- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.481
Benim bacaklarım da vardı Can'ım. Eskiden zayıftım. Üstüne 10 kilo alınca bacaklarım da olmuştu iç taraflarda.Aman Allah korusun catlamaz inşallah sizlerinki kızlar ya daha önce hiç çatlağım olmamisti valla ne yapsan da catliyor demekki genetik
İnsallah :))Sanki biraz inmiş gibi geldi bana kuzum
İki gundur bahar alerjisi mi artik neyse iki burnumda tıkalı. Nefes alamiyorum ki fark ediyim :/aşlah kucağınıza almayı nasıp etsin eğer göğsunuzde ve nefesi alış verişinizde rahatlık varsa rahat nefes alıyorsanız inmiş demekti benim göğsümün alt ağrıyordu gittim bebeğn kafası orda ondan ağrı yapıyor dedi bebekler becaklarıyla iter sürekli ittikçe kafası göğse baslı yapar dedi dr
Ay canım ben de aynıyım.bu haftaya kadar midemde hiç sıkıntı yoktu.bir kaç gündür çok fena yanıyor.boğazıma sürekli acı sular geliyor.gavisconsuz gün geçiremiyorum.bebiş de iyice zorlamaya başladı hiç rahat vermiyor.hayırlısıyla sağlıkla doğuralım inşallah:)Ay anneler nasilsiniz. Ben geberiyorum mide yanmasindan. Daha gecen gun diyodumki oh ne guzel cok fazla midem yanmasi ara sira cok az hissediyordum ama son 1 haftadir dehset yaniyo. Gaviscon muptelasi oldum evde annemde cantamda yedeklerim var resmen. Bogazim yaniyo midemle beraber. Bir dogursak da saglikla kurtulsaksizede oluyormu bilmiyorum ama ben sanki her an doguracakmisim gibi hissediyorum. En fazla 38 gorurum.gibi geliyor. :)
@Hafsa_23 hangi marka tüy dökücü kullanıyorsun?Ben yaptıramıyorum ölüyorum ölüyorum acısından kendimi kasmaktan orda doğururumtüy dökücü yapıcam
Nedem eşin sizde kalsın diye arıyo ki? Sen yine de sıkma canını az kaldı doğuma bebek stres olmasınYine su kayinlarima ve esime asiri sinir oldum. Kaynimin biri ariyor esimi. Diyo ki diger bekar kaynimdan icin isten ayrilacakmis bilmem ne. Esim de dur arayim da buraya gelsin burda kalsin diyo. Allahim sinir oluyorum ya. Cok dusunuyosan kardesini sen cagir evine bize niye haber veriyorsun. Biliyor esimim huyunu hemen eve davet edecegini. İnsallah gelmez ya. 28 yasinda aylak aylak geziyor. Sinir krizi geciririm gelip burda kalmaya baslarsa. Zaten sene icerisinde on kere geldi kalmaya. Simdi esime bise desem tartisma cikar yine butun tartismalarimiz şu 3 tane kaynim yuzunden cikiyor. 3 ünden de nefret ediyorum gerizekalilar.
Canım aynı tasinma derdi bizde de var.doğumum mayısta inşallah. Eşim asker onun tayini de tam mayısta aciklaniyor.artık Allâh yardımcımız olsun.düşünmüyorum olurüya bıraktım.yavaş yavaş her şeyi kolilemeye basladim..Kızlar pazar günleri sakin olurdu burası. Artık Pazar'ları da hareketli. Hava da güzeldi çıkın nefes alın kocişlerinizle :)
Okuması zor oluyor. Oku oku bitmiyor
Benim sol bacak gitti valla. İçten içe nasıl ağrıyor anlatamam. Sola yatmak gerek ama ağrıdan yatamıyorum. Sağ tarafımda uyuşuyor tabi. Üstüne de çok zor basıyorum
Nasıl geçecek şu son ay. Taşınma derdim var bir de. Hepimizin ayrı ağrısı var. Şu bebişler gelince de inş geçer bu ağrılar. Kalmasından korkuyorum valla.
Kız senin bu kayınlar gorumceden kaynanadan beter yaYine su kayinlarima ve esime asiri sinir oldum. Kaynimin biri ariyor esimi. Diyo ki diger bekar kaynimdan icin isten ayrilacakmis bilmem ne. Esim de dur arayim da buraya gelsin burda kalsin diyo. Allahim sinir oluyorum ya. Cok dusunuyosan kardesini sen cagir evine bize niye haber veriyorsun. Biliyor esimim huyunu hemen eve davet edecegini. İnsallah gelmez ya. 28 yasinda aylak aylak geziyor. Sinir krizi geciririm gelip burda kalmaya baslarsa. Zaten sene icerisinde on kere geldi kalmaya. Simdi esime bise desem tartisma cikar yine butun tartismalarimiz şu 3 tane kaynim yuzunden cikiyor. 3 ünden de nefret ediyorum gerizekalilar.
Çünkü eşimNedem eşin sizde kalsın diye arıyo ki? Sen yine de sıkma canını az kaldı doğuma bebek stres olmasın
İsten çıkıyorsa niye oraya geliyor ki gitsin başka iş arasın...ıyyyy imdat bende de var 2 tane...büyük gelin oluyorum...2 görümcem var 40larında...herkesin gücü bana yetti yıllarca sonra diğer kaynim evlendi karısı şirret çıktı, en küçük evlendi onunki iyice akıllara zarar...şimdi herkes bana yaptıklarına pişman ama iş işten geçti ne yüzlerini goreyim ne seslerini duyayım...ortancada akıl yoktu karısı biraz hale yola koymuş bi de zar zor çocukları oldu oh sen sağ ben selamet...burdakiler de yeni evli...her gün dua ediyorum şu kız bi hamile kalsın doğursun hatta ikiz falan mümkünse...biz de bi görelim hanım hamile diye nasıl el üstünde tutuluyormuş...gene nazları bana geçiyor deli oluyorum...ben bebekliyken ben hamileyken kimse umursamaz onlar olursa biz etraflarında pervane oluruz...sadece onların istediklere yere istedikleri saatte gideriz neden çünkü prenses hamile çünkü prenses bebekli...velhasılkelam hemen baş göz edin kuzum...kimsenin gözü seni görmez herkes yuvasına hadi yallahYine su kayinlarima ve esime asiri sinir oldum. Kaynimin biri ariyor esimi. Diyo ki diger bekar kaynimdan icin isten ayrilacakmis bilmem ne. Esim de dur arayim da buraya gelsin burda kalsin diyo. Allahim sinir oluyorum ya. Cok dusunuyosan kardesini sen cagir evine bize niye haber veriyorsun. Biliyor esimim huyunu hemen eve davet edecegini. İnsallah gelmez ya. 28 yasinda aylak aylak geziyor. Sinir krizi geciririm gelip burda kalmaya baslarsa. Zaten sene icerisinde on kere geldi kalmaya. Simdi esime bise desem tartisma cikar yine butun tartismalarimiz şu 3 tane kaynim yuzunden cikiyor. 3 ünden de nefret ediyorum gerizekalilar.
Aynen oyle. Sinir oluyorum ya. Aradi. Bizimkilerle konusuyon mu dedi. Esim de yok bir sey mi oldu dedi. Ondan sonra isten ayriliyormus da bilmem ne olayi anlatiyo. Ya sanane. İsten ayrilan kaynim esimim bilmesini isteseydi esimi arardi di mi? O kadar gicik oluyorum ki. Eltim bir kocasi iki. Resmem bizimle yarisiyorlar gibi hissediyorum. Tabi esim canı abisine oek toz kondurmaz ama durum bundan ibaret.Kız senin bu kayınlar gorumceden kaynanadan beter ya
Basgoz etsek de kesin esim dugun masraflarinibuatlenmeye calisir, kredi falan cekmeye kalkar. Ki bizim hic durumumuz yok asgari ucretle calisiyor esim. Ama gel gor ki gönlü dunyanin en zengin insani. Kaynanam kayinbabam koyde yasiyor. Obyuzden koye gitmesin de bizde kalsin ders falan calisir kafasina giriyor. Aman insallah gelmez ya. Evlenince aileler kendilerine bir tane deneme tahtasi seciyor heralde. Gelen onlara giden onlara. Tavir ona yapilir, ona çektirilir. Sen de zor zamanlar geçirmişsin üzüldüm. Benim durumum misafir gelme olaylari dışında can sıkıcı degil. Belki o da benden kaynakli. Ben misafiri hic sevmiyorum. Aileler evlenen ciftlerden bence uzak durmaliİsten çıkıyorsa niye oraya geliyor ki gitsin başka iş arasın...ıyyyy imdat bende de var 2 tane...büyük gelin oluyorum...2 görümcem var 40larında...herkesin gücü bana yetti yıllarca sonra diğer kaynim evlendi karısı şirret çıktı, en küçük evlendi onunki iyice akıllara zarar...şimdi herkes bana yaptıklarına pişman ama iş işten geçti ne yüzlerini goreyim ne seslerini duyayım...ortancada akıl yoktu karısı biraz hale yola koymuş bi de zar zor çocukları oldu oh sen sağ ben selamet...burdakiler de yeni evli...her gün dua ediyorum şu kız bi hamile kalsın doğursun hatta ikiz falan mümkünse...biz de bi görelim hanım hamile diye nasıl el üstünde tutuluyormuş...gene nazları bana geçiyor deli oluyorum...ben bebekliyken ben hamileyken kimse umursamaz onlar olursa biz etraflarında pervane oluruz...sadece onların istediklere yere istedikleri saatte gideriz neden çünkü prenses hamile çünkü prenses bebekli...velhasılkelam hemen baş göz edin kuzum...kimsenin gözü seni görmez herkes yuvasına hadi yallah
Salakların bi de vakitli vakitsiz yeğen sevmesi vardı...yazlıktayız onlar başka evde biz başka evde...tam çocuk uyutuyorum pat gelir akılsız yeğenimi sevmeye geldim...uyumasın bişey olmaz...sana mı sorcam bişey olup olmıycanı mal yaa...onların bebeği oldu biz hiç pat küt sevmeye gitmedik dengesizlerAynen oyle. Sinir oluyorum ya. Aradi. Bizimkilerle konusuyon mu dedi. Esim de yok bir sey mi oldu dedi. Ondan sonra isten ayriliyormus da bilmem ne olayi anlatiyo. Ya sanane. İsten ayrilan kaynim esimim bilmesini isteseydi esimi arardi di mi? O kadar gicik oluyorum ki. Eltim bir kocasi iki. Resmem bizimle yarisiyorlar gibi hissediyorum. Tabi esim canı abisine oek toz kondurmaz ama durum bundan ibaret.
Bizimki oğlanın birini okuttu ötekini askerde falan tatillerde geçindirdi ablasinı evlendirdi...biz bir evlendik ki adam dibi boylamış...annesiyle babası ayrı çeyrek bozdurup annesinin o seneki kirasını ödedik...eşya aldık ev kurduk hep borçla...alanya dan ev aldırdı babası bize kiraya vercez satcaz alcaz kâr etcez diye kısmen dolandırıldık...üstünden kendi epey kâr etmiş almış satmış vs ama şu anda satılmıyor yani dedikleri gibi satılmıyor Ruslar gitti turizm çöktü satış yok...adam nerdeyse onu da elimizden alıyordu ama kanser olunca ortaya çıktı yaptıkları...sonuçta 2 öğretmen maaşıyla napıyoruz bilmiyorum yıllardır...ama sorsan ben alıyorum giyiyorum savuruyorum...anacım borcu olmazsa onlara sıvıyordu napayım...çok şükür ki artık hepsi bizden daha iyi durumda Allah daha çok versin benden uzaktaBasgoz etsek de kesin esim dugun masraflarinibuatlenmeye calisir, kredi falan cekmeye kalkar. Ki bizim hic durumumuz yok asgari ucretle calisiyor esim. Ama gel gor ki gönlü dunyanin en zengin insani. Kaynanam kayinbabam koyde yasiyor. Obyuzden koye gitmesin de bizde kalsin ders falan calisir kafasina giriyor. Aman insallah gelmez ya. Evlenince aileler kendilerine bir tane deneme tahtasi seciyor heralde. Gelen onlara giden onlara. Tavir ona yapilir, ona çektirilir. Sen de zor zamanlar geçirmişsin üzüldüm. Benim durumum misafir gelme olaylari dışında can sıkıcı degil. Belki o da benden kaynakli. Ben misafiri hic sevmiyorum. Aileler evlenen ciftlerden bence uzak durmaliherkes kendine ya. Sinir oluyorum bu gelin olma, buyuk gelin kucuk gelin olaylarina.
Bnce hiç panik yapma ben heran kafası çıkıcakmış gibi hissediyorum . Dediğin gaz ağrısıdır kesin bana da bi kaç gündür oluyor gercekten de bu ara gazım var nedenseBu arada kızlar ben bugün tekmeleri çok aşağıda makatıma baskı gibi hissediyorum sanki gaz var ya da tuvaletim gibi.. normal mi?
Off gercekten cok sinir bozucu. İnsallah benimkilerde oyle olmaz dogurunca. Gorumcem belki olur ama lutfen eltimgil olmasin. O aileye toptan gicik oluyorum cunku. Hele bi ortanca kizi var 7 yasinda. Kizi o kadar sevmiyorum o kadar gicik oluyorum ki kendime kiziyorum. O daha cocuk ne bu nefret diye Ama elimde degil.Salakların bi de vakitli vakitsiz yeğen sevmesi vardı...yazlıktayız onlar başka evde biz başka evde...tam çocuk uyutuyorum pat gelir akılsız yeğenimi sevmeye geldim...uyumasın bişey olmaz...sana mı sorcam bişey olup olmıycanı mal yaa...onların bebeği oldu biz hiç pat küt sevmeye gitmedik dengesizler
hamile olmasan neyse de tam her şey zorlaşmışken dinlenmeye en ihtiyaç duyduğun anda evde koca bir adamın gezmesi hiç hoş değil. kavga etmeden söylesen eşine belki anlar, gelecek olan bekarsa düşünemez bu durumları ama eşin halini görüyordur.Yine su kayinlarima ve esime asiri sinir oldum. Kaynimin biri ariyor esimi. Diyo ki diger bekar kaynimdan icin isten ayrilacakmis bilmem ne. Esim de dur arayim da buraya gelsin burda kalsin diyo. Allahim sinir oluyorum ya. Cok dusunuyosan kardesini sen cagir evine bize niye haber veriyorsun. Biliyor esimim huyunu hemen eve davet edecegini. İnsallah gelmez ya. 28 yasinda aylak aylak geziyor. Sinir krizi geciririm gelip burda kalmaya baslarsa. Zaten sene icerisinde on kere geldi kalmaya. Simdi esime bise desem tartisma cikar yine butun tartismalarimiz şu 3 tane kaynim yuzunden cikiyor. 3 ünden de nefret ediyorum gerizekalilar.
Dikkat et onlar çok iyi laf taşır...kücük mücük deme anasından tembihlidir o armut dibine düşer...görümcemin kızı beni öyle şkayet etmişti bebek uyuyordu da sevdirmemişimOff gercekten cok sinir bozucu. İnsallah benimkilerde oyle olmaz dogurunca. Gorumcem belki olur ama lutfen eltimgil olmasin. O aileye toptan gicik oluyorum cunku. Hele bi ortanca kizi var 7 yasinda. Kizi o kadar sevmiyorum o kadar gicik oluyorum ki kendime kiziyorum. O daha cocuk ne bu nefret diye Ama elimde degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?