- 19 Aralık 2015
- 607
- 386
- 33
- 49
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.121
Merhaba. Biga can hastansi diye Atatürk'ün buldum yazınızı. Ben de bu ay orda hsg çekilmek istiyorum da, anestezli olduğu için. Arkadaşlainiz bebek için mi gittiler Biga can a?olumsuz yorumlar var mı?İstanbul'da yaşıyorum canım yazları gidiyorum bigaya can hastanesi iyiymiş evet arkadaslarim var orda onlar bahsetmisti :)
Sizin tedaviyle mi oldu,nerde tedavi gördünüz? Ben de Canakkale deyim ama bir doktor tutturamadımYaş. 31
Şehir. Çanakkale
Son sat. 13 ağustos
Muhtemel doğum tar. 20 mayıs
3 düşükten sonra 4. Gebeliğim
Merhaba ben özel hastaneye gidiyorum geçen hafta nstye girdim ekstra ücret talep edilmedi. Sadece muayene ucreti alındı.Arkadaşlar merhaba
Özel hastaneye gidip nst’ye giren var mı ?
Muayene+ ücret alınıyor mu ? Yani nst ücreti ne kadar ödediniz?
Ben Pendik bölgeye gidiyorum aradım ama fiyat bilgisi vermiyorlarmış telefonda .
İnşallah Can'ım benim yA. Bir bakıma anlıyorum. Benim de bebeğimin hastanede karışma ihtimali korkutuyor. Hatta benimle mutlaka biri girsin sürekli bebeği takip etsin istiyorum. Ben karıştığım için tabi bu korkum. Ben bebeğimle mutluyum. Yıllarca bugünleri bekledim. Aslında eşim kendine boşuna zehir etmiş olacak ve pişmanlık yaşayacak Emin'im. Doğuma az kaldığı için sanırım onu da stres bastı içindekilere engel olamıyor.Dolunay22 canını hiç sıkma canım, insanın aklına böyle şeylerin gelmesi normal tüp bebek olmasa bile bebeklerimiz hastanede karışır mi korkusu herkesin aklından geciyordur eminim. Ama dogunca kucaginiza aldığınızda tüm bunlar bitecek, o minikler bizi kendilerine baglayacaklar. Erkekler bizden daha farklılar , şu dönemde ne kadar hassas olduğumuzu göremiyorlar bu anları da agrili,zor olsa da ozlicez tadını çıkar canım erkekleri de çok takmamak lazım hamilelik bana bunu öğretti eskiden üzüldüğüm basit şeylere şimdi kızım var onu uzemem diyorm kendimi güçlü hissediyorum her şey güzel olacak dogduklarinda az kaldi
Ben özele gidiyorum canım muayene ücretine ek 30 tl alınıyo nst için haftada 1 de girsen her seferinde aliniyo kintrol suresi falan yok onda.ama hastaneden ve sehirden degisir.Arkadaşlar merhaba
Ben Pendik bölgeye gidiyorum aradım ama fiyat bilgisi vermiyorlarmış telefonda .
Atlatıcaklar canım Allah’ın izniyle, hayırlı haberler inşallahAllah razi olsun kizlar. Bobregim daha fazla dayanamayacak. Kuveze girecekler mecbur. Ins saglikla atlatirlar bu sureci
Bizim son regl ayni sanırım neden okadar erken olcak senin doğumDogum tarihimizi aldik. 12 nisan Allah izin verirse
Safak 14
Canım eşinin böyle düşünmesi beni de çok üzdü, yazık erkek aklı işte boşu boşuna en güzel zamanlarda kendini üzüyor, seni de etkiliyor. Sen bunu düşünmemeye çalış, önemli olan bebeğinin sağlıkla doğması.. hastanede karışma olayı bizi de çok geriyor, eşim sürekli ya karışırsa ya karışırsa diye beynimi yiyor, o yüzden Doğum fotoğrafçısı tuttu, sürekli bebegin peşinden gider, çeker böylece karışmaz diye:) benim de işime geldi yoksa hayatta tutmazdıİnşallah Can'ım benim yA. Bir bakıma anlıyorum. Benim de bebeğimin hastanede karışma ihtimali korkutuyor. Hatta benimle mutlaka biri girsin sürekli bebeği takip etsin istiyorum. Ben karıştığım için tabi bu korkum. Ben bebeğimle mutluyum. Yıllarca bugünleri bekledim. Aslında eşim kendine boşuna zehir etmiş olacak ve pişmanlık yaşayacak Emin'im. Doğuma az kaldığı için sanırım onu da stres bastı içindekilere engel olamıyor.
Kızlar günaydın. Bu sabah yine çok mutsuz uyandım. Kimseyle paylaşamıyorum. Fazla mı büyütüyorum onu da bilmiyorum ama bana birşey söyleyin içim içimi kemiriyor içim acıyor.
Bizim bebeğimiz tüp bebek biliyorsunuz. Normalde eşim hiç istemiyordu güvenmiyordu merkezlere vs. Bir şekilde kendini aşarak böyle bi yola girdik. Ve çok şükür Rabbim nasip etti. Geçen gün "sana bir şey soracağım ama doğruyu söyle dedi" "hiç içinde bir şüphe var mı bebekle ilgili dedi" karışmış vs gibi.
Ben de Yok tabi ki dedim ben Allah'a sığındım içim şükür rahat dedim. Ama o hala rahat olmadığını doktora güvendiğini ama kötü niyetli biri yA sürece dahil olduysa gibi şüphelerinin olduğunu söyledi. Nasıl üzüldüm anlatamam.o yüzden mi hiç sevmiyorsun karnımı o yüzden mi hiç bebeğimizle konuşmuyorsun dokunmuyorsun bunca zamandır dedim. Onunla alakası Yok dedi ama ben o yüzden olduğunu düşünüyorum. Sadece ben değil ikimizin de çocuğu olmayabilir falan dedi sonuçta böyle seyler yaşanmış dedi.
Doğunca DNA testi yaptırmayı düşünüyorum dedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam kendi adıma değil yavrum adıma. Bu kendine zehir ettiğin günler geri gelmeyecek dedim.
İçim acıyor ben Doğum yaptığımda da bu adam şüpheyle alacak oğlumu kucağına. Ne düşüneceğimi neye üzüleceğimi gerçekten şaşırdım. Elimde değil anla beni diyor. Anlıyorum ama belki trilyonda bir ihtimal için bize yaşattığı şeyi görmezden de gelemiyorum. Çok üzülüyorum. Fark ettirmemeye çalışıyorum ama gözümün yaşı dinmiyor.
Dogum tarihimizi aldik. 12 nisan Allah izin verirse
Safak 14
Arkadaşlar merhaba
Safak 14
Ne kadar da fark var öyle. 50 tl muayene parası nerdeyse. Bakalım bizimkinde ne kadar alacaklar.Hastaneye göre değişiyor fiyatlar canım ama nst için ek ücret alıyorlar. Ben iki ayrı ozel e gidiyorum biri muayene 65 nst 10 tl veriyorm, diğer hastane muayene 120 ,nst 50 tl canım
Tam da dediğin gibi "erkek aklı" tamamen.Canım eşinin böyle düşünmesi beni de çok üzdü, yazık erkek aklı işte boşu boşuna en güzel zamanlarda kendini üzüyor, seni de etkiliyor. Sen bunu düşünmemeye çalış, önemli olan bebeğinin sağlıkla doğması.. hastanede karışma olayı bizi de çok geriyor, eşim sürekli ya karışırsa ya karışırsa diye beynimi yiyor, o yüzden Doğum fotoğrafçısı tuttu, sürekli bebegin peşinden gider, çeker böylece karışmaz diye:) benim de işime geldi yoksa hayatta tutmazdıdügün fotolarını bile çok gereksiz görmüştü
kardelen384 canım sağ sağlim.al inşallah kucağına yavrularını çok fazla kalmasinlar inşallah kuvozde
oyy allah kurtarsın canım evladınla saglıklı ömür nasıp etsin,mutluluğa günler kaldı desene
Olsun canım küvezde iyi olur onlar. Senin sağlığında bebeklerinki kadar önemli sen sağlıklı olmazsan onlara nasıl bakacaksın. Önce sen iyi olacaksın ki bebeklerine rahatça bakabilesin. Demekki kısmet böyleymiş. Zaten genelde ikizler hep erken alınıyor. İnşallah sağlıklıca hayırlısıyla atlatırsın bu süreci.
Atlatıcaklar canım Allah’ın izniyle, hayırlı haberler inşallah
Bizim son regl ayni sanırım neden okadar erken olcak senin doğum
kardelen384 canım ya kusura bakma şimdi okudum Allah Sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin kuzularını ins. Sanada onlara da şifa versin sağlık versin
Safak 14
Onu anlıyorum kuzum. Bebeğin hastanede karışma korkusu bende de var. Hatta geçen forumda okudum birinin spermleri karışmış. Kadının biri yazmış. Eşinin sayısı normalde çok düşükmüş. Aynı anda iki kişi örnek vermiş. Kız hemen anlamış yüksek olan sonucu sizin diye vermişler. Kız mümkün değil demiş ama ısrarla doğru demişler. Doktor bile söylemiş tüm sonuçları karşılaştırınca. Sizin değil diye. Kız dua ediyor iyi ki o gün aşılama olamamış diye. Var böyle ihtimaller. Ama elimde değil işte üzülmemek. Eşim adına yavrum adına üzüldüm.Valla ben cok anormal bakmadim. Elbetteki milyonda bir ihtimal ama o ihtimal icimde kalmasin isterdim ne biliyim. Dedigin gibi birtek esinle ilgisi yok soyledigi konunun. Seni incitecek bir durum degil bu. Evet esin paranoyakca yaklasmis ama bazi insanlar boyle ve elden bisey gelmiyor. Bende cok paranoyak insanim. Bende cocuk karışırmi diye korku duyyorum. Evet normal bi psikoloji degil belki ama boyle yani icimden gecenler. O yuzden esinde boyle visey isterse destek ver. Onunda ici rahat etsin. Guvensizligi sana degil baska insanlara. Ya tvde getirdigi pizzaya tukuren pizzaci gordum dun. :/.
Hadi bakalim 3. Bebegimiz senin bebegin mi olucak. Allah kucagina aldiktan sonra tez zamanda ikisinide kucaklayip evine donmeyi nasip etsin. Kac kiloydu canim bebisler
kardelen384 canım dualarımızdasın inşallah bebislerde sende dayanacaksınız. Sağlıcakla gelecek kuzucuklar
Ay cok heyecanlandım cnm sağlıkla al insallah yavrularını kucağına bana heyecan bastı inanki kalbim küt küt attı okuyunca küvezdede cok az kalırlar inşallah sağlıkla sıhhatle gelirler evlerine
Benimkinin de laz aklı kırk yılda bir işe yaradı işteTam da dediğin gibi "erkek aklı" tamamen.
Yalnız eşinin karışma korkusu iyi olmuş. Ne güzel fotoğrafçı tutmuşsunuz böylece. :)) keşke bizimkinde de öyle bir endişe olsa
Anlamsız endişe bizimkindeki. Hiçbir işe de yaramıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?