- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.841
İnşallah canım dua ettim Allah’a bıraktım inşallah iyi olur. Ben oğlumun geleceği için endişeleniyorum başka birşey için değil İnan ki. Onun için ayaktayım. Allah razı olsun senden
Yok canım beni 2 kere yönlendirdi ürologa sonra hep kadın Doğum takip ediyor . Randevu alayım ozaman22.haftada 33 mm iken taktirdim stenti. Böbreğim zarar gormesin diye. Düzelmişti. Baskidan dolayi tekrar genislemeye basladi. Bu agrilardan dolayi nisanin ikinci haftasi sezaryen planladik.
Senin de doguma az kaldığından herhangi bir islem yapmazlar. Ancak bu agrilar doğumu tetikliyor. Sanci ve kasilmalarda dk tut mutlaka. Enfeksiyon da yokmus. Sag salim atlatirsin ins.
Bu arada genisligin bobrege zarar verip vermedigini urolog anlar. Takip ediliyorsun degil mi
Allah razı olsun kat be kat onu 24 saatte 5 dk görmem bana herşeyi unutturuyor evlat bambaşkaymış hele birde ilk göz ağrısı oluncaGeleceğide kendi gibi güzel olacak ben inanıyorum. Sen bu sınavı verince rabbim sana çok güzel günler gösterecek belkide ödül olarak. Ama ben iyi düşünceye pozitif düşünceye çok inanırım sende öyle düşün geleceğini düşünürken de hep onu okullara yolladığını parklarda oynadığını gezdirdiğini düşün olumsuzu hep olumluyla değiştir bak sende rahatlayacaksın hemde düşüncelerin gerçek olacak. Bizde burda sana duacıyız.
Allah razı olsun kat be kat onu 24 saatte 5 dk görmem bana herşeyi unutturuyor evlat bambaşkaymış hele birde ilk göz ağrısı olunca
Gözün aydın canım, maşallah bebeğine, ben de onu soracaktım geçen hafta gittim 10 gün sonraya çağırdı bundan sonra daha sık görüşeceğiz dedi doktor, korktum bende bir sorun var demedi ama 15 günde çağırıyor geneli 32 den sonra sanırımNiyeki acaba ya beni haftaya bi daha çağırdı nst+muayene etcek
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla atlaririz doğumu, Allahım işinin ehli doktorlara denk getirsin inşallah sağlıkla yavrularimizla evimize gidelim çarçabukBenim ilki spinaldi aslında ondanda memnundum geçen yıl böbrek taşından ameliyat oldum ondada spinal oldum ama bu sefer drum epidural olabilirsin ağrını kendin kontrol edersin dedi anestezi druylada görüşcem bakalım o da epidural derse ondan istiyorum bakalım hayırlısı
Çok sevindim canım maşallah oğluna. İyi oldun eve çıksın bütün eksikleri kapatırsın inşllah. Zatem bebiş depodan alır alacağını hiç merak etme. Kasılman olmasın da gerisi mühm değilCnm sordugun icin saol. Cok şükür oğlum daha iyiye gidiyor. Bir hafta daha yatacak sonra inşallah sağlıklı bi şekilde cikicaz hastaneden. Bende iyi sayılırım. Tedavim iyi gidiyor. Bebiş te inşallah iyidir. Kilo alamayacak diye cok üzülüyorum. Hem stres sıkıntı yaşadım hemde vücut yorgunluğu, hastanede de yememe dikkat edemiyorum. Inşallah bebek etkilenmez.
Ohhh maşallah kuzucuğa ya :) havuç suyu iyi gelmiştir canım bebiş tombişleşmiştir daha da iyi olsun suyu inşallahKızlar çıktım bnde kontrolden ilk nst mizi atlattık bi sıkıntı yok . Suyu arttırman işe yaramış dedi biraz daha artmış suyum iyi diyenem ama fena değil dedi . Bol su içmeye devambebiş bi haftada atağa gecmişgecen hafta 2350 gösteriyordu bu hafta 3000 kilo doktor söylemese de ultrason kağıdında kafası 37haftalık gözüküyor . Kilosu niye bu kadar fazla çıktı dedim . Ben ultrasonun yalancısıyım diyor iri değil mi dedim çok takma kafana oynamalar oluyor ultrasonda dedi . Valla bnm doktor çok rahat sanki bende bu ragatşıkla evde doğururum artık
Geçmiş olsun canım tedbir olarak yollamışlardır. Daha çok minik vücuda uyum sağlamaya çalışıyor. İnternette de hep en kötüsü yazar zaten. Bişey yoktur Allahın izniyleMerhaba canım bebeğim bugün 1400 gr oldu çok şükür fakat sürekli kalsiyumu yükseliyor sürekli araştırma yapılıyor genetiğe kan verdik bu sabah 1 ay sonra çıkacakmış. Doktor herhangi bir sendrom olabilir diyor tanı olarak hiperkalsemi deniliyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla hiperkalsemi yani kalsiyum fazlalığı fiziksel ve beyin fonksiyonlarını etkileyebiliyor. Moralim çok bozuk genetiğe kan götürünce çok canım sokıldı bebeğim engelli veya sorunlu mu olacak bilmiyorum belirsizlik beni mahvediyor. 21 gün oldu doğalı saçlarım döküldü çok yoruldum.
İyi çıkacağını düşünüyorum testlerin...erken doğumdan dolayı bazı komplikasyonlar olabiliyor demek ki kalsiyum emiliminde falan sorun var ama geliştikçe büyüdükce normalde dönecektir inşallah...hiç okuyup canını sıkma...Sağolasın canım benim İnan bende iyi düşünmek istiyorum ama kötüyü de aklımdan çıkaramıyorum. Allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza gelmesini nasip eder inşallah
Benim eşimin de çocukken biraz büyükmüş şuan iyi yaa öyle abartı başka çocukların dalga geçeceği gibi olmasında biraz büyük olabilir napalım Allah başka dert vermesinCanım boşuna üzüyorsun kendini. Benim oğluşum içinde aynı şeyi söyledi dr um,kafası 4 hafta önden gidiyor diye. Ama daha fazla büyüyemez dedi, ilerki haftalarda dengeler demişti. Ayrıca genetikte olabiliyor, eşimin bebekken kafası büyükmüş. Ben çok takılmadım. Büyüdükçe dengeler diye düşünüyorum. Allah başka sorun vermesin. Şükür sağlıklılar.
Ay hic arastirma. Daha cok korkarsin. Allah hayirlisini versin. İnsallah yanlis hissediyoruzdur. Ama ben pek yanlis hissettigimi dusunmuyorum amaAh kuzum aynı dertten muzdaribiz. Ama artik takmamaya çalışıyorum kafama, magnezyum da donmesine yardımcı oluyormuş kullanmıyordum bugün başladım. Hayırlısı olsun. Sezeryan araştırmaya başladım nasıl bisey diye ne olur ne olmaz
Bence de kafa buyuklugu genetik olabilir. Doktor bana kafasi onde demedi ama tum olcumleri onde en az bir hafta. Esimim kafasi da kocaman, ensesi falan kalin. Babasina cekerse oğlum hic sasirtmazBenim eşimin de çocukken biraz büyükmüş şuan iyi yaa öyle abartı başka çocukların dalga geçeceği gibi olmasında biraz büyük olabilir napalım Allah başka dert vermesin
Yok canım beni 2 kere yönlendirdi ürologa sonra hep kadın Doğum takip ediyor . Randevu alayım ozaman
Böyle her hafta daha iyi ya ztn ikinci hfta on günün içinde oluyor muayene ücreti vermiyosun iki kere görmüş oluyosun :)Gözün aydın canım, maşallah bebeğine, ben de onu soracaktım geçen hafta gittim 10 gün sonraya çağırdı bundan sonra daha sık görüşeceğiz dedi doktor, korktum bende bir sorun var demedi ama 15 günde çağırıyor geneli 32 den sonra sanırım
İnşallah canım onu da çok abartmamak lazım galiba a vitamininin fazlası da zararlıÇok sevindim canım maşallah oğluna. İyi oldun eve çıksın bütün eksikleri kapatırsın inşllah. Zatem bebiş depodan alır alacağını hiç merak etme. Kasılman olmasın da gerisi mühm değil
Ohhh maşallah kuzucuğa ya :) havuç suyu iyi gelmiştir canım bebiş tombişleşmiştir daha da iyi olsun suyu inşallah
İnşallah öyledir canım çok geç çıkıyor sonuç birde 1 ay.Geçmiş olsun canım tedbir olarak yollamışlardır. Daha çok minik vücuda uyum sağlamaya çalışıyor. İnternette de hep en kötüsü yazar zaten. Bişey yoktur Allahın izniyle
İnşallah öyledir canım elimde değil ki hep kötüyü düşünüyorum ama onu görünce dünyam değişiyorİyi çıkacağını düşünüyorum testlerin...erken doğumdan dolayı bazı komplikasyonlar olabiliyor demek ki kalsiyum emiliminde falan sorun var ama geliştikçe büyüdükce normalde dönecektir inşallah...hiç okuyup canını sıkma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?