da ulaşamıyorum debeleniyorum. Gerçi öğrendim ayağa kalkıp topuk üstü basarsanız geçiyor. Dikkat ediyorum yatakta falan gerinmiyorum az kaldı artık dayaniyorum.

Benimde popo orda o yukarıdaki şişlik popişleri doktor gösterdi ultrason da bazen dikiyo tepeye kıçını kızım

Ay 2 gün evden uzaklaştım iyi geldi dedim efe dönüşüm muhteşem oldu adeta heryer heryerde sabahtan beri temizlik yapıyorum yaa belim tutuldu .. Aldığım elbiseleri yarın yavaş yavaş yıkıyayım diyorum minnak minnaklar zaten erken değildir demi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…