2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ohh maşallah minnoşa, canım sağlığında sorun yoksa boşver, hayırlısı neyse öyle olsun önemli olan bebeklerin sağlıkları
Orasi oyle. Once saglikli olmasi.
İnsallah döner bekleyecez artik uapacak bir seyim yok

Kızlar bebegin hareketleri bugün cok değişik. Hareketi var ama cok zayif hareketler. Normalde sertti hareketleri şimdi cok ağır belli belirsiz. Var mı benim gbi olan ? Doktoruna soran?
Benimkide ayni durumda cnm sanirim yerleri daraldi

minikoglan canim ben demistim 28 de dogum pozisyonundaydi 32 de gittim ters donmus ilk hamileligimdede ters oldugu icin sezeryan olmustum bunda sezeryan zaten donsede donmesede ama ins seninki doner

dün kontrolüm vardı doktora bende sordum dönmüş mü diye ama bana su ara bu önemli değil bizim için dedi.herhalde yer değiştirip dönmesi normal.ne zaman önemli olacak dönmesi bende onu merak ediyorum

Kızlar bebegin hareketleri bugün cok değişik. Hareketi var ama cok zayif hareketler. Normalde sertti hareketleri şimdi cok ağır belli belirsiz. Var mı benim gbi olan ? Doktoruna soran?
Brnim de öyle 4 5 gündür canım. Bugün gittim herşeyi iyydi. Sert olması önemli değil sürekliliği varsa sıkıntı yok dedi.

canım ben iki hafta önce gittim hiçte birşey olmadı.gittiğin yer güvenilir se birşey olmaz allahın izniyle.hem o ağdalar o sıcak kazanlarda mikrobu oluyordur.yada arkadaşların dediği gibi ağdanı alıp öyle git

Merhaba arkadaşlar,
Bugün öğleden sonra gittiğim hastanede gebelik eğitimi vardı. Genel bilgilerden bahsettiler bebekleri yıkamıyorlarmış falan ama ben moralim bozuk ayrıldım hastaneden. Çünkü Doğuma eşlerin alınmadığını yeni öğreniyorum hatta yakın hiç kimsenin alınmadığını söylediler. Ben sanırım buna hiç hazırlamadım kendimi. Hep eşim yanımda olur diye düşünmüştüm. Şu an galiba başka hastane arıyorum

minikoglan canim ben demistim 28 de dogum pozisyonundaydi 32 de gittim ters donmus ilk hamileligimdede ters oldugu icin sezeryan olmustum bunda sezeryan zaten donsede donmesede ama ins seninki doner
İnsallah ya insallah döner. Sezeryan beni cok korkutuyor sen kayserideydim degil mi? Nerde yapacaksin dogumunu?

dün kontrolüm vardı doktora bende sordum dönmüş mü diye ama bana su ara bu önemli değil bizim için dedi.herhalde yer değiştirip dönmesi normal.ne zaman önemli olacak dönmesi bende onu merak ediyorum
Benimki tekrar donmemesi lazimdi bu haftada dedi

Yok bisey olmadi cok sukur :). Ben manikurumu ve pedikurumu kendim yaparim hic kuafore gitmedim. Kanama olayi olabildigi icin kanla bulasan hastaliklar yüzünden hep soguk baktim. Kendi elimdende gelir oyle seyler. Sanki manikur ve pedikuru en azindan dogum sonrasina ertelesenmi

ilk haftalar skıntılıydık ama biraz daha alıştım.

yeri daraldığı için hraketler tekmeden çok kayma seklide değişiyor 34 haftadan sonra. Ama doktorunuza bilgi verin kontrol etmek isteyebilir.

Canım ben sürekli gidiyorum ayda 1 falan daha 10 gün önce yine gittim rahatlığını hiçbir şeye değişmem...zaten çeşit çeşit akıntır ter sıcak basması...tiksiniyorum azıcık çıksa...oğlumda da sürekli gittim valla hiç de mikrop falan kapmadım...tertemiz oluyor...jilet falan hayatta değdirmem

Ben de kendim yapıyorum kuzum ama şimdilerde ayak ucuma yetişmem imkansız malzemelerimi götürürüm o zaman bi şey olmaz dimi

o zaman 35 36 haftalarda aliyor sanırım doğum pozisyonunu.döner belki daha belli de olmaz
İnsallah canim insallah. Kendimi normal doguma o kadar hazirladim ki. Sezeryanin s si gecmiyordu aklimdan. Dogumum, sancilarim 48 saat de sürse beni sezeryana alin dayanamiyorum, demem diyordum. Ama iste bebisim be istiyor daha bilmiyorum. Allahim önce hayirlisini, sonra gönlümden geceni nasip etsin.

Valla kızlar içimi rahatlattınız, en iyisi ben de gideyim napiim

minikoglan canım ben demiştim burda önce benimki ters döndü diye, benden etkilendiğin akşam döndü galiba seninki de inanki ben de hislerimde hiç yanılmam kesin benimki de ters döndü hayırlısı artik tekrar dönerse çok iyi olur ama donmezse de Allah bilir napalim

EvBoregi canım eşine sadece kas bıyık aldiracagini falan söyle gidince nasılsa girmez kuaföre heralde, boydan boya yoldur kendini ama kaçıncı haftada yaptırmak iyi olur ki? Son zamanlarda ben hep jiletle yaptığım için hemen çıkar diye de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…