2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnstagramdan alışverişe tövbe ettim , vergi dairesinden bi arkadaşa sordum bu instagramdan satış yapanların kargoda ya da öncesinde maille fatura göndermesi lazımmış aklınızda olsun fatura isteyin madur olmayın benim gibi

Offf valla çok Can'ım sıkıldı yaaa.
Nasıl vicdan var bu insanlarda.
Benim de 1000 e yakın takipçi olan bi sınav motivasyon sayfam vardı. O sayfaya ekran fotosu alıp altına yorum yazıcam takipçilerden de ekleyebilirsen eklerim birilerini.
Bir de birkaç sayfaya göndericem. Takipte olduğum. Çok sinirlendim.

Allah yardımcınız olsun canım, 30 hafta fena değil, inşallah bu son kötü haber olur.

Cnm benim ne kadar metanetli yaklaşıyorsun Rabbim karşılığını bir an evvel versin inş. Sağ salim kucağına al güzel prensesini kocaman olsun annesi. Bak aceleci bebiş doldu burası seninki de toplayacak inş kendini.

Kızlar yorum yasıp engellerseniz yorumunuzu silemiyordu sanırım bir deneyeyim hemen eşimden bakarım. Pis kadın ya nasıl yapmış böyle bişeyi. Yolladığı masa örtüsüne bak ya. Bir de kanadı da bozuk

Canım kuzenim de kokulu mum sabun falan yapıyor Denizli de ben yazın ordayken nasıl çalıştığını gördüm hiç başını kaldırmıyor garibim aldığı paranın her kuruşunu hak ediyor yardım edeyim dedim sabun kutularını katlamayı gosterdi bikaç tane yaptım beğenmedi düzeltti gerisini de yine kendi yaptı...iyisi de var kötüsü de işte sen kötüsüne çatmişsın ama yanına bırakmıycaz kuzen grubuna da vericem ben bu adresi yaptığına pişman edicez onu

Böyle birşey varsa süper olur. Ben de yazdık tencereyemeğim ve biyonikdeli sayfasına. İnş paylaşırlar.

Yazdım canım sonra da engelledim. O yorumumu göremeyecek sanırım. Öyle mi oluyordu neydi inşallah silemez. Ama fotoğrafı kaldırır ya doğru

Bende senin gibi düşündüm ve ac kalırım dedim. Ama diyete uyarsam zaten en fazla 110 çıkıyor. Daha ne olsun. Bu arada helva dedin gönlümü fethettin. Bende peynir tatlisina bu aralar dadandım ve şekeri yukseltmiyor. Akşam yemeği sonrası 100 ile 110 arası çıkıyor yarim dilim peynir tatlısı yiyorum 125 ile 130 arası çıkıyor 1 saat sonrası.

Ya kızlar bisi sorcam bu manda sütü yoğurdu kaymağı yiyen geç doğum yapar dediler ve Benim de canım çok kaymak çekiyor ve dahası evde de var uzaktan bakıyorum

Benim 9 du en son, iki günde bir bi tane kullanmamı söylemişti doktor, değiştirmedi de kaç ay oldu.. yarın kontrol var sorayım bari
Aa 9 çok az canım emin misin aile hekimine sor en azından

Ay kıyamam sana ya valla kadına sinir oldum ya

Kızlar yaa bebişim bugun çok farklı hareket ediyor hiç durmuyor yine ama başka yerlere vuruyor bir de çok güçlü cnm yanıyor zıplıyorum yerimden. Baya takla attı iki üç kez sanki. Resmen dayak yiyorum hıçkırığı iyice kasıklarımin içinde ne oluyo acaba.

Tabi hemen engeli yedim. Ama hala duruyor yorumum eşimden görebiliyorum sen bize whatsapp nosunu da ver tek tek yazalım seni şikayet edicez diye belki paranı iade eder pislik kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…