2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
13 den aşağı düşmesin istiyor. Benim sağlık ocağındaki normal değer aralıkları 11-15 canım ona göre hep 13 lerde olması iyi diyor.
Benim bir ay once 12 di.maltoferi cok duzenli icememistim ama bir aydir atlamiyorum umarim yukselmistir.seninde gayet guzel masallah canim Benim.

Kızlar şu malum sayfaya bi bakayım dedim (MOM kids&baby) sizleri engellemekle kalmamış yazdığınızı söylediğiniz yorumları da kaldırmış. Üşenmedim bütün fotoların altına baktım. Ayy çok gıcık oldum ben bu üçkağıtçı satıcıya. Ekşi sözlükte hesabı olan yok mu, oraya taşıyalım konuyu.

Canim ya Sen son derece bilinclisin zaten haftanda iyi dedikleri gibi disarida daha cabuk toparliycak.lutfen elinden geldigince olumlu dusun.tabiki dualarimiz seninle 've cici kizinla .

Sayfayı şikayet mi edicez? Sadece çok birikmiş hepsini okuyamadım...
Evet canım, resimlerin altına yorum da bırakabilirsin seni engelleyene kadar.. yorumları siliyor ama o arada belki birileri görür. Arkadaş sipariş vermiş 400 liralık, saçma sapan şeyler teslim edip engellemiş her yerden

Acaba direk bi metin hazırlayıp onu arkadaş listesine mi kopyalasak herkes bir harf alsa ya da fotoların altına yorum yapıp fiyat alanlara da olabilir.. ayh sayko gibi düşündüm kendimden tırstım bir an :)

Allahından bulsun haram zıkkım olsun

Acaba direk bi metin hazırlayıp onu arkadaş listesine mi kopyalasak herkes bir harf alsa ya da fotoların altına yorum yapıp fiyat alanlara da olabilir.. ayh sayko gibi düşündüm kendimden tırstım bir an :)

Engelliyo ki hemen resimlerin altına yorum yazdık ama silmiş , faturası olmayınca hakem heyetine şikayet edemiyormuyuz acaba internette öyle yazıyo ama

Bana uyar valla çok da güzel olur hatta da bizi engelledi maalesef takipçilerinden her harften 5 kişiye gönderilse yine baya etkili olur

Canım kargoda gönderici adresi yazılı mi tam.bişeyler yapmak lazım ama ne.ben de siparis veriyormuş gibi yapayım. Biraz da biz ugrasalim

Eklentiler

• 5DB6E7A4-2623-4608-B04A-5354E8FDDB32.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 79
  • 7C5E5A2A-B852-4B2C-8CB3-4A33A8FD0E53.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 87
  • 8CD1AAEB-6BF5-4AC4-A4F9-A26A7B93EF65.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 79
  • 4D18FB64-D537-4952-AECD-45D97C0F9B36.webp
    5 KB · Görüntüleme: 82
  • CAA8E818-D415-4094-8F8B-7CAEECCB151C.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…