2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy geçmiş olsun canım çok kötü gerçekten, her gelene dikkat etmen gerekir, allah korusun

Bu gece rahatlama gecesi oldu ohhh pek de güzel oldu :)) en iyisi uzak olmak, eşinle aranınsıcak tutup aileden de azcık uzak oldun mu rahat ediyorsun

Cok yoruluyorum ben ama arttiriyim bari bundan sonra.
Ayyy ben napıcam tüy dökücü bir kereden zarar olurmu yaa
Dogumun yaklastigini anladiginda hastaneye gitmeden once bir seferlik yapsan bir sey olmaz bence canim. Onun zarari kotu kokusundan geliyordur. Maske tak kullanirken.
Yağız efe de gercekten cok guzel ama esim istemedi :) efe ismini cok seviyorum. Her isme yakisiyor. Ahmet efe de cok guzel.

Mesafeli olmak en iyisi bosver gelmesinler siz de gitmeyin.
Yok yok bence çok güzel, Biz de Utku kuzey koyuyorduk ki iki -ku Yanyana olunca kuku diye dalga geçerlermiş, Kuzey Utku oldu.. dediğin gibi doğduğunda kulagımız alışacak sanırım şimdi bana da tuhaf geliyor
Kuzey utku gercekten kulaga daha hos geliyor ama :) kuku bu arafa kim dusunduyse kirk yil dusunsem aklima gekmezdi
Yaparlar yaparlar. İnan ki en yakinlarin bile yapar. Ben cok inanirim cok da korkarim. Allah kotu insanlari evlerimizden uzak tutsun. Ben de yapmayacagim Mevlüt.

Ayy geçmiş olsun canım çok kötü gerçekten, her gelene dikkat etmen gerekir, allah korusun
Sağol canım geçmişte kalsın inşallah. Eşim de asla prim vermez böyle şeylere namazlı bir evdir bizimki öyle şeyler etkilemez diye düşünürdü ama okadar üst üste geldi ki adam koşa koşa ev buldu taşındık. Şimdi bebek sonrası millet gelecek çok korkuyorum inan kimse gelmese herkes hastaneye gelse keşke

Ayyy ben napıcam tüy dökücü bir kereden zarar olurmu yaa
Valla özel bölgeyi değil ama bacağımı tüy dökücüyke aldım üç hafta önce falan . Zaten çok tüğsüzüm bes altı ay almadım kışta olduğu için hiç rahatsız etmedi. Şimdi yine uzadı bir iki hftaya yine tüy dökücüyke alcam

Yok Can'ım almadım henüz. Ramazan ayında ailemin yanında olma durumum yüksek. O yüzden tiny love mı alsam diye düşünüyorum. O tamamen düz yatıyor çünkü. 6 aya kadar gece uykusunda kullananlar olmuş. İndirim bekliyorum ama o da Yok artık. Bandigonun kumaşı kaygan olabilir evet. Aslında e bebekte görmüştüm ben hoşuma da gitmişti. Ama kumaşını hiç hatırlamıyorum.
2. El düşünürsen letgoya da bak derim.

Öyleymiş canım amin inşallah inşallah. Vallla mevlütler de artık ye iç peşinden hatta dedikodu yap olayına döndüğü için. En güzeli kurbanını kesebiliyorsan kes ve dağıt mis

Bi yer tut mevlütü orda yap ben öyle yapcam galiba bende istemiyorum evde o kadar kalabalık.. ben eşimin akrabalarını çağırmam ama benim arkadaşlarım konu komşu çok bi yer bulmam lazım..

Bu olaylar yuzunden teyzem evine temizlikci alamiyor biliyor musun? İki katli evleri ve kalabaliklar. Teyzem de yogundur. Otle temizlige suna buna vakti yoktur. Ama bu olaylar onun da basina cok geldigi icin disardan temizlikci almaya korkuyor. Ev cok battiginda kapi pencere silineceginde esinin yigenini ya da yengemi cagirir yardima. Onun disinda hep kendi uapar. Oysa temizlikci alsa nasil rahat edecek kadin.

Gece oldu ya başladı yine mide yanmam. Rahatsız edecek bişey de yemedim ama midem cayır cayır

Öyleymiş canım amin inşallah inşallah. Vallla mevlütler de artık ye iç peşinden hatta dedikodu yap olayına döndüğü için. En güzeli kurbanını kesebiliyorsan kes ve dağıt mis
Aynen. Mevlut hediyeeligiydi, hazirligiydi dedigin gibi millete dedikoduluk malzeme cikiyor.

Bi yer tut mevlütü orda yap ben öyle yapcam galiba bende istemiyorum evde o kadar kalabalık.. ben eşimin akrabalarını çağırmam ama benim arkadaşlarım konu komşu çok bi yer bulmam lazım..
Benim de öyle canım ama herkese söyledim mevlüt yapmıcam diye. Ben de senin kafadanım kimseye de eve gelsr hizmet falan edemem zaten. Söyledim de iki çocukluyum kimseye hizmet edemem. Herkes hastaneye gelecek. Bizde zaten hastaneye de gelirler mevlüte de. Ama önce bir hastaneye gelinir kesin

Grip olacagim galiba ya. Burnum aşırı tıkalı. Kafam zonkluyor. Basta bahar alerjisi dedim ama saniyorum grip gelecek insallah gelmeden gider. Vitamin ilacim da bitmis en kisa surede yenilemem lazim.

Olabilir aslında temiz az kullanılmış bisey olursa kullanılır. Tiny love güzel bence de ama ben zaten anne yani chicco next2me aldım . O baya pahallı bari ana kucağı uygun alayım diyorum

Odaları kilitle canım, banyo tuvalet mutfak herkes gidince kontrol et, namaz kılmaya odaya falan girerlerse yanlarında güvendiğin biri de olsun. Çok zor gerçekten, ne biçim insanlar var.. allah tekrarından sakınsın inşallah (

Biliyor musum ben de o sebeple almıyorum. Önceden hep alırdım eski evimde. Her hafta gelen bir abla vardı. Evimi bile bırakıp giderdim. Ya da ben uyurdum o yaprdı. Ama bebeği olmuyordu. O ya da başkası diyemem ama artıl cesaret edemiyorum. Teyzeni çok iyi anlıyoruö oyüzden. Bu eve de bir kere alsam iyi olacak ama yazık annem alma biz olduğu kadar yaparız boşver diyor

Benim anam hemen başlar mevlütsüz olur mu bu kız iyice içimizde ki İrkanda’lı oldu bilmemne demeye... o yüzden yapsamda evde yapmam mecbur tutcaz bi yer...

Bebek eşyası satan dükkanlara baktınız mı canım hiç...bazı böyle internette falan satılmayan markalar oluyor ünlu markaların aynısını uygun fiyatlarla yapıp satan...geçen ben gezerken Beneto diye bi marka gördüm mesela her çeşit bebek arabası vardı ve fiyatı daha uygun diğer ünlü markalardan

Aynen. Mevlut hediyeeligiydi, hazirligiydi dedigin gibi millete dedikoduluk malzeme cikiyor.
Evet valla bir de o çıktı. Gösteriş üstüne gösteriş. Hayır yapan yapsın ben de hstane odamı süsleyeceğim fiyonklu masalı süslü ama millet dedikodusunu yapıyor işte :))

Evet canım yatak odama almıyorum kimseyi zatem çok ktü inan herkese şüpheyle yaklaşıyorsun. Çok dua ettim ne olur bileyim kim olduğunu diye ama atlattım o psikolojiyi. Nazar bile olabilir diyprum artık. Amin inşallah rabbim uzak etsin öyle insanları korkunç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…