2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet canım zaten 10 gündür çıkmıyordum artık daha da dikkatli olurum

canım çok haklısın ya ama eşin de derdini açmış bence. İçinde halledememiş dışa vurmuş sadece. Demekki çok kaygılı bir insan. Dışa vurması iyi. Seni de kararlı gördükçe ikna olacaktır.
Arkadaşlar merhaba
Özel hastaneye gidip nst’ye giren var mı ?
Muayene+ ücret alınıyor mu ? Yani nst ücreti ne kadar ödediniz?
Ben Pendik bölgeye gidiyorum aradım ama fiyat bilgisi vermiyorlarmış telefonda .
Evet nst ücreti ayrı maalesef.
Dogum tarihimizi aldik. 12 nisan Allah izin verirse

Safak 14
Ay hadi hayırlı olsun canım maşaşlah kuzulara :)))
toist kontrolün nasıl geçti
Canım çok teşekkürler benim kuzu çok iyiymiş kilosu boyu suyu allaha şükür günüün yakalamış. Boyu bir iki gün geride ama ilerleme var çok şükür

Kendi ağdamı kendim götürcem onu kullanacaklar de aa karışmasın cnm o da. Ama kendi ağdanı götür ya da yeni açmalarını istedi sürekli ısıtılan ağda iyi değil. ona nasıl dayanacağız bakalım ben haftasonu gitcem bikini için uzamasını bekledim tırsıyorum ama artık vakti geldi.

sen niye ağlıyorsun canım.Bu durumda eşini ağlatmak lazim.eve gelince verecen makinayı eline bi güzel temizleyecek yada kuaföre götürecek secimi ona bırak bence

Zaten pek de çıkmamış tüylerin falan diyor zevzek, ayy bebek geliverse tövbeler olsun hiç sevmem kıl tüy işlerini bence hamileliğin en sıkıntılı konularından biri

vaayy ne ince düşünce. Ama kıllı kıllı bir hemcinsimin karsısına çıkmak istemem. Zira dedikodu sebebi. Ev böreğinin kıllarını gördün mü ayyyyyy diye başlarlar ...

Ahahha hiç aklıma gelmemişti ama o zamanlar kuaför, lazer vs olmadığı için demek ki katlanıyorlarmış birbirlerine ben de kendimi öyle bir grubun içinde düşünemedim

Aynen önce hayirlisi diyorum ama sezeryan beni gerçekten çok üzer :/ benimki gelmisti normal pozisyonuna. Gecen haftalarda burda birisi yazmisti bebegim geri dönmüş diye. Ben ilk defa duydum o gun bebegin tekrar geri donebilecegini. Ve bil bakalim ne oldu? Onu okudugum gece bebegimin tekrar döndüğünü hissettim bir insan gördüğünden duyduğundan bu kadar etkilenip yaşatamaz yani kendine

Yaaaa ben de hep yanılıyorsun diye düşünmüştüm, neden olmuş kaç öyle acaba? Ne dedi doktor, nasılmış bebişko dönmesinin dışında?
Dönmesinin disinda bir sıkıntısı yok. Doktor da sasirdi biraz da umutsuz konustu sanki. Bekleyecez bakalim falan dedi. Bebek 38. Haftasinin icinde. İnsallah döner

Ya ende 5. Ayda gittim agdaya cok dusundum mikrop olayini gozumu kararttim gittim valla. Smdide Allah'ın izniyle 36dan sonra gidiyim diyorum.

Aaa ağda götürmek çok mantıklı Ya benimki de pek uzamıyor, iki haftada bir gidiyoruz ya doktora olur da bakar diye hep jilet yapıyordum. Bu hafta da belli belirsiz çıkmış, ağda alır mı bilmem. Sence şimdi aldırsak doğuma kadar idare eder mi? Yoksa bi tur daha mı yapmak gerekir

Az da olsa bize çok görünüyor. Bebeğimin erken doğma riski var dur diyoum yavrusum kıllar çok kuçuk agdaya gelemz. Azıcık daha sabret

Dönmesinin disinda bir sıkıntısı yok. Doktor da sasirdi biraz da umutsuz konustu sanki. Bekleyecez bakalim falan dedi. Bebek 38. Haftasinin icinde. İnsallah döner
Ohh maşallah minnoşa, canım sağlığında sorun yoksa boşver, hayırlısı neyse öyle olsun önemli olan bebeklerin sağlıkları

Az da olsa bize çok görünüyor. Bebeğimin erken doğma riski var dur diyoum yavrusum kıllar çok kuçuk agdaya gelemz. Azıcık daha sabret
Evet azaldılar, hemen uzamıyorlar ama bize fazla geliyor işte alışık olmayınca.. Seninki dinliyorsa benimkine de öyle söyleyeyim şekerim, annecik daha ağdaya gidemedi çünkü baba götürmüyor iki hafta daha dur annecim :)) elma dersem çık, armut dersen çıkma

Gözün aydın canım çok sevindim darısı başıma inşallah bakalım yarın ne diyecek

Ya ende 5. Ayda gittim agdaya cok dusundum mikrop olayini gozumu kararttim gittim valla. Smdide Allah'ın izniyle 36dan sonra gidiyim diyorum.
Kapmadın dimi mikrop kuzum, ben de bi şey olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta merdiven altı bi yere gitmeyiz ki. Pedikür falan da yaptırmak lazım aslında ayaklarımızı herkes görecek, ona da malzemelerimi götürürüm. Sonra ayaklarımı uzatır oğlumu beklerim inşallah

Aman Allah korumuş canım çok ayakta kalmışsın gerçekten neyse ki farkedilmis canımızı sıkmayalım. Erken doğum ve erken kasılma hikayeleri çok fazla gerçekten insan korkuyor
Burda da erken doğum yapan iki arkadaşımız vardı galiba değil mi takip ettiğim kadariyla iyi bebisleri. Haziran annelerinde de kayıplar oldu ilk haftalarda, sonra 21.haftada bi annemiz serviks yetmezliginden bebeğini kaybetti, en son da 26.haftada bebeğin kanala inmesinden doğum yapan bi arkadasimiz daha oldu inşallah bebeği iyidir haber alamadık bir haftadır. Böyle işte.. doğanlara Allah saglikli uzun ömürler versin, diğerleri de sağ salim vaktinde gelsinler insallah

Bende 20günde 1gdiyorum hamileliktede hep gttm hıc birşey olmadi temizse sıkıntı yok bence

Merhaba. Biga can hastansi diye Atatürk'ün buldum yazınızı. Ben de bu ay orda hsg çekilmek istiyorum da, anestezli olduğu için. Arkadaşlainiz bebek için mi gittiler Biga can a?olumsuz yorumlar var mı?
Canım hamileyken gitmişti arkadaşım gerisini bilemiyorum bı fikrim yok yani

İnsallah yaa normal dogurmak istiyorum
3 gün önce baş aşağı dönmüştü. Dün hıçkırığı yukardan geldi. Bugün gittim yine aşağıda. Ki 36. Haftada. Bence dönebilir iyi düşün iyi olsun canım

Gözün aydın canım çok sevindim darısı başıma inşallah bakalım yarın ne diyecek
Ay inşallah canım sen de güzel haberler getir günüyle uyumlu olsun büyümüş olsun bebişler inşallah

Cevaplandı mı bilmiyorum ama o mantardan kaynaklı canım mantar yırtıyormuş orayı bende sık sık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…