2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ruh hastaları oğluşuma ben de öyle yapayım, biz de adet böyle derim, ne de olsa gelinler kaynana topragından olur ahahhahaha
Ay oyle derler di mi? Sinir oldum bak kaynanam kotu birisi degil agzi var dili yok ama kaynana yani sonucta.

Aman insallah gelmez kimse. Ve bebisler insallah en kisa surede dogru yolu bulur.

İnsan eskileri hatırladıkça şimdiki aklım olsaydı diyor hep...Üff ben hiç girmeyim anlatsam burdan fizana yol olur...

Canım düğün gecesi otele altınla gidilmez diye zorla beni görümcemin evine götürdüler beni...annemler de orda...yalvarıyorum nolur diyorum düğün bitti vedalaştık ablanın evinde ne işim var...vermisler buna gazı orda bizim boğazımızı keserlermiş...aynı sen gibi bizim de düğün hatayda oldu evimiz kilis te bikaç gün kalıp balayına gidicez...ben ne ağladım...görumcemlerin evinde kasa varmış da sayılıp yazılıp oraya koyulacakmış çok çektirdi bana Allah onu bildiği gibi yapsın biz o düğün gecesinin travmasını öyle zor atlattık ki ahirette iki elim yakasında olacak...ve 7 yıl sonra yeni eltim düğün yerinde gelin odası var gel altınları çıkarıp çantaya koyalım balayından sonra abimden bursa da alırız çantayı deyince kıyametler koptu eltim altınları sandıkla tutup kendi annesine verdi...ve ben görümcemin konuşmalarından anladım ki akıllarınca küser gidersem ayrılırsam altınları alıp gitmemeyeyim diye kendi kasasına koydurmuş rehin tutmak için...geçen yaz anladım ben bunu aklıma mı gelir biz ne temiz duygularla aşık olduk evlendik o kahpe ne bilsin işleri güçleri mal...babasının başını yedi mal sevdası bakalim Allah kendilerine ne gösterecek

Hiç sorma canım zıpladı sinirlerim allah görsün ne diyeyim
Bana eltim bir gün öyle bir laf etmiştiki..inan sırf o laf yüzünden yüzlerine tükürsem az..ama kayınvalideyle aynı evde kalıyorlar mecbur ona gidince onuda görüyoruz..öyle içimi yakmıştır laf bişey de dememiştim cahillik işte anlamıyorsun..sadece içimden Rabbime sığındım geçen seneydi galiba o lafı Rabbim ayağına dolaştırdı..Rabbim o lafı öyle bir çıkardıki..ben yinede üzüldüm haline..Rabbim büyük kimsenin ahını kimsede bırakmıyor

Kiz aynı şeylerden bahsediyorsun...balayında sabah öğlen akşam arıyorlardı deli gibi...universiteden tanısıyoruz biz eşimin 8 ay memleketine gitmedigini bilirim ben ayda 1 giderdim o bayramda bile gitmezdi...amaaan ne işum var derdi...mezuniyete benim aile full katıldı onunkilerden 1 tek kişi bile yoktu...bu kadar alakasızken beni görür görmez kardeş oldular valla dediğin gibi...kiymey vermek de yok yalandan özleme lafları falan...2 saatlik mesafedeydik eşya alırken ev yerlestirirken kimse gelmedi...bir doğumumdan sonra bebek görmeye geldiler gelmez olasıcalar onu da burnumdan getirdiler ayrılma noktasına geldik...Allah bildiği gibi yapsın

EvBoregi @Aarohi UykucuSirine tired ay kizlar aksam aksam iyi günaha girdik. Bence kapatalim birbirini açan konulari yoksa bu muhabbet bitmez.
Bende tam açıklama yapmadım tam girmiş sayılmamO zaman konuyu dağıtayım hemenEşim hamileliğimden beri bana ve kızıma taktığı isimler..göbüşümle popoma tontişimkızıma baltişim, kartopum...Ve yeni buluşu...matruşkam.En sevdiğim bu sanırım..Matruşka gibisin diyo açınca bir daha çıkıyorTabi bütün annelerin benzetip gülüyor..

Yok artık yaaa pes. Geceden gelseydin kaçırdın asıl manzarayı derdim ben

Tövbe yaaa. Akşam akşam krize soktu kaynanan beni. Aşkım sevgilim heee

Onlar yüzünden döktüğümüz gözyaşının hesabını allah sorsun, dediğin gibi sevdik evlendik, sevmesem bir dk durmazdım ama yılların hatırı var, şimdi bıraksam napıcam dedim dedim sustum, olan bana oldu. Babam bile dedi ben bu aileye kız vermem illa giderim diyorsan sen bilirsin diye.. neyse eşim şimdilerde daha mantıklı davranıyor en azından ama öncesinde zerre kadar hissetmedim böyle ailesine deli divane olabileceğini..

Bence de matruska tatliymis benimki de bana lakap takmadi ama bebegimi tosun diye seviyor daha ismiyle seslenmedi arada trip atiyorum sen oglumun ismini sevmedin diye

Canım biz de doğu tayini cikmazsa annemin evi boş oraya taşıncaz olduğumuz yere yakın. Vallaha her ay 1500 kira ödüyoruz inşallah artık vermicez.gerçekten kira verip tek maaşla gecinmeye çalışmak zor.artık esim taşıcak evi.biraz toparlaninca kendim el atarım insallah

Ben de asla yüzlerine birşey söyleyemiyorum, benimkiyle papaz oluyorduk işte. Hem de ne papaz olmak.. kimse yaşamasın böyle şeyler inşallah insan unutamıyor hep aklının bi köşesinde kalıyor

Gunde ne kadar yuruyus yapmak gerekiyor kizlar bilen var mi, doktoru falan soyleyen? Dogumu kolaylastirir diye yurumeye basladim ama ne kadar yurumeliyim bilmiyorum. Yani yuruyebildigim kadar max yuruyorum. Baska spor, hareket vs yapamiyorum maalesef.

Aynen allah bildiği gibi yapsın, şimdi arayan soran yok..bir kaşık çorba yapıp siz ne yiyorsunuz diyen olmadı.. ne çektirdilerse hepsini görsünler, Doğumda gelirler bi çeyrek takar giderler anca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…