2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba hanımlar nasılsınız Doğuma az bir zaman kaldı bende 33haftalık hamişim çok stresliyim bu günlerde Doğumdan korkuyorum hastaneye gitmek istemiyorum bi sürü doktor hemşire muhattap oluyoruz iyi kötü muayeneler falan maskara oluyoruz ikinci Doğum olunca daha da kötü 1buçuk yaşında kızım var sabaha kadar uyanığız hep onun peşindeyim babamız çok yoğun çalışıyor 10-11gibi anca eve giriyor çok yoruluyorum hiç bi kere hamileyim deyip keyfini çıkartamadım bi kere tekmelerini oturup dinlemedim çok hassasım olmadık şeylere kızıyorum sonra çok üzülüyorum ağlıyorum bebeğim için bi kaç kıyafet daha yeni aldım beşiği bile Yok daha araları bu kadar az diye mi böyle çok doluyum havalarda serin hep evdeyiz çok bunaldım sizinle paylaşmak istedim

Bana da önce ki kontrolümde söyledi kendi dikkat et dememesine rağmen yine de dikkat ettim yediklerime ama maalesef bende işe yaramamış

Aminn canimm. İnsallah biran önce tombis tombis olur kuzucuk.

Kizlar kasık ağrısı yasayan var mi aranizda? İnt baktigimda normal diyor son aylarda. Ama geceden beri nerdeyse durdurmuyor bicak gibi saplaniyor. İnternette normal oldugunu yazmasaydi acile gidecektim noluuo diyo. Sizce yine de gitmeli miyim. Bebek hareketlerini hissediyorum bu arada.

Muhakkak vardır bir nedeni böbrek çok önemli gebelikte Allah korusun. Arkadaşım 33 haftasında böbrek yetmezliği yaşadı ve sezeryan oldu. Yoktur birşey ama gebelikte çok dikkat edilmeli cnm.
Hic gelisme yok 10 gunce gittigmde 1 hafta geride yani 31 haftalik dedi bugn tekrar gttigmde yine 31 haftalik bebek kucuk kalms dedi 2 hafta snra tekrar cagrdi kilosunu takip edelim dedi ama bn cok endiseleniorm
Başka bir doktora görün arkadaşım nedenini öğrenmek lazım varsa bir durum hemen müdahale edilir. Öyle iki hafta nasıl duracaksın ben duramam şahsen. Bana gelişimi fazla ilerde dedi diye ben başka doktora daha gittim bekleme sende.

Rennie cigneme tableti kullananlar vardi burda. Ama surubuna karsi bir sey diyemem. Prospektüsüne bak canim varsa. Ben de gece 4 gibi uyandim mide yanmamdan. İctim valla şurup anca oyle rahat ettim.

canım ayak ve ayak bileklerinde ödem olmasınormal bir durummuş. eğer ellerin ve yüzünde de aynı zamanda şişlik başlarsa-tansiyonun artarsa o zaman gebelik zehirlenmesi ihtimali olabilirmiş. bütün gün oturuyorum bende işyerinde, ondan oldugunu düşünüyorum benim ödemimin. evegidince 2-3 yastık koyup ayaklarımı uzatınca geçiyor, öncesinde de soğuk suyla ovalıyorum.

canim madem kizinin adi rana .. oglunada behlul ismi yakışamazmi .. behlul i rana hz ..

kızlar bir sorum olacak, yaklaşık 5 gündür yürüdüğümde karnım aşırı sertleşiyor ve yürüyüş yapamıyorum böyle aşağı doğru çekiliyor sanki karnım. dünde annem ve arkadasım karnın aşağı düşmüş dediler. hiç dikkatimi çekmemişti, cidden de öyle olmuş. bu ne demek oluyor? fikri olan var mı? kontrolüm ptesi günü ama yine de merak ettim.

Bana da annem karnın aşağıda sanki, 15 gün sonra doğuracak gibisin dedi
Aslında onu ben de hisseder gibiyim. Oturunca falan göbeğim löb diye bacaklarıma düşüyor sanki. Normal oturuşta bile değiyor fazlasıyla. Benim çok var kontrole. Doğum yaklaşınca göbek iner aşağı derler ama bize de daha var bilemedim ki Can'ım

bence yürüme dinlen. ben ilk kızımda yürüye yürüye 36 haftanın başında doğurdum. yürümek son haftalarda tetikliyor. korkutmak için demiyorum ama artık dinlen 37den sonra yine başlarsın yürümeye

Aynen canim bir gidebilse bak onlara kaliyomu
Ben o eski mizmiz halime geri dondum.mide bulantisi vs
Canim farkli guzel isim ariyosun ondan bulamadin sanirim benim gibi yigit ali ismide cok hos .
Eymen birde dusunebilirsin
Bu arada kızlarr şimdi panço’dan bir mesaj daha geldi tüm indirimlere ek %25 daha indirim varmış bilginizee... bu mesajlar bi tek beni mi batırsaydı? Tabi ki sizide çekicem indirim ayağına masrafa :))
Kisliklari koymuslar indirime ya .panco hep boyle yapiyor.
8 yasinda benimkide kucuk degil.
3 tablo var suan evde kapilarda asili .odev yapmiyor diye ogretmen tablo onerdi.
Altini islatmasina da ayni sekilde tablo var .
Kitap okuma icinde bitane var .
Onun disinda okulda izinsiz para harciyor diye para cezasi var .oyuncaklarin hepsini kaldirdim .
Aciyorumda bi yandan ama asti kendini artik.Ogretmen bile ilkkez sikayet ediyor.
Cevremdede kimseyle gorusmedigim icin bitek bnde var saniyorum.

benim de eşim çok yoğun çalışıyor. çok haklısın, seni anlıyorum ama dışarıya çıkmakta fayda var. bizim kız öyle atıyor enerjisini. az kaldı sayılır.
Allah güç kuvvet versin

Kahverengikus canım ben dün eşimi dahiliye ye goturdum velisi olarak
Şaka bir yana benim de bu şekerle alakalı alacaklarım vardı özellikle gaviskon sürüp şekeri çıkarır mı diye sordum bakti içeriğine ve tatlandırıcı var sadece çıkarmaz dedi. Belki düşmesini engelliler bilmiyorum. Ama benim yanınca ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum. O yüzden kullanıyorum. Hatta metrik tablet te kullanıyorum dışarıda isem. Rennie kuzenim hamile iken kullandı. Bence kendine eziyet çektirme mide yanması hayatı çok olumsuz etkiliyor ve insanı mutsuz kılıyor

Normaldir cnm bebek agirlasiyorya baskı yapıyordur. Korkma

Canım bebeğin aşağıya inmesi ile ilgili şöyle bir sey soylenir bir dene istersen iki göğüsunun arasından göbeğine dogru parmaklarını yerleştir o 5 parmağında rahatca giriyorsa evet bebek aşağıya inmiştir.
Benim bebiş hep aşağıda hatta hıçkırıklarını vajen kemiği üzerinde hissediyorum. Hareketleri 1 haftadır. göbek deliğinin orada göstermeye başladı. Bebiş yeni yeni yukarı çıkmayı akıl etti sanirim Ona rağmen iki parmak ancak sığıyor.

Aynen canim herkese ayni seyi diyorlar sanki
Orkid kullanabiliyormusun bende sikinti oluyo nezaman kullansam
Canim cok sisligim yok ama tuzlu yiyince oluyor .
Kizlar erken dogan bebeklerimizden birinin adi elaydi. Şimdide kapi susunde gordum ela ismini bu sene herkes ela mi koyuyo. Abimin kizinin adida ela oldu :)
Evet canim ela gb guzel isimler cok moda bikac yil sonra siniflar hep ela derin falan dolacak sanirim
Canim harika olmus haxir gibi gule gule kullanin
Kizlar dun aksamdan beri böbreğim cok ağriyor ya suyu da yeterli iciyorum. Dun bebegin ters dondugunu duyunca cok streslend. Hala stresli hissediyorum ve mutsuzum. O etkilemis olabilir mi ya?
Olabilir canim doktora gidince yinede soyle mutlaka .
Baski yapiyorda olabilir
Bn hic birsey bulamadim canim uyumadan 4 saat once vs yemeyi kesiyorum .stresliyken daha fazla oluyor.aksamlari meyve vs de yemiyorum

Benim var canim .ama belli etmiyor yinede dr a gidince danis .
Canim benimde oyle yuruyus vs yapma bnce dinlen .
Dinlenince rahatliyosun cunku .dr da oyle demisti

yok canım neden korkutmak için diyesin, yürümeyi 2 haftadır bıraktım zaten. sucluluk duyuyordum yürümüyorum diye ama yürümeye heves ettiğimde 100-200metre sonra sertleşme baslıyor. o zaman yürümemem iyi bisey sanırım :)

benimde öyle işte oturdugumda artık bacaklarıma değiyor göbeğim, arkdasımda 37. haftada doğum yapmıstı. erken gelebilir hazırlıklı ol deyince bi hoş oldum desem yeridir. dediğin gibi 34. haftadayız ama Allahtan hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…