- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.181
Orasi oyle. Once saglikli olmasi.Ohh maşallah minnoşa, canım sağlığında sorun yoksa boşver, hayırlısı neyse öyle olsun önemli olan bebeklerin sağlıkları
İnsallah döner3 gün önce baş aşağı dönmüştü. Dün hıçkırığı yukardan geldi. Bugün gittim yine aşağıda. Ki 36. Haftada. Bence dönebilir iyi düşün iyi olsun canım
Ay inşallah canım sen de güzel haberler getir günüyle uyumlu olsun büyümüş olsun bebişler inşallah
Benimkide ayni durumda cnm sanirim yerleri daraldiKızlar bebegin hareketleri bugün cok değişik. Hareketi var ama cok zayif hareketler. Normalde sertti hareketleri şimdi cok ağır belli belirsiz. Var mı benim gbi olan ? Doktoruna soran?
Aynen önce hayirlisi diyorum ama sezeryan beni gerçekten çok üzer :/ benimki gelmisti normal pozisyonuna. Gecen haftalarda burda birisi yazmisti bebegim geri dönmüş diye. Ben ilk defa duydum o gun bebegin tekrar geri donebilecegini. Ve bil bakalim ne oldu? Onu okudugum gece bebegimin tekrar döndüğünü hissettimbir insan gördüğünden duyduğundan bu kadar etkilenip yaşatamaz yani kendine
Brnim de öyle 4 5 gündür canım. Bugün gittim herşeyi iyydi. Sert olması önemli değil sürekliliği varsa sıkıntı yok dedi.Kızlar bebegin hareketleri bugün cok değişik. Hareketi var ama cok zayif hareketler. Normalde sertti hareketleri şimdi cok ağır belli belirsiz. Var mı benim gbi olan ? Doktoruna soran?
Kapmadın dimi mikrop kuzum, ben de bi şey olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta merdiven altı bi yere gitmeyiz ki. Pedikür falan da yaptırmak lazım aslında ayaklarımızı herkes görecek, ona da malzemelerimi götürürüm. Sonra ayaklarımı uzatır oğlumu beklerim inşallah
İnsallah ya insallah döner. Sezeryan beni cok korkutuyorminikoglan canim ben demistim 28 de dogum pozisyonundaydi 32 de gittim ters donmus ilk hamileligimdede ters oldugu icin sezeryan olmustum bunda sezeryan zaten donsede donmesede ama ins seninki doner
Benimki tekrar donmemesi lazimdi bu haftada dedidün kontrolüm vardı doktora bende sordum dönmüş mü diye ama bana su ara bu önemli değil bizim için dedi.herhalde yer değiştirip dönmesi normal.ne zaman önemli olacak dönmesi bende onu merak ediyorum
o zaman 35 36 haftalarda aliyor sanırım doğum pozisyonunu.döner belki daha belli de olmazBenimki tekrar donmemesi lazimdi bu haftada dedi
Kapmadın dimi mikrop kuzum, ben de bi şey olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta merdiven altı bi yere gitmeyiz ki. Pedikür falan da yaptırmak lazım aslında ayaklarımızı herkes görecek, ona da malzemelerimi götürürüm. Sonra ayaklarımı uzatır oğlumu beklerim inşallah
Aman Allah korumuş canım çok ayakta kalmışsın gerçekten neyse ki farkedilmis canımızı sıkmayalım. Erken doğum ve erken kasılma hikayeleri çok fazla gerçekten insan korkuyor
Burda da erken doğum yapan iki arkadaşımız vardı galiba değil mi takip ettiğim kadariyla iyi bebisleri. Haziran annelerinde de kayıplar oldu ilk haftalarda, sonra 21.haftada bi annemiz serviks yetmezliginden bebeğini kaybetti, en son da 26.haftada bebeğin kanala inmesinden doğum yapan bi arkadasimiz daha oldu inşallah bebeği iyidir haber alamadık bir haftadır. Böyle işte..doğanlara Allah saglikli uzun ömürler versin, diğerleri de sağ salim vaktinde gelsinler insallah
Kızlar bebegin hareketleri bugün cok değişik. Hareketi var ama cok zayif hareketler. Normalde sertti hareketleri şimdi cok ağır belli belirsiz. Var mı benim gbi olan ? Doktoruna soran?
Canım ben sürekli gidiyorum ayda 1 falan daha 10 gün önce yine gittim rahatlığını hiçbir şeye değişmem...zaten çeşit çeşit akıntır ter sıcak basması...tiksiniyorum azıcık çıksa...oğlumda da sürekli gittim valla hiç de mikrop falan kapmadım...tertemiz oluyor...jilet falan hayatta değdirmemKapmadın dimi mikrop kuzum, ben de bi şey olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta merdiven altı bi yere gitmeyiz ki. Pedikür falan da yaptırmak lazım aslında ayaklarımızı herkes görecek, ona da malzemelerimi götürürüm. Sonra ayaklarımı uzatır oğlumu beklerim inşallah
Ben de kendim yapıyorum kuzum ama şimdilerde ayak ucuma yetişmem imkansızYok bisey olmadi cok sukur :). Ben manikurumu ve pedikurumu kendim yaparim hic kuafore gitmedim. Kanama olayi olabildigi icin kanla bulasan hastaliklar yüzünden hep soguk baktim. Kendi elimdende gelir oyle seyler. Sanki manikur ve pedikuru en azindan dogum sonrasina ertelesenmi
İnsallah canim insallah. Kendimi normal doguma o kadar hazirladim ki. Sezeryanin s si gecmiyordu aklimdan. Dogumum, sancilarim 48 saat de sürse beni sezeryana alin dayanamiyorum, demem diyordum. Ama iste bebisim be istiyor daha bilmiyorum. Allahim önce hayirlisini, sonra gönlümden geceni nasip etsin.o zaman 35 36 haftalarda aliyor sanırım doğum pozisyonunu.döner belki daha belli de olmaz
Valla kızlar içimi rahatlattınız, en iyisi ben de gideyim napiimCanım ben sürekli gidiyorum ayda 1 falan daha 10 gün önce yine gittim rahatlığını hiçbir şeye değişmem...zaten çeşit çeşit akıntır ter sıcak basması...tiksiniyorum azıcık çıksa...oğlumda da sürekli gittim valla hiç de mikrop falan kapmadım...tertemiz oluyor...jilet falan hayatta değdirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?