- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.581
Ya ne kadar çok benziyor kocalarımız :) benimkine de ben çağır demesem çağırmaz da aramazda. Aslında bi sıkıntısı yok kimseyle ama benm eşim böyle . He ben istenmeyen gelinim o ayrı babasıyla hiç tanışmadık bile ben kapalı değilim diyeBak mesela annesine 1 aydan fazla olmuş gitmedi dün sen annene niye gitmiyosun bak valla benden bilcekler dedim öyle aklına geldi annesine gitmek aramızda 10dk yok.. yarın gitcekmiş. Ama baskı yapsam gitme arama sorma desem yemin ederim ordan çıkmaz.. bulmuşlar benim gibi gelini bi yere sığdıramadılar :))
Benim de oyle. Hatta o kadar sert ki, bebegin kafasi döndü mü dönmedi mi fark edemiyorum.
Ay benim eşim de bana bebişim derdi hamile kalınca bebisli demeye basladi şimdi de ben yine aynı, bebiş bey diye seviyor oğlumuzu daBence de matruska tatliymisbenimki de bana lakap takmadi ama bebegimi tosun diye seviyor daha ismiyle seslenmedi arada trip atiyorum sen oglumun ismini sevmedin diye
Ben normalde hissedebiliyordum nerde oldugunu. Ama bu ara gerginlikten hissedemiyorum.Ben de anlamiyorum donme mevzusunu ama doktor baktigimizda kafasi asagida dedi, bir de hep sag ust koseye tekme atiyor. Bir de asagi tarafta sanki arada hickirik oluyor rutin bir atim oldugu icin oyle dusundum.
Ben normalde hissedebiliyordum nerde oldugunu. Ama bu ara gerginlikten hissedemiyorum.
Maşallah tosuna o zaman.Bence de matruska tatliymisbenimki de bana lakap takmadi ama bebegimi tosun diye seviyor daha ismiyle seslenmedi arada trip atiyorum sen oglumun ismini sevmedin diye
Bizimkiler de beni istememiş belli ki sonradan kustular çünkü.. ben onlardan çok farklıyım aslında kötü insanlar değiller ama bambaşka dünyaların insanlarıymışız.. yediğim içtiğim, gezdiğim, gördüğüm, kocamla güzel anlaşmamız herşey problem olmuş.. biz de 5 sene sevgiliydik sonra evlendik 6 yılı doldurduk evliyiz bir kere kavga edipte gelin bizi toparlayın demedik.. yine kötüyüz yine kötüyüz :) eskiden arkadaşlarlma kızardım ne istiyosunuz koca sülalesinden bu kadar diye şimdi en iyi kaynana görüşmediğin kaynanaymış diyorum :) boşver sende takılma eşinle iyiysen problem yok gerisi hiçç önemli değil herkes ettiğini yaşıyo sonuçta...Ya ne kadar çok benziyor kocalarımız :) benimkine de ben çağır demesem çağırmaz da aramazda. Aslında bi sıkıntısı yok kimseyle ama benm eşim böyle . He ben istenmeyen gelinim o ayrı babasıyla hiç tanışmadık bile ben kapalı değilim diyeannesi de pek istemedi ama oğlunu kaybetmekte istemedi yalandan yanımızda durur gibi yaptı . Geçenlerde ağxından kaçırdı senle evlendikten sonra aramamaya başladı diye işin komik tarafı biz 1.5 senelik evliyiz ama 5.5 senedir aynı evde yaşıyoruz . Bunların hiç birşeyden haberi yok
Evet canım benimki de hassaslasti acıyor. Normal artık.gerilmeden kaynakliYa kizlar bi de gobek deligim dokununca aciyor?
Vallaha benimki de bı ara baya kötüydü.acidikca lierac kremle masaj yapıyorum hemn geciyorYa kizlar bi de gobek deligim dokununca aciyor?
Nerdeyse hergun yapiyorum ama yok yani. Dogum yaklastikca stres basiyor. O da vucuduma yansiyor.Gerginligi atmanin en guzel cozumu dus ve sokaga cikmak. Bende gergindim bu ara cok iyiyim.
Tek isim de anlastiysaniz bence hic ikinci ismi arama. Ben hep tek isim istedim ama iki isim koyduk. İki ismi de ben koydum gerci. İsim bulamadik aylarca. Benim icime hic sinmedi. Esim de sen bul dedi sonra her buldugumu begenmedi. Yiğit olaun dedim. Yigit tek basina cok sade dedi. O zaman yigit efe olsun dedim. Yigit efe koyduk. Ama hala benim icime tam sinmedi. Yapacak bir sey de yok artik herkese soyledim degistiremem bu saatten sonra. Dogunca kulagimiz alisir herLde.Maşallah tosuna o zaman..bende ikinci bir isim daha koyalım dedim çok benimsedi galiba 2.ismi ben demem diyor..Hala bulamadım gerçi 2.isim
Günde 1 defa çıkıyorsan 3-4 km falan tempolu yürü o da 40-50 dk ya tekabül eder...2 defa çıkarsan sabah akşam yarımşar saat olabilir...Gunde ne kadar yuruyus yapmak gerekiyor kizlar bilen var mi, doktoru falan soyleyen? Dogumu kolaylastirir diye yurumeye basladim ama ne kadar yurumeliyim bilmiyorum. Yani yuruyebildigim kadar max yuruyorum. Baska spor, hareket vs yapamiyorum maalesef.
ONdandır 2 kg dan fazla yük taşıyor belimiz :) bebiş hareketliyse korkma canımArada sanci oluyor ama bel agrisi bugun biraz fazla gunduz yoruldm biraz ondan mi aceba bebegimde hareketli
Can'ım inş yakın olan yere taşınırsınız o zaman. Daha kolay en azından.Canım biz de doğu tayini cikmazsa annemin evi boş oraya taşıncaz olduğumuz yere yakın. Vallaha her ay 1500 kira ödüyoruz inşallah artık vermicez.gerçekten kira verip tek maaşla gecinmeye çalışmak zor.artık esim taşıcak evi.biraz toparlaninca kendim el atarım insallah
Ben 40-50 dk yürüsemGünde 1 defa çıkıyorsan 3-4 km falan tempolu yürü o da 40-50 dk ya tekabül eder...2 defa çıkarsan sabah akşam yarımşar saat olabilir...
Evet gerçekten eş en önemlisi. Bizde de eşlerimizin aileleri çok farklıydı. Eşimle 12 senedir beraber 5 yıldır da evliyiz. Ama hep adaletli ve beni koruyan biri oldu. Allah razı olsun. Ben de onu zora sokmadım. Öyle öyle ailesi de alıştı bana ben de onlara alıştım.@Aarohi C Chivas Regal
Kızlar önemli olan eşlerinizle iyi olmanız zaten. Eşinizin anlayışlı olması bu durumlarda. Malesef Türk erkekleri bu konuda pek bi beceriksiz. Evlendikten sonra aileci oluyorlar. Beni de istemediler sırf açığım diye. Onlara göre sosyeteydim hiç alakam Yok halbuki. Aileye gelen ilk açık gelin oldum. Zamanla sevdiler tabi. Hatta en çok sevdikleri gelin oldum belki de. Ama geçen seyler tamamen unutulmuyor. Şimdi iyiyiz ama yine de bir tık mesafe var aramızda. Bu da iyi bir şey tabi. İyiliklerini de kötülüklerini de görmedim kısacası. Herkes halinden memnun. Kocam hariç. O hep fazlasını istedi bendenevlendikten sonra aileci olan tayfadan bizimki
Bizimki sevgi de görmemiş doğru düzgün onlar bizi dürttükçe kullandıkça sandı ki ailem beni seviyor ilgileniyor e bizimkileri de görüyor ne zaman başımız sıkışsa her yerden koşar yetişirler annem babam Allah başımızdan eksik etmesin...8 yıl oluyor bizim...ben kaç defa ayrılmaya kalkıştım olmadı döndurdü beni...1000 km öteye geldik en son nasıl akıl ettiyse bilemiyorum 1 yıldır Bursa dayız nefes aldığımızı hissettik resmen...insanca yaşamayı aile olmayı öğrendik...hiç kimsenin karşısında tek kelime etmedim ben de huyum değildir...ağlardım nolur gitmeyelim bu haftasonu evimizde kalalım nolur beni onlarla yalnız bırakma kırilıyorum böyle yapmasınlar vs ağlar dururdum işte o adam kanser olmasa hala aynı çileyi çekiyor olacaktım...hastalıkla birlikte ortaya çıktı her şey Allah ım hikmetiAynen allah bildiği gibi yapsın, şimdi arayan soran yok..bir kaşık çorba yapıp siz ne yiyorsunuz diyen olmadı.. ne çektirdilerse hepsini görsünler, Doğumda gelirler bi çeyrek takar giderler anca..
Benim kocamda isterse aileci olabilir vallahi bir gün bile uğraşmam kendimi üzmem ailesi orda gitsin yaşasın onlarla anında çeker giderim o bunu çok iyi biliyo.. ki ben ailesiyle kötü olsunda istemem benim de bi ailem var eşim onları çekmek zorunda değil ama ben atsam atamam satsam satamam.. beni onlarla görüşmek zorunda bırakmasın bana yeter o istediği gibi gidip görebilir.. bunu daha önce de söylemişimdir mutlaka ben canımdan cok sevdiğim babam olmadan yaşıyorum kaç senedir kocaymış bilmemneymiş gözüm asla görmez.. taviz tavizi doğuruyo malesef bi kere taviz versem belki benim eşimde bana baskı yapardı..@Aarohi C Chivas Regal
Kızlar önemli olan eşlerinizle iyi olmanız zaten. Eşinizin anlayışlı olması bu durumlarda. Malesef Türk erkekleri bu konuda pek bi beceriksiz. Evlendikten sonra aileci oluyorlar. Beni de istemediler sırf açığım diye. Onlara göre sosyeteydim hiç alakam Yok halbuki. Aileye gelen ilk açık gelin oldum. Zamanla sevdiler tabi. Hatta en çok sevdikleri gelin oldum belki de. Ama geçen seyler tamamen unutulmuyor. Şimdi iyiyiz ama yine de bir tık mesafe var aramızda. Bu da iyi bir şey tabi. İyiliklerini de kötülüklerini de görmedim kısacası. Herkes halinden memnun. Kocam hariç. O hep fazlasını istedi bendenevlendikten sonra aileci olan tayfadan bizimki
Ya kızlar ben de tek isimden yanayım ama geçen yıl bütün ev kapılarımızda eşiklerde yağ bulduk. Şifonyerimin içine bile sürülmüş. Domuz yağı sürüyorlarmış. Dış kapımda da vardı. Meğersem bu olaylardan dolayı iki isim konulur sadece biri söylenirmiş etrafa. Tam ismi olmadan büyü tutmazmış. Valla hiç inanmazdım böyle şeylere. İnananları da ne yadırgardım allah biliyor. Yaşayınca korkmaya başladım. Şimdi yine iki isim okuyacağız kulağına ama herkese birtanesini söyleyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?