2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar son bi haftadır inanılmaz ağır hissediyorum kendimi ya ne iş yapabiliyorum ne yemek dışarı bile çıkasım gelmiyor . Belki de havalar kötü olduğu içindir çünkü güneşliyken hergün dışardaydım. Bi de geceleri resmen iç organlarım acıyor sağa sola dönerken Kumsal hanımda bu ara aşağıya çok baskı yapıyor acaba kanala mı girmeye çalışıyor ki diye düşünüyorum . Resmen kafasını ittirdiğini hissediyorum. Bu hafta sonu da annemle kardeşim gelcek camlar tüller falan genel temzlik yapcaz . ARtık bnm ne kadar yardımım olur hiç bilemicem hee bi de bu boğaz hiç durmuyor bnde 7/24 açımkeşke bnr yiyeceğimede karar verebilsem

Canım Rana ya Talha uyumlu olabilir, soyismi de önemli tabii.. bizimki kuzey utku oldu, hediyelikleri öyle sipariş verdik ama sanki hala içime sinmeyen bir şeyler var
Ben de sirf artik ismi belli olsun diye hediyeliklerini yaptirdim ismini yiğit efe koyduk ama nedense benim de icime sinmiyor. Oysa en cok istedigim iki isimdi.
Kızlar instagramdan anı defteri siparişi verdim iğrenç ötesi yapmış göndermiş param boşa gitti , ben yapsam dada güzel yapardım...
Sizlerden yaptıran varmı anı defteri tavsiye edeceğiniz bi yer
Canim fabooks diye bir site var, instagram sayfalari da var. Oraya bakabilirsin.

Hadi insallah simdi dunden beri ben de degisik hareketler yapıyorum. Ama yavrucugum anca bir saga bir sola yuvarlaniyor. Hic asagiya ineyim demiyor
Cocuklar o yaşta çişlerini ve kakalarini kendilerinden bir parça saniyorlar ve tuvalete yapip onun gittigini gorduklerinde korkuyorlar. Beze yapinca kayboldugunu gormuyorlar ya sanirim diretmesi o yuzden. Universitede hocamiz boyle durumlarda cocuklara cişlerinin ve kakalarinin onlari terk etmedigini tekrar gelecegini anlatmaniz gerekiyor demisti. Yani sifonu cekerken el sallamak, yarin görüşürüz demek gibi komik seyler. Ama ise yarayabilir cocuk acisindan baktigimizda.
Hayrli gecelr arkadaslar 10 gun once kontrole gittim doktor bebegimin 1 hafta geriden geldgni soyledi bugn tekrar gittim 2 hafta geride oldgnu soyledi 31 haftalikta kalms bebegm yardm edin kzlar napmam lazim kilo almasi icin
Canim cok üzme kendini. olcum hatasi vs olabilir. Muz icin ise yaradigini soyluyorlar. Onun disinda serbetli tatlilar cikolatalar vs de aldiriyor bence.

Kizlar dun aksamdan beri böbreğim cok ağriyor ya suyu da yeterli iciyorum. Dun bebegin ters dondugunu duyunca cok streslend. Hala stresli hissediyorum ve mutsuzum. O etkilemis olabilir mi ya?

Canım uzun uzun köpek pizisyonunda dur, alan genişliyor bebeler rahat rahat hareket ediyor

Kizlar dun aksamdan beri böbreğim cok ağriyor ya suyu da yeterli iciyorum. Dun bebegin ters dondugunu duyunca cok streslend. Hala stresli hissediyorum ve mutsuzum. O etkilemis olabilir mi ya?
Canım böbrek çok önemli istersen müsait bi zamanında doktora görün, enfeksiyon kum taş falan olabilir Allah korusun

Canım böbrek çok önemli istersen müsait bi zamanında doktora görün, enfeksiyon kum taş falan olabilir Allah korusun
Dun kontrolum vardi. İdrar tahlili verdim temiz cikti. Olsaydi orda cikmaz miydi:/ ben bu agriyi normal zamanlarimda yumurtlama doneminde yasardim. Yani kendimi bildim bileli yumurtlama doneminde bibrek agrisi cekerim. Yabanci oldugum bir agri degil ama bebek olunca insani tedirgin ediyor.

Hic gelisme yok 10 gunce gittigmde 1 hafta geride yani 31 haftalik dedi bugn tekrar gttigmde yine 31 haftalik bebek kucuk kalms dedi 2 hafta snra tekrar cagrdi kilosunu takip edelim dedi ama bn cok endiseleniorm
10 günde hiç kilo almamış olması normal değil sanki belki boyu falan artmıştır ben olsam farklı bir doktora giderdim sanırım canım. Bir daha ne zaman çağırdı bebeğinin hareketleri nasıl

Ay onu nasıl yaptın ya göbüş aşağı yöne. Akacak değil mi. Ayaklar yukarda göbek arada sıkışmıyor mu :)))

Bebeğin iyiyse hareketliyse sorun yoktur canım. Belki büyüdü ya böbreğe baskı yapıyordur. Özellikle ağrıyan böbreğinin tarafına yatmıştır sıkışmıştır. Benim de dönmeden önce hep sağımdaydı. Doktor o dönem hep soluna yat ki kaysın rahatlarsın demişti. Sen de ağrıyan tarafa değil de diğer tarafa yatmayı dene istersen.
Ya inşallah döner bebişin inan özel dua ediyorum senin için. Sezerysn olursam bakacak kimsem yok dedin ya çok üzüldüm. Ama inan eşler herkesten güzel bakıyor. Hastanedeyken de hemşireler yardım edecek hiç korkma. İnşallah döner de bunlrı düşünmene gerek kalmaz. Bak benim annem hayatta. Sezeryan olacağım ve eşim kalacak inşallah. İnşallah normal olur ama sezeryan olursa da allah kolaylığını verir inan

Kiz benim ki ne tarafa yatsam o tarafa kayiyor ondan degildir. Hatta bugun iki resim cektim yine yarim saat icinde. Sagima yatiyorum sagimi kabartiyor tepe gibi. Sola donuyorum solu kabartiyor.

Kesinlikle kararlı olmalısın. Tutmayı biliyorsa gerisi çok kolay. Yumuşatmaya bak.miniği :) benim oğlum daha küçüktü tutamıyordu minnacık da olsa geleni yaptı ilk zamanlar :) :) 4 satte 10 kıyafet değiştirmiştik :) ama pes etmedim. Kızmadım. Halılar battı ev battı parkelere kakasını yaptı ama değdi darısı size

Kızlar ben cayır cayır yanıyorum. Bu mide yanmaısna bi çözümü olan var mı. Süt yoğurt denedim ama anlık geçiyo sonra devam. Evde rennie şurup var onu kullanabiliyo muyuz? Hiç içmek istemesemde çarem yok. Çok fena haldeyim.

Kiz benim ki ne tarafa yatsam o tarafa kayiyor ondan degildir. Hatta bugun iki resim cektim yine yarim saat icinde. Sagima yatiyorum sagimi kabartiyor tepe gibi. Sola donuyorum solu kabartiyor.
Haha ağrımayan yerine yat işte benim de öyle yattığım yere kayıyor diğer taraf rahatlıyor sen susuz falan da kalmış olabilirsin çok stres yaptın döndü diye

Çok yaşadım canım haklısın insan çok korkuyor sipalar da hiç acimiyor bize. Panik yapma, soğuk bisey icin uzanmak ve devamlı durtmek çok işe yarıyor
Çok yaşadım canım haklısın insan çok korkuyor sipalar da hiç acimiyor bize. Panik yapma, soğuk bisey icin uzanmak ve devamlı durtmek çok işe yarıyor

Bu randevu iple cekiyorum resmen son ay bizi baya etkiliuor

Hiç bilmiyorum ki canım benim de resmen ağzımdan ateş fışkırıyor ama hiç ilaç alıp koymadım eve şekerli falan diye...bikaç gün mide yanmasından uyuyamadım bugün akşam 6 buçukta sadece yoğurt ve salata yedim 8 de çıkıp 1 saat yürüdüm...sonra da sadece çay içtim midem biraz daha iyi gibi

Haydarinna Y Yagmurtanesi4 kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil?
Kuzum solunum cihazından ayrıldı benim kücük kurbagam ama hala kuvezde.Suan rabbim izin verirse büyümeyi bekliyoruz. Tabi bu evrede enfeksiyon kapmamalı ve herhangi bir komplikasyon olmamalı. Yinede doktorlar tam net konusmuyor. Zaman lazım sabır lazım canım. Allah kimseye yasatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…