2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İyi ki uzağa taşınmışsınız.. valla dicek bişey bulamıyorum böyle okuyunca ben mi çok gamsızım ya da bencilim acaba yaa?

Günde 1 defa çıkıyorsan 3-4 km falan tempolu yürü o da 40-50 dk ya tekabül eder...2 defa çıkarsan sabah akşam yarımşar saat olabilir...
İlla tempolu yurumek mi kazim ya? Ben azicik hiz katsam sanci giriyor karnima. Bu durum 20 li haftalarin basindan beri var. O yuzden ben cok yavas yuruyorum :/ kesin hicbir ise yaramiyordur ama yurumus olmak icin dolaniyorum iste market market m.

Alışılıyor Can'ım bir şekilde. Ben eşim konusunda çok net öyle diyemiyorum malesef. Çok üzdü yıprattı beni. Telafisi de hiç olmadı. Ama ben de birçok şeyde geri adım atmadım atmam da. Böyle böyle geldik bugünlere.

Yürüyüşte tempo da önemli canım ben yaklaşık 1 saatte 5km yürüyorum...diyabet yüzünden yüruyorum metabolizmam hızlanıyor insülin salgılanmadığı için yüruyuşle yakabiliyorum yoksa ben de yatakta dönemiyorum çok ağırlaştım ve ne yazık ki 1.doğumum sezaryen olduğu için sabaha kadar da yürüsem normal doğum yapma ihtimalim yok

İlla tempolu yurumek mi kazim ya? Ben azicik hiz katsam sanci giriyor karnima. Bu durum 20 li haftalarin basindan beri var. O yuzden ben cok yavas yuruyorum :/ kesin hicbir ise yaramiyordur ama yurumus olmak icin dolaniyorum iste market market m.
Yok canım yavaş yürüyorsan süreyi uzatabilirsin o zaman tempolu 15-20 dakikaysa yavaş yürü 30-40 dk yürü bir de sadece doğum ya da diyabet icin de değil vücut dinç kalıyor doğumdan sonra daha çabuk ayaklanırım güçlü olurum diye düşünuyorum yurümekten vazgeçmiyorum ben

3000 adım kadar yürüyorum ben basından beri, doktor yarım saat demişti.. önceleri 3500 adımı 20 dk da yürüyordum, şimdi 3000 adımı 45 dk da yürüyorum yavaş yavaş. Standartı yarım saat sanırım ağır tempoda

Kizlar dun gece cok sebepsiz biçimde sadece 1 saat uyudum. Gündüz de manyak gibi uyuyamadim dön dön. İnsomnia oldum galiba 2 günde 1 saat uyku

Yaaa ben öyle olamadım işte hiçbir zaman. Çok taviz verdim ve dediğin gibi taviz tavizi doğurdu. Birçok şeyde geri adım atmadım ama yıprandım bu süreçte.
Ben senin gibi olamadım Can'ım. Kızgınken evet aynı şeyleri söyledim ama olmadı işte malesef. Sonuçta birçok şeyin üstü örtülerek geldik bugünlere. Ne yârdan vazgeçebildim ne serden :)

Ben de ayni oyleyim iste. Kotu degil benimkiler, kaynanam ve her isime kosturan gorumcem disinda pek iyiliklerini de görmedim, kotuluklerini de gormedim. Ama yine de mesafeliyiz ve benim esim de daha sanimi olmami istiyor. Ya kan bagi yok oste aramizda. Onlar bana karismiyor ben onlara. Saygisizlikta etmiyorum ne daha fazlasini istiyorsun yani. Boyle mesafeli olmak en iyisi.
ay cok korkunc. Ben de cok inanirim. İki isim koyduk bizde. Ama ben yine de iki ismiyle seslenirim heralde ya :/

Kizlar dun gece cok sebepsiz biçimde sadece 1 saat uyudum. Gündüz de manyak gibi uyuyamadim dön dön. İnsomnia oldum galiba 2 günde 1 saat uyku
Simdiden vucudunu alistiriyorsun iste ben de hergun yataga girdikten sonra kac da yatarsam yataim 1 bucukta 4 te ve 6 da tuvalete kalkiyorum

Yiğit efe çok güzel canım, ben aydınlıyım efe olsun çok istedim eşim istemedi. Yiğitle de çok yakışıyor, adıyla sağlıkla yaşasın minnoş inşallah

Kim sürüyormuş ayyy çok korkarım

Can'ım senin istikrarını hayranlıkla takip ettim Zaten. Ben yapamadım ama elimde olan birşey de değil tabi. 16. Haftadan beri çatı ağrısı çekiyorum. Sitemizde müsait değil yürüyüş için. Eşim geç geliyor Zaten akşamları. Yolda kalmaktan korkuyorum valla. Çünkü çok sertleşiyor ve acıyor karnım yürüyünce. Halbuki bana da dr artık yürüyüşlere başla dedi

Yiğit efe çok güzel canım, ben aydınlıyım efe olsun çok istedim eşim istemedi. Yiğitle de çok yakışıyor, adıyla sağlıkla yaşasın minnoş inşallah
Amin insallah canim. Bana kalsa ya yigit ya efe tek basina koyardim ama cift koymus bulunduk :) ikisi de yakin anlamli aslinda ama olsun :)

Sen de çok çekmişsin kuzum sen anlattıkça ben deli oluyorum, neyse ki şimdi düzenin oturmuş kafan rahat.. Boşver onları, başladın mı oğlunun Doğum günü hazırlıklarına :) güzel şeyler konuşalım

Amin insallah canim. Bana kalsa ya yigit ya efe tek basina koyardim ama cift koymus bulunduk :) ikisi de yakin anlamli aslinda ama olsun :)
Ben de yigit efe...yağız efe olabilir demiştim eşim Ege ye çok tepki gösterinde oğumda...sadece efe olarak kaldı ama aramızda Ahmet Efe diyoruz ahmet benim babamın adı...kıza da Ece düşünüyorum Ayşen Ece hatta...henüz kesin karar vermedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…