- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.561
Soluna yatıp ayaklarını yükselttin mi canım? Bir tane de parol kullan daha geçmezse git bence hastaneyeKizlar bu bel agrisi benden hic gecmiyor korkmalimiyim aceba
Ay oyle derler di mi? Sinir oldum bakRuh hastalarıoğluşuma ben de öyle yapayım, biz de adet böyle derim, ne de olsa gelinler kaynana topragından olur ahahhahaha
Ben de bayılıyorum o yazılrına :) eşini de çok seviyor ya çok yapmacık ya gerçekten harika biri
Var bence aşağıda canım :)bu arada sancıyla bile dönebilirmiş bebek canını sıkma. Beş altı gündür aşağıdaydı kafası demin bir hıçkırdı tam göğsümün altında. Dönmüş cadı :)
Ay doğum yapımca memeler açıkta dolaşıcam de lohusa olcaz çok terlicez pijamalı askılı yabancı adamın ne işi var ya
İnsan eskileri hatırladıkça şimdiki aklım olsaydı diyor hepİnsanlar ne kötü dimibiz her şeyi düşünüyoruz, madem konu açıldı yeni evlilik falan ben de anlatayım. Düğün gecesi otelde kaldık biz kaynım sabah almaya gelecekti arabayı götürmüştü, sabahın köründe çıktı geldi odaya, kapı açıldığı gibi daldı içeri balkona geçti yaktı Sigarasını paşam manzara da iyiymiş diyo hadi çabuk hazırlanın ablamları hava alanına götüreceksin dedi eşime, şimdi olsa kovarım ne gefizekalıymışım.. neyse ki kendimizi de odamızı da toparlamıştık o gelmeden de toparlamamış da olabilirdik sonra beni annemlere bıraktı benimki ablasını 3 saatlik yola götürdü, yahu bu yeni damat neden başkası götürmedi dememişim, ayy kızlar ben malmışım baya baya... kesin arkamdan gülüp dalga geçmişlerdir ...
Hiç sorma canım zıpladı sinirlerimİnsan eskileri hatırladıkça şimdiki aklım olsaydı diyor hep...Üff ben hiç girmeyim anlatsam burdan fizana yol olur...
Sancıda gelip gidiyor ağrı canım. Ne zamandır var ağrın ben bugün çok yürüdüm şuan yine fıtık yerim ağrıyorKizlar bu bel agrisi benden hic gecmiyor korkmalimiyim aceba
Canım düğün gecesi otele altınla gidilmez diye zorla beni görümcemin evine götürdüler beni...annemler de orda...yalvarıyorum nolur diyorum düğün bitti vedalaştık ablanın evinde ne işim var...vermisler buna gazı orda bizim boğazımızı keserlermiş...aynı sen gibi bizim de düğün hatayda oldu evimiz kilis te bikaç gün kalıp balayına gidicez...ben ne ağladım...görumcemlerin evinde kasa varmış da sayılıp yazılıp oraya koyulacakmış çok çektirdi bana Allah onu bildiği gibi yapsın biz o düğün gecesinin travmasını öyle zor atlattık ki ahirette iki elim yakasında olacak...ve 7 yıl sonra yeni eltim düğün yerinde gelin odası var gel altınları çıkarıp çantaya koyalım balayından sonra abimden bursa da alırız çantayı deyince kıyametler koptu eltim altınları sandıkla tutup kendi annesine verdi...ve ben görümcemin konuşmalarından anladım ki akıllarınca küser gidersem ayrılırsam altınları alıp gitmemeyeyim diye kendi kasasına koydurmuş rehin tutmak için...geçen yaz anladım ben bunu aklıma mı gelir biz ne temiz duygularla aşık olduk evlendik o kahpe ne bilsin işleri güçleri mal...babasının başını yedi mal sevdası bakalim Allah kendilerine ne gösterecekBiz eve değil direk balayına gidecektik sözde, dügün evimizden başka şehirde olmuştu. Şimdi yaza onun dügünü var, gider miyiz odasına kahvaltıya diyorum benimkine yok artık diyor, ona dememiştin diyorum bi dk dışarda bekle diye? Ee neden dememişim gerçekten diyodayaklık bunlar dayaklık.. bir de balayına gitmeden altınları bize bırakmadan gitmeyin meselesi var ki başka bi günün konusu olsun
Bana eltim bir gün öyle bir laf etmiştiki..inan sırf o laf yüzünden yüzlerine tükürsem az..ama kayınvalideyle aynı evde kalıyorlar mecbur ona gidince onuda görüyoruz..öyle içimi yakmıştır laf bişey de dememiştim cahillik işte anlamıyorsun..sadece içimden Rabbime sığındım geçen seneydi galiba o lafı Rabbim ayağına dolaştırdı..Rabbim o lafı öyle bir çıkardıki..ben yinede üzüldüm haline..Rabbim büyük kimsenin ahını kimsede bırakmıyorHiç sorma canım zıpladı sinirlerimallah görsün ne diyeyim
Yok cnm bi deneyim bakalim ins gecerSoluna yatıp ayaklarını yükselttin mi canım? Bir tane de parol kullan daha geçmezse git bence hastaneye
Kiz aynı şeylerden bahsediyorsun...balayında sabah öğlen akşam arıyorlardı deli gibi...universiteden tanısıyoruz biz eşimin 8 ay memleketine gitmedigini bilirim ben ayda 1 giderdim o bayramda bile gitmezdi...amaaan ne işum var derdi...mezuniyete benim aile full katıldı onunkilerden 1 tek kişi bile yoktu...bu kadar alakasızken beni görür görmez kardeş oldular valla dediğin gibi...kiymey vermek de yok yalandan özleme lafları falan...2 saatlik mesafedeydik eşya alırken ev yerlestirirken kimse gelmedi...bir doğumumdan sonra bebek görmeye geldiler gelmez olasıcalar onu da burnumdan getirdiler ayrılma noktasına geldik...Allah bildiği gibi yapsınHergün büyük abiyle sahilde görüntülü konuşuyorduk, küçük abiyle de akşamları.. sanki dügün günü kardeş olmuş gibiydiler.. on yıl boyunca konuştum ben bu adamla, o kadar söz nişan süresi hiç bilemedim ailesine böyle düşkün olduğunu, şoktan şoka girdim şekerim, anlatsam olaylar olaylar inanmazsın
Arada sanci oluyor ama bel agrisi bugun biraz fazla gunduz yoruldm biraz ondan mi aceba bebegimde hareketliSancıda gelip gidiyor ağrı canım. Ne zamandır var ağrın ben bugün çok yürüdüm şuan yine fıtık yerim ağrıyor
Bende tam açıklama yapmadım tam girmiş sayılmamEvBoregi @Aarohi UykucuSirine tired ay kizlar aksam aksam iyi günaha girdik. Bence kapatalim birbirini açan konulari yoksa bu muhabbet bitmez.
İnsanlar ne kötü dimibiz her şeyi düşünüyoruz, madem konu açıldı yeni evlilik falan ben de anlatayım. Düğün gecesi otelde kaldık biz kaynım sabah almaya gelecekti arabayı götürmüştü, sabahın köründe çıktı geldi odaya, kapı açıldığı gibi daldı içeri balkona geçti yaktı Sigarasını paşam manzara da iyiymiş diyo hadi çabuk hazırlanın ablamları hava alanına götüreceksin dedi eşime, şimdi olsa kovarım ne gefizekalıymışım.. neyse ki kendimizi de odamızı da toparlamıştık o gelmeden de toparlamamış da olabilirdik sonra beni annemlere bıraktı benimki ablasını 3 saatlik yola götürdü, yahu bu yeni damat neden başkası götürmedi dememişim, ayy kızlar ben malmışım baya baya... kesin arkamdan gülüp dalga geçmişlerdir ...
Yaa ölcem gülmekten :))))) benim de kaynanam biz evlendikten sonra oğlunu aşkım sevgilim diye çağırmaya başlamıştı ben nasıl tuhaf baktıysam en küçük görümcem anne sen iyi misin ne aşkımı sevgilimi demişti ahahah değişik bi psikoloji demek ki :)
Onlar yüzünden döktüğümüz gözyaşının hesabını allah sorsun, dediğin gibi sevdik evlendik, sevmesem bir dk durmazdım ama yılların hatırı var, şimdi bıraksam napıcam dedim dedim sustum, olan bana oldu. Babam bile dedi ben bu aileye kız vermem illa giderim diyorsan sen bilirsin diye.. neyse eşim şimdilerde daha mantıklı davranıyor en azından ama öncesinde zerre kadar hissetmedim böyle ailesine deli divane olabileceğini..Canım düğün gecesi otele altınla gidilmez diye zorla beni görümcemin evine götürdüler beni...annemler de orda...yalvarıyorum nolur diyorum düğün bitti vedalaştık ablanın evinde ne işim var...vermisler buna gazı orda bizim boğazımızı keserlermiş...aynı sen gibi bizim de düğün hatayda oldu evimiz kilis te bikaç gün kalıp balayına gidicez...ben ne ağladım...görumcemlerin evinde kasa varmış da sayılıp yazılıp oraya koyulacakmış çok çektirdi bana Allah onu bildiği gibi yapsın biz o düğün gecesinin travmasını öyle zor atlattık ki ahirette iki elim yakasında olacak...ve 7 yıl sonra yeni eltim düğün yerinde gelin odası var gel altınları çıkarıp çantaya koyalım balayından sonra abimden bursa da alırız çantayı deyince kıyametler koptu eltim altınları sandıkla tutup kendi annesine verdi...ve ben görümcemin konuşmalarından anladım ki akıllarınca küser gidersem ayrılırsam altınları alıp gitmemeyeyim diye kendi kasasına koydurmuş rehin tutmak için...geçen yaz anladım ben bunu aklıma mı gelir biz ne temiz duygularla aşık olduk evlendik o kahpe ne bilsin işleri güçleri mal...babasının başını yedi mal sevdası bakalim Allah kendilerine ne gösterecek
Bence de matruska tatliymisBende tam açıklama yapmadım tam girmiş sayılmamO zaman konuyu dağıtayım hemen Eşim hamileliğimden beri bana ve kızıma taktığı isimler..göbüşümle popoma tontişim kızıma baltişim, kartopum...Ve yeni buluşu...matruşkam. En sevdiğim bu sanırım..Matruşka gibisin diyo açınca bir daha çıkıyor Tabi bütün annelerin benzetip gülüyor..
Canım biz de doğu tayini cikmazsa annemin evi boş oraya taşıncaz olduğumuz yere yakın. Vallaha her ay 1500 kira ödüyoruz inşallah artık vermicez.gerçekten kira verip tek maaşla gecinmeye çalışmak zor.artık esim taşıcak evi.biraz toparlaninca kendim el atarım insallahAy canım senin daha da zor. Biz şimdi oturduğumuz yere yakın bir yere taşınıcaz. Yani maddi zorluk olmasa erteleme imkanımız var ama boşa kira vermek istemiyoruz. Allah yardımcın olsun senin de.
Valla ben evde olduğum halde perişanım. Çalışsam iyice pert olurdum.
Ben de asla yüzlerine birşey söyleyemiyorum, benimkiyle papaz oluyorduk işte. Hem de ne papaz olmak.. kimse yaşamasın böyle şeyler inşallah insan unutamıyor hep aklının bi köşesinde kalıyorBana eltim bir gün öyle bir laf etmiştiki..inan sırf o laf yüzünden yüzlerine tükürsem az..ama kayınvalideyle aynı evde kalıyorlar mecbur ona gidince onuda görüyoruz..öyle içimi yakmıştır laf bişey de dememiştim cahillik işte anlamıyorsun..sadece içimden Rabbime sığındım geçen seneydi galiba o lafı Rabbim ayağına dolaştırdı..Rabbim o lafı öyle bir çıkardıki..ben yinede üzüldüm haline..Rabbim büyük kimsenin ahını kimsede bırakmıyor
Aynen allah bildiği gibi yapsın, şimdi arayan soran yok..bir kaşık çorba yapıp siz ne yiyorsunuz diyen olmadı.. ne çektirdilerse hepsini görsünler, Doğumda gelirler bi çeyrek takar giderler anca..Kiz aynı şeylerden bahsediyorsun...balayında sabah öğlen akşam arıyorlardı deli gibi...universiteden tanısıyoruz biz eşimin 8 ay memleketine gitmedigini bilirim ben ayda 1 giderdim o bayramda bile gitmezdi...amaaan ne işum var derdi...mezuniyete benim aile full katıldı onunkilerden 1 tek kişi bile yoktu...bu kadar alakasızken beni görür görmez kardeş oldular valla dediğin gibi...kiymey vermek de yok yalandan özleme lafları falan...2 saatlik mesafedeydik eşya alırken ev yerlestirirken kimse gelmedi...bir doğumumdan sonra bebek görmeye geldiler gelmez olasıcalar onu da burnumdan getirdiler ayrılma noktasına geldik...Allah bildiği gibi yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?