- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.881
Hayalimdeki gibi. Hadi gel yatağına uzanalım diyorum ama başlıyor ağlamaya. Uyumucam ben diyeO zaman gelmek ister kesin.yanina yatiyoruz sohbet muhabbet cok konusunca bak asagidaki abi kiziyo hadi uyuyalım artik diyince uyuyo.
Gündüz uykumuzda var bizim ayakta sallıyordum ama agrım olunca artik ninni masal falan oyle uyuyo seninki nasıl uyuyo
Oyy kıyamam fena kıskançlık tribine girmiş benimki de ben kardeşimin yatağında yatıcam dedi iyi yat oğlum dedim gene benim yanımda yattıSaol canim
sorma herkes ayri havalarda buaralar.
Sabah kalkmis dolabi cok cirkin
adi cok cirkin diyor.
Oh maşallah yerleştirince bize de yolla foroğraf güle güle kullan canım.Kizlar dolabi geldi kizimin .
Bissuru is cikti .bissuru temizlik.
Oglumdan ogretmeni sikayetci .oglum benden sikayetci .esim hepimizden sikayetci
Hic boyle hayal etmemistim ikinciyi
Bunada hamdolsun .
Bizim orda bi laf var anami soruyo herkes kimse babami sormuyo diye .
Yani yakinlarim halen keyfen gelip gitme derdinde..
Valla gelen olursa yiyip icip yaticam dediginizi dinlicem .iyiki kk var yoksa icimi kime dokerdim .
Oglum eksik listesini yirtti bildigin triplerde ..dogmayan kardesini kiskaniyor.
Yoluna girer insallah cok zorlaniyorum ama olmasi cok normalmis diyor uzmanlar
Yarin :/Uygunmus yaa
Nezamandi kontrolun canim .
Bana surup verdi canım. Bi kere içtim evet ise yaradı ama elim bi daha içmeye gtmedi.her şey çocuklarımıza geçiyor az kaldı temkinli olmakta yarar var.sadece kremleri kullanıyorum. Bir de bana günde iki kez Form Çayı iç dedi.karışık aldım ama sonra onda da tereddüte düştüm.Kızlar basur için gittim krem ve hap verdi hamile oldugun icin kabiz olma diye şurup veremiyorum o yüzden geç geçer dedi. Kayısı incir ye dedi ara öğünde. Süt iciyorum günlük süt dedim. Yoğurt ye dedi 2 3 kase ve 3 lt su iç ve acı yeme dedi.
Hamilelikten sonra geçer mi dedim iyileşir ama bida olabilir dedi kabızlık basuru tetikliyor dedi
Kaç yaşındaydı canım oğlun? Kıskanması zaten çok normal fazla süslü püslü bişeyler yapma bebek için...bizimki de 7 nisan da 6 yaşını dolduruyor özel anaokuluna gidiyor ona harika bir doğumgünü partisi planlıyorum kızıma da zaten onun park yatağını kullanıcaz oda vs süslemiycem gözüne sokmak istemiyorum kendisi yıllardır yalvarıyor kardeşim olsun bebeğimiz olsun diye çok da seviyor ama illa ki kıskanacak doğduğunda mayıs iyi bi zaman ama onların okulda hep gezileri eğlenceleri falan oluyor kafası dağılır 5e kadar okulda zaten 8de yatıyor geldiğinde de hep onunla ilgilenirim bebeği de birlikte uyuturuz diye düşünüyorum...öğretmeni neden şikayetçi ne yapıyormuş? Güzelce konuş anlat bu sürecte biraz yardımcı olsunlar büyükanneler dedeler teyzeler amcalar falanKizlar dolabi geldi kizimin .
Bunada hamdolsun .
Valla gelen olursa yiyip icip yaticam dediginizi dinlicem .iyiki kk var yoksa icimi kime dokerdim .
Oglum eksik listesini yirtti bildigin triplerde ..dogmayan kardesini kiskaniyor.
Şurubu ben de içemedim, aşırı tatlı şekerli, allah korusun yavruya bi zararı olur dedim kendi kendime her ne kadar zararsız yazsa da prospektüsünde.. form çay da zararlı değil midir canım, içinde türlü türlü bitkiler, ödem sökücüler idrar sökücüler var, allah korusun.. ben bir rezene içiyorum günde, o da iyi geliyor. Doktor birden fazla içme dediBana surup verdi canım. Bi kere içtim evet ise yaradı ama elim bi daha içmeye gtmedi.her şey çocuklarımıza geçiyor az kaldı temkinli olmakta yarar var.sadece kremleri kullanıyorum. Bir de bana günde iki kez Form Çayı iç dedi.karışık aldım ama sonra onda da tereddüte düştüm.
Canım rezene kokusu anasonla aynı gibi dimi? Eşim almış da çok kararsız kaldım acaba anason mu bu diye ya. Ama alırken de foto atmıştı rezene yazıyorduŞurubu ben de içemedim, aşırı tatlı şekerli, allah korusun yavruya bi zararı olur dedim kendi kendime her ne kadar zararsız yazsa da prospektüsünde.. form çay da zararlı değil midir canım, içinde türlü türlü bitkiler, ödem sökücüler idrar sökücüler var, allah korusun.. ben bir rezene içiyorum günde, o da iyi geliyor. Doktor birden fazla içme dedi
Yok canım daha yeni 15 güne 1 e düştü muayene 15 gün ücretsiz biliyorum ben 10 değilde. Bu gittiğimde vericem ama bir dahaki ücretsize gelecek bana. Ondan önce bir aksilik olmadığı sürece gitmedim hiç.
yok canım 10 günde bir ücretsiz hatta 9. Gün bedava 10. Gün ücretli oluyor bazı hastanelerde 15 gün ama haklısın... Ben 10 gün içi kontrolü kullanıcam sonrada tekrar devlete gidicem zaten gün almaya İnş onlarda biliyo işi tabi ücret nasıl alınırYok canım daha yeni 15 güne 1 e düştü muayene 15 gün ücretsiz biliyorum ben 10 değilde. Bu gittiğimde vericem ama bir dahaki ücretsize gelecek bana. Ondan önce bir aksilik olmadığı sürece gitmedim hiç.
Aynen canım ben doktorlara da çok güvenmiyorum bu ilaç konusunda. rezene de iyi fikirŞurubu ben de içemedim, aşırı tatlı şekerli, allah korusun yavruya bi zararı olur dedim kendi kendime her ne kadar zararsız yazsa da prospektüsünde.. form çay da zararlı değil midir canım, içinde türlü türlü bitkiler, ödem sökücüler idrar sökücüler var, allah korusun.. ben bir rezene içiyorum günde, o da iyi geliyor. Doktor birden fazla içme dedi
Yok canım öyle bişey olmayacak Allahın izniyle sonuçlarda tertemiz çıkıcak ... Maşallah çok güzel gelişiyor kuzucuk annesi minnak Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olarak sana bağışlasın inşMerhaba canım bebeğim bugün 1400 gr oldu çok şükür fakat sürekli kalsiyumu yükseliyor sürekli araştırma yapılıyor genetiğe kan verdik bu sabah 1 ay sonra çıkacakmış. Doktor herhangi bir sendrom olabilir diyor tanı olarak hiperkalsemi deniliyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla hiperkalsemi yani kalsiyum fazlalığı fiziksel ve beyin fonksiyonlarını etkileyebiliyor. Moralim çok bozuk genetiğe kan götürünce çok canım sokıldı bebeğim engelli veya sorunlu mu olacak bilmiyorum belirsizlik beni mahvediyor. 21 gün oldu doğalı saçlarım döküldü çok yoruldum.
yok canım 10 günde bir ücretsiz hatta 9. Gün bedava 10. Gün ücretli oluyor bazı hastanelerde 15 gün ama haklısın... Ben 10 gün içi kontrolü kullanıcam sonrada tekrar devlete gidicem zaten gün almaya İnş onlarda biliyo işi tabi ücret nasıl alınır
Merak etme canım besleniyordur o...diyabet yuzünden ne yediğim belli değil her akşam yüruycem diye heder oluyorum ama çok şükür bebek besleniyor belki fazla tombiş olmaz o kadar...sen vitaminlerini falan aksatma yeter ki...o koşturmada direncin düşmesin...hepsu geçecek inşallah
Çok sevindim canım maşallah oğluna. İyi oldun eve çıksın bütün eksikleri kapatırsın inşllah. Zatem bebiş depodan alır alacağını hiç merak etme. Kasılman olmasın da gerisi mühm değil
Ohhh maşallah kuzucuğa ya :) havuç suyu iyi gelmiştir canım bebiş tombişleşmiştir daha da iyi olsun suyu inşallah
Canım Allah yardımcın olsun inşallah serumlar iyi gelir zamanını bekler bebeğinKızlar bugün ağrılarım oldu.hastaneye geldim nst de sancılarım çıktı.serum veriyorlar şuan.dua edin benim için nolur
Aynen ya ama insan gercekten tedirgin oluyor. Kontrolum yarin. Resmem gecmek bilmedi vakit.
Maşallah kuzucuğaKızlar çıktım bnde kontrolden ilk nst mizi atlattık bi sıkıntı yok . Suyu arttırman işe yaramış dedi biraz daha artmış suyum iyi diyenem ama fena değil dedi . Bol su içmeye devambebiş bi haftada atağa gecmişgecen hafta 2350 gösteriyordu bu hafta 3000 kilo doktor söylemese de ultrason kağıdında kafası 37haftalık gözüküyor . Kilosu niye bu kadar fazla çıktı dedim . Ben ultrasonun yalancısıyım diyor iri değil mi dedim çok takma kafana oynamalar oluyor ultrasonda dedi . Valla bnm doktor çok rahat sanki bende bu ragatşıkla evde doğururum artık
kesin sen doktoru takip ediyorsunMaşallah kuzuya...Benim doktorum daha NST çektirmedi dün gittim 20 gün sonra gel dedi...bu kadar gevşeklik...tahlil yaptırıyorum sonuçlarını götürüyorum...şeker ölçüp yazıyorum götürüp gösteriyorum...doktor mu beni takip ediyor ben mi onu takip ediyorum anlamadım
Güle güle kullanın canım..oğluşuna gelince mutlaka anlatacaktır..umarım kısa sürerKizlar dolabi geldi kizimin .
Bunada hamdolsun .
Canım Allah korktuğuna uğratmasın zamanında gelsin bebis inşallah sen sakın ol heyecan yapma ama. Dualarimiz seninleKızlar bugün ağrılarım oldu.hastaneye geldim nst de sancılarım çıktı.serum veriyorlar şuan.dua edin benim için nolur
Şu saatte işlerim daha yeni bitti ayaklarımın altına yastık koydum sırtımı yasladım ve şişen ayaklarıma bakıp ağlamak istiyorumHamile çocuklu ve çalışıyor olmak gerçekten çok zor...dün kontrole gidip çalışamaz raporumu da aldım ev ne kadar güzelmiş yaa...sabahtan beri bir sürü iş yaptım yemek yaptım saat daha 1 miş...oğlum gelmeden ona sürpriz kek yapayım diyorum...ilk hamileliğimde 37ye kadar çalışmıştım ama imkan yok şu anda...Allah ım harika bir yer ev...okul artık çok yorucuydu sürekli ayaktaydım çocuklar koşuşuyordu çarpıp duruyorlardı karnıma falan...keşke ayrılabilsen canım...yazık bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?