- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.361
Canim nedenini bilmiyorum ama oluyor bendede arada sirada birgun boyunca surup ertesi gun geciyor.seninde oylemiAdet agrisi hissediyorum. Neden olabilir
Nette 150 olan uyku seti ile aldım beşiği zaten ama böyle nevresim gibi olsa çarşaf falan daha iyi olur, diktirelim olmadı iki parça şey zaten.Ben nette buldum ama cok pahali geldi 150 buldum en son biyerde disaridan fiyat almayi dusunuyorum
Canım benim Rabbim sağ salim salih bir evlat nasip etsin inş sana.bugun 3. doz ciger gelistirici igne oldum yan etkisi ates basıyor terletiyor daraltiyor kalbiniz sikisitor sankirabbim bu mubarek geceler hurmetine cocuklarimizi kucagimiza saglicakla almayi nasip etsin... son duzlukte basima gelenlere bakiyorum diyorum imtihan imtihan tevekkul etmekten baska carem yok... Allah var gam yok diyorum... dualarinuzda beni unutmayin kizlar... kiminin duasinin kabul olacagi belli olmaz..
yok cnm sancı böyle kuvvetli bir regl ağrısı gibiymiş belde dolaşıp kasıklara karna giren. Bizimki de gece pek hareketliydi maşallah vurduğu yer artık acıyor çünkü hep aynı yere vuruyor yeri dar ne yapsın çocuklar.Ay ne bileyim kuzum yaa içimi dışıma çıkardı nstye falan alır belki diye düşündüm canımın acıması sancı falanmıdır
Yok canım yaa haftada bir değilde bir kere daha elden geçirsek son zamanda yeter herhalde diye düşünüyorumSagolasin ben de yaptım gitti doğuma kadar haftada bir kaynatmali miyiz
Evet ara ara cokca agriyor sonra geciyor. Bugun parkta bir seyler atistirdik, yuruyus yapmayi planlamistik ama siddetli bir agri basladi people yuruyemedim. Yoksa normalde hareketli sayilirimCanim nedenini bilmiyorum ama oluyor bendede arada sirada birgun boyunca surup ertesi gun geciyor.seninde oylemi
Çok şükür öyle bir sancı falan yok gecede rahattım gayet benimki gece çok rahatsızlık vermiyor canım ama gün içinde canımı alıyor wallayok cnm sancı böyle kuvvetli bir regl ağrısı gibiymiş belde dolaşıp kasıklara karna giren. Bizimki de gece pek hareketliydi maşallah vurduğu yer artık acıyor çünkü hep aynı yere vuruyor yeri dar ne yapsın çocuklar.
Canım dr una sor, ikimizin dr u aynı. Ben whatshapp tan yazıyorum geçte olsa cevap yazıyor.Dünden beri bebeğim hareket etmedi. Oysa perşembe / cuma günü çok hareketliydi. Bu kadar uzun süre bebeğin hareketini hissetmeyen var mı aranızda?
Sanırım öyle canım dönsün bakalım az kaldı zaten dayancam artık canımBence dönmeye çalışıyor canım senin oğlan. Çünkü hep o dönemler çok ağrılı geçiyor.
Kaynamış suya atıp çıkardım ben de bişey olmaz bence :)
Ben kızımda emzik kullandım canım çok düşkün değildi ama özellikle gece uyku aralarında dalmasını kolaylaştırıyordu gündüz aramıyordu beni emmesinide etkilemedi şimdide aldım oğlumda tutar inşallahKızlar ben emzik kullanma taraftarı değilim ya. Etrafımda gördüğüm kadarıyla kullananlar rahat ediyor ama nedense benim emzik kullanasım yok. (Büyük konuşmakta istemiyorum) oğlumda 2 çeşit almıştım fakat çok zorlamadım o da tutmadı zaten, boş geldikçe attı ben de vermedim. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Geçmiş olsun canım korkma 34.haftadan itibaren doğum olsa bile fazla bi risk kalmaz iğne de olmuşsun nasılsa...inşallah sağlıkla gelecek bebeğinbugun 3. doz ciger gelistirici igne oldum yan etkisi ates basıyor terletiyor daraltiyor kalbiniz sikisitor sankirabbim bu mubarek geceler hurmetine cocuklarimizi kucagimiza saglicakla almayi nasip etsin... son duzlukte basima gelenlere bakiyorum diyorum imtihan imtihan tevekkul etmekten baska carem yok... Allah var gam yok diyorum... dualarinuzda beni unutmayin kizlar... kiminin duasinin kabul olacagi belli olmaz..
Adet agrisi hissediyorum. Neden olabilir
Tek yan korumalıklar lcwda english homeda var görmüştüm canım bide bir tane uyku setiniz barsa ikinciye gerek yok bence uyku setinin yorganı ölçüsünde nevresim diktirenilirsiniz az kumaş gider zaten kirlendikçe değiştirip nevresimi yıkarsınız önümüz yaz gerek duyarsanız arada yorganıda yıkarsınız zaten ince elyaf biley bebekonforun yorganlarıKuzu uyku seti içinde yorgan yastık bana çok gereksiz geliyor, ölçüleri standart mı bilmem ama belki diktirsen daha hesaplı olur. Uyku setinin esprisi sadece kenar korumalığı, ben karyolaya da sadece korumalık arıyorum ama bulamadım tabiki henüz.. nevresim takımı aldım almasına ama onlar da beşiğe uymaz. Bizim iki tane beşik uyku setimiz olmuş oldu, değiştirerek kullanırım artık
Dahada iyi olacak arkadaşım sutu tolere etmesi öyle kiymetliki çok şükür .Kuzum her gün süt vermeye gidiyorum. Sütümü tolere edebiliyormus. Tek sorunumuz ciğerimiz gelişmemiş solunum cihazına bağlı. Umarım tez Zamanda iyi olur evlatlarımız.. ben her zaman burada olamıyorum @Haydarinna senin kuzun nasıl bitanem? Seni nasıl anlıyorum suan bilsen..
Kızlar bebek kesinlikle yine ters döndü bunu çok net farkediyorum ayakları sol kasığımda başı da sağ göğsümün altinda. Napcam ya az da kaldı hay allahım ne ters huylu bi kız bu. 27de doğum pozisyonu alan insan tekrar döner mı eşek ya bu
Canım değil galiba çünkü ters dönerken öyle bi ağrı yaşadım ki ittire ittire döndü resmen. Ama inşallah dediğin gibidir yaCanım sağ göğsünde hissettiğin poposuda olabilir sol taraftaki de elleri olabilir. Benim de sağ göğsüme poposunu çok dayıyor solumda da aynı senin gibi hareketler hissediyorum ama elleri diye düşünüyorum. Popoyu bu zamanlarda çok diretiyorlar bence telaş yapma popodur o artık sığmıyorlar çünkü
Canım değil galiba çünkü ters dönerken öyle bi ağrı yaşadım ki ittire ittire döndü resmen. Ama inşallah dediğin gibidir ya
Hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alırsın canım haber ver bize de. Inşallah popodur hissettigimizCanım bazen bana da döndü gibi geliyor aha diyorum kesin kafa bu ama sonra saçmalama kızım ne dönmesi diyerek kendimi telkin ediyorumİnşallah dönmemiştir canım yerleri daraldıkça hareketlerin eldenmi ayaktanmı eldiğini çok hissedemiyorum benimki hep popoyu dayıyor en azından ben poposu diyorum çarşamba randevum var bakalım ne durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?