- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.541
Ayy ondan da vardı bende...şimdi lise 1e gidiyor...dayısı da dayısı...yeni evliyiz yazlıkta bir aradayız zaten nefes aldırmıyorlar akşamüstü baş basa bir yurüyüşe çıkcaz kız peşimizde havuzda denizde eşimin tepesinde...o çıyan görümcem de bir kere gel kızım rahat bırak dayını demezdi...zavallı kocam saygısından seslenmezdi ben zaten susa susa kendimi yedim bitirdim...büyüksün değil mi az akıllı ol ablasın...hadi siz gidin baş başa takılın de...benim oğlan ölür dayım diye kızkardeşimle erkek kardeşim istanbul da birlikte yaşıyorlar biri avukat biri mühendis orda...gittiğimiz zaman sevgilisi de olmamasına rağmen ben işten yorgun geliyor diye üzülürüm bazen odasında oyun oynuyorlar mesaj atarım çocuğu kırmamak için bişey diyemiyorsan oynamak istemiyorsan bana yaz ben onu bi bahaneyle getiririm falan diye...yok ama onun niyeti kötüydü keyif alıyordu benim bi kenarda yalnız kalmamdan kocam beni sevmesin atsın onu dinlesin onunla olsunAyy bu arada benim bekar kaynım da öyleydi, bizden çıkmazdı, bir de ukaladır sorma.. biz uzağa taşındık biraz ayağı kesildi, şimdi de nişanlandı dügün hazırlığında o yüzden pek gelip gitmiyor, neydi bi ara kabus gibiydieltimin kızı da seninki gibi mızıldak, kıskanç.. neymiş amcası evlenmiş onunla ilgilenmiyormuş şimdi bebeğimiz olacak onunla hiç ilgilenemeyecekmiş, ağlamalar sinir krizi geçirmeler.. tüm sülalenin de nasıl hoşuna gitti amcasını kıskanıyor diye, bana düşman gibi bakıyor kimbilir bebeğe neler yapar. Hiç ilgilenmiyorum, kayınvalide de denk gelsek falan kızın yüzüne bakmıyorum, küçük değil bu arada 7 ye gidiyor
Aman bosver esin böyle iyiBen görümcelerimin cocuklarını inanılmaz severdim hala da çok severim anaları ölesiye nefretim ama çocukları özlüyorum.. bizde de eşim kütük! Dip dibe oturuyoruz ben görüşmüyorum sen git gör cocukları diyorum asla gitmez! Bazen dışarda görüyoruz gel azcık sevelim diyorum bırak yaa boşver diyo.. amaa ben desem ki gitme sevme emin ol onlardan kıymetlisi olmaz :)
Bak mesela annesine 1 aydan fazla olmuş gitmedi dün sen annene niye gitmiyosun bak valla benden bilcekler dedim öyle aklına geldi annesine gitmek aramızda 10dk yok.. yarın gitcekmiş. Ama baskı yapsam gitme arama sorma desem yemin ederim ordan çıkmaz.. bulmuşlar benim gibi gelini bi yere sığdıramadılar :))Aman bosver esin böyle iyi
Bak mesela annesine 1 aydan fazla olmuş gitmedi dün sen annene niye gitmiyosun bak valla benden bilcekler dedim öyle aklına geldi annesine gitmek aramızda 10dk yok.. yarın gitcekmiş. Ama baskı yapsam gitme arama sorma desem yemin ederim ordan çıkmaz.. bulmuşlar benim gibi gelini bi yere sığdıramadılar :))
İnsanlar ne kötü dimiAyy ondan da vardı bende...şimdi lise 1e gidiyor...dayısı da dayısı...yeni evliyiz yazlıkta bir aradayız zaten nefes aldırmıyorlar akşamüstü baş basa bir yurüyüşe çıkcaz kız peşimizde havuzda denizde eşimin tepesinde...o çıyan görümcem de bir kere gel kızım rahat bırak dayını demezdi...zavallı kocam saygısından seslenmezdi ben zaten susa susa kendimi yedim bitirdim...büyüksün değil mi az akıllı ol ablasın...hadi siz gidin baş başa takılın de...benim oğlan ölür dayım diye kızkardeşimle erkek kardeşim istanbul da birlikte yaşıyorlar biri avukat biri mühendis orda...gittiğimiz zaman sevgilisi de olmamasına rağmen ben işten yorgun geliyor diye üzülürüm bazen odasında oyun oynuyorlar mesaj atarım çocuğu kırmamak için bişey diyemiyorsan oynamak istemiyorsan bana yaz ben onu bi bahaneyle getiririm falan diye...yok ama onun niyeti kötüydü keyif alıyordu benim bi kenarda yalnız kalmamdan kocam beni sevmesin atsın onu dinlesin onunla olsun
Ay suan ben de istemsizce güldüm. Ama sana degil yani. Oha pat diye dalinir mi iceri? Hem de yeni evlisin! Bi de manzara guzelmis diyo. Keske biz ciksaydik sen kalsaydin deseydinİnsanlar ne kötü dimibiz her şeyi düşünüyoruz, madem konu açıldı yeni evlilik falan ben de anlatayım. Düğün gecesi otelde kaldık biz kaynım sabah almaya gelecekti arabayı götürmüştü, sabahın köründe çıktı geldi odaya, kapı açıldığı gibi daldı içeri balkona geçti yaktı Sigarasını paşam manzara da iyiymiş diyo hadi çabuk hazırlanın ablamları hava alanına götüreceksin dedi eşime, şimdi olsa kovarım ne gefizekalıymışım.. neyse ki kendimizi de odamızı da toparlamıştık o gelmeden de toparlamamış da olabilirdik sonra beni annemlere bıraktı benimki ablasını 3 saatlik yola götürdü, yahu bu yeni damat neden başkası götürmedi dememişim, ayy kızlar ben malmışım baya baya... kesin arkamdan gülüp dalga geçmişlerdir ...
Biz eve değil direk balayına gidecektik sözde, dügün evimizden başka şehirde olmuştu. Şimdi yaza onun dügünü var, gider miyiz odasına kahvaltıya diyorum benimkine yok artık diyor, ona dememiştin diyorum bi dk dışarda bekle diye? Ee neden dememişim gerçekten diyoAy suan ben de istemsizce güldüm. Ama sana degil yani. Oha pat diye dalinir mi iceri? Hem de yeni evlisin! Bi de manzara guzelmis diyo. Keske biz ciksaydik sen kalsaydin deseydinayrica evet neden dugun sabahi basbasa evinize gitmediniz de esinizi 3 saatlik yola yolladilar. Valla bazen insanlar cok dusuncesiz olabiliyor ya.
Vallahi Allah insana taşıyacağı yükleri veriyo.. ben olsam çıngar çıkarmıştım! Çirkefim ben valla belki de gördüler beni deli döndüler geri :) ben hiç içime atamam direk söylerim hayırdır noluyo diye? :) ne münasebet ablanı götürüyosun sen şimdi adam mı kalmamış sülalende taksiler mi bitmiş diye :)İnsanlar ne kötü dimibiz her şeyi düşünüyoruz, madem konu açıldı yeni evlilik falan ben de anlatayım. Düğün gecesi otelde kaldık biz kaynım sabah almaya gelecekti arabayı götürmüştü, sabahın köründe çıktı geldi odaya, kapı açıldığı gibi daldı içeri balkona geçti yaktı Sigarasını paşam manzara da iyiymiş diyo hadi çabuk hazırlanın ablamları hava alanına götüreceksin dedi eşime, şimdi olsa kovarım ne gefizekalıymışım.. neyse ki kendimizi de odamızı da toparlamıştık o gelmeden de toparlamamış da olabilirdik sonra beni annemlere bıraktı benimki ablasını 3 saatlik yola götürdü, yahu bu yeni damat neden başkası götürmedi dememişim, ayy kızlar ben malmışım baya baya... kesin arkamdan gülüp dalga geçmişlerdir ...
Ayy balayina gitmedim derdim yok moduna girdim suanBiz eve değil direk balayına gidecektik sözde, dügün evimizden başka şehirde olmuştu. Şimdi yaza onun dügünü var, gider miyiz odasına kahvaltıya diyorum benimkine yok artık diyor, ona dememiştin diyorum bi dk dışarda bekle diye? Ee neden dememişim gerçekten diyodayaklık bunlar dayaklık.. bir de balayına gitmeden altınları bize bırakmadan gitmeyin meselesi var ki başka bi günün konusu olsun
Estağfirullah çirkef demeyelim, tepkisini anında koyan kişi diyelim :) valla annem dedi benimki gelince hayırdır oğlum ilk günden bu kadar mı sıkılmıştın diye.. öyle saf saf güldü.. üfff sinirlerim kalktı yine, yok artık eskisi gibi yapamıyorlar ama bak günler geçse bile insanın içinde kalıyor.. sonra çooook kavgalar ettim onların yüzünden ne tabaklar ne camlar kırdım, evden kovdum eşimi, çareyi taşınmakta buldu garibim:) cam kırığı temizlemekten bıktı adam, bu evde huzurluyuz şükürVallahi Allah insana taşıyacağı yükleri veriyo.. ben olsam çıngar çıkarmıştım! Çirkefim ben valla belki de gördüler beni deli döndüler geri :) ben hiç içime atamam direk söylerim hayırdır noluyo diye? :) ne münasebet ablanı götürüyosun sen şimdi adam mı kalmamış sülalende taksiler mi bitmiş diye :)
Hergün büyük abiyle sahilde görüntülü konuşuyorduk, küçük abiyle de akşamları.. sanki dügün günü kardeş olmuş gibiydiler.. on yıl boyunca konuştum ben bu adamla, o kadar söz nişan süresi hiç bilemedim ailesine böyle düşkün olduğunu, şoktan şoka girdim şekerim, anlatsam olaylar olaylar inanmazsınAyy balayina gitmedim derdim yok moduna girdim suanbence bir gun siz degin kayniniz ve nisanlisinin bulundugu ortamda. Dugun sabahi kahvaltiya sizin odadayiz diye belki utanir
Ben hiç kavga etmedim eşimle onlar için yani ağız dalaşına giriyoruz tabi ama ben gayet net bi şekilde tavrımı koyuyorum galiba ondan üstüme gelemiyo.. bak 8. Aydayız hamileyim daha ilk gün beni bu bebek için onlarla muhattap ediceksen vallahi aldıralım dedim.. şimdi bana annem doğuma gelsin bilmemne diyemiyo.. çünkü derse cırarım biliyo :) ben çok seviyodum eşimin ailesini babası hariç! Ve eşimden çok gider gelirdim eşim her defasında kızardı bana fazla gidip gelme iyilik yapma anlamazlar diye.. şimdi bu sözlerini hatırlatıp çıkıyorum işin içinden hiçbişey için ısrar edemiyo.. ve kendi de gördü elimden geleni hep yaptım ama gerçekten anlamadılar.. sakın kimse için üzüpte kendini kavga etme eşinle boşver Allah çoook büyük ayaklarına dolandırıyo kötülerin..Estağfirullah çirkef demeyelim, tepkisini anında koyan kişi diyelim :) valla annem dedi benimki gelince hayırdır oğlum ilk günden bu kadar mı sıkılmıştın diye.. öyle saf saf güldü.. üfff sinirlerim kalktı yine, yok artık eskisi gibi yapamıyorlar ama bak günler geçse bile insanın içinde kalıyor.. sonra çooook kavgalar ettim onların yüzünden ne tabaklar ne camlar kırdım, evden kovdum eşimi, çareyi taşınmakta buldu garibim:) cam kırığı temizlemekten bıktı adam, bu evde huzurluyuz şükürAma çok da yıprandım tabi o arada
Yaa ölcem gülmekten :))))) benim de kaynanam biz evlendikten sonra oğlunu aşkım sevgilim diye çağırmaya başlamıştı ben nasıl tuhaf baktıysam en küçük görümcem anne sen iyi misin ne aşkımı sevgilimi demişti ahahah değişik bi psikoloji demek ki :)Hergün büyük abiyle sahilde görüntülü konuşuyorduk, küçük abiyle de akşamları.. sanki dügün günü kardeş olmuş gibiydiler.. on yıl boyunca konuştum ben bu adamla, o kadar söz nişan süresi hiç bilemedim ailesine böyle düşkün olduğunu, şoktan şoka girdim şekerim, anlatsam olaylar olaylar inanmazsın
Hergün büyük abiyle sahilde görüntülü konuşuyorduk, küçük abiyle de akşamları.. sanki dügün günü kardeş olmuş gibiydiler.. on yıl boyunca konuştum ben bu adamla, o kadar söz nişan süresi hiç bilemedim ailesine böyle düşkün olduğunu, şoktan şoka girdim şekerim, anlatsam olaylar olaylar inanmazsın
Sen baştan çizmişsin sınırı ne güzel, ben öyle yapmamamın bedelini ödedim resmen, neyse ki iyiyiz şimdi.. ailesi de iyi kötü anladı.. allah görsün her birini dediğin gibi, kötü niyetleri varsa ayaklarına dolansın..Ben hiç kavga etmedim eşimle onlar için yani ağız dalaşına giriyoruz tabi ama ben gayet net bi şekilde tavrımı koyuyorum galiba ondan üstüme gelemiyo.. bak 8. Aydayız hamileyim daha ilk gün beni bu bebek için onlarla muhattap ediceksen vallahi aldıralım dedim.. şimdi bana annem doğuma gelsin bilmemne diyemiyo.. çünkü derse cırarım biliyo :) ben çok seviyodum eşimin ailesini babası hariç! Ve eşimden çok gider gelirdim eşim her defasında kızardı bana fazla gidip gelme iyilik yapma anlamazlar diye.. şimdi bu sözlerini hatırlatıp çıkıyorum işin içinden hiçbişey için ısrar edemiyo.. ve kendi de gördü elimden geleni hep yaptım ama gerçekten anlamadılar.. sakın kimse için üzüpte kendini kavga etme eşinle boşver Allah çoook büyük ayaklarına dolandırıyo kötülerin..
Yaa ölcem gülmekten :))))) benim de kaynanam biz evlendikten sonra oğlunu aşkım sevgilim diye çağırmaya başlamıştı ben nasıl tuhaf baktıysam en küçük görümcem anne sen iyi misin ne aşkımı sevgilimi demişti ahahah değişik bi psikoloji demek ki :)
evlenince baska bir şey yükleniyor bunlara
Bak yine kınadık :) kaynana olacak günleri gördüğümüzde ben tezeği avuçla yemişim zaten.. kadın çocuğumu bile göremicek düşün.. biraz palazlansın büyüsün babası öyle götürür ben asla gitmem gelsinde istemem çünkü.. kimbilir ben gelinimden neler görcem yandım anammm :)Ruh hastalarıoğluşuma ben de öyle yapayım, biz de adet böyle derim, ne de olsa gelinler kaynana topragından olur ahahhahaha
Bizimkilerin torun falan salladığı yok neyse ki, 12.torun benimki.. kimsenin umurunda değil o yüzden rahatım o konudaBak yine kınadık :) kaynana olacak günleri gördüğümüzde ben tezeği avuçla yemişim zaten.. kadın çocuğumu bile göremicek düşün.. biraz palazlansın büyüsün babası öyle götürür ben asla gitmem gelsinde istemem çünkü.. kimbilir ben gelinimden neler görcem yandım anammm :)
Ben de bayılıyorum o yazılrına :) eşini de çok seviyor ya çok yapmacık ya gerçekten harika biriBende o beyefendiyi instagramdan takip ediyorum açıklamalardaki hikayeleri ne bayılıyorum. Işini severek yapiyo yada öyle bir izlenim veriyor
Var bence aşağıda canım :)bu arada sancıyla bile dönebilirmiş bebek canını sıkma. Beş altı gündür aşağıdaydı kafası demin bir hıçkırdı tam göğsümün altında. Dönmüş cadı :)Var mi kizlar inme çıkma
Ay doğum yapımca memeler açıkta dolaşıcam de lohusa olcaz çok terlicez pijamalı askılı yabancı adamın ne işi var yaAradi ama cagirmadi cok sukur insallah daha sonra arayip cagirmaz. Biz normal konusamayiz ki. Ben istemedigim bir sey oldugunda hemen aninda aglamaya baslarim. Aglamaya baslayinca konusamam. Konusamadigim icin sinirlenirimsonra konusmak istemiyorum ne halin varsa gor derim bu kez o sinirlenir. Hep boyle oluyor. Aglamadan derdimi anlatabilsem yapamiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?