- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.461
Seninle aynı dogurcaz gibi geliyor bana hayırdır inşallahAyy valla doktor korkuttu işte anlattığım gibi, en basından beri 10 Nisa’ndan itibaren bekleriz diyip duruyor. Bakalım haftaya cumartesi dananın kuyrugu kopar muayeneden sonra
Görcez görcez hepimiz görücez o günleriCanım zaten 10 nisandan sonra 20 günün kalmıyor mu yani doğal değil mi o zamandan sonra gelmesini beklemek ah bizde o haftaları Görürüz inşallah
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsinler en önce tabikiSeninle aynı dogurcaz gibi geliyor bana hayırdır inşallahsaglikla gelsinler inş. Yarın bana ne diyecek bakalım doktorumuz.
Benim de sık oluyor ama acıyor cnm yaa doğuma hazırlanıyoruz diyorum. Ama öyle olunca eşim elini koysa bile çok acıyor.Kizlar selam. Benim aksama dogru karnimda acayip kasilmalar daha dogrusu karnim semsert oluyor. Hele gece semsert karnim. Agrim sizim yok. Sizin deneyimleriniz neler?
Pek küçük maşallah inmiş sanki yani göğüs altında boşluk var.Var mi kizlar inme çıkma
Çok şükür ben de çıkmadı daha, deyim de aksama çıksın.Kızlar bu yirtiklar çok moralimi bozuyor ya sizde de var mıkarnım harita gibi oldu oysaki sürmediğim bi çişim kalmıştı yani
Benim de oyle. Hatta o kadar sert ki, bebegin kafasi döndü mü dönmedi mi fark edemiyorum.Kizlar selam. Benim aksama dogru karnimda acayip kasilmalar daha dogrusu karnim semsert oluyor. Hele gece semsert karnim. Agrim sizim yok. Sizin deneyimleriniz neler?
İnsallah ya. Bakinca bana da oyle geliyor ama son kontrolumde yukardayfi kafasi :/ insallah inmistir.Pek küçük maşallah inmiş sanki yani göğüs altında boşluk var.
Insallah ya damka tedavisi goruyordu devam ettiremedim hamile kalinca .Benimde küçüklüğümden beri astımım var . Bitkisel hiçbir şey işe yaramıyor . Yazık annem kara turp içinde bal süzdürmeye kadar yaptı . Eğer havasına ilaçlarına polenine tozuna dikkat edilmezse ilerliyor hep . Ben ilk kez hamilelikte bu kadar rahat ettim . Belki çocuğununda belli bir dönemde rahatlaması olur .
Hic dinlemiyorki oda bikti yillardir.nerde toz tozlu birsey hmn oraya gidiyor.maske vs de takmiuor.peri masali Canım geçmiş olsun öncelikle. Seni çok iyi anlıyorum bende de çocukluğumdan beri alerjik rinit ve alerjik astım var. Banada bir çok şey yasak yıllardır hem hava hem hap kullanıyordum hamilelikte mecbur bıraktım. Muhtemelen mevsim geçişinden olmuştur kendini suçlama bende hep mevsim geçişlerinde çok krize girerdim. Birde bursada oturuyorum burdaki polenler beni mahvediyor. Kimseye inanma bitkisel bilmem ne. Alerjik yapılı bir insansan yapacak birşey yok. Bazen bana cif bile dokunur krize sokar. Hep maskeyle dolaşırım hemde bildiğin gaz maskesi. Bu havalarda sen eczaneden maske al o biraz daha önler en azından tozu akarı. Sürekli burnuna su ver ağzını suyla çalkalat beni p rahatlatıyor biraz olsun önlüyor.
Amin canim .herkese sifa versin RabbimGeçmiş olsun canım astım çok sıkıntılı hastalık Rabbim hepimize şifa versin , niye çocuklarda bu kadar fazla bu hastalık bilmiyorumsigara gördüğünde 5 metre kaçan beni nerden buldu onuda bilmiyorum
Aynen oyleYolda sigara içen düşüncesizler yüzünden dışarı çıkmaya korkuyorum, arkadaşlarla bi cageye gidemiyorum çünkü sigara var, azıcık soğukta kalamıyorum, işyerinde çamaşırsuyu döküyorlar ben nefes alamıyorum velhasıl astımın zor yanı size bağlı değil başkalarına bağlı
Amin canim saolperi masali , geçmiş olsun canım Allah sifasini versin yavrunun
peri masali geçmiş olsun Allah şifa versin canım
Sanki biraz inmiş gibi geldi bana kuzumVar mi kizlar inme çıkma
Ben hiç anlamıyorum canım bu inme çıkma olayınıVar mi kizlar inme çıkma
Ben yaptıramıyorum ölüyorum ölüyorum acısından kendimi kasmaktan orda doğururumKızlar komple ağda mi yaptırdim çok şükür nasıl bir rahatladımyarin çatı kontrol yaparsa erken doğum olursaen azından kıl düşünmem. bir de evi temizletsem dünyalar benim olacak.
aşlah kucağınıza almayı nasıp etsin eğer göğsunuzde ve nefesi alış verişinizde rahatlık varsa rahat nefes alıyorsanız inmiş demekti benim göğsümün alt ağrıyordu gittim bebeğn kafası orda ondan ağrı yapıyor dedi bebekler becaklarıyla iter sürekli ittikçe kafası göğse baslı yapar dedi drVar mi kizlar inme çıkma
Hadi kuzum hayırlısı inş ya. Ben de neden de 12 Mayıs olmasına rağmen nisan sonu gibi gelecek gibi hissediyorum. Hatta herkese nisan sonu Mayıs başı diyorum. O yüzden senin durumun normal geldi. Nisan ayındayız artık. Bir de senin tosuncuk birkaç hafta ileriydi Zaten. Kilosu da iyi olur. Ayyy çok heyecanlı yahuHeyecandan ne yapacağımı bilemiyorum ki kuzum, ayy kimsem de yok.. annem bari gelseydieşim ve ben hiç bi şeyden haberimiz de yok deneyim sıfır.. haftaya cumartesi bakıcak çatıya, bu hafta aşagı inmiş falan dedi işte, uyarılar yaptı şöyle olursa gelin böyle olursa arayın vs diye. Eninde sonunda doğacak bu yavrular korkunun ecele faydası yok, sağlıkla huzurla inşallah
Çok geçmiş olsun Can'ım. Allah kolaylık versin sana da oğluşuna da.Kizlar hayirli pazarlar herkese.
Hic moralim yok sifir enerjiyle ayaktayim.
Gece yarisi oglum astim krizi gecirdi.
Acile kaldirdik.simdi evdeyiz.
Cok bitkinim sabah 6da geldik eve perisan durumdayiz
Gece sancimda tuttu Allahtan gecti
Kızlar bu yirtiklar çok moralimi bozuyor ya sizde de var mıkarnım harita gibi oldu oysaki sürmediğim bi çişim kalmıştı yani
Çok şükür ben de çıkmadı daha, deyim de aksama çıksın.ayy allah korusun, 3 kere rüyamda kabus gibi gördüm. İnşallah hiç çıkmaz zaten cok var vucudumda. Yenilerini kaldiramam
Hadi kuzum hayırlısı inş ya. Ben de neden de 12 Mayıs olmasına rağmen nisan sonu gibi gelecek gibi hissediyorum. Hatta herkese nisan sonu Mayıs başı diyorum. O yüzden senin durumun normal geldi. Nisan ayındayız artık. Bir de senin tosuncuk birkaç hafta ileriydi Zaten. Kilosu da iyi olur. Ayyy çok heyecanlı yahuyerim ben onu yerim
Çok geçmiş olsun Can'ım. Allah kolaylık versin sana da oğluşuna da.
Demek ki çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlıyor diyenler haklılar. Ben toplasan 5 kere krem sürdüm. Ama hiçbirşey yok şuan. Tabi yine de korkuyorum son ay çatlar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?