2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Calisiyorsan alacan da giyinecen de savuracan da. Ne derlerse desinler. Bazen kocalari borca baglamak gerekiyor yoksa ailelerine gercekten kiyamiyorlar. Bebim kaynana kayinbaba gercekten durumlari yok buna %100 eminim. O yuzden onlar para istedi mi cok ses etmiyorum ama kayinlarim bas dusmanim 10 kardesler ama her seye yetismeye calisan herkesin pesinden de kosturan esim oluyor. Ama arkasindan dedikodu yapilan, guya kayinbabami bu kadar borca yokluga surukleyen, hep esim. Ama akillanmiyor iste.

Aradi ama cagirmadi cok sukur insallah daha sonra arayip cagirmaz. Biz normal konusamayiz ki. Ben istemedigim bir sey oldugunda hemen aninda aglamaya baslarim. Aglamaya baslayinca konusamam. Konusamadigim icin sinirlenirim sonra konusmak istemiyorum ne halin varsa gor derim bu kez o sinirlenir. Hep boyle oluyor. Aglamadan derdimi anlatabilsem yapamiyorum ki.

canım herkes anne babasıyla yaşarken bizler ayrı şehirlerde zar zor okuduk, şimdi herkes evinde canı istediğinde uyanırken bizler sabahın nurunda zortluyoruz. onlar gün gün gezerlerken biz işten izin alıp hastaneye gidemiyoruz yeri geliyor da. o yüzden tabiki giycez de yicez de gezcez de, sefamız olsun

Dikkat et onlar çok iyi laf taşır...kücük mücük deme anasından tembihlidir o armut dibine düşer...görümcemin kızı beni öyle şkayet etmişti bebek uyuyordu da sevdirmemişim
Bu da ediyodur zaten bir fena ben boyle fena cocuk görmedim. Ben de sevdirmem cocugu. Kime sikayet ederse etsin. Daha cocuk karnimdayken kiskanmaya basladi. Gorumcem yelek örüyordu benim ogluma. Neden ona oruyorsan? Benim kardesime ver bunu(1 yasinda kardesi var) cok cirkin olmus bunu nasil giyecek? Zorla kadini. ELinden almaya kalkismis orguleri. Gorumcem bile korkuyor sakin senin bebege aldiklarimi falan onlara soyleme diyor. Kendi kardesi yeni dogdugunda kizi yataktan falan atti yere, ensesini vs ısırdı. Hala kiskanc.

Ay canım senin daha da zor. Biz şimdi oturduğumuz yere yakın bir yere taşınıcaz. Yani maddi zorluk olmasa erteleme imkanımız var ama boşa kira vermek istemiyoruz. Allah yardımcın olsun senin de.
Valla ben evde olduğum halde perişanım. Çalışsam iyice pert olurdum.

Sagol kuzum inşallah hepimiz için hayırlısı, bana kalırsa mayıs 15 e kalmaz herkesin bebişi kucağında olur, hatta yarısı Nisan sonunda falan gibi geliyor bana asıl tempo o zaman başlayacak, bakalım günlerimiz nasıl geçecek

Bu arada kızlar ben bugün tekmeleri çok aşağıda makatıma baskı gibi hissediyorum sanki gaz var ya da tuvaletim gibi.. normal mi?
Ayyy o his iki haftadır bende de var, afedersin büyük tuvalete çok sıkışmışım gibi oluyor... önceleri korktum ama rutine binince normal olduğunu anladım. 10-15 saniye sürüyor sonra geçiyor, belki bagırsakları bastırıyor bilmiyorum ama korkma normal

Aynen öyle.. bi de belime de sancı girip çıkınca korktum valla ama normalse problem yok çook teşekkür ederim canım benimm

Gercekten cok heyecanlii bakalim 3. Gelen bebisimiz kim olacak

Ay çıkarsa çıksın tartışma çıkacak diye kimsenin derdiyle uğraşamam. Insan kendi kendine bile fazla geliyor. Annemin evine bile gittiğimde rahat edemiyorum milletteki rahatlık akıl almaz derecede

Aynen öyle.. bi de belime de sancı girip çıkınca korktum valla ama normalse problem yok çook teşekkür ederim canım benimm
Rica ederim kuzum, ne hallere düştük dimi :)) belindeki sancı nasıl peki bir kere mi oldu? geçti mi ?gün içinde düzenli mi? Düzenliyse o tehlikeliymiş, benim doktor ara mutlaka öyle olursa dedi. Benim belim de sancıyor ama düzenli değil

Ne oluyorsa ilklere oluyor zaten bende ilk gelinim

Ay çıkarsa çıksın tartışma çıkacak diye kimsenin derdiyle uğraşamam. Insan kendi kendine bile fazla geliyor. Annemin evine bile gittiğimde rahat edemiyorum milletteki rahatlık akıl almaz derecede
O o. Rahatlikta bizimkilerin yerini kimse tutamaz. Odaya girdigimde yerinden kiprasmaz kaynimin biri. Orurma odasinda iki kanepe var boylu boyunca uzanir birinde. Ya bi insan nezaketen toplanir. Eşimle ailesi konusunda tartismak istemiyorum konu ne olursa olsun. Tum tartismalarimiz da aksi gibi kendi ailesi yuzunden çıkıyor. Onu kırmak istemiyorum. Her kırdığımda kendim daha cok üzülüyorum çünkü:/

Uzanıyodum iki kere belimden bacağıma doğru ağrı girdi sürekli olmuyo ama bugün 2 kere oldu... bir de okuyorum herkes ağrılarından bahsetmiş bende kendi kendime benim niye oram buram ağrımıyo acaba doğuramıcam mı diye derde düşmüşken böyle olması..? Düşünce gücüyle resmen belime ağrı soktum töbeler töbesi! :)

Gercekten cok heyecanlii bakalim 3. Gelen bebisimiz kim olacak
Ayy bu arada benim bekar kaynım da öyleydi, bizden çıkmazdı, bir de ukaladır sorma.. biz uzağa taşındık biraz ayağı kesildi, şimdi de nişanlandı dügün hazırlığında o yüzden pek gelip gitmiyor, neydi bi ara kabus gibiydi eltimin kızı da seninki gibi mızıldak, kıskanç.. neymiş amcası evlenmiş onunla ilgilenmiyormuş şimdi bebeğimiz olacak onunla hiç ilgilenemeyecekmiş, ağlamalar sinir krizi geçirmeler.. tüm sülalenin de nasıl hoşuna gitti amcasını kıskanıyor diye, bana düşman gibi bakıyor kimbilir bebeğe neler yapar. Hiç ilgilenmiyorum, kayınvalide de denk gelsek falan kızın yüzüne bakmıyorum, küçük değil bu arada 7 ye gidiyor

Vallahi eğer eşimin ailesi yüzünden üzülen ben oluyosam değil eşimi kırmak parçalarım bile!! Kimse kusura bakmasın bi daha gelmicez dünyaya... benim hayat mottom “ben üzülene kadar o üzülsün” hiçç umrumda değil kimse valla.. sen de sıkma canını eşin de eşiyle ailesini ayırmayı bilsin çünkü ailesi eve girip kapıyı kapattığında içeride kalanlar.. tabi ki onlarda ailesi ama bir erkek ya da kadın evlenip aile kurduktan sonra ister istemez öncelikleri değişiyo.. ayak uydurmak zorunda..

Ayy Hamilelerin nazarı fena değiyor onu anladım hem de en çok kendilerine.. geçen haftalarda benim de senin gibi düşünüp bir hafta yürüyememem...? Şimdi de hergün bir yerim agrıyor ohh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…