- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.921
Yok canım tüp bebek olduğu için riske atmıyormuş kiloya gelince gebelik okuluna gidiyorum hocamız 25 yıllık ebe3800ve yukarısını normal yapmıyorlar benim ilk oğlum da çocuk doktorumuz öyle demişti hem bebeği hem anneyi riske atmıyoruz dedi aynı şeyi kadın doğumcu da söylemişti 27 Nisan'a kadar dörde yakın olur kilosu belki ondan demiştir Doktor
Göğüs altindan vuruyorsa baş geliştir canım bence
Canım koltuktan aşağı sarktim bol bol baş aşağı emekler gibi yani. bacaklar popo yukarda baş aşağıda. Bi de normal düz yerde köpek pozisyonu durdum bol bol emekler gibi yani.insallah döner valla insan çok stres oluyo
Ayıp olmaz mı öyle.. düşündüm aslında ama zaten hastane için pek hevesim yok malum sessizce doğurup geleyim diyorum sonra da ya pişman olursam diyorum karmaşık bi haldeyimEe çok iyiymiş, arkadaşının hediyesini evde kullanırsın. Bence kendi zevkine göre yaptır gitsin
Valla benimde son dakika kararı gibi oldu..hastane için süs püs hiç bişey yaptirmamıstim..eşim girdi kanıma kızımız süssüz püssüz mü olacakmısBenim de kanıma giriyosunuz yaa bi arkadaşım bana hediye kapı süsü yaptırmış ama ısrarla nasıl bişey olduğunu göstermiyo yoksa ben de söylemeyi düşünmüştüm ordan.. bir de biyer buldum hastane için çok güzel şeyler yapıyo hepsi içinde 350 dedi çok uygun değil mi yaa?
Hastanede kirlenmesin diye eve taktım dersinAyıp olmaz mı öyle.. düşündüm aslında ama zaten hastane için pek hevesim yok malum sessizce doğurup geleyim diyorum sonra da ya pişman olursam diyorum karmaşık bi haldeyim
Güle güle kullan canım...Geldi canım, görseldeki gibi aynı,biraz iletişim kopukluğumuz oldu bayanla ama hallettik neyse ki :)) nilda bebegin kapı süsü de vardı Melek kanatlı, onu da çok beğenmiştim, yine gruptan bir arkadaşındı. Lohusa terlik ve taç da yaptırdım, onlar da gayet güzel olmuş.. bitince at tabi sen de bakalım cicilere :))
hiç anlamam cnm..sadece kapı süsleri bile en ucuz 70-80 iyi gibi geldiBunlara 350 dedi ama sanırım kurabiyeler falan dahil değil istanbulda bu arada düşünen varsa yazarım adını..
Valla aynı durumdaymışız bari hamileyken insanı rahat bıraksalar ama olur mu bırakmazlar bi tarafları eksilirAy hele erkekler bu alttan alttan laf sokmaları hic anlamiyorlar Ben de evlendikten sonra esimin ailesine karsi artik bu konuda kendimi gelistirdim napayim Onceleri bunlar boyle gule oynaya biseyler soyluyorlardi ben susup sinir oluyordum Aksam esime ya şu şöyle şöyle dedi diyordum yoo o oyle demek istememistir diyordu o da.. Şimdi ayni seyi ben onlara yapmaya basladim rahatladim Ay sinir insanlar
Ha birazda o düşünce girdi aklımaHastanede kirlenmesin diye eve taktım dersinne pis bir yalancıyım Bir ara ben de istemiyorum demiştim ama sonra diğer odaları görürüm, çocuğumun fotoları öyle boş odada çekildi diye üzülürüm lohusa psikolojisiyle diye yaptırdım gitti valla..
Oooo çok iyi o zamanŞunlar dahilmiş 350 tl ye kızlar
Bana da cok uygun geldi göze de hitab ediyo hoş yani..Oooo çok iyi o zaman
Çok iyi bence fiyatıBunlara 350 dedi ama sanırım kurabiyeler falan dahil değil istanbulda bu arada düşünen varsa yazarım adını..
Jardinyar çok komik bir kelimeŞunlar dahilmiş 350 tl ye kızlar
Bir de mevlüt için sordummm masa için 200 tl dedi ikramlıklar için ayrı görüşürüz dedi tçbe yarabbim hiç böyle ucuz olabileceği aklıma gelmemişti.. varsa biraz da ben alırım akıl fikir :)Jardinyar çok komik bir kelimesadece bana mı öyle geliyor ki söyleyip söyleyip gülesim geliyor, allah bana akıl fikir versin
Bence bu fiyata çok iyiymiş ben olsam düşünmem, fiyonları 25 e yapıyor bizim bayan, küvöz tülü 55, takı yastığı 55 falan, toplasan seninki çok daha hesaplı
Kimmiş, hangi sayfaymış, biz de bakalım madem diş buğdayı bilmem nesi var bundan sonra :) lazım olurBir de mevlüt için sordummm masa için 200 tl dedi ikramlıklar için ayrı görüşürüz dedi tçbe yarabbim hiç böyle ucuz olabileceği aklıma gelmemişti.. varsa biraz da ben alırım akıl fikir :)
Sonsuz_desing diye bi sayfa tesadüf gördüm bendeKimmiş, hangi sayfaymış, biz de bakalım madem diş buğdayı bilmem nesi var bundan sonra :) lazım olur
bunların hepsi hastane için mi ..çok fazla değilmi ya..çikolata kolonya benim bitti gitti...zaten öyle çok gelen olacağını sanmamÇok iyi bence fiyatı
Ben kendim yaptım aşağı yukarı 200 250 tl tuttu hepsi yani emek sarfetmeye değmez
Bir de kurabiye yapacak misiniz ikramlik
Ben çikolata yaptırdım
Lokum
Badem şekeri
Bir ağaca şemsiye çikolata astım
Magnet ve minik kavanozlara bonibon koydum hediyelik
Ve loğusa şerbeti
Ama sanki elde tutulur birşey yok hepsi çocukça oldu gibi
1 tatlı bir tuzlu kurabiye de alsam mi diye düşünüyorum yoksa abartıyor muyum
Canım benim kızım dogum kilosunu gecmeye basladı. Solunum sıkıntısından da kurtulduk. Cok sükür bir sıkıntımız yok suanlık. Emme refleksini ve kilo almasını bekliyoruz. Suan emme refleksi yok diye mideye salınan hortumla besleniyor refleks geldiğinde biberona geccez nasipse. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. amin..Haydarinna sen nasılsın kuzum bebegin nasıl güzel haberler ver sende insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?