2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok canım tüp bebek olduğu için riske atmıyormuş kiloya gelince gebelik okuluna gidiyorum hocamız 25 yıllık ebe
Ve kendisi 5 ve 4.5 kilo bebeklerini normal doğurmuş
Bana biraz kilo olayı hikaye geliyor ne yalan söyleyeyim

Normali çok istiyorum kendime de güveniyorum acı macı hiç umrumda degil ama doktor moralimi bozuyor hastalık geçmişim ve tup olduğundan 27 ye kadar beklemez dedi bana ki nts de sanci manci da yok illa kesip biçecekler

Evet anladım. Bende yapıyorum aynılarını ama dönmedi sanırım... neyse denemeye devam ederim ben yineo olursa olur olmazsa...

Ee çok iyiymiş, arkadaşının hediyesini evde kullanırsın. Bence kendi zevkine göre yaptır gitsin
Ayıp olmaz mı öyle.. düşündüm aslında ama zaten hastane için pek hevesim yok malum sessizce doğurup geleyim diyorum sonra da ya pişman olursam diyorum karmaşık bi haldeyim

Valla benimde son dakika kararı gibi oldu..hastane için süs püs hiç bişey yaptirmamıstim..eşim girdi kanıma kızımız süssüz püssüz mü olacakmısodamız normal odamı bebek odasımı belli bile olmazmış...Aslında yoruldum Valla onu al bunu al..doğmadan kuruttu bu cimcime bizi

Ayıp olmaz mı öyle.. düşündüm aslında ama zaten hastane için pek hevesim yok malum sessizce doğurup geleyim diyorum sonra da ya pişman olursam diyorum karmaşık bi haldeyim
Hastanede kirlenmesin diye eve taktım dersin ne pis bir yalancıyım Bir ara ben de istemiyorum demiştim ama sonra diğer odaları görürüm, çocuğumun fotoları öyle boş odada çekildi diye üzülürüm lohusa psikolojisiyle diye yaptırdım gitti valla..

Güle güle kullan canım...
Bunlara 350 dedi ama sanırım kurabiyeler falan dahil değil istanbulda bu arada düşünen varsa yazarım adını..
hiç anlamam cnm..sadece kapı süsleri bile en ucuz 70-80 iyi gibi geldi

Valla aynı durumdaymışız bari hamileyken insanı rahat bıraksalar ama olur mu bırakmazlar bi tarafları eksilir

Ha birazda o düşünce girdi aklıma

Bunlara 350 dedi ama sanırım kurabiyeler falan dahil değil istanbulda bu arada düşünen varsa yazarım adını..
Çok iyi bence fiyatı
Ben kendim yaptım aşağı yukarı 200 250 tl tuttu hepsi yani emek sarfetmeye değmez

Bir de kurabiye yapacak misiniz ikramlik
Ben çikolata yaptırdım
Lokum
Badem şekeri
Bir ağaca şemsiye çikolata astım
Magnet ve minik kavanozlara bonibon koydum hediyelik
Ve loğusa şerbeti

Ama sanki elde tutulur birşey yok hepsi çocukça oldu gibi
1 tatlı bir tuzlu kurabiye de alsam mi diye düşünüyorum yoksa abartıyor muyum

Şunlar dahilmiş 350 tl ye kızlar
Jardinyar çok komik bir kelime sadece bana mı öyle geliyor ki söyleyip söyleyip gülesim geliyor, allah bana akıl fikir versin
Bence bu fiyata çok iyiymiş ben olsam düşünmem, fiyonları 25 e yapıyor bizim bayan, küvöz tülü 55, takı yastığı 55 falan, toplasan seninki çok daha hesaplı

Bir de mevlüt için sordummm masa için 200 tl dedi ikramlıklar için ayrı görüşürüz dedi tçbe yarabbim hiç böyle ucuz olabileceği aklıma gelmemişti.. varsa biraz da ben alırım akıl fikir :)

Bir de mevlüt için sordummm masa için 200 tl dedi ikramlıklar için ayrı görüşürüz dedi tçbe yarabbim hiç böyle ucuz olabileceği aklıma gelmemişti.. varsa biraz da ben alırım akıl fikir :)
Kimmiş, hangi sayfaymış, biz de bakalım madem diş buğdayı bilmem nesi var bundan sonra :) lazım olur

bunların hepsi hastane için mi ..çok fazla değilmi ya..çikolata kolonya benim bitti gitti...zaten öyle çok gelen olacağını sanmam

Maşallah çok şükür inşallah hızlıca kilo alır benim bebeşim de hortumla besleniyor ağzındaki hortumu emiyor garibim 1550 şu an anne sütü 30 cc alıyor ayrıyeten anne sütüne eoprotin anne sütü güçlendirici veriliyor. Onun dışında kilo almasını ve evimize gelip hanemizi şenlendirmesini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…