- 31 Ağustos 2017
- 621
- 625
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.861
Canım şeker sıkıntın mı vardı?marketlerde diyabetik helvalar var onlardan alabilirsinYaa ben marketlerde helva paketlerini yalıcam artıkdoğurana kadar yemem amaa bi doğurayım hayırlısıyla ondan sonra koska düşünsün! :)
Sen nasil oldun canim
Canım şeker sıkıntın mı vardı?marketlerde diyabetik helvalar var onlardan alabilirsin
Bende iki gundur hafif aksayarak yuruyorum.bacagim cekilir gibi.Bilmem ki normalde boyle ağrım olmaz yağmur yağacağı zaman.
Bir yer var kasigimda oraya bastırınca canım acimadan yürüyebiliyorum bastırmaz isem canım açıyor
Sağol canım valla bugun gerçekten hareket az hep uyuyor diyorum ama şükür burdayım diyo içimi rahatlatıyor ama ciddi azalma söz konusu pazartesi İnş bi gelse
Guzel arkadasim dualarim seninle insallah hersey guzel olacak senin icinde burdaki herkes icinde.Kizlar ben eve geldim. pek iyi olmadi kurallar pek uyamiyorum. tam yatcam surekli kaynanam geliyor. aile apartmani annesi ile kaliyo. Bide hic birsey yapmamam lazim ama kadindan sebeb mecbur kaliyorum bazi seylere. Zaten kizimda var eve geldim. Benden sonra daha guzel batmis kizimda hasta olmus cok kotu oksuruyor. Merdiven cikmak yasak banyo oturarak felan ama olmuyor tabi haftaya birsey olmasa perinatoloji gel dedi ama 2 hafta hic yer yok soyledim doktora o zaman kadin dogumdan gel birsey olursa hemen seni bana yollarlar dedi ama yer yok obezite gebeler diye zor buldum yer. persembeye ona gidicem ama bebek asa basiyo agrimda oluyor. Sizlerde kendinize dikkat edin ben korkuyorum. Plasenta ayrilirsa dakikalar icinde bebek olebilirmis. Allaha emanet hayirlisi ile bi dogursam ama hastane son dakkaya kadar herkez bekletiyo dusunun kadininn kesesinde su yok bebek biraz daha gun alsin diye bekletiyolar hepimiz hayirli guzel haberler alalim birbirimizdeen insallah
Guzel arkadasim dualarim seninle insallah hersey guzel olacak senin icinde burdaki herkes icinde.
Sacma insanlar bos bos konusuyor iste ona dusmezki yargida bulunmak.ayrica kimin ne zaman engelli olacagi belli olmaz.yarin oda yasayabilir bizlerde.ayrica ben cani gonulden inaniyorum sapasaglam senin bebegin 've sen gercekten ama gercekten soyluyorum hem cok guclu bir insansin hemde cok iyi bir annesin.Insallah bu kadar zaman gecti hic birimiz uzulmeyelim insallah hastanede ben cok rahattim tam tatil yeri ama onun disinda cok uzuldum seyeleerde oldu kizimin ac yatmasi beni istemesi derken burda bi yengemin bebegime gece eger bebegim engelli olucaksa omru kisa olsun gibi dua etmis marifet gibi demis kardeslerime yuzunu goresim yok. Inanin eviniz uzak herkezden uzak olsun biraz belki sıkınti cekilir ama esinle ustesinden gelirsn bos insanlar olmasin hayatimizda ya
Sacma insanlar bos bos konusuyor iste ona dusmezki yargida bulunmak.ayrica kimin ne zaman engelli olacagi belli olmaz.yarin oda yasayabilir bizlerde.ayrica ben cani gonulden inaniyorum sapasaglam senin bebegin 've sen gercekten ama gercekten soyluyorum hem cok guclu bir insansin hemde cok iyi bir annesin.
Bende iki gundur hafif aksayarak yuruyorum.bacagim cekilir gibi.
Valla Sema bende ustunde durmuyorum.her doktora gidiste varmi sikayet diyor yok sukur diyorum olmadigindanmi tabiki hayir ama ustunde durmuyorum hamileligin sanindandir diyorum.olacak boyle seyler diyorum.insallah buda normaldir belki cikar bizim gibi bacagi agriyan hamisler burda.Hımmm tek olmamak rahatlatıyor zaman bekleyeyim geçer dinlenip sıcak tutarsam
Inan ki normal ise çekerim hiç banamisin demem. Ters birşey olmasın da. Gereksiz yere hastaneye gitmek geriyor beni. Normalde de olur gelir gider ama bu geldi kalıcı oldu o yüzden tedirgin oldum
Kızlar
1. Anbiyotigi bitirmek şart mı
2. Annemi ayın 15 ine doğru gelmesini söyledim geç mi olur. 36 + 2 yim su anda
Ay bir kaç sorum daha vardı toptan sorayım demistidama unuttum yaaa
Bende bunu soracaktim o sınır hangi hafta diye.saol canim.Kızlar bu arada doktorum bugün ultrasondayken ben sormadan "bebek artik doğarsa hiç birşey olmaz artik o sınırı gectik" dedi. Yani korkmayın artik içiniz rahat olsun. Ben yarın artik 35+0 olcam yani 36ya gircem. Demekki bu saatten sonra Allah'ın izniyle sağlıklı bebisler olcak
Valla Sema bende ustunde durmuyorum.her doktora gidiste varmi sikayet diyor yok sukur diyorum olmadigindanmi tabiki hayir ama ustunde durmuyorum hamileligin sanindandir diyorum.olacak boyle seyler diyorum.insallah buda normaldir belki cikar bizim gibi bacagi agriyan hamisler burda.
Cok saol kuzum nedeni hakkinda da bisey and dedimi doktorun yani normalmiymis .ozaman daha rahat oluruz.ilac diye magnezyum bile icmiyorum Ben.cekerim diyorum.hic normal degilim:)ama ilk hamilelik o kadar zorduki benim.asiri kanamalar hastanede yatmalar 've sonra kaybetmek.belkide ondan boyleyim simdi bilemiyorum.cok sukur her halimize.Sen Beni anlarsin ayni kaybi yasayan biri olaraksemabsrn kızlar benim de olmuştu, yürüyemiyordum, arkadan kasıyordu adım atarken ve ayakta dik duramıyordum dizim batıyordu, öncelikle sıcak değil soguk uygulamak gerekmiş, ben de sıcak havlu koymuştum daha fena olmuştu, sonra doktora gittiğimizde sordum ağlamaklı çünkü adım atamıyordum resmen topallıyordum, bir gün boyunca sabah öğle akşam parol alıyorsun dedi, hatta anlatmışımdır agrıyla neden inatlaşıyorsun diye güldü falan.. biraz da soguk su tuttum aklıma geldikçe, bin şükür geçti... dizim bazen yine agrıyor ama en azından yürüyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?