2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok sağol Can'ım. Sizlerin de bu durumu normal görmesi rahatlattı beni. Daha da anlayışlı bakmaya çalışıyorum ve bu beni iyi hissettiriyor.
O testi ben de araştırdım. Hatta linki gönderdim ona. Sesini çıkarmadı böyle bir şeye de kalkışmadı. Zaten böyle birşey yaptıracaksa da şimdi yaptırması bence daha iyi. Bebeğimiz doğduğunda gönlü rahat olur en azından. Tabi bebeğin bize benzeyip benzemediğine göre karar verecek belki de :)
Toplum olarak hala o kadar yabancıyız ki. Ben bile herkese söylemedim tüp bebek olduğunu.
Annem bile ilk duyduğunda " sizin bebeğiniz mi oluyor tüp bebek olunca" demişti:)

Aynen öyle Can'ım. Kendi de dedi Zaten. İçimden atamadığım küçük bir şüphe diye. Yok engel olacak değilim. Tabi ki hakkı böyle bişey. Sonuçta gönlüm rahat.

Canım ben devlet hastanesiné gdnce söylemişti doktor.ama zaten belli haftaşan sonra yaşlanma ve kireçlenme oluyor plesanta da dogumla hersey bitecek zaten.bi sıkıntı olmuyormus canm ben de arastrmistim.

Canım ben devlet hastanesiné gdnce söylemişti doktor.ama zaten belli haftaşan sonra yaşlanma ve kireçlenme oluyor plesanta da dogumla hersey bitecek zaten.bi sıkıntı olmuyormus canm ben de arastrmistim.

Ay inşallah az kaldı zaten 1 ay kaldı şurada. Şimdi bile doğum yapsam hiçbir sıkıntın olmaz dedi doktorum. Demekki artık son haftalarda olabilen şeyler. İnsan bebeğe zararı olur diye korkuyor.

Evet kuzum seninle paylaşmayıp kiminle paylaşıcam dedi Zaten. Dr hastane konusunda genel olarak hassas biri Zaten. Kolay kolay güvenmez. Normal bi hastalık bile olsa. Anlamaya çalışıp rahatlıyorum sayenizde. Çok çok sağolun. İçimin yanması bugün hafifledi çok şükür.

Kızlar ya bu hamilelik gerçekten zormuş. Stresi bambaşka. 2 3 gündür hareketleri kızımın çok az.insan korkuyor ya ama bişey olduğunu da sanmıyorum.4 gün önce her şey normaldi

İlk kez duydum cnm böyle bir şey ama çok şükür artık iyi bebişler sağlıkla gelsinler önemli olan o, mümkün olduğunca hazır olalım biz.

Şuan için hazırım bir sıkıntım yok çok şükür. Doktorumda dedi artık bebeğin doğsada hiçbir sıkıntın olmaz dedi p rahatlattı beni. Yinede nst bağladı hemde 40 dk hiçbir sıkıntı çıkmadı çok şükür. İnşallah hepimiz hayırlısıyla zamanında doğururuz.

Ben de geçenler de genital temizlik yapmaya çalıştım ama olmadı. Bugün gittim kuaföre. Ona rağmen Can'ım çok acıdı. Ama ohhh rahatladım. Kuaförde ağda konusunda çok da hijyen olmayacak bi durum yok aslında. Malzemelerimi ben alıp gideceğim de. Ağdanı spatulanı al yanına. Kendin yapamazsın bu saatten sonra. İkna etmeye çalış. Yakın olsak hep beraber ağda günü yapardık

Ben ve beni hiç yaniltmayan hislerim. Bebegimin kafasi tam tahmin ettigim gibi yukarı çıkmış.
Hadiii yaaa. Ben yanlış hissediyor olabilirsin diye düşünmüştüm Can'ım. Ama madem dönmüş zıpır tekrar dönebilir demek ki

Eheuehh bu da bir fikir ama anlar benimki kız ben en iyisi çirkefe yatayım illa gidicem diye hanımefendilik çizgimden çıkayım, artık yapıcak bi şey yok

Eki Görüntüle 2129707 Eki Görüntüle 2129708 Eki Görüntüle 2129709 Kızlar böyle bir yazı ile karsılastım, siz rezeneye basladım dediniz ya, arastırdım ama tabi yine en iyi anneler bilir hisseder
Bende diyorum cok satiliyordu eskiden simdi niye yok.demek kaldirilmis .
Anason falan icebiliyoruz sanirim papatya cayi onlar nasil acaba
Ayva cekirdeklerini buzluktami sakliyorsunuz
Dogum tarihimizi aldik. 12 nisan Allah izin verirse

Safak 14
Allahim cok heyecanli saglikla alirsin insallah .hazirliklarin bittimi peki sen hazirmisin
Canim ya eve cagir ya esin yapacak .
Bende alerji oluyorum agdadan nasil yapacagim bilmiyorum.
Yine heryerim siserse diye cok korkuyorum .

Kızlar arkadaşım bugün 37+6da doğum yaptı bebeği yoğun bakıma alınmış doğunca çok ağlamamış ciğerlerine su kaçmış şimdi reflekslerini kontrol ediyorlarmış sıkıntı varmı diye kanındada enfeksiyon çıkmış dua edin de bebeğine sağsalim kavuşsun biran önce morali çok bozuktu bende çok kötü oldum

Geçmiş.olsum canım inşallah hemen toparlanır yavrucak

Cabucak atlatir ins. Hastanede en iyi sekilde bakarlar. Allah şifasını verir ins

Ben ve beni hiç yaniltmayan hislerim. Bebegimin kafasi tam tahmin ettigim gibi yukarı çıkmış.
Keske yanilsaydin .
Her iste bi hayir vardir canim uzulme doner belki
Kızlar bebegin hareketleri bugün cok değişik. Hareketi var ama cok zayif hareketler. Normalde sertti hareketleri şimdi cok ağır belli belirsiz. Var mı benim gbi olan ? Doktoruna soran?
Yorgun oldugumda durgun oluyor o da canim geciyor ama
Hic duymadim canim insallah sorunsuz bitirirsin hamileligi .saglikla alirsin kucagina
Kizlar hastane icin bebek cikolatasini ne zmn hazirlamayi dusunuyorsunuz. 33+0im suan erken mi. Hangi haftada hazir edilmeli. Ben cikolatayi alip kendim suslucem. Ama susleme 2 gunluk is 40 50 tane cikolata. Emin olamadim.
35 haftaya gelince hazirlarim diye dusunuuorum ben canim .

Can'ım ben de şimdi aldırdım Doğum öncesi son haftaya kalırsam bir kez daha aldırabilitim. Ama sen 36. Haftadasın. Haftaya gitsen bence bir daha gerek kalmayabilir sana.
Benim gittiğim hastanede de normal Doğuma bir kadın alıyorlarmış. Sezaryene kimseyi almıyorlar. Amrliyathane olduğu için. Fotoğrafçıyı bile çok iyi steril edip sokuyoruz dediler. Oysaki benim sezaryen olursa birine ihtiyacım var ısrarcı olucam bakalım dr la konuşup. Fotoğrafçı yerine bi yakınım girsin diye.

Can'ım ben de ilk kez duydum ama büyük bi sorun değildir olsa dr un söylerdi Zaten. Erken GelmeZ merak etme. Gelse bile çok şükür riskli dönemler geçti.
Kizlar hastane icin bebek cikolatasini ne zmn hazirlamayi dusunuyorsunuz. 33+0im suan erken mi. Hangi haftada hazir edilmeli. Ben cikolatayi alip kendim suslucem. Ama susleme 2 gunluk is 40 50 tane cikolata. Emin olamadim.
Can'ım ben o işi ablama bıraktım. Ben acele edince kızıyor. Şimdiden hazırlarsam kötü olur dedi. Hatta ben birçok şeyi erkenden hazırlıyorum diye kızıyor bana. Kendini zorla erkenden doğurtacaksın diyor.
Bence acele etme. Çikolata aldığın yere de bağlı tabi ki. Tarihleri önemli. Ablamın devraldığı dükkanda tarihi geçmiş kolilerce çikolata vardı. Ve devreden kişiler satmasını bilmiyorsunuz demişlerdi pişkince. Ablam çöpe bastı hepsini. Çikolatanın yağı üstüne çıkabiliyor bekleyince. Muhafaza edemeyebilirsin. Son haftalara bırak. Erken gelse bile Bebiş hazır süslenmiş çikolatalardan alırsınız.

Kızlar ya bu hamilelik gerçekten zormuş. Stresi bambaşka. 2 3 gündür hareketleri kızımın çok az.insan korkuyor ya ama bişey olduğunu da sanmıyorum.4 gün önce her şey normaldi
Can'ım iyidir merak etme. Zaman zaman aynı endişeler bize de geliyor. Büyüme atağındadır
Allah yardımcısı olsun Can'ım. Tez zamanda şifa verir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…