- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.201
Benimkide bugün öyle canımKızlar bebegin hareketleri bugün cok değişik. Hareketi var ama cok zayif hareketler. Normalde sertti hareketleri şimdi cok ağır belli belirsiz. Var mı benim gbi olan ? Doktoruna soran?
Bence idare eder çünkü etmese de her an gelebilir bizimkiler senin bebiş de ileri. Gelmezse bir daha gideriz yada su gelince duşa girer jilet yaparızAaa ağda götürmek çok mantıklıYa benimki de pek uzamıyor, iki haftada bir gidiyoruz ya doktora olur da bakar diye hep jilet yapıyordum. Bu hafta da belli belirsiz çıkmış, ağda alır mı bilmem. Sence şimdi aldırsak doğuma kadar idare eder mi? Yoksa bi tur daha mı yapmak gerekir
Pazar günü sakindi cnm ama 3 gündür kuduruk, üstten acıyor alttan acıyor sanki hiç uyumuyorKızlar bebegin hareketleri bugün cok değişik. Hareketi var ama cok zayif hareketler. Normalde sertti hareketleri şimdi cok ağır belli belirsiz. Var mı benim gbi olan ? Doktoruna soran?
Yok canim sen degilsin. Benim etkilendigim kisi doktor kontrolu sonucunda dondugunu yazmisti. Senin ki daha ihtimal, sen gorunmedin. İnsallah donmemistir seninki :/minikoglan canım ben demiştim burda önce benimki ters döndü diye, benden etkilendiğin akşam döndü galiba seninki de inanki ben de hislerimde hiç yanılmam kesin benimki de ters döndü hayırlısı artik tekrar dönerse çok iyi olur ama donmezse de Allah bilir napalim
@EvBoregi canım eşine sadece kas bıyık aldiracagini falan söyle gidince nasılsa girmez kuaföre heralde, boydan boya yoldur kendiniama kaçıncı haftada yaptırmak iyi olur ki? Son zamanlarda ben hep jiletle yaptığım için hemen çıkar diye de korkuyorum
kardelen384 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Heyecanlandım yaaa. Herşey yolunda gider inşallah canım
Canım. Hiç öyle bişey duymamistim aman bebeğinin kilosu falan gayet iyi sıkıntı yapma hiç erken olsa bile sorun olmaz Allah'ın izniyleKızlar kontrolden geldim şimdi. Bebişin kafa aşağıda bir sıkıntı yok 2500 gram 47 cm şuan haftasıyla uyumlu. Ama plasentada kireçlenme çıktı. Sigara içenlerde veya genetik olabilir dedi. Sigarayı hamileliğimde bıraktım içmedim. Genetiktir o zaman dedi ama sorun teşkil etmez beslenmene dikkat et iyi beslenirsen sıkıntı olmaz dedi ama netten okudum erken doğum sebebi diyor. Hiç duydunuzmu böyle birşey. İnşallah geçer bidahakine kadar. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım normal doğum için.
Kızlar kontrolden geldim şimdi. Bebişin kafa aşağıda bir sıkıntı yok 2500 gram 47 cm şuan haftasıyla uyumlu. Ama plasentada kireçlenme çıktı. Sigara içenlerde veya genetik olabilir dedi. Sigarayı hamileliğimde bıraktım içmedim. Genetiktir o zaman dedi ama sorun teşkil etmez beslenmene dikkat et iyi beslenirsen sıkıntı olmaz dedi ama netten okudum erken doğum sebebi diyor. Hiç duydunuzmu böyle birşey. İnşallah geçer bidahakine kadar. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım normal doğum için.
Evet evet esyalarini kendin gotur bisey olmaz. Ben torpuyu yaptiramam baskasina :) kendim yaparken bile icim kalkiyo hahahBen de kendim yapıyorum kuzum ama şimdilerde ayak ucuma yetişmem imkansızmalzemelerimi götürürüm o zaman bi şey olmaz dimi
Cok sevindim canim guzel haberlerle gelmene. Zaten 35. Haftadasın erken dogsa bile problem cikmaz. Doktor da risk yok Demis. İnternete bakarsan bas agrisinda bile öldürüyor bosver.Kızlar kontrolden geldim şimdi. Bebişin kafa aşağıda bir sıkıntı yok 2500 gram 47 cm şuan haftasıyla uyumlu. Ama plasentada kireçlenme çıktı. Sigara içenlerde veya genetik olabilir dedi. Sigarayı hamileliğimde bıraktım içmedim. Genetiktir o zaman dedi ama sorun teşkil etmez beslenmene dikkat et iyi beslenirsen sıkıntı olmaz dedi ama netten okudum erken doğum sebebi diyor. Hiç duydunuzmu böyle birşey. İnşallah geçer bidahakine kadar. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım normal doğum için.
Evet cnm kayserideyim ama dogumu kismetse nevsehirde yapcam memlete gidecem burda bakacak kimsem yok oglum da var o yuzden ailemin yanina gidecem tabi aniden gelmezse prensesİnsallah ya insallah döner. Sezeryan beni cok korkutuyorsen kayserideydim degil mi? Nerde yapacaksin dogumunu?
Canım ben devlet hastanesiné gdnce söylemişti doktor.ama zaten belli haftaşan sonra yaşlanma ve kireçlenme oluyor plesanta da dogumla hersey bitecek zaten.bi sıkıntı olmuyormus canm ben de arastrmistim.Kızlar kontrolden geldim şimdi. Bebişin kafa aşağıda bir sıkıntı yok 2500 gram 47 cm şuan haftasıyla uyumlu. Ama plasentada kireçlenme çıktı. Sigara içenlerde veya genetik olabilir dedi. Sigarayı hamileliğimde bıraktım içmedim. Genetiktir o zaman dedi ama sorun teşkil etmez beslenmene dikkat et iyi beslenirsen sıkıntı olmaz dedi ama netten okudum erken doğum sebebi diyor. Hiç duydunuzmu böyle birşey. İnşallah geçer bidahakine kadar. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım normal doğum için.
O tedavi süreci apayrı zaten. O zamanlarda da beni çok üzdü. Çocuk diye tutturan kendisiydi oysaki ilk evlendiğinizden beri.Benimkinin de laz aklı kırk yılda bir işe yaradı işteÜzme kuzum sen kendini o da sonradan pişman olacaktır da işte gidenler geri gelmiyor. Ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama hep kendi çabalarımla, zar zor beyefendi üstüne düşen görevi yaptı diyim ben sana.. neyse hergün gebelik testi yapıyorum diye bi dünya fırça yerdim, ona söylemeden gizli gizli alır yapardım, pozitif testi gösterdim iğnenin etkisidir diye yerinden kalkmadı bile, iki gün sonra test için gidelim hastaneye dedim neden beklemiyoruz zaten hamileysen belli olur falan dedi, oooo daha neler neler.. şimdi diyor ki seni umutlandırmak istemedim, aslında onun sperminde problem vardı, ben onun şansını artırdım. Neyse o unuttu, ben unutmuyorum.. i
Ah canım çok sağol. Çok destek olduğunuz. Ya benim eşimin korkusu komik aslında. Ya laboratuvardaki adam manyaksa sapıksa kendi spermini kullanırsa gibi saçma bi korkuya sahip. Yani merkezin pozitif sonuç alması için böyle bişey yapacağını düşündüğünden değil. Ki yaptırdığım merkezde öyle çok reklama ihtiyacı olan bi yer değil. Vakıf hastanesinde yaptırdım. Çok film izleyip haber okuduğundan olsa gerek.Canim uzulme lutfen gercekten mesajini okuyunca cok uzuldum esin neden boyle dusunuyor? Ben de tup bebek tedavileri yasamis biri olarak sunu soylemek isterim merkezler hemen tutsun diye mi boyle bosey yapacak? Neden boyle yapsinlar ki? Yapmazlar ben eminim cunku o kadar para donuyor ki bebegin hemen olmamasi oblar icin daha iyi tutmazsa bi daha gideceksin ayni parayi yine vereceksin ve bi daha cok islerine geliyor. Lutfen uzulme esinin bu yaptigi cok kirici ve yipratici bence gormrzden gelmelisin su an icin en azindan. O bebek sizin canim baska turlusu o kadar kolay cesaret edip yapilabilecek bisey degil. Hic boyle bisey duymadim lutfen kotu dusunceleri uzaklastir. Keske bunlari su an soylemeseymis esin ama sen icini ferah tut canim
İlk kez duydum cnm böyle bir şey ama çok şükür artık iyi bebişler sağlıkla gelsinler önemli olan o, mümkün olduğunca hazır olalım biz.Kızlar kontrolden geldim şimdi. Bebişin kafa aşağıda bir sıkıntı yok 2500 gram 47 cm şuan haftasıyla uyumlu. Ama plasentada kireçlenme çıktı. Sigara içenlerde veya genetik olabilir dedi. Sigarayı hamileliğimde bıraktım içmedim. Genetiktir o zaman dedi ama sorun teşkil etmez beslenmene dikkat et iyi beslenirsen sıkıntı olmaz dedi ama netten okudum erken doğum sebebi diyor. Hiç duydunuzmu böyle birşey. İnşallah geçer bidahakine kadar. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım normal doğum için.
Canim genetik olabilir kizimdayken banada kireclenme plesanta yaslanmasi demislerdi bol su ic demisti doktorum ve iyi beslenemek ben her gun miz yedim bebek kilo alsin erken dogar diye dusun 41 hafta oldu dogmaya niyeti yoktu. Sezeryan oldum 34 haftalikken gittim bu hamilelime plesanta kist felan birsey dediler onumuzdeki hafta sali gideyim belki ayni seydir ben hic sigara kullanmiyorum genetik heralde
Ben eşimi yolladim sor dedim 3-4 gün kala yapılsın demiş ama kaplarına ismini yazıp hazır edecekler cnm. Süslemeleri hazırla çikolatayi doğuma yakın birine emanet et olmadi belli olamaz ne zaman geleceğiKizlar hastane icin bebek cikolatasini ne zmn hazirlamayi dusunuyorsunuz. 33+0im suan erken mi. Hangi haftada hazir edilmeli. Ben cikolatayi alip kendim suslucem. Ama susleme 2 gunluk is 40 50 tane cikolata. Emin olamadim.
Canım. Hiç öyle bişey duymamistim aman bebeğinin kilosu falan gayet iyi sıkıntı yapma hiç erken olsa bile sorun olmaz Allah'ın izniyle
Cok sevindim canim guzel haberlerle gelmene. Zaten 35. Haftadasın erken dogsa bile problem cikmaz. Doktor da risk yok Demis. İnternete bakarsan bas agrisinda bile öldürüyor bosver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?