2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy valla doktor korkuttu işte anlattığım gibi, en basından beri 10 Nisa’ndan itibaren bekleriz diyip duruyor. Bakalım haftaya cumartesi dananın kuyrugu kopar muayeneden sonra
Seninle aynı dogurcaz gibi geliyor bana hayırdır inşallah saglikla gelsinler inş. Yarın bana ne diyecek bakalım doktorumuz.

Canım zaten 10 nisandan sonra 20 günün kalmıyor mu yani doğal değil mi o zamandan sonra gelmesini beklemek ah bizde o haftaları Görürüz inşallah
Görcez görcez hepimiz görücez o günleri bi arkadaşa doktoru hayırdır sonsuza kadar karnında mı tutacaktın demiş ya bizimki de bana doğacak bir şekilde öyle ya da böyle kaçış yok dedi

Kizlar selam. Benim aksama dogru karnimda acayip kasilmalar daha dogrusu karnim semsert oluyor. Hele gece semsert karnim. Agrim sizim yok. Sizin deneyimleriniz neler?

Kizlar selam. Benim aksama dogru karnimda acayip kasilmalar daha dogrusu karnim semsert oluyor. Hele gece semsert karnim. Agrim sizim yok. Sizin deneyimleriniz neler?
Benim de sık oluyor ama acıyor cnm yaa doğuma hazırlanıyoruz diyorum. Ama öyle olunca eşim elini koysa bile çok acıyor.

Kızlar bu yirtiklar çok moralimi bozuyor ya sizde de var mı karnım harita gibi oldu oysaki sürmediğim bi çişim kalmıştı yani
Çok şükür ben de çıkmadı daha, deyim de aksama çıksın. ayy allah korusun, 3 kere rüyamda kabus gibi gördüm. İnşallah hiç çıkmaz zaten cok var vucudumda. Yenilerini kaldiramam

Insallah ya damka tedavisi goruyordu devam ettiremedim hamile kalinca .
Hic dinlemiyorki oda bikti yillardir.nerde toz tozlu birsey hmn oraya gidiyor.maske vs de takmiuor.
Dr neyi yasak ettiyse elinde .
Deterjana bayilir karisim yapar
Amin canim .herkese sifa versin Rabbim
Aynen oyle
peri masali , geçmiş olsun canım Allah sifasini versin yavrunun
Amin canim saol

peri masali geçmiş olsun Allah şifa versin canım

Kızlar komple ağda mi yaptırdim çok şükür nasıl bir rahatladım yarin çatı kontrol yaparsa erken doğum olursaen azından kıl düşünmem. bir de evi temizletsem dünyalar benim olacak.
Ben yaptıramıyorum ölüyorum ölüyorum acısından kendimi kasmaktan orda doğururum tüy dökücü yapıcam

Var mi kizlar inme çıkma
aşlah kucağınıza almayı nasıp etsin eğer göğsunuzde ve nefesi alış verişinizde rahatlık varsa rahat nefes alıyorsanız inmiş demekti benim göğsümün alt ağrıyordu gittim bebeğn kafası orda ondan ağrı yapıyor dedi bebekler becaklarıyla iter sürekli ittikçe kafası göğse baslı yapar dedi dr

Hadi kuzum hayırlısı inş ya. Ben de neden de 12 Mayıs olmasına rağmen nisan sonu gibi gelecek gibi hissediyorum. Hatta herkese nisan sonu Mayıs başı diyorum. O yüzden senin durumun normal geldi. Nisan ayındayız artık. Bir de senin tosuncuk birkaç hafta ileriydi Zaten. Kilosu da iyi olur. Ayyy çok heyecanlı yahu yerim ben onu yerim

Kizlar hayirli pazarlar herkese.
Hic moralim yok sifir enerjiyle ayaktayim.
Gece yarisi oglum astim krizi gecirdi.
Acile kaldirdik.simdi evdeyiz.
Cok bitkinim sabah 6da geldik eve perisan durumdayiz
Gece sancimda tuttu Allahtan gecti
Çok geçmiş olsun Can'ım. Allah kolaylık versin sana da oğluşuna da.

Kızlar bu yirtiklar çok moralimi bozuyor ya sizde de var mı karnım harita gibi oldu oysaki sürmediğim bi çişim kalmıştı yani
Demek ki çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlıyor diyenler haklılar. Ben toplasan 5 kere krem sürdüm. Ama hiçbirşey yok şuan. Tabi yine de korkuyorum son ay çatlar diye.

Çok şükür ben de çıkmadı daha, deyim de aksama çıksın. ayy allah korusun, 3 kere rüyamda kabus gibi gördüm. İnşallah hiç çıkmaz zaten cok var vucudumda. Yenilerini kaldiramam

Aman Allah korusun catlamaz inşallah sizlerinki kızlar ya daha önce hiç çatlağım olmamisti valla ne yapsan da catliyor demekki genetik

Kızlar pazar günleri sakin olurdu burası. Artık Pazar'ları da hareketli. Hava da güzeldi çıkın nefes alın kocişlerinizle :)
Okuması zor oluyor. Oku oku bitmiyor
Benim sol bacak gitti valla. İçten içe nasıl ağrıyor anlatamam. Sola yatmak gerek ama ağrıdan yatamıyorum. Sağ tarafımda uyuşuyor tabi. Üstüne de çok zor basıyorum
Nasıl geçecek şu son ay. Taşınma derdim var bir de. Hepimizin ayrı ağrısı var. Şu bebişler gelince de inş geçer bu ağrılar. Kalmasından korkuyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…