- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.341
Kuzu uyku seti içinde yorgan yastık bana çok gereksiz geliyor, ölçüleri standart mı bilmem ama belki diktirsen daha hesaplı olur. Uyku setinin esprisi sadece kenar korumalığı, ben karyolaya da sadece korumalık arıyorum ama bulamadım tabiki henüz.. nevresim takımı aldım almasına ama onlar da beşiğe uymaz. Bizim iki tane beşik uyku setimiz olmuş oldu, değiştirerek kullanırım artıkBu besik icin 1 yil diyorlar .
E oglumda cok sik kirlenmisti uyku setim hatirliyorum.
Bakalim nevresimde bulamadim .uyku setide enson 100 e buldum.
Selam mayis anneleri:) nasilsiniz hepiniz iyisinizdir ins.Rabbim hepimize sagsaglim yavrularimiza kavusmayi nasib etsin ins.bende nasipse haziran annesi olucam.
Neler aldiniz bebislere kiyafet biraz faydalanayim dedim sizlerden :)
Merhaba canim sende saglikla alirsin kucagina insallah Eki Görüntüle 2128703 bu listem icinden bazi seyleri iptal ettim almadim biberon isitici ,aydinlatma, donence yan yatma reflu yastigi gibi
Yorgani begendim aslinda geri kalani dedigin gibi.Kuzu uyku seti içinde yorgan yastık bana çok gereksiz geliyor, ölçüleri standart mı bilmem ama belki diktirsen daha hesaplı olur. Uyku setinin esprisi sadece kenar korumalığı, ben karyolaya da sadece korumalık arıyorum ama bulamadım tabiki henüz.. nevresim takımı aldım almasına ama onlar da beşiğe uymaz. Bizim iki tane beşik uyku setimiz olmuş oldu, değiştirerek kullanırım artık
Ben bi ara sünger bakarken buldum kendimi, fiyatlar onkadar abartı ki :) yani yapılmayacak iş değil de malzeme nasıl alınacak, şimdi kim uğraşacak diye girişemedim. Doğumdan sonra bi daha bakıcam ama kendim yapabilir miyim diye, sonra ben de bi sayfa açarmışım satarmışım falanYorgani begendim aslinda geri kalani dedigin gibi.
Bi terzi aslinda hem cok uyguna yapar hemde guzel olur.yapanlarda var da iste benim gittiklerim daha sokugu dikmekten acizler :)
Canım emzikleri görümcemin söylediği üç modelden aldım hiç bilmiyorum damaklı mı damaksız mı :) ama kauçuk aldım bi tane, üç tane silikon aldım. Birisi aventin ikili emziği diğeri böyle komple silikon bi şeydi hatırlamıyorum, kaynattım kutuladım inşallah kullanmak zorunda kalmam. Parol konusunda ben de o kadar agrı çekiyordum ama içmiyordum en son ayağım tutuldu yürüyemez hale geldim, doktor parol geçirmedi mi dedi, dedim ben onu içmiyorum ne de olsa ilaçtır diye.. afedersin kadın poposuyla güldü bana, hamilelerde parol risk yaratmaz kaç aydır söylüyorum dedi. Üç gün üst üste parol alıyorsun sabah akşam, kendi kendine iş yapmıyorsun Bundan sonra diye bastı fırçayı.. dediğini yaptım artık yürüyebiliyorum, bence sen de Ağrı’yla inatlaşma, al parolünü rahatlaKizlar emzik konusmussunuz. Bn 2 tane damakli chicco aldim. 0 3 ay. Sizce yuvarlak olandanda aliyimmi. Bi de bugun ogleden beri basagrisi cekiyorum hicbiseyden zevk almadim uyusam da gecse yarina diyorum. Haftada bir kesin oluyo. Bnde dayanıyorum parol icmiyim diyorum. Son sorum lohusa şerbetini nerden alıyoruz
Canim eltimin bebisi oldu yeni oda tavsiye ustune avent ultra soft olani aldi bnde direk ondan aldim .nettede tavsiye edilmisti.Kizlar emzik konusmussunuz. Bn 2 tane damakli chicco aldim. 0 3 ay. Sizce yuvarlak olandanda aliyimmi. Bi de bugun ogleden beri basagrisi cekiyorum hicbiseyden zevk almadim uyusam da gecse yarina diyorum. Haftada bir kesin oluyo. Bnde dayanıyorum parol icmiyim diyorum. Son sorum lohusa şerbetini nerden alıyoruz
Aynen evde oyle guzel seyler yaptimki dedim bebek yerine satis yaparmisim .Ben bi ara sünger bakarken buldum kendimi, fiyatlar onkadar abartı ki :) yani yapılmayacak iş değil de malzeme nasıl alınacak, şimdi kim uğraşacak diye girişemedim. Doğumdan sonra bi daha bakıcam ama kendim yapabilir miyim diye, sonra ben de bi sayfa açarmışım satarmışım falan
Evet canim ya yeni farkettim.kagidida oglum yirtti azcik kiskancligindan .Amin cnim insAllah.listen cok net degil canim okunmuyor
Ayyy valla yaklasik 10 saattir agri cekiyorum. Ha uyudum ha uyyucam keske once okusaydimCanım emzikleri görümcemin söylediği üç modelden aldım hiç bilmiyorum damaklı mı damaksız mı :) ama kauçuk aldım bi tane, üç tane silikon aldım. Birisi aventin ikili emziği diğeri böyle komple silikon bi şeydi hatırlamıyorum, kaynattım kutuladım inşallah kullanmak zorunda kalmam. Parol konusunda ben de o kadar agrı çekiyordum ama içmiyordum en son ayağım tutuldu yürüyemez hale geldim, doktor parol geçirmedi mi dedi, dedim ben onu içmiyorum ne de olsa ilaçtır diye.. afedersin kadın poposuyla güldü bana, hamilelerde parol risk yaratmaz kaç aydır söylüyorum dedi. Üç gün üst üste parol alıyorsun sabah akşam, kendi kendine iş yapmıyorsun Bundan sonra diye bastı fırçayı.. dediğini yaptım artık yürüyebiliyorum, bence sen de Ağrı’yla inatlaşma, al parolünü rahatla
Günde defalarca yaşıyorum canım, birden bi yere bastırıyor sanki idrar kaçıracakmış gibi oluyorum, sonra ordan çekiliyor geçiyorAyyy valla yaklasik 10 saattir agri cekiyorum. Ha uyudum ha uyyucam keske once okusaydim. Bide bugun bebek hareket ettikce idrar sikistiriyo geciyo sikistiriyo geciyo. Boyle seyler yasadiniz mi
Dünden beri bebeğim hareket etmedi. Oysa perşembe / cuma günü çok hareketliydi. Bu kadar uzun süre bebeğin hareketini hissetmeyen var mı aranızda?
Basagriniz varsa bi tansiyonunuza baksaniz. Eger yuksekse Dr unuzu arayinAyyy valla yaklasik 10 saattir agri cekiyorum. Ha uyudum ha uyyucam keske once okusaydim. Bide bugun bebek hareket ettikce idrar sikistiriyo geciyo sikistiriyo geciyo. Boyle seyler yasadiniz mi
Ben kullanmayi düşünüyorum. Kendim rahat etmek icin degil ama bebekler o emme refleksi ile geliyorlar ya dünyaya. E sürekli her an anne memesinde de duramazlar. O ihtiyacini karsilamasi adina en azindan bir yil kadar emzik tutmasini istiyorum. İnsallah tutar. Ama tutmazsa da zorlamam.Kızlar ben emzik kullanma taraftarı değilim ya. Etrafımda gördüğüm kadarıyla kullananlar rahat ediyor ama nedense benim emzik kullanasım yok. (Büyük konuşmakta istemiyorum) oğlumda 2 çeşit almıştım fakat çok zorlamadım o da tutmadı zaten, boş geldikçe attı ben de vermedim. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım genelde yuvarlağı tutamıyorlar aventine emzikleri de güzel düz onu kolay tutuyorlar lohusa şerbeti ne gelince aktarlarda varKizlar emzik konusmussunuz. Bn 2 tane damakli chicco aldim. 0 3 ay. Sizce yuvarlak olandanda aliyimmi. Bi de bugun ogleden beri basagrisi cekiyorum hicbiseyden zevk almadim uyusam da gecse yarina diyorum. Haftada bir kesin oluyo. Bnde dayanıyorum parol icmiyim diyorum. Son sorum lohusa şerbetini nerden alıyoruz
teşekkr ederim :) evet bi battaniye koycam aslında onda da kararsız kaldım bi örgü battaniye var bide penye. hangisi daha iyi olur?Cok guzel olmus iyi gunlerde kullanin insallah dolabini esyalarini.
Battaniye koyacaksin degilmi muslin disinda bi battaniye de olsa iyi olur bence
canım uyku seti bana da gereksiz geliyor? önümüz yaz yorganını kullanamaaycak, lcw de çok güzel nevresimler vardı, indirimden almıstım ben 2 takım + ekstra yastık kılıfı. 1 nevresim takımı 35tl'ydi.Bu besik icin 1 yil diyorlar .
E oglumda cok sik kirlenmisti uyku setim hatirliyorum.
Bakalim nevresimde bulamadim .uyku setide enson 100 e buldum.
biizim rahatımızdan ziyade bebekler rahat ediyor bence. bu konuda birçok yazı okudum. faydalı bulanda var bulmayanda..Dr lar genelde tavsiye etmiyor zaten. Bir de ne biliyim sanırım sevmiyorum emzikli bebekzaten belli bir yaşa gelince memeyi bıraktırma, tuvalet eğitimi var. Bir de emzik bıraktırma giriyor işin içine. Öyle çok kolayda bırakmıyor minikler Kendim rahat edicem diye bu işe hiiiççç girmeyeyim diyorum
Allah yardimcin olsun canim az kaldi insallah .bebegimizi kucagimiza aldiktan sonra hepsi geride kalir insallahbugun 3. doz ciger gelistirici igne oldum yan etkisi ates basıyor terletiyor daraltiyor kalbiniz sikisitor sankirabbim bu mubarek geceler hurmetine cocuklarimizi kucagimiza saglicakla almayi nasip etsin... son duzlukte basima gelenlere bakiyorum diyorum imtihan imtihan tevekkul etmekten baska carem yok... Allah var gam yok diyorum... dualarinuzda beni unutmayin kizlar... kiminin duasinin kabul olacagi belli olmaz..
Penye yeter bence muslinde olacak zaten .teşekkr ederim :) evet bi battaniye koycam aslında onda da kararsız kaldım bi örgü battaniye var bide penye. hangisi daha iyi olur?
Hic denk gelmedim lcw de cok uygunmusgidince bi bakiyim bendecanım uyku seti bana da gereksiz geliyor? önümüz yaz yorganını kullanamaaycak, lcw de çok güzel nevresimler vardı, indirimden almıstım ben 2 takım + ekstra yastık kılıfı. 1 nevresim takımı 35tl'ydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?