2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hayalimdeki gibi. Hadi gel yatağına uzanalım diyorum ama başlıyor ağlamaya. Uyumucam ben diye öğrenecek ablası inşallah bunu da öğrenecek. Ayağımda 5 dk sallıyorum uyuyor hemen. Gündüz uyutursam gece 12 de uyuyor oyüzden bıraktık gündüzleri uyumayı.

Saol canim
sorma herkes ayri havalarda buaralar.
Sabah kalkmis dolabi cok cirkin
adi cok cirkin diyor.
Oyy kıyamam fena kıskançlık tribine girmiş benimki de ben kardeşimin yatağında yatıcam dedi iyi yat oğlum dedim gene benim yanımda yattı ben hep onun odasını ovuyorum koltukları kabarık Paşa'nın :)

Oh maşallah yerleştirince bize de yolla foroğraf güle güle kullan canım.
Bunarada kıskançlık varsa dışa vurması daha iyiymiş. İçine atmasından ziyade. Dışına vuranlar daha çabuk atlatır içinde büyütmezmiş ve derin sevgi bağı oluşurmuş. Ama içine atanlarda krdeş bağına engel olurmuş bu durum. Keşke hiç kıskanmayanlardan olsalar tabi en güzeli. Bakalım bizimkinin fıtratı kıskanmaya müsait nasıl olacak durum

Bana surup verdi canım. Bi kere içtim evet ise yaradı ama elim bi daha içmeye gtmedi.her şey çocuklarımıza geçiyor az kaldı temkinli olmakta yarar var.sadece kremleri kullanıyorum. Bir de bana günde iki kez Form Çayı iç dedi.karışık aldım ama sonra onda da tereddüte düştüm.

Kaç yaşındaydı canım oğlun? Kıskanması zaten çok normal fazla süslü püslü bişeyler yapma bebek için...bizimki de 7 nisan da 6 yaşını dolduruyor özel anaokuluna gidiyor ona harika bir doğumgünü partisi planlıyorum kızıma da zaten onun park yatağını kullanıcaz oda vs süslemiycem gözüne sokmak istemiyorum kendisi yıllardır yalvarıyor kardeşim olsun bebeğimiz olsun diye çok da seviyor ama illa ki kıskanacak doğduğunda mayıs iyi bi zaman ama onların okulda hep gezileri eğlenceleri falan oluyor kafası dağılır 5e kadar okulda zaten 8de yatıyor geldiğinde de hep onunla ilgilenirim bebeği de birlikte uyuturuz diye düşünüyorum...öğretmeni neden şikayetçi ne yapıyormuş? Güzelce konuş anlat bu sürecte biraz yardımcı olsunlar büyükanneler dedeler teyzeler amcalar falan

Şurubu ben de içemedim, aşırı tatlı şekerli, allah korusun yavruya bi zararı olur dedim kendi kendime her ne kadar zararsız yazsa da prospektüsünde.. form çay da zararlı değil midir canım, içinde türlü türlü bitkiler, ödem sökücüler idrar sökücüler var, allah korusun.. ben bir rezene içiyorum günde, o da iyi geliyor. Doktor birden fazla içme dedi

Canım rezene kokusu anasonla aynı gibi dimi? Eşim almış da çok kararsız kaldım acaba anason mu bu diye ya. Ama alırken de foto atmıştı rezene yazıyordu

Yok canım daha yeni 15 güne 1 e düştü muayene 15 gün ücretsiz biliyorum ben 10 değilde. Bu gittiğimde vericem ama bir dahaki ücretsize gelecek bana. Ondan önce bir aksilik olmadığı sürece gitmedim hiç.
Yok canım daha yeni 15 güne 1 e düştü muayene 15 gün ücretsiz biliyorum ben 10 değilde. Bu gittiğimde vericem ama bir dahaki ücretsize gelecek bana. Ondan önce bir aksilik olmadığı sürece gitmedim hiç.
yok canım 10 günde bir ücretsiz hatta 9. Gün bedava 10. Gün ücretli oluyor bazı hastanelerde 15 gün ama haklısın... Ben 10 gün içi kontrolü kullanıcam sonrada tekrar devlete gidicem zaten gün almaya İnş onlarda biliyo işi tabi ücret nasıl alınır

Aynen canım ben doktorlara da çok güvenmiyorum bu ilaç konusunda. rezene de iyi fikir

Yok canım öyle bişey olmayacak Allahın izniyle sonuçlarda tertemiz çıkıcak ... Maşallah çok güzel gelişiyor kuzucuk annesi minnak Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olarak sana bağışlasın inş

Aa ben 15 gün diye biliyorum valla, du yarın sorim ben onu. Eğer öyleyse on güne bir çağırsın o zaman benide niye boşuna vereyim para. Diğer hastanelerden ucuz ya ondan galiba böyle.

Sagolun kızlar inşallah dediginiz gbi etkilenmiyordur bebeğim. Bebege de üzülüyorum oğluma da. Az kaldı geçecek bugünler insallah

Aynen ya ama insan gercekten tedirgin oluyor. Kontrolum yarin. Resmem gecmek bilmedi vakit.

Bebiş hareketlerini nerde hissediyorsunuz? Yani ben elimi ayağımı çözemiyorum ds. Benim genelde kaburgamın altında oynuyo. Bazen çok yükseliyo orası tepe gibi sonra yumuşuyo. Bazende aynı yer kayıyo dalgalanıyo. Kasıkşarımda hareketli ama daha hafif kıpırtılar şeklinde.
Benimde perşembe kontrolum bakalım :)

Maşallah kuzucuğa
Atak yapmış..bir haftada o kadar büyürmü ki
kesin sen doktoru takip ediyorsun

Güle güle kullanın canım..oğluşuna gelince mutlaka anlatacaktır..umarım kısa sürer

Şu saatte işlerim daha yeni bitti ayaklarımın altına yastık koydum sırtımı yasladım ve şişen ayaklarıma bakıp ağlamak istiyorum 32 de ayrılırsam Doğumdan sonra yıllık izinle maximum 3ay evde kalabilirim çok çok az yanii o yüzden yine bebiş için sabır diyorum ve dişimi sıkıyorum yapacak birşey YÖK. Hep benden daha kötü şartlarda yaşayanları hayal edip sıkıntı YÖK cemre yola devam insanlar ne şartlarda hayat sürüyorlar diye kendimi motive etmeye çalışıyorum son 4hafta sonra hepsi geçecek,kızımın güzel yüzüne bakınca bütün yorgunluklarım bitecek diyorum,diyoeum da diyorummmm hayaller hayalleeer beni ayakta tutan tek şey gelecek güzel günlerin hayali. Kızlarım evim eşim .. benim genişleyen ailem Bunları düşünmesem yapamam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…