2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ins canim gecer bi anonce hepimizinki
Kendi doktoruma attim krem ve hapı kullanma dedi erken doğum riskimden sanırım.
Hametan kullan o da iyi gelir dedi doktorumu dinlicem artık.
Kayısı incir aldım suyu 3 icmeye caliscam.
Doktorda hamileydi 3 lt iciyonuz heralde dedi o sadece mesai saatleri icindeyken burda dedi kadın 5 lt iciyo heralde

Canım rezene kokusu anasonla aynı gibi dimi? Eşim almış da çok kararsız kaldım acaba anason mu bu diye ya. Ama alırken de foto atmıştı rezene yazıyordu
Evet canım minik minik tohumları var, anason kokusu var. Bitki çayı süzgeciyle sıcak suya koyuyorum içiyorum,gaz sancısı olurdum ona da çok iyi geliyor

Gelmiş geçmiş olsun canım, sürekli dikkatli beslenmek gerekiyor demek ki, ama şurup şu çok şekerli olandan mı?
Amin canim sağol dikkatli olcaz artik hep napalim sağlık olsunda
Bilmiyorum ki canım hamileyim diye vermedi şurup bende sormadım adı neydi diye

Zamanla alışıyor cocuklar. Gündüz uyutmasam bu sefer akşam 8 de uyuyo 2 saat sonra uyanıyor gece 2ye kadar uyumuyo. Benimde işime geliyor suan gündüz uykulari

Amin canim sağol dikkatli olcaz artik hep napalim sağlık olsunda
Bilmiyorum ki canım hamileyim diye vermedi şurup bende sormadım adı neydi diye
Benim kendi doktorum vermişti ama Birgün içtim, çok da faydası olmadı zaten.. eşimin kardeşi eczacı ondan alıyoruz ilaçları, bu bildigin şekerli su içmesin yengem demiş ama bizimki bana dün söylüyor. Neyse ki bir günden sonra kullanmadım, attım gitti. Geçicek canım tüm sıkıntılar az kaldı ha gayret

İyiyiz biz de cok şükür. Keske izin alsaydin ama nerden bilecen ki islerin bu kadar yoğunlaşacağını. Kendine dikkat et fazla yormamaya çalış.
Bizim izinlerimiz sıkıntılı oluyor işte,bir kere en başta devlet memuru da olsak aile hekimliği sisteminde çalıştığımız için ücretsiz izin hakkımız yok. Yani 32de ayrılırsam Doğum sonrasına sadece 8hafta iznim kalıyor bu da bebek 2aylıkken işe dönemk demek. Off yoruluyorum ama sabretmekten başka çarem Yok

Evet canım minik minik tohumları var, anason kokusu var. Bitki çayı süzgeciyle sıcak suya koyuyorum içiyorum,gaz sancısı olurdum ona da çok iyi geliyor
Ben de bi defa ictim emin olamadim anason mu acaba diye.benziyorsa o zaman rezenedir ben de iceyim simdi bari bi kupa

Kremle hap verdi onu da kendi doktorum kullanma dedi hametan alcam yarın. Form cayi erken doğumasebep olur diye kullanamam. Yogurt kayisi incir ye dedi.
Surup kabiz olmani engellemek icin mi basurun gecmesine fayda etti mi
Bide surubun adi ney kullandigin

Cok acım agrım yok şükür sadece o basurun orda olduğunu bilmek canımı sıkıyor olsun buda gelir geçer Rabbim sağlık versin evlatlarımız iyi olsun yeterki

Biraz dolaşıp biraz oturabilsen çalışılır da belki aralarda dinlenebilsen...okulda hep ayakta çok fena oluyordum ben oturarak çocuklarla bişey yapmanın imkansız sürekli adrenalin...ev çok huzurlu geldi bana sonrası yaz tatiline denk geldiği için ayrılabildim ben de...ama bebekle daha cok vakit gecirmek için haklısın...oğluma 1 bucuk yaşına kadar baktım ben ama bu sefer eylülde dönmek zorundayım...yarım maaş verilse sigortadan komple çıkmasak en azından 6 ay çok iyi olurdu...çocuk yapın çocuk yapın derken bu çocukları nasıl bırakıp gidicez onu söyleyen yok...Allah kolaylık versin canım...

Kızlar bugün ağrılarım oldu.hastaneye geldim nst de sancılarım çıktı.serum veriyorlar şuan.dua edin benim için nolur
Insallah zamanini bekler kuzucuk canım stres yapma geccek ve iyi olcaksınız bende 29.haftadamda yatmıştım düşün o stresi sen ileri haftadasın ve bişey olmicak stres yapma o daha etkiliyor sancıyı icini ferah tut ALLAH yardimcin olsun inşallah cikinca haber ver bizede.

Cok acım agrım yok şükür sadece o basurun orda olduğunu bilmek canımı sıkıyor olsun buda gelir geçer Rabbim sağlık versin evlatlarımız iyi olsun yeterki
EvBoregi kızlar kefir içebilseniz başka hiçbir şeye gerek yok...hem kalsiyum hem probiyotik deposu...ne kabız kalır ne başka şey

İnternetten baktım canım aynısi, ama birazdan yukleyebilirsem foto atayım telefondan beceremiyorum pek
Ahh tabi ya internetten de bakabilirsin, ayy hiç aklıma gelmedi yeminle.. beyin hücrelerim öldü kalmadı resmen, cin gibi kadındım ne hale geldim baktıysan foto atmana gerek yok kuzum, afiyetle iç

Oğluma iciriyordum çilekli olan ama kendimde başlasam sade olan büyük boylara kefir cok sağlıklı kesinlikle
EvBoregi Aktarlarda üniversitelerin ziraat bölümlerinde bulunuyor mayası...ben kendim mayalıyorum önceleri garip gelmişti sulandırıp tuz atıp ayran gibi içiriyordum oğluma da şimdi alıştık hepimiz günde 1er bardak içiyoruz...bikaç gün içmesem düzenim bozuluyor benim...düzenli içince grip bile olmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…