- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.521
Ya ne sinir bozucu durum. Böyle durumlarda ben karşı tarafa kızmıyorum ki. Bizim eşlerimizde sorun. Gerçi çok şükür benim kaynımlar iyidir. Haklarını yiyemem. Çoğunun faydası da zararı da Yok.Yine su kayinlarima ve esime asiri sinir oldum. Kaynimin biri ariyor esimi. Diyo ki diger bekar kaynimdan icin isten ayrilacakmis bilmem ne. Esim de dur arayim da buraya gelsin burda kalsin diyo. Allahim sinir oluyorum ya. Cok dusunuyosan kardesini sen cagir evine bize niye haber veriyorsun. Biliyor esimim huyunu hemen eve davet edecegini. İnsallah gelmez ya. 28 yasinda aylak aylak geziyor. Sinir krizi geciririm gelip burda kalmaya baslarsa. Zaten sene icerisinde on kere geldi kalmaya. Simdi esime bise desem tartisma cikar yine butun tartismalarimiz şu 3 tane kaynim yuzunden cikiyor. 3 ünden de nefret ediyorum gerizekalilar.
Can'ım aynısı var bende de. Ama tekme değil. Baskı hissediyorum. Kafası aşağıdaydı.Bu arada kızlar ben bugün tekmeleri çok aşağıda makatıma baskı gibi hissediyorum sanki gaz var ya da tuvaletim gibi.. normal mi?
Sana da ne çektirmişler yaaa. Her okuyuşumda ben de sinirleniyorum. Hepsi evlatlarında yasayacak benzer şeyleri. Bak göreceksin.İsten çıkıyorsa niye oraya geliyor ki gitsin başka iş arasın...ıyyyy imdat bende de var 2 tane...büyük gelin oluyorum...2 görümcem var 40larında...herkesin gücü bana yetti yıllarca sonra diğer kaynim evlendi karısı şirret çıktı, en küçük evlendi onunki iyice akıllara zarar...şimdi herkes bana yaptıklarına pişman ama iş işten geçti ne yüzlerini goreyim ne seslerini duyayım...ortancada akıl yoktu karısı biraz hale yola koymuş bi de zar zor çocukları oldu oh sen sağ ben selamet...burdakiler de yeni evli...her gün dua ediyorum şu kız bi hamile kalsın doğursun hatta ikiz falan mümkünse...biz de bi görelim hanım hamile diye nasıl el üstünde tutuluyormuş...gene nazları bana geçiyor deli oluyorum...ben bebekliyken ben hamileyken kimse umursamaz onlar olursa biz etraflarında pervane oluruz...sadece onların istediklere yere istedikleri saatte gideriz neden çünkü prenses hamile çünkü prenses bebekli...velhasılkelam hemen baş göz edin kuzum...kimsenin gözü seni görmez herkes yuvasına hadi yallah
Can'ım seninke ağrılar yaşadıklarımız aynı. Makata baskı olduğu gibi belden bacağa ağrı bende de var.Birde belimden bacağıma doğruda bi ağrı giriyo panik yapayım mı?
Tenhada kıstır kızz.. bana bakkk zillinin zillisii kendiniAyy bu arada benim bekar kaynım da öyleydi, bizden çıkmazdı, bir de ukaladır sorma.. biz uzağa taşındık biraz ayağı kesildi, şimdi de nişanlandı dügün hazırlığında o yüzden pek gelip gitmiyor, neydi bi ara kabus gibiydieltimin kızı da seninki gibi mızıldak, kıskanç.. neymiş amcası evlenmiş onunla ilgilenmiyormuş şimdi bebeğimiz olacak onunla hiç ilgilenemeyecekmiş, ağlamalar sinir krizi geçirmeler.. tüm sülalenin de nasıl hoşuna gitti amcasını kıskanıyor diye, bana düşman gibi bakıyor kimbilir bebeğe neler yapar. Hiç ilgilenmiyorum, kayınvalide de denk gelsek falan kızın yüzüne bakmıyorum, küçük değil bu arada 7 ye gidiyor
Kız benimkinde hata, koskoca kızı bebeğim de bebeğim diye tepesinde gezdirdi. Gerçi bu kız tüm aileye böyle, onlar sevgi dolu diyor, ben şımarık olduğunu düşünüyorumTenhada kıstır kızz.. bana bakkk zillinin zillisii kendini
İkiye de ayırsan o benim de! Ahahahah şaka heee cocuk o büyüsün biraz daha kendine gelir :)
Ayyy seninki çok fena kuzum, iyi niyetliler çünkü ne yapsınlar ellerinde değil.. eşine bi şey desen hep arada kalır, en iyisi sen hallet. Biz böyle istiyoruz, böyle uygun gördük vs diye konuyu kapatacaksın uzamadan.. eşyaları bile kaç ay önceden hazırladılar dimiAy kızlar ben de ilk gelinim. Torun da ilk torun. Benim derdim de gerçekten tam anlamıyla "boğulmak". En sevmediğim şey bana karisilmasi, şu an herkesi torun hevesi sarmış afedersiniz tuvaletimin rengine bile karışıyorlar. Allah'tan eşim herkesi bertaraf ediyor. Suratım asılsa kimseyi rahat ettirmez çok şükür. Ama ben ona caktirmiyorum arada kalmasın diye.
Bebemin bezinin ne marka olacağı bile ailede 1 ay beyin firtinasina tabi tutuldu. Artik cildirmak üzereydim sınır krizi geçirdim kendimi kaybettim
Inanki bana alacak tek iğne bırakmadılar. Hiç hevesimi çıkaramadım valla. Aynen iyi niyetliler ya ben kızınca sonradan içten de pişman oluyorum sen ne nankorsun diyorum kendime ama ben de haklıyım yani benim de ilk çocuğum. Eşime de o yüzden çok caktirmamaya çalıştım ama patladim artik. Allah yardimcimiz olsun ya herkesin derdi birbirinden sıkıntılıAyyy seninki çok fena kuzum, iyi niyetliler çünkü ne yapsınlar ellerinde değil.. eşine bi şey desen hep arada kalır, en iyisi sen hallet. Biz böyle istiyoruz, böyle uygun gördük vs diye konuyu kapatacaksın uzamadan.. eşyaları bile kaç ay önceden hazırladılar dimihem iyi hem kötü işte..
Benim annem de sardı bi ara öyle habire bi şeyler alıp gönderiyordu, sen yorulma ben kendim bakayım yeter senin yorulduğun dedim. En son kendi kendine yatak falan bakıyordu, eşimi bahane ettim onun annesi almıyor diye üzülüyor biz kendimiz hallediyoruz dedim. Bazı aldıklarının da paketini açmadım, ben bunlardan almıştım sen istersen birine hediye götür dedim. Böyle böyle ikna oldu..Inanki bana alacak tek iğne bırakmadılar. Hiç hevesimi çıkaramadım valla. Aynen iyi niyetliler ya ben kızınca sonradan içten de pişman oluyorum sen ne nankorsun diyorum kendime ama ben de haklıyım yani benim de ilk çocuğum. Eşime de o yüzden çok caktirmamaya çalıştım ama patladim artik. Allah yardimcimiz olsun ya herkesin derdi birbirinden sıkıntılı
Hey masallah koca danaya. Otursun sinavlarina calissin ne amca sevdasi buAyy bu arada benim bekar kaynım da öyleydi, bizden çıkmazdı, bir de ukaladır sorma.. biz uzağa taşındık biraz ayağı kesildi, şimdi de nişanlandı dügün hazırlığında o yüzden pek gelip gitmiyor, neydi bi ara kabus gibiydieltimin kızı da seninki gibi mızıldak, kıskanç.. neymiş amcası evlenmiş onunla ilgilenmiyormuş şimdi bebeğimiz olacak onunla hiç ilgilenemeyecekmiş, ağlamalar sinir krizi geçirmeler.. tüm sülalenin de nasıl hoşuna gitti amcasını kıskanıyor diye, bana düşman gibi bakıyor kimbilir bebeğe neler yapar. Hiç ilgilenmiyorum, kayınvalide de denk gelsek falan kızın yüzüne bakmıyorum, küçük değil bu arada 7 ye gidiyor
Ne guzel valla en iyisini sen yapiyorsun. Ama ben yapamiyorum işte. Sevdigim birisini üzdüğümde basima gelen olaydan daha cok üzülmüş oluyorum. Yani esimi kirmaktansa kaynim gelsin sinir krizi geciriyim kendi kendime daha iyiyim. Vicdan yapiyorum ya inanamazsin. Resmen uykularim kaçıyor kırdım diye. Hic sevmiyorum bu huyumu.Vallahi eğer eşimin ailesi yüzünden üzülen ben oluyosam değil eşimi kırmak parçalarım bile!! Kimse kusura bakmasın bi daha gelmicez dünyaya... benim hayat mottom “ben üzülene kadar o üzülsün” hiçç umrumda değil kimse valla.. sen de sıkma canını eşin de eşiyle ailesini ayırmayı bilsin çünkü ailesi eve girip kapıyı kapattığında içeride kalanlar.. tabi ki onlarda ailesi ama bir erkek ya da kadın evlenip aile kurduktan sonra ister istemez öncelikleri değişiyo.. ayak uydurmak zorunda..
Ne biliyim aman ya. Bir ara esim diger kaynimın (allahim o kadar coklar ki!) fıslari yuzunden bir haftalik sehir disina cikmasi gerekmisti. O bir hafta bu kaynim( konusu dönen) bizde kalmıştı. Tamam guvenirim o konuda sıkıntı yok, ama yahu bi düşünün iki koca essek konu komsu ne der? Kocasi evde yok, evde baska bir erkek var. Tôvbe yarabbim sinir olmustum onda da. Ama o durum da diger kardeslerinin ve anne babasinin bilmemesi gereken 3 ü arasinda dönen bi durum vardi ve mecbur kalmisti esim yokken bizde kalmaya. Yoksa normal sartlarda kaldiginda sabah esim ise giderken onunla cikar evden, artik tum gun napiyosa gelmez, aksam esim eve geldikten sonra gelir.Ya ne sinir bozucu durum. Böyle durumlarda ben karşı tarafa kızmıyorum ki. Bizim eşlerimizde sorun. Gerçi çok şükür benim kaynımlar iyidir. Haklarını yiyemem. Çoğunun faydası da zararı da Yok.
Ama bu kaynın nasıl gelip kalacak sizde yaa?
Madem çalışmıyor eşin işe gidince ne olacak? Ay çok zor senin için yaaa.
Allahtan benim eşim biraz hassas bu konularda. Liseye giden kuzenini bile getirmedi biraz büyüyünce. İşe gittiğinde onunla nasıl yalnız bırakayım delikanlı çocuk demişti.
Senin eşinin de inçe düşünmeye ve bu kadar iyi niyetli olmamaya ihtiyacı var.
Can'ım aynısı var bende de. Ama tekme değil. Baskı hissediyorum. Kafası aşağıdaydı.
Sana da ne çektirmişler yaaa. Her okuyuşumda ben de sinirleniyorum. Hepsi evlatlarında yasayacak benzer şeyleri. Bak göreceksin.
Can'ım seninke ağrılar yaşadıklarımız aynı. Makata baskı olduğu gibi belden bacağa ağrı bende de var.
Şimdi görsün bebeği seninki :) oğluşunu gezdirsin tepesinde.. biz yine de şımarık demeyelim kınamayalım dilimiz yakamız neremiz varsa ısıralım :)Kız benimkinde hata, koskoca kızı bebeğim de bebeğim diye tepesinde gezdirdi. Gerçi bu kız tüm aileye böyle, onlar sevgi dolu diyor, ben şımarık olduğunu düşünüyorumtövbe olsun ellemem zaten, anasının çenesini ömür boyu çekerim yoksa
Ayy o durumda pek kötü vallaAy kızlar ben de ilk gelinim. Torun da ilk torun. Benim derdim de gerçekten tam anlamıyla "boğulmak". En sevmediğim şey bana karisilmasi, şu an herkesi torun hevesi sarmış afedersiniz tuvaletimin rengine bile karışıyorlar. Allah'tan eşim herkesi bertaraf ediyor. Suratım asılsa kimseyi rahat ettirmez çok şükür. Ama ben ona caktirmiyorum arada kalmasın diye.
Bebemin bezinin ne marka olacağı bile ailede 1 ay beyin firtinasina tabi tutuldu. Artik cildirmak üzereydim sınır krizi geçirdim kendimi kaybettim
Ya insan wc ye bile rahat gidemez. Ben bi yere gidince kabız olup dönüyorum resmen. Eşim de öyle hayatta başka yerde tuvalete çıkamaz. Bunlar nasıl rahat kalabiliyor bu kadar :))Hey masallah koca danaya. Otursun sinavlarina calissin ne amca sevdasi buhic soyle sevip kiskanacagim amcam dayim olmadi.
Ne guzel valla en iyisini sen yapiyorsun. Ama ben yapamiyorum işte. Sevdigim birisini üzdüğümde basima gelen olaydan daha cok üzülmüş oluyorum. Yani esimi kirmaktansa kaynim gelsin sinir krizi geciriyim kendi kendime daha iyiyim. Vicdan yapiyorum ya inanamazsin. Resmen uykularim kaçıyor kırdım diye. Hic sevmiyorum bu huyumu.
Ne biliyim aman ya. Bir ara esim diger kaynimın (allahim o kadar coklar ki!) fıslari yuzunden bir haftalik sehir disina cikmasi gerekmisti. O bir hafta bu kaynim( konusu dönen) bizde kalmıştı. Tamam guvenirim o konuda sıkıntı yok, ama yahu bi düşünün iki koca essek konu komsu ne der? Kocasi evde yok, evde baska bir erkek var. Tôvbe yarabbim sinir olmustum onda da. Ama o durum da diger kardeslerinin ve anne babasinin bilmemesi gereken 3 ü arasinda dönen bi durum vardi ve mecbur kalmisti esim yokken bizde kalmaya. Yoksa normal sartlarda kaldiginda sabah esim ise giderken onunla cikar evden, artik tum gun napiyosa gelmez, aksam esim eve geldikten sonra gelir.
Ayyyy Yaa bak yine büyük konuştum dimi :)) ben çok yapıyorum bunu, ahh bu dilim ahh.. şimdiye kadar neyi ayıpladıysam yaşadım ama akıllanmadımŞimdi görsün bebeği seninki :) oğluşunu gezdirsin tepesinde.. biz yine de şımarık demeyelim kınamayalım dilimiz yakamız neremiz varsa ısıralım :)
Ben çok korkarım böyle şeyden inanırım da o yüzden kimsenin çoluğuna çocuğuna bişey demem ya da desem de içimden sinsice derim :) o sayılmıyo bu arada dimi? Bari içimizden saydıralım sövdürelim! :)Ayyyy Yaa bak yine büyük konuştum dimi :)) ben çok yapıyorum bunu, ahh bu dilim ahh.. şimdiye kadar neyi ayıpladıysam yaşadım ama akıllanmadımEmiyor mu? Diye bir kitap var, #hihieved diye İnstagram hesabı var bayanın hatta, adını unuttum şimdi, o da neyi ayıpladıysa çocuğu şimdi on katını yapıyor, komik komik anlatıyor ama yazık kadıncağız neler çekmiş ve hala çekiyor
ben de çoğu isteğimi yapamadım, içimde kaldı. iyi niyetliler heves ediyorlar anlıyorum ama kendim seçsem daha iyi olurduInanki bana alacak tek iğne bırakmadılar. Hiç hevesimi çıkaramadım valla. Aynen iyi niyetliler ya ben kızınca sonradan içten de pişman oluyorum sen ne nankorsun diyorum kendime ama ben de haklıyım yani benim de ilk çocuğum. Eşime de o yüzden çok caktirmamaya çalıştım ama patladim artik. Allah yardimcimiz olsun ya herkesin derdi birbirinden sıkıntılı
Yok içinden de olmaz bacım, dememek lazım ama insan dayanamıyor yahu bazen çileden çıkıyorsun işte :))Ben çok korkarım böyle şeyden inanırım da o yüzden kimsenin çoluğuna çocuğuna bişey demem ya da desem de içimden sinsice derim :) o sayılmıyo bu arada dimi? Bari içimizden saydıralım sövdürelim! :)
Ben yandım o zaman :) karma bi cocuk olcak benim ki uğraş dur arohi :)Yok içinden de olmaz bacım, dememek lazım ama insan dayanamıyor yahu bazen çileden çıkıyorsun işte :))
Aynen oyle. Rahat edemiyorsun. Ben normalde taytla dururum evde. Hele hamile oldugumdan bu yana tayt disinda bir sey giyemez oldum. E biri gelince tayyla durmak istemiyorum rahat edemiyorum. Koltukta uzanamiyorum. İnsan ister istemez kendi evinde rahat olamiyor.Ya insan wc ye bile rahat gidemez. Ben bi yere gidince kabız olup dönüyorum resmen. Eşim de öyle hayatta başka yerde tuvalete çıkamaz. Bunlar nasıl rahat kalabiliyor bu kadar :))
Güven meselesi değil aslında ama ne bileyim ben de uygun bulmuyorum. İnsan kendi evinde eğreti gibi olur.
Sana hamileyken çok daha zor. Valla hamile olmadığımda kendi erkek kardeşim gelince bile yoruluyordum bunalıyordum. O zamanlar evin işi yemeği de hiç bitmiyor.
Bende yuksek sesle dile getirmem. Burdan yaziyorum iste. Bu da sayilmasin lutfen. Cunku ben de kinadigin basina gelemeden ölünmeyecegine inaniyorum. Allahim lutfen cocugum, cocuklarin eltiminkiler gibi şımarık olmasin. Cok amin.Ben çok korkarım böyle şeyden inanırım da o yüzden kimsenin çoluğuna çocuğuna bişey demem ya da desem de içimden sinsice derim :) o sayılmıyo bu arada dimi? Bari içimizden saydıralım sövdürelim! :)
Nasıl çıkılmaz allah aşkına. Daha bir aylık evli bile degildim. Eltimin kizi salonumda kirmizi dondurma yeyip her yere damlatmis. Bir de dondurmanin cubugunu salonumda koltugun arkasina saklamış. Nasil iyi niyet besleyip aman cocuktur degim. Gerci suc anasinda. Yenigelinn evindesin. Nasil cocuguna elinde dondurma ile salona gecmesine musade edersin? Cocuk dedigimde 7 yasinda. Hani 3-4 yaslarinda laftan anlamaz birisi de degil.Yok içinden de olmaz bacım, dememek lazım ama insan dayanamıyor yahu bazen çileden çıkıyorsun işte :))
Ben görümcelerimin cocuklarını inanılmaz severdim hala da çok severim anaları ölesiye nefretim ama çocukları özlüyorum.. bizde de eşim kütük! Dip dibe oturuyoruz ben görüşmüyorum sen git gör cocukları diyorum asla gitmez! Bazen dışarda görüyoruz gel azcık sevelim diyorum bırak yaa boşver diyo.. amaa ben desem ki gitme sevme emin ol onlardan kıymetlisi olmaz :)Bende yuksek sesle dile getirmem. Burdan yaziyorum iste. Bu da sayilmasin lutfen. Cunku ben de kinadigin basina gelemeden ölünmeyecegine inaniyorum. Allahim lutfen cocugum, cocuklarin eltiminkiler gibi şımarık olmasin. Cok amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?