- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.901
Ins canim gecer bi anonce hepimizinkiTam sen nasıl oldun diye sormaya girmiştim canım. Ben de hap kullanmıştım geçen yıl. Krem falan kullanınca şişlik inecek emin ol. Ara ara tekrarlar ama malesef. Artik aliscan hafif bi ağrı olunca kremini sür yapacak bisey yok. Inşallah bi an önce hafifler
Evet canım minik minik tohumları var, anason kokusu var. Bitki çayı süzgeciyle sıcak suya koyuyorum içiyorum,gaz sancısı olurdum ona da çok iyi geliyorCanım rezene kokusu anasonla aynı gibi dimi? Eşim almış da çok kararsız kaldım acaba anason mu bu diye ya. Ama alırken de foto atmıştı rezene yazıyordu
Amin canim sağol dikkatli olcaz artik hep napalim sağlık olsundaGelmiş geçmiş olsun canım, sürekli dikkatli beslenmek gerekiyor demek ki, ama şurup şu çok şekerli olandan mı?
Hayırlı haberler canım inşallah, dualarım seninleKızlar bugün ağrılarım oldu.hastaneye geldim nst de sancılarım çıktı.serum veriyorlar şuan.dua edin benim için nolur
Zamanla alışıyor cocuklar. Gündüz uyutmasam bu sefer akşam 8 de uyuyo 2 saat sonra uyanıyor gece 2ye kadar uyumuyo. Benimde işime geliyor suan gündüz uykulariHayalimdeki gibi. Hadi gel yatağına uzanalım diyorum ama başlıyor ağlamaya. Uyumucam ben diyeöğrenecek ablası inşallah bunu da öğrenecek. Ayağımda 5 dk sallıyorum uyuyor hemen. Gündüz uyutursam gece 12 de uyuyor oyüzden bıraktık gündüzleri uyumayı.
Benim kendi doktorum vermişti ama Birgün içtim, çok da faydası olmadı zaten.. eşimin kardeşi eczacı ondan alıyoruz ilaçları, bu bildigin şekerli su içmesin yengem demiş ama bizimki bana dün söylüyor. Neyse ki bir günden sonra kullanmadım, attım gitti. Geçicek canım tüm sıkıntılar az kaldı ha gayretAmin canim sağol dikkatli olcaz artik hep napalim sağlık olsunda
Bilmiyorum ki canım hamileyim diye vermedi şurup bende sormadım adı neydi diye
Bizim izinlerimiz sıkıntılı oluyor işte,bir kere en başta devlet memuru da olsak aile hekimliği sisteminde çalıştığımız için ücretsiz izin hakkımız yok. Yani 32de ayrılırsam Doğum sonrasına sadece 8hafta iznim kalıyor bu da bebek 2aylıkken işe dönemk demek. Off yoruluyorum ama sabretmekten başka çarem Yokİyiyiz biz de cok şükür. Keske izin alsaydin ama nerden bilecen ki islerin bu kadar yoğunlaşacağını. Kendine dikkat et fazla yormamaya çalış.
Ben de bi defa ictim emin olamadim anason mu acaba diye.benziyorsa o zaman rezenedir ben de iceyim simdi bari bi kupaEvet canım minik minik tohumları var, anason kokusu var. Bitki çayı süzgeciyle sıcak suya koyuyorum içiyorum,gaz sancısı olurdum ona da çok iyi geliyor
Kremle hap verdi onu da kendi doktorum kullanma dedi hametan alcam yarın. Form cayi erken doğumasebep olur diye kullanamam. Yogurt kayisi incir ye dedi.Bana surup verdi canım. Bi kere içtim evet ise yaradı ama elim bi daha içmeye gtmedi.her şey çocuklarımıza geçiyor az kaldı temkinli olmakta yarar var.sadece kremleri kullanıyorum. Bir de bana günde iki kez Form Çayı iç dedi.karışık aldım ama sonra onda da tereddüte düştüm.
Cok acım agrım yok şükür sadece o basurun orda olduğunu bilmek canımı sıkıyor olsun buda gelir geçer Rabbim sağlık versin evlatlarımız iyi olsun yeterkiBenim kendi doktorum vermişti ama Birgün içtim, çok da faydası olmadı zaten.. eşimin kardeşi eczacı ondan alıyoruz ilaçları, bu bildigin şekerli su içmesin yengem demiş ama bizimki bana dün söylüyor. Neyse ki bir günden sonra kullanmadım, attım gitti. Geçicek canım tüm sıkıntılar az kaldı ha gayret
Sen ayaktaysan bir resmini at canım, emin olalım. Ben şimdi uzandım kalkmam zaman alır :)Ben de bi defa ictim emin olamadim anason mu acaba diye.benziyorsa o zaman rezenedir ben de iceyim simdi bari bi kupa
Biraz dolaşıp biraz oturabilsen çalışılır da belki aralarda dinlenebilsen...okulda hep ayakta çok fena oluyordum ben oturarak çocuklarla bişey yapmanın imkansız sürekli adrenalin...ev çok huzurlu geldi bana sonrası yaz tatiline denk geldiği için ayrılabildim ben de...ama bebekle daha cok vakit gecirmek için haklısın...oğluma 1 bucuk yaşına kadar baktım ben ama bu sefer eylülde dönmek zorundayım...yarım maaş verilse sigortadan komple çıkmasak en azından 6 ay çok iyi olurdu...çocuk yapın çocuk yapın derken bu çocukları nasıl bırakıp gidicez onu söyleyen yok...Allah kolaylık versin canım...Şu saatte işlerim daha yeni bitti ayaklarımın altına yastık koydum sırtımı yasladım ve şişen ayaklarıma bakıp ağlamak istiyorum32 de ayrılırsam Doğumdan sonra yıllık izinle maximum 3ay evde kalabilirim çok çok az yanii o yüzden yine bebiş için sabır diyorum ve dişimi sıkıyorum yapacak birşey YÖK. Hep benden daha kötü şartlarda yaşayanları hayal edip sıkıntı YÖK cemre yola devam insanlar ne şartlarda hayat sürüyorlar diye kendimi motive etmeye çalışıyorum son 4hafta sonra hepsi geçecek,kızımın güzel yüzüne bakınca bütün yorgunluklarım bitecek diyorum,diyoeum da diyorummmm hayaller hayalleeer beni ayakta tutan tek şey gelecek güzel günlerin hayali. Kızlarım evim eşim .. benim genişleyen ailem Bunları düşünmesem yapamam herhalde
Insallah zamanini bekler kuzucuk canım stres yapma geccek ve iyi olcaksınız bende 29.haftadamda yatmıştım düşün o stresi sen ileri haftadasın ve bişey olmicak stres yapma o daha etkiliyor sancıyı icini ferah tut ALLAH yardimcin olsun inşallah cikinca haber ver bizede.Kızlar bugün ağrılarım oldu.hastaneye geldim nst de sancılarım çıktı.serum veriyorlar şuan.dua edin benim için nolur
Cok acım agrım yok şükür sadece o basurun orda olduğunu bilmek canımı sıkıyor olsun buda gelir geçer Rabbim sağlık versin evlatlarımız iyi olsun yeterki
İnternetten baktım canım aynısi, ama birazdan yukleyebilirsem foto atayım telefondan beceremiyorum pekSen ayaktaysan bir resmini at canım, emin olalım. Ben şimdi uzandım kalkmam zaman alır :)
Oğluma iciriyordum çilekli olan ama kendimde başlasam sade olan büyük boylara kefir cok sağlıklı kesinlikleEvBoregi kızlar kefir içebilseniz başka hiçbir şeye gerek yok...hem kalsiyum hem probiyotik deposu...ne kabız kalır ne başka şey
Ahh tabi ya internetten de bakabilirsin, ayy hiç aklıma gelmedi yeminle.. beyin hücrelerim öldü kalmadı resmen, cin gibi kadındım ne hale geldimİnternetten baktım canım aynısi, ama birazdan yukleyebilirsem foto atayım telefondan beceremiyorum pek
İçemiyorum canım, denedim çok olmadı. Keşke içebilseydim...EvBoregi kızlar kefir içebilseniz başka hiçbir şeye gerek yok...hem kalsiyum hem probiyotik deposu...ne kabız kalır ne başka şey
Teşekkür ederim bebisim yaptım şimdi içiyorum, Ay tadı da güzelAhh tabi ya internetten de bakabilirsin, ayy hiç aklıma gelmedi yeminle.. beyin hücrelerim öldü kalmadı resmen, cin gibi kadındım ne hale geldimbaktıysan foto atmana gerek yok kuzum, afiyetle iç
Oğluma iciriyordum çilekli olan ama kendimde başlasam sade olan büyük boylara kefir cok sağlıklı kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?