- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.941
Bakayım canım teşekkürlerSonsuz_desing diye bi sayfa tesadüf gördüm bende
Şu instagram bitirdi bizi zaten :) nasıl açıyo algılarımızı masrafa sokuyo bizi :)Bakayım canım teşekkürler
Haydarinna senin kuzun nasıl oldu csnimn
Her bak doğru dedin nereymis oraKimmiş, hangi sayfaymış, biz de bakalım madem diş buğdayı bilmem nesi var bundan sonra :) lazım olur
Evet canım kendim yaptım uğraştım hepsiyle ilk hamileligim ve tup bebekbunların hepsi hastane için mi ..çok fazla değilmi ya..çikolata kolonya benim bitti gitti...zaten öyle çok gelen olacağını sanmam
Bak heyecan yaptım şimdi neden 35 haftalık duyunca kalbim sıkışıyor acaba Allah Allah Hayırlıysa 36 da görücem İnşallahDoktor ona göre veriyor Canım, ben de 2 ay önce kullandım enfeksiyon için 2 antibiyotik 2 de farklı bi ilaç yine enfeksiyon için vermişti. Enfeksiyon çok zararlı oluyormuş bebegin gözlerini falan etkiliyormus Allah korusun. Kullan bence, hamilelikte zarar vermeyen antobiyotiklerden yazmıştır
Şu an 34ün icindesin canım, 2 gün sonra 34 dolup 35e gireceksin
Kanguru bakımı hem anne hem.bebek için çok çok faydalı kokusunu alınca nasılsa salgılanır göğsün sütlerini inşallah hemen toparlanir canım benimCanım ben çok şükür iyiyim süt sağıp hergün görmeye gidiyorum bebeğimi oda kilo almaya çalışıyor yavrucak. 1550 oldu çok şükür bugünlerimize. Geçen kucağıma aldım öptüm 20 dk kanguru bakımı yaptık. O kadar iyi geldi ki o gün sütüm arttı :) 2 kiloya gelmesini bekliyoruz bazen ona olan hasretim depreşiyor bir yandan da iyi olsun ben beklerim diyorum. Bende durumlar bu şekilde teyzesi senin bebeğinde sağlıkla gelir inşallah tüm herkesin bebeğini rabbim ona bağışlasın
Amin canım inş güle güle kullanırsın...hevesin varsa yap canım..Benim hastaneye gelenim çok olmaz..hastane için çok bişey düşünmedim. Yoksa benimde ilk bebeğim ve benimde tüp bebek..bide hani bebek ağrı sizi derken çokta farkında olmayacağız gibi hastanede yaşadıklarımiziEvet canım kendim yaptım uğraştım hepsiyle ilk hamileligim ve tup bebek
Hastane için güzel bir masa hazırladım rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin buna rağmen sanki hepsi çocukça gibi geliyor yani biri açıksa bir kurabiye bir börek yok hep ıvır zivir
Evlere ağda çok mantıklı valla mutlaka yapmalısın, ayy bugün bayanı öpecektim vallahi, numarasını aldım burdan çıkarsan ben seni bulayım diye :) beni nasıl bir çileden kurtardı, kuş gibi rahatladım yalnız en son gelen hamile müşterisinin suyu gelmiş işlem sırasındaHer bak doğru dedin nereymis oraYok yada vazgeçtim..bir dahakine kararlarım var 20 metre tül alacam..oraya koy buraya iki fiyonk yap oh mis gibi....Ha bide totomu toparlayınca hamilelere özel evlere servis ağda yapcam iyi para kazanırim
Büyük kolaylık yaEvlere ağda çok mantıklı valla mutlaka yapmalısın, ayy bugün bayanı öpecektim vallahi, numarasını aldım burdan çıkarsan ben seni bulayım diye :) beni nasıl bir çileden kurtardı, kuş gibi rahatladım yalnız en son gelen hamile müşterisinin suyu gelmiş işlem sırasındadoğurursan karışmam diye başladı işe, dedim ben o rivayete inanmıyorum, yemin etti
Sorma valla, bir de trendyol sapıgıyım ben, benimki iade kargo götürmekten bıktı usandı, dükkan gezemiyorum diye işin suyunu çıkardım, adam getir götürcü oldu :)Şu instagram bitirdi bizi zaten :) nasıl açıyo algılarımızı masrafa sokuyo bizi :)
Amin inşallah canım çok sağolKanguru bakımı hem anne hem.bebek için çok çok faydalı kokusunu alınca nasılsa salgılanır göğsün sütlerini inşallah hemen toparlanir canım benim
semabsrn kızlar benim de olmuştu, yürüyemiyordum, arkadan kasıyordu adım atarken ve ayakta dik duramıyordum dizim batıyordu, öncelikle sıcak değil soguk uygulamak gerekmiş, ben de sıcak havlu koymuştum daha fena olmuştu, sonra doktora gittiğimizde sordum ağlamaklı çünkü adım atamıyordum resmen topallıyordum, bir gün boyunca sabah öğle akşam parol alıyorsun dedi, hatta anlatmışımdır agrıyla neden inatlaşıyorsun diye güldü falan.. biraz da soguk su tuttum aklıma geldikçe, bin şükür geçti... dizim bazen yine agrıyor ama en azından yürüyebiliyorum
semabsrn @adasuyu Kızlar bende sizin gibi ağrı çekiyorum hemde inanılmaz bir kalça ve bacak ağrısı odadan mutfağa zor gidiyorum topallayarak hemde. İşe sürünerek gidiyordum resmen. Doktora sordum ben yapacak birşey yok sedi siyatik ağrı bu bebek beldeki sinirlere baskı yaptığı için ağrı yapar dedi doğurunca geçer anca dedi. Ağrı kesicide aldım ve hergün magnezyum içiyorum yinede ağrıyor. Ayaktaykende yatarkende her pozisyonda ağrıyor. Azcık dayanın az zamanımız kaldı. Ben hep az kaldı diye diye kendimi telkin ediyorum ağrıdan ağladığım oldu ama bebişler için yapacak birşey yok çekiyoruz.
Hevesim var canımAmin canım inş güle güle kullanırsın...hevesin varsa yap canım..Benim hastaneye gelenim çok olmaz..hastane için çok bişey düşünmedim. Yoksa benimde ilk bebeğim ve benimde tüp bebek..bide hani bebek ağrı sizi derken çokta farkında olmayacağız gibi hastanede yaşadıklarımizi
Çok şükür canım Rabbim bağışladı yavrunu bak büyüyor şükür az kaldı eve gelince sesten çınlayacak eviniz canım benim yeter ki sağlıklı olsun geleceğini bilmek bile nimetCanım ben çok şükür iyiyim süt sağıp hergün görmeye gidiyorum bebeğimi oda kilo almaya çalışıyor yavrucak. 1550 oldu çok şükür bugünlerimize. Geçen kucağıma aldım öptüm 20 dk kanguru bakımı yaptık. O kadar iyi geldi ki o gün sütüm arttı :) 2 kiloya gelmesini bekliyoruz bazen ona olan hasretim depreşiyor bir yandan da iyi olsun ben beklerim diyorum. Bende durumlar bu şekilde teyzesi senin bebeğinde sağlıkla gelir inşallah tüm herkesin bebeğini rabbim ona bağışlasın
Canisi geçecek inşallah 2yi güzel kuzu, olsun 9 mayisa ne kaldı Allah aşkına azcık kalmış maşallah kuzuya hadi inşallah bize eve geldik besiginde uyuyor diye haberler vereceksin Allah'ın izniyleSelam canım bebeğim hala küvezde 1550 de kaldı miniğim ama çok şükür serum bile takılı değil sanırım Doğum tarihi olan 9 Mayıs’a kadar kalıcak herhalde :/
Kiralık oluyor bu fiyata, gittigidiyor da falan iki şamdan, iki vazo, sunum tabakları aynısı 240 tl falan bazisinda sekerlik falan daha küçük ya da daha büyük setler var. En azından daha uygun fiyata satın almış olunur, kiralamaktan iyidir.Bunlara 350 dedi ama sanırım kurabiyeler falan dahil değil istanbulda bu arada düşünen varsa yazarım adını..
işte benimde mevlüt olacak..bütün hevesimi oraya saklıycamHevesim var canım
Hastane sonrası da evde aynı şeyleri 1 2 hafta dekor gibi kullanmayı düşünüyorum ve mevlut filan yapmayacağım o nedenle ne var ne yok şimdi yapayım dedim
Az önce eşim evde ki kargo kutularını kapıya koyarken isyan ediyodu.. bu eve hiç bu kadar arka arkaya kargo gelmemişti diye :))Sorma valla, bir de trendyol sapıgıyım ben, benimki iade kargo götürmekten bıktı usandı, dükkan gezemiyorum diye işin suyunu çıkardım, adam getir götürcü oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?