2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İstanbul'da yaşıyorum canım yazları gidiyorum bigaya can hastanesi iyiymiş evet arkadaslarim var orda onlar bahsetmisti :)
Merhaba. Biga can hastansi diye Atatürk'ün buldum yazınızı. Ben de bu ay orda hsg çekilmek istiyorum da, anestezli olduğu için. Arkadaşlainiz bebek için mi gittiler Biga can a?olumsuz yorumlar var mı?

Arkadaşlar merhaba
Özel hastaneye gidip nst’ye giren var mı ?
Muayene+ ücret alınıyor mu ? Yani nst ücreti ne kadar ödediniz?
Ben Pendik bölgeye gidiyorum aradım ama fiyat bilgisi vermiyorlarmış telefonda .
Merhaba ben özel hastaneye gidiyorum geçen hafta nstye girdim ekstra ücret talep edilmedi. Sadece muayene ucreti alındı.

İnşallah Can'ım benim yA. Bir bakıma anlıyorum. Benim de bebeğimin hastanede karışma ihtimali korkutuyor. Hatta benimle mutlaka biri girsin sürekli bebeği takip etsin istiyorum. Ben karıştığım için tabi bu korkum. Ben bebeğimle mutluyum. Yıllarca bugünleri bekledim. Aslında eşim kendine boşuna zehir etmiş olacak ve pişmanlık yaşayacak Emin'im. Doğuma az kaldığı için sanırım onu da stres bastı içindekilere engel olamıyor.

Arkadaşlar merhaba
Ben Pendik bölgeye gidiyorum aradım ama fiyat bilgisi vermiyorlarmış telefonda .
Ben özele gidiyorum canım muayene ücretine ek 30 tl alınıyo nst için haftada 1 de girsen her seferinde aliniyo kintrol suresi falan yok onda.ama hastaneden ve sehirden degisir.
Kocaeli medikalpark hastanesi benim dedi. Fiyat

Canım eşinin böyle düşünmesi beni de çok üzdü, yazık erkek aklı işte boşu boşuna en güzel zamanlarda kendini üzüyor, seni de etkiliyor. Sen bunu düşünmemeye çalış, önemli olan bebeğinin sağlıkla doğması.. hastanede karışma olayı bizi de çok geriyor, eşim sürekli ya karışırsa ya karışırsa diye beynimi yiyor, o yüzden Doğum fotoğrafçısı tuttu, sürekli bebegin peşinden gider, çeker böylece karışmaz diye:) benim de işime geldi yoksa hayatta tutmazdı dügün fotolarını bile çok gereksiz görmüştü

Valla ben cok anormal bakmadim. Elbetteki milyonda bir ihtimal ama o ihtimal icimde kalmasin isterdim ne biliyim. Dedigin gibi birtek esinle ilgisi yok soyledigi konunun. Seni incitecek bir durum degil bu. Evet esin paranoyakca yaklasmis ama bazi insanlar boyle ve elden bisey gelmiyor. Bende cok paranoyak insanim. Bende cocuk karışırmi diye korku duyyorum. Evet normal bi psikoloji degil belki ama boyle yani icimden gecenler. O yuzden esinde boyle visey isterse destek ver. Onunda ici rahat etsin. Guvensizligi sana degil baska insanlara. Ya tvde getirdigi pizzaya tukuren pizzaci gordum dun. :/.
Dogum tarihimizi aldik. 12 nisan Allah izin verirse

Safak 14

Hadi bakalim 3. Bebegimiz senin bebegin mi olucak. Allah kucagina aldiktan sonra tez zamanda ikisinide kucaklayip evine donmeyi nasip etsin. Kac kiloydu canim bebisler

Arkadaşlar merhaba

canım ben özele gidiyorum bana bizim kurumdan özel sigortamız olduğu için birçok şeyi kurum karşılıyor.sadece nts ayrı ücret alıyorlar onu öğrendim.Gerçi ben farkını verdim sadece

Dogum tarihimizi aldik. 12 nisan Allah izin verirse

Safak 14
Hadi canım hayırlısı inş. İyi haberlerini alalım.

Hastaneye göre değişiyor fiyatlar canım ama nst için ek ücret alıyorlar. Ben iki ayrı ozel e gidiyorum biri muayene 65 nst 10 tl veriyorm, diğer hastane muayene 120 ,nst 50 tl canım
Ne kadar da fark var öyle. 50 tl muayene parası nerdeyse. Bakalım bizimkinde ne kadar alacaklar.
Tam da dediğin gibi "erkek aklı" tamamen.
Yalnız eşinin karışma korkusu iyi olmuş. Ne güzel fotoğrafçı tutmuşsunuz böylece. :)) keşke bizimkinde de öyle bir endişe olsa
Anlamsız endişe bizimkindeki. Hiçbir işe de yaramıyor malesef

kardelen384 canım sağ sağlim.al inşallah kucağına yavrularını çok fazla kalmasinlar inşallah kuvozde

Amin canim ins.

oyy allah kurtarsın canım evladınla saglıklı ömür nasıp etsin,mutluluğa günler kaldı desene

Amin hepimize ins. Hamilelik sureci bitecek ya ona seviniyorum en cok.

1 hafta kalsalar toparlanmam icin yeter bana. Hemen eve gondermesinler. Biraz da hemsireler baksin

kardelen384 sağlıkla al kuzularını kucağına inşallah canım

Amin canim hepimiz ina

Atlatıcaklar canım Allah’ın izniyle, hayırlı haberler inşallah

Ins canim benim

Bizim son regl ayni sanırım neden okadar erken olcak senin doğum

Bobrek sıkıntım var canim

kardelen384 canım ya kusura bakma şimdi okudum Allah Sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin kuzularını ins. Sanada onlara da şifa versin sağlık versin

Est. Canim

Onu anlıyorum kuzum. Bebeğin hastanede karışma korkusu bende de var. Hatta geçen forumda okudum birinin spermleri karışmış. Kadının biri yazmış. Eşinin sayısı normalde çok düşükmüş. Aynı anda iki kişi örnek vermiş. Kız hemen anlamış yüksek olan sonucu sizin diye vermişler. Kız mümkün değil demiş ama ısrarla doğru demişler. Doktor bile söylemiş tüm sonuçları karşılaştırınca. Sizin değil diye. Kız dua ediyor iyi ki o gün aşılama olamamış diye. Var böyle ihtimaller. Ama elimde değil işte üzülmemek. Eşim adına yavrum adına üzüldüm.
Ama çok sağolun sizlerin sayesinde rahatladım. Allah razı olsun sizlerden.

kardelen384 canım dualarımızdasın inşallah bebislerde sende dayanacaksınız. Sağlıcakla gelecek kuzucuklar

Allah razi olsun canim benim.

Ay cok heyecanlandım cnm sağlıkla al insallah yavrularını kucağına bana heyecan bastı inanki kalbim küt küt attı okuyunca küvezdede cok az kalırlar inşallah sağlıkla sıhhatle gelirler evlerine

Ins canim benim. 12 nisan benim icin kurtulus gunu inş

Assos canım bayadır düzenli takip edemiyorum şimdi gördüm yorumlarda sanırım hidrosefali teşhisi konuldu.zor bir süreç ama cevremde bu sureci sorunsuz atlatan biçok kişi var.bir tanesi benim kuzendi hatta.simdi 25 delikanlı hatta geçen haç zamanı görevli olarak hacca gitti.darısı senin kuzuna inşallah.Gerçi senin gibi bi annesi olduğu surece sırtı yere gelmez.dualarımızdasınız

Benimkinin de laz aklı kırk yılda bir işe yaradı işte Üzme kuzum sen kendini o da sonradan pişman olacaktır da işte gidenler geri gelmiyor. Ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama hep kendi çabalarımla, zar zor beyefendi üstüne düşen görevi yaptı diyim ben sana.. neyse hergün gebelik testi yapıyorum diye bi dünya fırça yerdim, ona söylemeden gizli gizli alır yapardım, pozitif testi gösterdim iğnenin etkisidir diye yerinden kalkmadı bile, iki gün sonra test için gidelim hastaneye dedim neden beklemiyoruz zaten hamileysen belli olur falan dedi, oooo daha neler neler.. şimdi diyor ki seni umutlandırmak istemedim, aslında onun sperminde problem vardı, ben onun şansını artırdım. Neyse o unuttu, ben unutmuyorum.. i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…