- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.221
Çok sağol Can'ım. Sizlerin de bu durumu normal görmesi rahatlattı beni. Daha da anlayışlı bakmaya çalışıyorum ve bu beni iyi hissettiriyor..
Geebelikte test yapılabiliyor dna için. Çok guvensizse yaptırın. Anneden kan alınarak yapılıyo. Benim de tüp bebek ama hiç öyle şüphemiz olmadı şükür. Ama olduysada eşini suçlamıyorum. Doğum yapaacak kadına acılı doğum hikayelerini anlatmaya askere gidecek adama da yediği dayakları anlatmaya meraklı bir toplumuz biz. Şu toplumsal ön yargılarımızdan bi sıyrılamıyoruz malesef....
Aynen öyle Can'ım. Kendi de dedi Zaten. İçimden atamadığım küçük bir şüphe diye. Yok engel olacak değilim. Tabi ki hakkı böyle bişey. Sonuçta gönlüm rahat.Canım sadece üzüldüm ben..ama eşinede kızamıyorum.. maalesef çok yakın geçmişte tüp bebekle ilgili o kadar önyargılar vardı ki insanlarda...adından dolayı tüptemi büyüyor diyenleri duydum...zaten kafasında çok büyütmüş olduğunu düşünmüyorum..eğer öyle olsaydı durum daha vahim olurdu şimdi..içinde ķüçük te
Olsa şüphe var onun..elleme yaptırsın doğunca DNA ...sende kendini üzüp durma...bak gör kucağınıza alınca Rabbim öyle bi sevgisini verecek ki ona Ayy ayyyçok az var..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzularıni
Canım ben devlet hastanesiné gdnce söylemişti doktor.ama zaten belli haftaşan sonra yaşlanma ve kireçlenme oluyor plesanta da dogumla hersey bitecek zaten.bi sıkıntı olmuyormus canm ben de arastrmistim.
Canım ben devlet hastanesiné gdnce söylemişti doktor.ama zaten belli haftaşan sonra yaşlanma ve kireçlenme oluyor plesanta da dogumla hersey bitecek zaten.bi sıkıntı olmuyormus canm ben de arastrmistim.
Evet kuzum seninle paylaşmayıp kiminle paylaşıcam dedi Zaten. Dr hastane konusunda genel olarak hassas biri Zaten. Kolay kolay güvenmez. Normal bi hastalık bile olsa. Anlamaya çalışıp rahatlıyorum sayenizde. Çok çok sağolun. İçimin yanması bugün hafifledi çok şükür.canım çok haklısın ya ama eşin de derdini açmış bence. İçinde halledememiş dışa vurmuş sadece. Demekki çok kaygılı bir insan. Dışa vurması iyi. Seni de kararlı gördükçe ikna olacaktır.
İlk kez duydum cnm böyle bir şey ama çok şükür artık iyi bebişler sağlıkla gelsinler önemli olan o, mümkün olduğunca hazır olalım biz.
İnsallah canim.Cidden öyle internete bakmaya korkuyorum valla en ufak birşeyde kanser çıkartıyor seni. 2 hafta sonra bakalım ne çıkacak inşallah geriler
Ben de geçenler de genital temizlik yapmaya çalıştım ama olmadı. Bugün gittim kuaföre. Ona rağmen Can'ım çok acıdı. Ama ohhh rahatladım. Kuaförde ağda konusunda çok da hijyen olmayacak bi durum yok aslında. Malzemelerimi ben alıp gideceğim de. Ağdanı spatulanı al yanına. Kendin yapamazsın bu saatten sonra. İkna etmeye çalış. Yakın olsak hep beraber ağda günü yapardıkKızlar az önce bacaklarıma epilatör tutmak istedim, sinirimden ağladım resmen.. ne şekle girdiysem yok olmadı, hemen çıkıyor diye jilet de istemiyorum. Ben ellerim uyusuk diye araba kullanamıyorum, yürüyerek gidecek kuaför de yok yakınlarda.. genel bi temizlik yaptırmam lazım eşim tutturdu ağdadan mikrop kapılıyor, götürmem ağdaya diyorAyy gizlice taksiyle falan mı gitsem, farkederse kıyameti koparır napıcam
Hadiii yaaa. Ben yanlış hissediyor olabilirsin diye düşünmüştüm Can'ım. Ama madem dönmüş zıpır tekrar dönebilir demek kiBen ve beni hiç yaniltmayan hislerim. Bebegimin kafasi tam tahmin ettigim gibi yukarı çıkmış.
Canım yaaa. İnşallah inşallahAgri içinde kıvranmaya o kadar alismisim ki şaka gibi geliyor. Ins cocuklar da bende kurtulusa ereriz
Eheuehh bu da bir fikir ama anlar benimki kızminikoglan canım ben demiştim burda önce benimki ters döndü diye, benden etkilendiğin akşam döndü galiba seninki de inanki ben de hislerimde hiç yanılmam kesin benimki de ters döndü hayırlısı artik tekrar dönerse çok iyi olur ama donmezse de Allah bilir napalim
EvBoregi canım eşine sadece kas bıyık aldiracagini falan söyle gidince nasılsa girmez kuaföre heralde, boydan boya yoldur kendini ama kaçıncı haftada yaptırmak iyi olur ki? Son zamanlarda ben hep jiletle yaptığım için hemen çıkar diye de korkuyorum
Bende diyorum cok satiliyordu eskiden simdi niye yok.demek kaldirilmis .Eki Görüntüle 2129707 Eki Görüntüle 2129708 Eki Görüntüle 2129709 Kızlar böyle bir yazı ile karsılastım, siz rezeneye basladım dediniz ya, arastırdım ama tabi yine en iyi anneler bilir hisseder
Ayva cekirdeklerini buzluktami sakliyorsunuzAyva çekirdeğini yarım çay bardağı suya ıslıyorsun bir günde jel oluyor hemen sürüyorsun, o çekirdekler beklesini yine suda jelleşir iyice. doğumdan bir ay önce başlanıyormuş yapılmaya bebiş acıtmasın diye ben yapıyorum kaşıntım azaldı yok gibi
Allahim cok heyecanli saglikla alirsin insallah .hazirliklarin bittimi peki sen hazirmisinDogum tarihimizi aldik. 12 nisan Allah izin verirse
Safak 14
Canim ya eve cagir ya esin yapacak .Kızlar az önce bacaklarıma epilatör tutmak istedim, sinirimden ağladım resmen.. ne şekle girdiysem yok olmadı, hemen çıkıyor diye jilet de istemiyorum. Ben ellerim uyusuk diye araba kullanamıyorum, yürüyerek gidecek kuaför de yok yakınlarda.. genel bi temizlik yaptırmam lazım eşim tutturdu ağdadan mikrop kapılıyor, götürmem ağdaya diyorAyy gizlice taksiyle falan mı gitsem, farkederse kıyameti koparır napıcam
Geçmiş.olsum canım inşallah hemen toparlanır yavrucakKızlar arkadaşım bugün 37+6da doğum yaptı bebeği yoğun bakıma alınmış doğunca çok ağlamamış ciğerlerine su kaçmış şimdi reflekslerini kontrol ediyorlarmış sıkıntı varmı diye kanındada enfeksiyon çıkmış dua edin de bebeğine sağsalim kavuşsun biran önce morali çok bozuktu bende çok kötü oldum
Kızlar arkadaşım bugün 37+6da doğum yaptı bebeği yoğun bakıma alınmış doğunca çok ağlamamış ciğerlerine su kaçmış şimdi reflekslerini kontrol ediyorlarmış sıkıntı varmı diye kanındada enfeksiyon çıkmış dua edin de bebeğine sağsalim kavuşsun biran önce morali çok bozuktu bende çok kötü oldum
Keske yanilsaydin .Ben ve beni hiç yaniltmayan hislerim. Bebegimin kafasi tam tahmin ettigim gibi yukarı çıkmış.
Yorgun oldugumda durgun oluyor o da canim geciyor amaKızlar bebegin hareketleri bugün cok değişik. Hareketi var ama cok zayif hareketler. Normalde sertti hareketleri şimdi cok ağır belli belirsiz. Var mı benim gbi olan ? Doktoruna soran?
Hic duymadim canim insallah sorunsuz bitirirsin hamileligi .saglikla alirsin kucaginaKızlar kontrolden geldim şimdi. Bebişin kafa aşağıda bir sıkıntı yok 2500 gram 47 cm şuan haftasıyla uyumlu. Ama plasentada kireçlenme çıktı. Sigara içenlerde veya genetik olabilir dedi. Sigarayı hamileliğimde bıraktım içmedim. Genetiktir o zaman dedi ama sorun teşkil etmez beslenmene dikkat et iyi beslenirsen sıkıntı olmaz dedi ama netten okudum erken doğum sebebi diyor. Hiç duydunuzmu böyle birşey. İnşallah geçer bidahakine kadar. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım normal doğum için.
35 haftaya gelince hazirlarim diye dusunuuorum ben canim .Kizlar hastane icin bebek cikolatasini ne zmn hazirlamayi dusunuyorsunuz. 33+0im suan erken mi. Hangi haftada hazir edilmeli. Ben cikolatayi alip kendim suslucem. Ama susleme 2 gunluk is 40 50 tane cikolata. Emin olamadim.
Cok heyecanli yaaperi masali
Ne yalan söyleyim kuveze girecekleri icin rahatim. Mama ve bez dışında bir seye gerek yok. Kendi ihtiyaclarim da hazır
Can'ım ben de şimdi aldırdım Doğum öncesi son haftaya kalırsam bir kez daha aldırabilitim. Ama sen 36. Haftadasın. Haftaya gitsen bence bir daha gerek kalmayabilir sana.Aaa ağda götürmek çok mantıklıYa benimki de pek uzamıyor, iki haftada bir gidiyoruz ya doktora olur da bakar diye hep jilet yapıyordum. Bu hafta da belli belirsiz çıkmış, ağda alır mı bilmem. Sence şimdi aldırsak doğuma kadar idare eder mi? Yoksa bi tur daha mı yapmak gerekir
Benim gittiğim hastanede de normal Doğuma bir kadın alıyorlarmış. Sezaryene kimseyi almıyorlar. Amrliyathane olduğu için. Fotoğrafçıyı bile çok iyi steril edip sokuyoruz dediler. Oysaki benim sezaryen olursa birine ihtiyacım var ısrarcı olucam bakalım dr la konuşup. Fotoğrafçı yerine bi yakınım girsin diye.Merhaba arkadaşlar,
Bugün öğleden sonra gittiğim hastanede gebelik eğitimi vardı. Genel bilgilerden bahsettiler bebekleri yıkamıyorlarmış falan ama ben moralim bozuk ayrıldım hastaneden. Çünkü Doğuma eşlerin alınmadığını yeni öğreniyorumhatta yakın hiç kimsenin alınmadığını söylediler. Ben sanırım buna hiç hazırlamadım kendimi. Hep eşim yanımda olur diye düşünmüştüm. Şu an galiba başka hastane arıyorum
Oh o zaman tamam valla çok üzülmüştüm etkiledim diyeYok canim sen degilsin. Benim etkilendigim kisi doktor kontrolu sonucunda dondugunu yazmisti. Senin ki daha ihtimal, sen gorunmedin. İnsallah donmemistir seninki :/
Can'ım ben de ilk kez duydum ama büyük bi sorun değildir olsa dr un söylerdi Zaten. Erken GelmeZ merak etme. Gelse bile çok şükür riskli dönemler geçti.Kızlar kontrolden geldim şimdi. Bebişin kafa aşağıda bir sıkıntı yok 2500 gram 47 cm şuan haftasıyla uyumlu. Ama plasentada kireçlenme çıktı. Sigara içenlerde veya genetik olabilir dedi. Sigarayı hamileliğimde bıraktım içmedim. Genetiktir o zaman dedi ama sorun teşkil etmez beslenmene dikkat et iyi beslenirsen sıkıntı olmaz dedi ama netten okudum erken doğum sebebi diyor. Hiç duydunuzmu böyle birşey. İnşallah geçer bidahakine kadar. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım normal doğum için.
Can'ım ben o işi ablama bıraktım. Ben acele edince kızıyor. Şimdiden hazırlarsam kötü olur dedi. Hatta ben birçok şeyi erkenden hazırlıyorum diye kızıyor bana. Kendini zorla erkenden doğurtacaksın diyor.Kizlar hastane icin bebek cikolatasini ne zmn hazirlamayi dusunuyorsunuz. 33+0im suan erken mi. Hangi haftada hazir edilmeli. Ben cikolatayi alip kendim suslucem. Ama susleme 2 gunluk is 40 50 tane cikolata. Emin olamadim.
Can'ım iyidir merak etme. Zaman zaman aynı endişeler bize de geliyor. Büyüme atağındadırKızlar ya bu hamilelik gerçekten zormuş. Stresi bambaşka. 2 3 gündür hareketleri kızımın çok az.insan korkuyor ya ama bişey olduğunu da sanmıyorum.4 gün önce her şey normaldi
Allah yardımcısı olsun Can'ım. Tez zamanda şifa verir inş.Kızlar arkadaşım bugün 37+6da doğum yaptı bebeği yoğun bakıma alınmış doğunca çok ağlamamış ciğerlerine su kaçmış şimdi reflekslerini kontrol ediyorlarmış sıkıntı varmı diye kanındada enfeksiyon çıkmış dua edin de bebeğine sağsalim kavuşsun biran önce morali çok bozuktu bende çok kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?