- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.161
Amin canım inşallah..her gece yatarken hem kendim için hem sizler için dua ediyorum..gönül bağları kurduk..birbirimizi tanımasakta..en kısa sürede toparlayacaklar inş ..sen gönlünü ferah tut..
Evet canım zaten 10 gündür çıkmıyordum artık daha da dikkatli olurumİyiyim şimdi canım çok şükür sıkıntı yok.dinlenmek lazım sanırım yormayalım kendimizi artık son zamanlar.araba da bence kullanma artık canım az vakit kaldı nolur nolmaz.trafik stresi de etkiliyor.ben uzun süredir kullanmıyorum.
canım çok haklısın ya ama eşin de derdini açmış bence. İçinde halledememiş dışa vurmuş sadece. Demekki çok kaygılı bir insan. Dışa vurması iyi. Seni de kararlı gördükçe ikna olacaktır.Zaman zaman ben de düşündüm tabi. Ama sadece bir düşünce olarak kaldı. Benimle bir ilgisi Yok zaten. Bunu biliyorum. Ki yumurta da karışmış olabilir diyor. Sadece kendisi için değil bu düşünce. Ama ben rahatım gönlüm de beynim de çok rahat Allah'a şükür. Onun da sürekli düşündüğü bişey değildir ki öyle olsa hiçbir şeyi umursamazdı. Alışveriş isim cinsiyet vs gibi konulara tamamen uzak kalırdı. Doğumu beklerdi. Umarım dediğin gibi kucağımıza alınca her şey değişir Can'ım.
Evet nst ücreti ayrı maalesef.Arkadaşlar merhaba
Özel hastaneye gidip nst’ye giren var mı ?
Muayene+ ücret alınıyor mu ? Yani nst ücreti ne kadar ödediniz?
Ben Pendik bölgeye gidiyorum aradım ama fiyat bilgisi vermiyorlarmış telefonda .
Ay hadi hayırlı olsun canım maşaşlah kuzulara :)))Dogum tarihimizi aldik. 12 nisan Allah izin verirse
Safak 14
Canım çok teşekkürler benim kuzu çok iyiymiş kilosu boyu suyu allaha şükür günüün yakalamış. Boyu bir iki gün geride ama ilerleme var çok şükürtoist kontrolün nasıl geçti
Kendi ağdamı kendim götürcem onu kullanacaklar de aa karışmasın cnm o da. Ama kendi ağdanı götür ya da yeni açmalarını istedi sürekli ısıtılan ağda iyi değil. ona nasıl dayanacağız bakalım ben haftasonu gitcem bikini için uzamasını bekledim tırsıyorum ama artık vakti geldi.Kızlar az önce bacaklarıma epilatör tutmak istedim, sinirimden ağladım resmen.. ne şekle girdiysem yok olmadı, hemen çıkıyor diye jilet de istemiyorum. Ben ellerim uyusuk diye araba kullanamıyorum, yürüyerek gidecek kuaför de yok yakınlarda.. genel bi temizlik yaptırmam lazım eşim tutturdu ağdadan mikrop kapılıyor, götürmem ağdaya diyorAyy gizlice taksiyle falan mı gitsem, farkederse kıyameti koparır napıcam
sen niye ağlıyorsun canım.Bu durumda eşini ağlatmak lazim.eve gelince verecen makinayı eline bi güzel temizleyecek yada kuaföre götürecek secimi ona bırak bence
vaayy ne ince düşünce. Ama kıllı kıllı bir hemcinsimin karsısına çıkmak istemem. Zira dedikodu sebebi. Ev böreğinin kıllarını gördün mü ayyyyyy diye başlarlar...
Yaaaa ben de hep yanılıyorsun diye düşünmüştüm, neden olmuş kaç öyle acaba? Ne dedi doktor, nasılmış bebişko dönmesinin dışında?Ben ve beni hiç yaniltmayan hislerim. Bebegimin kafasi tam tahmin ettigim gibi yukarı çıkmış.
Aynen önce hayirlisi diyorum ama sezeryan beni gerçekten çok üzer :/ benimki gelmisti normal pozisyonuna. Gecen haftalarda burda birisi yazmisti bebegim geri dönmüş diye. Ben ilk defa duydum o gun bebegin tekrar geri donebilecegini. Ve bil bakalim ne oldu? Onu okudugum gece bebegimin tekrar döndüğünü hissettimOnu bende istiyorum da ..Benim kız inatçı çıktı..Hiç doğum pozisyonuna gelmedi..doktor dediydi zaten dönmez diye..karın yapısıyla mi alakalı bilmiyorum hiç..ama aylar öncesinden anladı dönmeyeceğini..amann ben takmıyorum artık hakkımızda hangisi hayırlısı olacaksa öyle olsun canım..sende takma..belki böyle daha hayırlıdir
Dönmesinin disinda bir sıkıntısı yok. Doktor da sasirdi biraz da umutsuz konustu sanki. Bekleyecez bakalim falan dedi. Bebek 38. Haftasinin icinde. İnsallah dönerYaaaa ben de hep yanılıyorsun diye düşünmüştüm, neden olmuş kaç öyle acaba? Ne dedi doktor, nasılmış bebişko dönmesinin dışında?
Kızlar az önce bacaklarıma epilatör tutmak istedim, sinirimden ağladım resmen.. ne şekle girdiysem yok olmadı, hemen çıkıyor diye jilet de istemiyorum. Ben ellerim uyusuk diye araba kullanamıyorum, yürüyerek gidecek kuaför de yok yakınlarda.. genel bi temizlik yaptırmam lazım eşim tutturdu ağdadan mikrop kapılıyor, götürmem ağdaya diyorAyy gizlice taksiyle falan mı gitsem, farkederse kıyameti koparır napıcam
Aaa ağda götürmek çok mantıklıKendi ağdamı kendim götürcem onu kullanacaklar de aa karışmasın cnm o da. Ama kendi ağdanı götür ya da yeni açmalarını istedi sürekli ısıtılan ağda iyi değil. ona nasıl dayanacağız bakalım ben haftasonu gitcem bikini için uzamasını bekledim tırsıyorum ama artık vakti geldi.
Zaten pek de çıkmamış tüylerin falan diyor zevzek, ayy bebek geliverse tövbeler olsunhiç sevmem kıl tüy işlerini bence hamileliğin en sıkıntılı konularından biri
Ahahha hiç aklıma gelmemişti ama o zamanlar kuaför, lazer vs olmadığı için demek ki katlanıyorlarmış birbirlerineben de kendimi öyle bir grubun içinde düşünemedim
Ohh maşallah minnoşa, canım sağlığında sorun yoksa boşver, hayırlısı neyse öyle olsun önemli olan bebeklerin sağlıklarıDönmesinin disinda bir sıkıntısı yok. Doktor da sasirdi biraz da umutsuz konustu sanki. Bekleyecez bakalim falan dedi. Bebek 38. Haftasinin icinde. İnsallah döner
Evet azaldılar, hemen uzamıyorlar ama bize fazla geliyor işte alışık olmayınca.. Seninki dinliyorsa benimkine de öyle söyleyeyim şekerim, annecik daha ağdaya gidemedi çünkü baba götürmüyor iki hafta daha dur annecim :)) elma dersem çık, armut dersen çıkmaAz da olsa bize çok görünüyor. Bebeğimin erken doğma riski var dur diyoum yavrusum kıllar çok kuçuk agdaya gelemz. Azıcık daha sabret
Gözün aydın canım çok sevindim darısı başıma inşallah bakalım yarın ne diyecekEvet canım zaten 10 gündür çıkmıyordum artık daha da dikkatli olurum
canım çok haklısın ya ama eşin de derdini açmış bence. İçinde halledememiş dışa vurmuş sadece. Demekki çok kaygılı bir insan. Dışa vurması iyi. Seni de kararlı gördükçe ikna olacaktır.
Evet nst ücreti ayrı maalesef.
Ay hadi hayırlı olsun canım maşaşlah kuzulara :)))
Canım çok teşekkürler benim kuzu çok iyiymiş kilosu boyu suyu allaha şükür günüün yakalamış. Boyu bir iki gün geride ama ilerleme var çok şükür
Kapmadın dimi mikrop kuzum, ben de bi şey olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta merdiven altı bi yere gitmeyiz ki. Pedikür falan da yaptırmak lazım aslında ayaklarımızı herkes görecek, ona da malzemelerimi götürürüm. Sonra ayaklarımı uzatır oğlumu beklerim inşallahYa ende 5. Ayda gittim agdaya cok dusundum mikrop olayini gozumu kararttim gittim valla. Smdide Allah'ın izniyle 36dan sonra gidiyim diyorum.
Aman Allah korumuş canım çok ayakta kalmışsın gerçekten neyse ki farkedilmis canımızı sıkmayalım. Erken doğum ve erken kasılma hikayeleri çok fazla gerçekten insan korkuyorvaayy ne ince düşünce. Ama kıllı kıllı bir hemcinsimin karsısına çıkmak istemem. Zira dedikodu sebebi. Ev böreğinin kıllarını gördün mü ayyyyyy diye başlarlar
Bu sene çok erken doğum hikayesi dinledim gerçekten. Benim kasılmalarım erken başlamış ben farketmemişim. 32 ye kadar çalıştım ve sürekli ayaktayım. Yaklaşık 8 saatin belki 1 sAatinde oturabiliyordum. Dayanamam diye zamanında ayrıldım. İyi ki de ayrılmışım. Çalışırken doğuracakmışım yoksa....
Bende 20günde 1gdiyorum hamileliktede hep gttm hıc birşey olmadi temizse sıkıntı yok benceKapmadın dimi mikrop kuzum, ben de bi şey olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta merdiven altı bi yere gitmeyiz ki. Pedikür falan da yaptırmak lazım aslında ayaklarımızı herkes görecek, ona da malzemelerimi götürürüm. Sonra ayaklarımı uzatır oğlumu beklerim inşallah
Canım hamileyken gitmişti arkadaşım gerisini bilemiyorum bı fikrim yok yaniMerhaba. Biga can hastansi diye Atatürk'ün buldum yazınızı. Ben de bu ay orda hsg çekilmek istiyorum da, anestezli olduğu için. Arkadaşlainiz bebek için mi gittiler Biga can a?olumsuz yorumlar var mı?
3 gün önce baş aşağı dönmüştü. Dün hıçkırığı yukardan geldi. Bugün gittim yine aşağıda. Ki 36. Haftada. Bence dönebilir iyi düşün iyi olsun canımİnsallah yaanormal dogurmak istiyorum
Ay inşallah canım sen de güzel haberler getir günüyle uyumlu olsun büyümüş olsun bebişler inşallahGözün aydın canım çok sevindim darısı başıma inşallah bakalım yarın ne diyecek
Cevaplandı mı bilmiyorum ama o mantardan kaynaklı canım mantar yırtıyormuş orayı bende sık sık olurOff kızlar bir sıkıntım var nasıl desem popomun ne derler kuyruk sokumumu bilmiyorum iki kalça arası işte orda ciddi yanma ağrı vardı elimi attım ki derin çizgi gibi anneme gösterdim çok koyu kahve siyaha yakın çatlak gibi bişey var dedi üstüne oturamıyorum int de baktım ameliyattan bahsediyor burda bu kadar adam var eminim bu orjinal şeyi bilen yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?