2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Aynı canım işte bende arada değil hep var bak şuan 2 saattir soluma uzanıyorum kanepede sağ kalçam bacağımda hep ağrı var bazen ovmaya çalışıyorum ama yinede geçmiyor. Sinirsel baskıdan olduğu için anca doğumda geçermiş. İnşallah seninkide ilerlemez

canım densiz insanlar her yerde var maalesef, sen bebeğine odaklan. sıkma canını, onun bilgisi görgüsü o kadar demek ki.

Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Canım geçmiş olsun, gözün aydın. İnşallah sen de kuzuların da toparlar en kısa zamanda.

semabsrn aslinda yiyordum ama son zamanlarda salaata yiyemiyorum.midem kotu zaten ama hatirlatman iyi oldu.basliyim bende kirmizi lahanaya.diyetisyende onermisti bana faydaliymis.

Oh mis gibi güle güle kirlet bebisim. Ben de dün verdim halıları az önce aradılar yarın evdeyseniz getircez diye, nasıl oluyor ya anlamadım 1 günde nasıl kurudu
Sağol cnm..baya hızlılarmış senin halıcılar..5 güne geldi benim
35 e girince nasıl 36 oluyo bi anlayamadım şu hesapları.. gerçi kaç aylık hamileyim onu bile bilmiyorum :)
boşver canım sen o güzel kafanı yorma doğunca anlarsın nasılsa

Evet kuzum ben seni çok iyi anlıyorum, kalsiyum eksikliğidir dedi osteocare kullanalım dedi. Azcık daha süt yoğurdu artır, biraz da soguk uygulama yap madem ilaç içmeyeyim diyorsan.Ama bence yürüyememekten iyidir, 3 defa kullan sonrasında ağrın olursa kullan dedi, agrım oldu ama dayanamayacağım kadar değildi bir daha kullanmadım.

Kızlar şu eylülün renkli dünyasında kuzey utku isimli bebek süslerini yaptıran kimdi...hatırlayamadım..@EvBoregi sen miydin sanki

Amin inşallah çocuğun peşinde koşmaktan uzanmaya da fırsat kalmıyor ki

Benim canım, sen de mi yptırdın?
Bugün sipariş verdim de canim..senin süsü söyledim çok beğendik diye..merak etti grubumuzu linkini istedi attım..nasıl geldi mi ürünlerin...başka bir model beğendim ben..beyazkedi yaptırmıştı başka bir yerde onunkini resmini attım yapacak aynısından..bitince atarım inşallah

Canım benimki bugün yine sordu normal ni istiyorsun diye evet dedim tamam o zaman 11 mayisa kadar beraberiz dedi, hiç sezaryen gibi bi konu geçmedi. 4 kiloyu geçerse mecbur sezaryen olur ama geçeceğini sanmıyorum dedi
Bende ısrarla normal istiyorum ama bebeğin tup bebek o nedenle doktor da ısrarla sezeryan deyip duruyor sinirlerimi bozuyor kafası 95 mm şimdiden neyse bakalım bende son ana kadar beklemek istiyorum ki öyle yapacağım allahtan hayırlısı

Benim de kanıma giriyosunuz yaa bi arkadaşım bana hediye kapı süsü yaptırmış ama ısrarla nasıl bişey olduğunu göstermiyo yoksa ben de söylemeyi düşünmüştüm ordan.. bir de biyer buldum hastane için çok güzel şeyler yapıyo hepsi içinde 350 dedi çok uygun değil mi yaa?

Geldi canım, görseldeki gibi aynı,biraz iletişim kopukluğumuz oldu bayanla ama hallettik neyse ki :)) nilda bebegin kapı süsü de vardı Melek kanatlı, onu da çok beğenmiştim, yine gruptan bir arkadaşındı. Lohusa terlik ve taç da yaptırdım, onlar da gayet güzel olmuş.. bitince at tabi sen de bakalım cicilere :))

Ee çok iyiymiş, arkadaşının hediyesini evde kullanırsın. Bence kendi zevkine göre yaptır gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…