2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bence idare eder çünkü etmese de her an gelebilir bizimkiler senin bebiş de ileri. Gelmezse bir daha gideriz yada su gelince duşa girer jilet yaparız

Kızlar bebegin hareketleri bugün cok değişik. Hareketi var ama cok zayif hareketler. Normalde sertti hareketleri şimdi cok ağır belli belirsiz. Var mı benim gbi olan ? Doktoruna soran?
Pazar günü sakindi cnm ama 3 gündür kuduruk, üstten acıyor alttan acıyor sanki hiç uyumuyor ne yapsa olmuyor çocuğumhep endişe var anneler de. Ama süt için sola uzan bakalım

Yok canim sen degilsin. Benim etkilendigim kisi doktor kontrolu sonucunda dondugunu yazmisti. Senin ki daha ihtimal, sen gorunmedin. İnsallah donmemistir seninki :/

Kızlar kontrolden geldim şimdi. Bebişin kafa aşağıda bir sıkıntı yok 2500 gram 47 cm şuan haftasıyla uyumlu. Ama plasentada kireçlenme çıktı. Sigara içenlerde veya genetik olabilir dedi. Sigarayı hamileliğimde bıraktım içmedim. Genetiktir o zaman dedi ama sorun teşkil etmez beslenmene dikkat et iyi beslenirsen sıkıntı olmaz dedi ama netten okudum erken doğum sebebi diyor. Hiç duydunuzmu böyle birşey. İnşallah geçer bidahakine kadar. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım normal doğum için.

Canım. Hiç öyle bişey duymamistim aman bebeğinin kilosu falan gayet iyi sıkıntı yapma hiç erken olsa bile sorun olmaz Allah'ın izniyle

Canim genetik olabilir kizimdayken banada kireclenme plesanta yaslanmasi demislerdi bol su ic demisti doktorum ve iyi beslenemek ben her gun miz yedim bebek kilo alsin erken dogar diye dusun 41 hafta oldu dogmaya niyeti yoktu. Sezeryan oldum 34 haftalikken gittim bu hamilelime plesanta kist felan birsey dediler onumuzdeki hafta sali gideyim belki ayni seydir ben hic sigara kullanmiyorum genetik heralde

Cok sevindim canim guzel haberlerle gelmene. Zaten 35. Haftadasın erken dogsa bile problem cikmaz. Doktor da risk yok Demis. İnternete bakarsan bas agrisinda bile öldürüyor bosver.

İnsallah ya insallah döner. Sezeryan beni cok korkutuyor sen kayserideydim degil mi? Nerde yapacaksin dogumunu?
Evet cnm kayserideyim ama dogumu kismetse nevsehirde yapcam memlete gidecem burda bakacak kimsem yok oglum da var o yuzden ailemin yanina gidecem tabi aniden gelmezse prenses

Kizlar hastane icin bebek cikolatasini ne zmn hazirlamayi dusunuyorsunuz. 33+0im suan erken mi. Hangi haftada hazir edilmeli. Ben cikolatayi alip kendim suslucem. Ama susleme 2 gunluk is 40 50 tane cikolata. Emin olamadim.

Canım ben devlet hastanesiné gdnce söylemişti doktor.ama zaten belli haftaşan sonra yaşlanma ve kireçlenme oluyor plesanta da dogumla hersey bitecek zaten.bi sıkıntı olmuyormus canm ben de arastrmistim.

O tedavi süreci apayrı zaten. O zamanlarda da beni çok üzdü. Çocuk diye tutturan kendisiydi oysaki ilk evlendiğinizden beri.
Bizimki de senin eşinin tam tersi erkenden test yapalım diye tuttururdu. Kaç defa onun yüzünden boşuna test yaptım. Ama diğer birçok şeyde duyarsızlık hat safhada tabi. Transfer sonrası 15 beni bıraktı gitti memleketine. Üstelik grip olmuştum. Bebeğimle Yen'i bir sayfa açtım. Tüm kırgınlıkları bir tarafa bıraktım. İyi de yaptım tabi ki. Ne zamana kadar kin tutabilirim ki. Ömür geçiyor. Eşimi çok seviyorum. Biz kadınların yapabildiği en iyi şey görmezden gelmek. Sen de öyle yapmışsın ben de öyle yapıyorum malesef.
Ah canım çok sağol. Çok destek olduğunuz. Ya benim eşimin korkusu komik aslında. Ya laboratuvardaki adam manyaksa sapıksa kendi spermini kullanırsa gibi saçma bi korkuya sahip. Yani merkezin pozitif sonuç alması için böyle bişey yapacağını düşündüğünden değil. Ki yaptırdığım merkezde öyle çok reklama ihtiyacı olan bi yer değil. Vakıf hastanesinde yaptırdım. Çok film izleyip haber okuduğundan olsa gerek.
Görmezden gelmeye çalışıyorum Can'ım. Şuan yapabileceğim tek şey o. Ve onu anlamaya çalışıyorum.

İlk kez duydum cnm böyle bir şey ama çok şükür artık iyi bebişler sağlıkla gelsinler önemli olan o, mümkün olduğunca hazır olalım biz.

Bebeğe sıkıntı veren bir durum değil o zaman. Bende içmedim hiç sigara genetik demekki.

Kizlar hastane icin bebek cikolatasini ne zmn hazirlamayi dusunuyorsunuz. 33+0im suan erken mi. Hangi haftada hazir edilmeli. Ben cikolatayi alip kendim suslucem. Ama susleme 2 gunluk is 40 50 tane cikolata. Emin olamadim.
Ben eşimi yolladim sor dedim 3-4 gün kala yapılsın demiş ama kaplarına ismini yazıp hazır edecekler cnm. Süslemeleri hazırla çikolatayi doğuma yakın birine emanet et olmadi belli olamaz ne zaman geleceği

Cok sevindim canim guzel haberlerle gelmene. Zaten 35. Haftadasın erken dogsa bile problem cikmaz. Doktor da risk yok Demis. İnternete bakarsan bas agrisinda bile öldürüyor bosver.

Cidden öyle internete bakmaya korkuyorum valla en ufak birşeyde kanser çıkartıyor seni. 2 hafta sonra bakalım ne çıkacak inşallah geriler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…