2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim uzulme lutfen gercekten mesajini okuyunca cok uzuldum esin neden boyle dusunuyor? Ben de tup bebek tedavileri yasamis biri olarak sunu soylemek isterim merkezler hemen tutsun diye mi boyle bosey yapacak? Neden boyle yapsinlar ki? Yapmazlar ben eminim cunku o kadar para donuyor ki bebegin hemen olmamasi oblar icin daha iyi tutmazsa bi daha gideceksin ayni parayi yine vereceksin ve bi daha cok islerine geliyor. Lutfen uzulme esinin bu yaptigi cok kirici ve yipratici bence gormrzden gelmelisin su an icin en azindan. O bebek sizin canim baska turlusu o kadar kolay cesaret edip yapilabilecek bisey degil. Hic boyle bisey duymadim lutfen kotu dusunceleri uzaklastir. Keske bunlari su an soylemeseymis esin ama sen icini ferah tut canim

Arkadaşlar merhaba
Özel hastaneye gidip nst’ye giren var mı ?
Muayene+ ücret alınıyor mu ? Yani nst ücreti ne kadar ödediniz?
Ben Pendik bölgeye gidiyorum aradım ama fiyat bilgisi vermiyorlarmış telefonda .
50 tl civarında diye biliyorum cnm almayan da olabiliyor sanırım.

Kızlar az önce bacaklarıma epilatör tutmak istedim, sinirimden ağladım resmen.. ne şekle girdiysem yok olmadı, hemen çıkıyor diye jilet de istemiyorum. Ben ellerim uyusuk diye araba kullanamıyorum, yürüyerek gidecek kuaför de yok yakınlarda.. genel bi temizlik yaptırmam lazım eşim tutturdu ağdadan mikrop kapılıyor, götürmem ağdaya diyor Ayy gizlice taksiyle falan mı gitsem, farkederse kıyameti koparır napıcam

Canim herkese hore degisiyor sanirim benim ilkte hic leke olmadi ustum ama nolur nolmaz diye beyaz almadim.
Ikinci yedek pijama bende bulamadim evden eskilerden koyacagim sanirim .kararsizim halen

Ben bugun bi tane daha buldum ama beyaz yine belki çekim yaptırısam diye beyaz alıyorum. Sabahlıklı beyaz bir takım alacagım ekstradan yine evden de yedek alırım belki. Kirlenmemesi için de depend öneriyorlar ama bilemedim hangi çeşidi güzeldir. Doğum çantamı kapatcam artık yordu beni.

Kızlar bugün ağrılarım oldu.hastaneye geldim nst de sancılarım çıktı.serum veriyorlar şuan.dua edin benim için nolur

Benim de 32, haftamda benzer bir sorun oldu. Kasılmalarıma ek adet sancısı gbi sancım oldu. 1,5 gün geçmeyince dr uma haber verdim. hastaneye cagrdı Nst ye bağlandım. Kasılma çıktı ama 20 lerde falan fakat agrım olugu için yatış verdier. Bir gece hastanede yattım. 5000 CC sıvı yuklendi. bebeğe sabaha kadar 4 kere nst yapıldı. aksam ciger geliştirici iğne yapıldı Sabah agrım azaldı. Sabahki nst de sancı cıkmayınca biraz da iyi hissedince taburcu oldum. Adalat/Nıdılat VERİLMEDİ. 24 saat sonra 2. doz ciğer geliiştirici yapıldı kendim dışarda yaptırdım onu. Ama o hafta boyunca ara ara oldu agrım. kontorle gitiim 33, haftamda rahim agzı 3 cm den 2.2 cm e kısalmış bir haftada. Doktorum evde istirahat dedi. wc ye kalk sınırlandır herseyini , yemek dahil yapmayacaksın dedi. progesteron başladı. Aynı gunun gecesinde kasılmalarım oldu üst üste. Sabah doktorumu arayıp söyledim. Adalat crono başladı. 34 te gitiim. Kasılma çıkmadı nst de rahim agzı vajınal usg ile ölçüldü 2,3 çıktı. Fakat bebek 100 gr alabilmişti sadece. Ama stresten baya bi ağlayıp üzülmüştüm 33, haftada sanırım o yüzden etkilendi beslenemedi mi bilmiyorum artık sürekli sağlıklı besleniyorum çünkü. Beslenmene dikkat et dinlen 3 lt sıvı al en az dedi. Suyu iyi dedi. vajınal doğum pozisyonunda kalbinde sorun yok. Bebek hareketleri de iyiyse bu haftayı da atlatırsak 35 te kontrole geldiğinde 1 tam doz daha ciğer geliştirici yapalım dedi. Yarın tam 35, haftam. İğnemle gidicem doktorum yaparım ben getir sen dedi. Bebeğimi çok merak ediyorum. İÇİNİZ RAHAT olsun ama kontrollerinizi daha sık yapması daha iyi olur doktorunnuzun... Çok geçmiş olsun. SADECE SOL VE SAG YATIN. Özellikle solda daha fazla zaman geçirin. Bol sıvı alın. Dinlenin.

Geebelikte test yapılabiliyor dna için. Çok guvensizse yaptırın. Anneden kan alınarak yapılıyo. Benim de tüp bebek ama hiç öyle şüphemiz olmadı şükür. Ama olduysada eşini suçlamıyorum. Doğum yapaacak kadına acılı doğum hikayelerini anlatmaya askere gidecek adama da yediği dayakları anlatmaya meraklı bir toplumuz biz. Şu toplumsal ön yargılarımızdan bi sıyrılamıyoruz malesef....

Şant takılması küçük bir operasyon emrak etme ama çok iyi bir doktor olması gerekiyor ve pediatrik nöröşirürjiyen olması gerekiyo. Bu konuda başarılı mı değilmi iyice arastır. Ameliyat sonrası bebeğinle kim ilgilenecek? Genellikle hersey yolunda giderse 8 saat sonra yemek yemesine izin verilir. SÜTÜNÜZÜ VEYA MAMANIZI MUTLAKA HAZIR EDİN.

Sürekli gitiiğin kuaför varsa kendin ağda alıp eve çağırıp hijyenik olmasını sağlayabilirsin. Ya da kocan yapacak Kusura bakmasın kıllı mi gitcekmişşsin

Sürekli gitiiğin kuaför varsa kendin ağda alıp eve çağırıp hijyenik olmasını sağlayabilirsin. Ya da kocan yapacak Kusura bakmasın kıllı mi gitcekmişşsin
Ahh canım ya keşke öyle biri olsa, çağırırım evde tertemiz ne iyi olur. O teklif etti Ben yaparım dedi demesine de yaptırmam ki ona.. eskiden kadınlar ağda günü yaparmış ne güzel günlermiş

Teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgiler için. İnsan yalnız olmadığını hissediyor benzer hikayeler olunca.
İnşallah sağ salim vakti saatinde alırız kucağımıza bebeklerimizi

Canım sadece üzüldüm ben..ama eşinede kızamıyorum.. maalesef çok yakın geçmişte tüp bebekle ilgili o kadar önyargılar vardı ki insanlarda...adından dolayı tüptemi büyüyor diyenleri duydum...zaten kafasında çok büyütmüş olduğunu düşünmüyorum..eğer öyle olsaydı durum daha vahim olurdu şimdi..içinde ķüçük te
Olsa şüphe var onun..elleme yaptırsın doğunca DNA ...sende kendini üzüp durma...bak gör kucağınıza alınca Rabbim öyle bi sevgisini verecek ki ona
Dogum tarihimizi aldik. 12 nisan Allah izin verirse

Safak 14
Ayy ayyy çok az var..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzularıni

sen niye ağlıyorsun canım.Bu durumda eşini ağlatmak lazim.eve gelince verecen makinayı eline bi güzel temizleyecek yada kuaföre götürecek secimi ona bırak bence

Ahh canım ya keşke öyle biri olsa, çağırırım evde tertemiz ne iyi olur. O teklif etti Ben yaparım dedi demesine de yaptırmam ki ona.. eskiden kadınlar ağda günü yaparmış ne güzel günlermiş

vaayy ne ince düşünce. Ama kıllı kıllı bir hemcinsimin karsısına çıkmak istemem. Zira dedikodu sebebi. Ev böreğinin kıllarını gördün mü ayyyyyy diye başlarlar

Teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgiler için. İnsan yalnız olmadığını hissediyor benzer hikayeler olunca.
İnşallah sağ salim vakti saatinde alırız kucağımıza bebeklerimizi

Bu sene çok erken doğum hikayesi dinledim gerçekten. Benim kasılmalarım erken başlamış ben farketmemişim. 32 ye kadar çalıştım ve sürekli ayaktayım. Yaklaşık 8 saatin belki 1 sAatinde oturabiliyordum. Dayanamam diye zamanında ayrıldım. İyi ki de ayrılmışım. Çalışırken doğuracakmışım yoksa....

İnsallah yaa normal dogurmak istiyorum
Onu bende istiyorum da ..Benim kız inatçı çıktı..Hiç doğum pozisyonuna gelmedi..doktor dediydi zaten dönmez diye..karın yapısıyla mi alakalı bilmiyorum hiç..ama aylar öncesinden anladı dönmeyeceğini..amann ben takmıyorum artık hakkımızda hangisi hayırlısı olacaksa öyle olsun canım..sende takma..belki böyle daha hayırlıdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…