- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.861
Aminnn inşallah kalsiyumu dengeleyemezlerse 2 kiloyu geçer diyolar kafam allak bullak inşallah bi sıkıntı çıkmazHaydarinna
Bebegin cok güçlü. 2 kilo oluverip kucagina konuvericek annesi. Testten olumsuz hic bir sey cikmayacak ins
Annem başımda ağırlık var falan diyordu canım nörolojiye götürdük MR çekilde şüpheli odak leke bilmem ne diyor ileri tetkik ilaçlı MR çekilsin diyor belli etmedim ama çıldırıyorum bi de gidecekler 3-4 hafta sonra gelecekler yani...1-2 siteden okudum ay iyice fena oldum...kardeşime falan da anlatamıyorum korkularımı en kötüsünü düşünüyorum diye kızar bana hep...ilaçlı MR cekildi sonuca bugün bakıldı hicbir şey yok çok şükür ama 15 gündür ben öldüm bittim kendi kendime süründüm resmen...bi daha internetten hastalık okumıycam kesin beye baksan direk kanser diyor yaa...Allah korusunAminnn inşallah kalsiyumu dengeleyemezlerse 2 kiloyu geçer diyolar kafam allak bullak inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Çok şükür cnm yoktur sorun sadece kilosu fazla çıkar dedi doktorum 200-300 gr eksik söylüyor yine de önde şükür.Sorun yok dedi genetik olabilirmiş göze batan anormallik olmasın da yoksa biraz büyük olabilir
Bizde geçen hafta öyle çıktık cnm kafa büyük olunca kilo fazla hesaplanıyormus. Bebeğin pozisyonu da kafayı birazcık büyük gösterebilirmis atağa geçti sipalar maşallahKızlar çıktım bnde kontrolden ilk nst mizi atlattık bi sıkıntı yok . Suyu arttırman işe yaramış dedi biraz daha artmış suyum iyi diyenem ama fena değil dedi . Bol su içmeye devambebiş bi haftada atağa gecmişgecen hafta 2350 gösteriyordu bu hafta 3000 kilo doktor söylemese de ultrason kağıdında kafası 37haftalık gözüküyor . Kilosu niye bu kadar fazla çıktı dedim . Ben ultrasonun yalancısıyım diyor iri değil mi dedim çok takma kafana oynamalar oluyor ultrasonda dedi . Valla bnm doktor çok rahat sanki bende bu ragatşıkla evde doğururum artık
Sabır annesi bak nasıl dirençli çıktı bebişin inş bu günler geçecek sağ salim kucağına alacaksın.Merhaba canım bebeğim bugün 1400 gr oldu çok şükür fakat sürekli kalsiyumu yükseliyor sürekli araştırma yapılıyor genetiğe kan verdik bu sabah 1 ay sonra çıkacakmış. Doktor herhangi bir sendrom olabilir diyor tanı olarak hiperkalsemi deniliyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla hiperkalsemi yani kalsiyum fazlalığı fiziksel ve beyin fonksiyonlarını etkileyebiliyor. Moralim çok bozuk genetiğe kan götürünce çok canım sokıldı bebeğim engelli veya sorunlu mu olacak bilmiyorum belirsizlik beni mahvediyor. 21 gün oldu doğalı saçlarım döküldü çok yoruldum.
O zaman gelmek ister kesin.yanina yatiyoruz sohbet muhabbet cok konusunca bak asagidaki abi kiziyo hadi uyuyalım artik diyince uyuyo.Maşallah benim ki mayısta 3 olacak. Şuan okadar dile getirmiyor ama kardeşi olunca gelmek isteyecek biliyorum. Ozaman ben de sarılır uyurum diye düşünüyorum. Kıyamam ona ya. Senin çocuk nasıl uyuyor Peki
Oooh maaaaaaaasaaallllaaaahh :)Kızlar @Sedossedos92 bebişi solunum desteği olmadan nefes alabiliyormus cok iyiye gidiyor şükür. Allah tüm evlatlarımızi korusun inş.
Geçmiş olsun canım Allah korusun doktorlar da en kötüsünü söylüyorlar internette zaten hiç iyi bişey yazmıyor. İnsanız bazen en kötüsüne hazır olmam lazım diyorsun ama olmuyor için içini yiyor. Güzel tarafından bakayım diyorsun ya kötü çıkarsa diyorsun işte durum sonuçlanmadan bu iklemde gidip geliyorsunAnnem başımda ağırlık var falan diyordu canım nörolojiye götürdük MR çekilde şüpheli odak leke bilmem ne diyor ileri tetkik ilaçlı MR çekilsin diyor belli etmedim ama çıldırıyorum bi de gidecekler 3-4 hafta sonra gelecekler yani...1-2 siteden okudum ay iyice fena oldum...kardeşime falan da anlatamıyorum korkularımı en kötüsünü düşünüyorum diye kızar bana hep...ilaçlı MR cekildi sonuca bugün bakıldı hicbir şey yok çok şükür ama 15 gündür ben öldüm bittim kendi kendime süründüm resmen...bi daha internetten hastalık okumıycam kesin beye baksan direk kanser diyor yaa...Allah korusun
Tam sen nasıl oldun diye sormaya girmiştim canım. Ben de hap kullanmıştım geçen yıl. Krem falan kullanınca şişlik inecek emin ol. Ara ara tekrarlar ama malesef. Artik aliscan hafif bi ağrı olunca kremini sür yapacak bisey yok. Inşallah bi an önce hafiflerKızlar basur için gittim krem ve hap verdi hamile oldugun icin kabiz olma diye şurup veremiyorum o yüzden geç geçer dedi. Kayısı incir ye dedi ara öğünde. Süt iciyorum günlük süt dedim. Yoğurt ye dedi 2 3 kase ve 3 lt su iç ve acı yeme dedi.
Hamilelikten sonra geçer mi dedim iyileşir ama bida olabilir dedi kabızlık basuru tetikliyor dedi
Aynen canım bnde kafadan dolayıdır diye düşündüm .Bizde geçen hafta öyle çıktık cnm kafa büyük olunca kilo fazla hesaplanıyormus. Bebeğin pozisyonu da kafayı birazcık büyük gösterebilirmis atağa geçti sipalar maşallah
Canim herkese hore degisiyor sanirim benim ilkte hic leke olmadi ustum ama nolur nolmaz diye beyaz almadim.Kizlar lohusa pijama takimi onerileriniz var mi yahu. Sade sk guzel bisey bulamadim ikinci bir takim olarak. Bir de tecrubeli anneler. Beyaz geceliknsorun oluyor mu. Sabahlik mutlkaa oneriyormusunuz
Uygunmus yaaKızlar yarın arkadaşım epidural sezeryanla doğum yapacak aynı hastanede yapacağız kısmetse epidural sezeryan için 2300 demişler 30₺ refakatçi suit oda istersek 300₺ doğum fotografçısıda 300müş ilk gün doğumhanede çekcekmiş ikinci gün odada çekim yapcakmış video ve 20 foto veriyormuş
Nezamandi kontrolun canim .Benim yavrucugum kesin tekrar ters döndü kesin8bucuk ta uyandim ve daha sadece 2 sefer tuvalete girdim geceleri de kalkmiyorum tuvalete birkac gundur
Gelmiş geçmiş olsun canım, sürekli dikkatli beslenmek gerekiyor demek ki, ama şurup şu çok şekerli olandan mı?Kızlar basur için gittim krem ve hap verdi hamile oldugun icin kabiz olma diye şurup veremiyorum o yüzden geç geçer dedi. Kayısı incir ye dedi ara öğünde. Süt iciyorum günlük süt dedim. Yoğurt ye dedi 2 3 kase ve 3 lt su iç ve acı yeme dedi.
Hamilelikten sonra geçer mi dedim iyileşir ama bida olabilir dedi kabızlık basuru tetikliyor dedi
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın.Kizlar dolabi geldi kizimin .
Bissuru is cikti .bissuru temizlik.
Oglumdan ogretmeni sikayetci .oglum benden sikayetci .esim hepimizden sikayetci
Hic boyle hayal etmemistim ikinciyi
Bunada hamdolsun .
Bizim orda bi laf var anami soruyo herkes kimse babami sormuyo diye .
Yani yakinlarim halen keyfen gelip gitme derdinde..
Valla gelen olursa yiyip icip yaticam dediginizi dinlicem .iyiki kk var yoksa icimi kime dokerdim .
Oglum eksik listesini yirtti bildigin triplerde ..dogmayan kardesini kiskaniyor.
Yoluna girer insallah cok zorlaniyorum ama olmasi cok normalmis diyor uzmanlar
Ohh maşallah ona en kısa sürede annesine de kavuşcak inşallahKızlar @Sedossedos92 bebişi solunum desteği olmadan nefes alabiliyormus cok iyiye gidiyor şükür. Allah tüm evlatlarımızi korusun inş.
Saol canimHayırlı olsun canım güle güle kullanın.
Ay ne eğlenceli ev kız sizin evalışır annesi ogluş da aşık olur kardeşine inşallah, olacak o kiskançlıklar mecbur alişcak geri gonderemeyiz bebişi dersin kiyamam ya krallığın tek varisiydi napsin çocuk bunalimlardadir
Şükürler olsun, haberler hep böyle iyi olsun inşallah ya nasıl mutlu oldum nasıl Allah aceleci bebislerimizin eve çıktığı haberini almayı da nasip etsin bize inşallahKızlar @Sedossedos92 bebişi solunum desteği olmadan nefes alabiliyormus cok iyiye gidiyor şükür. Allah tüm evlatlarımızi korusun inş.
Oyyyyy kurban olsun teyzesi yaSaol canim
sorma herkes ayri havalarda buaralar.
Sabah kalkmis dolabi cok cirkin
adi cok cirkin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?