- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.621
Bence de öyle. Senin yine görümcen koşuyormuş. Biz de kimse Yok zor anımızda koşan. 20 dk lık mesafe de kayınvalidem. Birgün çıkıp gelmedi bi dolanayım bi gidip yemek yapayım diye. Ki benim ilk 3 ay düşük tehlikem vardı. Kendi ailem gelip gidiyor sadece. Dün gittiler hatta temizlik vs yapıp.Ben de ayni oyleyim iste. Kotu degil benimkiler, kaynanam ve her isime kosturan gorumcem disinda pek iyiliklerini de görmedim, kotuluklerini de gormedim. Ama yine de mesafeliyiz ve benim esim de daha sanimi olmami istiyor. Ya kan bagi yok oste aramizda. Onlar bana karismiyor ben onlara. Saygisizlikta etmiyorum ne daha fazlasini istiyorsun yani. Boyle mesafeli olmak en iyisi.
ay cok korkunc. Ben de cok inanirim. İki isim koyduk bizde. Ama ben yine de iki ismiyle seslenirim heralde ya :/
İsim konusunu bana bırakmıştı..İlk söylediğim ismi beğendi ve o oldu..bir tek eşim değil herkes benimsedi..şimdiden herkes ismiyle hitap ediyorNerdeyse hergun yapiyorum ama yok yani. Dogum yaklastikca stres basiyor. O da vucuduma yansiyor.
Tek isim de anlastiysaniz bence hic ikinci ismi arama. Ben hep tek isim istedim ama iki isim koyduk. İki ismi de ben koydum gerci. İsim bulamadik aylarca. Benim icime hic sinmedi. Esim de sen bul dedi sonra her buldugumu begenmedi. Yiğit olaun dedim. Yigit tek basina cok sade dedi. O zaman yigit efe olsun dedim. Yigit efe koyduk. Ama hala benim icime tam sinmedi. Yapacak bir sey de yok artik herkese soyledim degistiremem bu saatten sonra. Dogunca kulagimiz alisir herLde.
Ya kızlar ben de tek isimden yanayım ama geçen yıl bütün ev kapılarımızda eşiklerde yağ bulduk. Şifonyerimin içine bile sürülmüş. Domuz yağı sürüyorlarmış. Dış kapımda da vardı. Meğersem bu olaylardan dolayı iki isim konulur sadece biri söylenirmiş etrafa. Tam ismi olmadan büyü tutmazmış. Valla hiç inanmazdım böyle şeylere. İnananları da ne yadırgardım allah biliyor. Yaşayınca korkmaya başladım. Şimdi yine iki isim okuyacağız kulağına ama herkese birtanesini söyleyeceğiz.
Yok yok bence çok güzel, Biz de Utku kuzey koyuyorduk ki iki -ku Yanyana olunca kuku diye dalga geçerlermiş, Kuzey Utku oldu.. dediğin gibi doğduğunda kulagımız alışacak sanırım şimdi bana da tuhaf geliyorAmin insallah canim. Bana kalsa ya yigit ya efe tek basina koyardim ama cift koymus bulunduk :) ikisi de yakin anlamli aslinda ama olsun :)
Ya olursaAyyy ben napıcam tüy dökücü bir kereden zarar olurmu yaa
Can'ım bundan yorum yoksa bandigo marka düşünebilirsin. Genelde ucuz olarak bundan alıyorlar.Kızlar Allah aşkına ev tipi ana kucağı alan varsa söylesin ne aldığını :) kafayı yicem yakında, bi karar veremedim. Hem kaliteli hem ucuz bisey istiyorum çok kullanılmadığı için. Biliyorum çok şey istiyorum ama belki indirimde falan denk gelir diye sürekli erteliyorum netten bakıyorum . Aklıma yatan var bi tane idare eder gibi duruyor ama 1 tane bile yorum yok nette. Hiç mi kullanan yok bunu acabaEki Görüntüle 2131574
Ama çok zararlı kimyasal var onda direk derinden kanına ve bebeğe geçer bu bir kere olsa ne olur diyeceğimiz birşey değil. Jilet yapmadin ama yapmak zor değil ki öğrenirsin.Jilet hiç yapamam hiç yapmadım hayatımdabir kere yapsam nolacakki
Ay oğluma bi de o dolandırıcı babasının adını koyacaktı ne direndim çok şükür iyi yapmışım...bugün oğlumla avm ye gittik kostüm baktık beğenmedi istemedi sınıf arkadaşlarına birer küçük hediye vercez ona da emin olamadık...plastik dinazor istiyor pahalıydı başka yerden alalım dedim yarın bakcaz yine...kendime doğumgününde elbise altına giymek için bi ayakkabı aldım çok güzelSen de çok çekmişsin kuzum sen anlattıkça ben deli oluyorum, neyse ki şimdi düzenin oturmuş kafan rahat.. Boşver onları, başladın mı oğlunun Doğum günü hazırlıklarına :) güzel şeyler konuşalım
Bence çok şirin olmuş güneşin fil değilAy oğluma bi de o dolandırıcı babasının adını koyacaktı ne direndim çok şükür iyi yapmışım...bugün oğlumla avm ye gittik kostüm baktık beğenmedi istemedi sınıf arkadaşlarına birer küçük hediye vercez ona da emin olamadık...plastik dinazor istiyor pahalıydı başka yerden alalım dedim yarın bakcaz yine...kendime doğumgününde elbise altına giymek için bi ayakkabı aldım çok güzel
Ama elbise beni çok büyuk gosterdi yaa...ogluma hamileyken almıştım bunu doğumgünunde giyeyim diyorum ama bu ne hal fil gibiyim
Çok güzelmiş ismi hayırlı sağlıklı güzel günleri olsun inşBen de yigit efe...yağız efe olabilir demiştim eşim Ege ye çok tepki gösterinde oğumda...sadece efe olarak kaldı ama aramızda Ahmet Efe diyoruz ahmet benim babamın adı...kıza da Ece düşünüyorum Ayşen Ece hatta...henüz kesin karar vermedim de
Valla canım başına gelmeyince insanın öyle düşünüyor işteYok artık ya. Allah korkusu yok mu bunların.
Ben de şiddetle 2. İsme karşıydım sonuç iki isim koyduk
Söylediğini de ilk kez duydum Can'ım. Mantıklı geldi. Ama iki ismi de yazdırdık valla her yere.
Bir çocuktan sonrası evresi var ozaman bazı eşler sapıtıyor bazıları da aşırı düşkünleşiyor. İnanıyorum senin de eşin çok bağlanacak. Kaç yıldır bekliyorsunuz siz de çünküAlışılıyor Can'ım bir şekilde. Ben eşim konusunda çok net öyle diyemiyorum malesef. Çok üzdü yıprattı beni. Telafisi de hiç olmadı. Ama ben de birçok şeyde geri adım atmadım atmam da. Böyle böyle geldik bugünlere.
Hani kullanmadım hiç bi yerimi kesersem diye korkuyorum hay AllahYa olursariske atma canım benim, aynaya bakarak jilet yapamaz mısın?
Ama çok zararlı kimyasal var onda direk derinden kanına ve bebeğe geçer bu bir kere olsa ne olur diyeceğimiz birşey değil. Jilet yapmadin ama yapmak zor değil ki öğrenirsin.
Ben kim uğraşcak da sürecek diye düşünürdüm. Yani ben ne kadar sinir olursam olayım gidip birinin evine öyle şeyler sürmem manyakça bişey. Başkası da yapmaz uğraşmaz derdim ama millet manyak.Ben de ayni oyleyim iste. Kotu degil benimkiler, kaynanam ve her isime kosturan gorumcem disinda pek iyiliklerini de görmedim, kotuluklerini de gormedim. Ama yine de mesafeliyiz ve benim esim de daha sanimi olmami istiyor. Ya kan bagi yok oste aramizda. Onlar bana karismiyor ben onlara. Saygisizlikta etmiyorum ne daha fazlasini istiyorsun yani. Boyle mesafeli olmak en iyisi.
ay cok korkunc. Ben de cok inanirim. İki isim koyduk bizde. Ama ben yine de iki ismiyle seslenirim heralde ya :/
İşte onu bilemiyoruz canım. Hiç hiç kimse yok bence çevremde öyle manyak. Ama geçen yıl çok kötü şeyler yaşadık. Kızımın kıyafet dolabında bile vardı. Ve kızım havale geçirdikten eşim 100 bin üstü kaybettikten araba kazası geçirdikten sonra farkettik bu lekeleri. Sonra inanmaya ve çok korkmaya başladım ben de. Sırf buyüzden mevlüt yapmayıp milleti evi toplamayacağımKim sürüyormuşayyy çok korkarım
Canım ben erkeklerin bekarken hiç arayıp sormadiklari ailelerinin evlendikten sonra kıymete bindigine inanirim. Ben de yasadm çevremde de çok gördüm bunu. Eşim istanbula üniversite okumaya geliyor 5-6 sene kalıyor bir gün gelip gormuyolar nasıl bu çocuk diye biz evlenince milyon tane akrabaları varmış meğer kayinpederin hepsi de didimin didisi uzaktan düğünlerine cenazelerine iki ayda bir istanbul da adam. Ki benim de aram yok beni sevmez ben de onu çok diktatör ve pintidir. Biraz çektikten sonra cemkirince 3 yıl kustuk sonra köye gittik güya baristk şimdi de bayramdan bayrama telefonlasiriz iki dk o da. Hatta son bayram aramadm diğer bayramda o aradı hayırdır aramadın biri bişey mi dedi ben vallahi senin hakkında kimseye bişey dememisim ha dedi. Artık ne dediyse kendini ele veriyor. Ben de biz görüşmedik ki bi senedir ne diyeceksin sadece bi sene aramayinca unuttum aklıma gelmediniz küs değilim dedim inadına. Ne çok anlattım oh sizi okudukça içimi döktüm :)Hergün büyük abiyle sahilde görüntülü konuşuyorduk, küçük abiyle de akşamları.. sanki dügün günü kardeş olmuş gibiydiler.. on yıl boyunca konuştum ben bu adamla, o kadar söz nişan süresi hiç bilemedim ailesine böyle düşkün olduğunu, şoktan şoka girdim şekerim, anlatsam olaylar olaylar inanmazsın
Evet kuzum buna da baktım tek sıkıntı kumaşı çok kaygan bebek kayıyor yazmışlar. Bir de sağlam olmadigini bebegin oturdugu kismin yirtilip bebegin düştüğünü yazmış biri(ebebek sitesinin yorumunda) müzikli olması falan dikkatimi de çekti açıkçası . Sen bondigoya karar verdin mi? Almadın değil mi henüzEki Görüntüle 2131575
Can'ım bundan yorum yoksa bandigo marka düşünebilirsin. Genelde ucuz olarak bundan alıyorlar.
Aaa yok canım bence çok tatlı olmuş, sen ki bir ay içinde Doğum yapacaksın ne fili allah aşkına bence çok güzelAy oğluma bi de o dolandırıcı babasının adını koyacaktı ne direndim çok şükür iyi yapmışım...bugün oğlumla avm ye gittik kostüm baktık beğenmedi istemedi sınıf arkadaşlarına birer küçük hediye vercez ona da emin olamadık...plastik dinazor istiyor pahalıydı başka yerden alalım dedim yarın bakcaz yine...kendime doğumgününde elbise altına giymek için bi ayakkabı aldım çok güzel
Ama elbise beni çok büyuk gosterdi yaa...ogluma hamileyken almıştım bunu doğumgünunde giyeyim diyorum ama bu ne hal fil gibiyim
Aynen canım çok şükür benimki aileden çok bana düşkün ki haliyle bende öyleyim . Zaten bnm ailem çok kopuk varım yokum eşim . Bende kaç yıl gecerse geçsin unutamam baba yapılanı bu yüzden istesem de çok samimi olamam . Hayatta da içime atmam bişeyi bana dert olacağına ona olsun der lafımı söylerim :)@Aarohi C Chivas Regal
Kızlar önemli olan eşlerinizle iyi olmanız zaten. Eşinizin anlayışlı olması bu durumlarda. Malesef Türk erkekleri bu konuda pek bi beceriksiz. Evlendikten sonra aileci oluyorlar. Beni de istemediler sırf açığım diye. Onlara göre sosyeteydim hiç alakam Yok halbuki. Aileye gelen ilk açık gelin oldum. Zamanla sevdiler tabi. Hatta en çok sevdikleri gelin oldum belki de. Ama geçen seyler tamamen unutulmuyor. Şimdi iyiyiz ama yine de bir tık mesafe var aramızda. Bu da iyi bir şey tabi. İyiliklerini de kötülüklerini de görmedim kısacası. Herkes halinden memnun. Kocam hariç. O hep fazlasını istedi bendenevlendikten sonra aileci olan tayfadan bizimki
Birinden yardım alsan? Ya da gözünü karartıp ağdaya gidicen mecbur kuzumHani kullanmadım hiç bi yerimi kesersem diye korkuyorum hay Allah
Amin canım ben de seslenirken tek isimle seslenmeyi severim. Zeynep duru ve zeynep ada çok güzel ya. Kızımın ismi de zeynepİsim konusunu bana bırakmıştı..İlk söylediğim ismi beğendi ve o oldu..bir tek eşim değil herkes benimsedi..şimdiden herkes ismiyle hitap ediyoryiğit efe gayet güzel canım güzel günleri olsun inş evlatlarımızın
nasıl yapabiliyorlar böyle şeyleri Rabbim kötü insanların şerrinden korusun...aslında iki isim zor oluyor..birini diyen birini demiyor..çok önemsemedim 2.ismi asıl ismi çok sindi içime koysak mi şimdi bilemedim Zeynep olacak Allah kısmet ederse bir tek duru ismi hoşuma gitti..Zeynep duru hoş geliyor gibi..bilemedim..Zeynep i çok benimsedi babası ek isim pek sevemedi
Ay kesin geçerler insafsızlar. İyiki değiştirmişsiniz:))Yok yok bence çok güzel, Biz de Utku kuzey koyuyorduk ki iki -ku Yanyana olunca kuku diye dalga geçerlermiş, Kuzey Utku oldu.. dediğin gibi doğduğunda kulagımız alışacak sanırım şimdi bana da tuhaf geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?