2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sen nasil oldun canim

Ben simdilik evdeyim. sartli taburcuyum yapmamam gereken seyler kagitta yazili ama kaynanamda geldi icin mecbur kaliyorum bazi seylere. hastane gibi dinlenmek mumkun degil. hastanede suana kadar 3 kere cokdan beslenmistim. Ama suan evde bi ogun yarim yamalak yedim. Ev cok sitresli kizimda hasta agrilarim var biraz haftaya persembe gitcem birsey olmazsa bakalim ne olacak.

Seker olan arkadaslar hastanede oda arkadasim ikiz bebeklere sekerden sebeb yatiyordu 200leedeymis sekerei yemekleri yagsiz tatsiz tuzsuz tatlisuzdu ona rahmenn sekeri yuksek cikiyordu sik beslendiriyolardi ama her yemekden sonra hastanenin kolidorunda 10 tur atiyordu valla adimlari saydik 140 cikti bi gidis sadece yuruyus gercekden sekerini dengeliyordu. Bende sekeri olan arkadaslar icin soylim dedim. Dikkatbedin kendinize

Sağol canım valla bugun gerçekten hareket az hep uyuyor diyorum ama şükür burdayım diyo içimi rahatlatıyor ama ciddi azalma söz konusu pazartesi İnş bi gelse

Azalmalari nasil hissediyorsun arkadasim benim bebek basindan beri tembel ama bazen beni cok korkutuyor sirtina poposuna bazen basina denk geliyorum durtuyorum durutuyorum hareket hic etmiyor tatli yiyorum sola yatiyorum dinleniyorum belki yorulmusumdur felan ama bi kac saat boyle geciyo sonra basliyo harekete ama az iyi canli diyorum. Sen nasil takip ediyorsun habu usamun gunu gunune tutmuyor anlayamiyorum.

Guzel arkadasim dualarim seninle insallah hersey guzel olacak senin icinde burdaki herkes icinde.

İyi Akşamlar kızlar aranızda esi 13.14 translokosyon tasiyicisi olup normal yoldan hamile kalan var mı ve kanda nift testi yaptirdiniz mi

Guzel arkadasim dualarim seninle insallah hersey guzel olacak senin icinde burdaki herkes icinde.

Insallah bu kadar zaman gecti hic birimiz uzulmeyelim insallah hastanede ben cok rahattim tam tatil yeri ama onun disinda cok uzuldum seyeleerde oldu kizimin ac yatmasi beni istemesi derken burda bi yengemin bebegime gece eger bebegim engelli olucaksa omru kisa olsun gibi dua etmis marifet gibi demis kardeslerime yuzunu goresim yok. Inanin eviniz uzak herkezden uzak olsun biraz belki sıkınti cekilir ama esinle ustesinden gelirsn bos insanlar olmasin hayatimizda ya

Sacma insanlar bos bos konusuyor iste ona dusmezki yargida bulunmak.ayrica kimin ne zaman engelli olacagi belli olmaz.yarin oda yasayabilir bizlerde.ayrica ben cani gonulden inaniyorum sapasaglam senin bebegin 've sen gercekten ama gercekten soyluyorum hem cok guclu bir insansin hemde cok iyi bir annesin.

Iyiki bu grup var iyiki sizin gibi annelerle yazisabiliyoruz hastane gercekden tatil yeri gibiydi ama surekli telefonda sitrese girdim bu surecde sadece kizimi cok ozledim. Ondan ilk defa ayri kaldim hep koyun koyunaydik sizlerde cok iyi annesiniz. Zaten hepimiz bebeklerimiz icin burda birbirimizden fikir almak destek olmak icin burdayiz. Ben hic bebegim engelli olur gibisinden aglamadim isyan etmedim ama su iki sey icin agladim ameliyat olursa agrilara nasil dayanicak ve burda bi tanidimiz var kizi 40 yasinda engelli ve dayanamayip isyan ediyor anneside 80ne dayandi ve sadece ilerde isyan edermim diye agladim o o kadar kucuk minik bana ihtiyaci var insallah ona sevgim hep cok olur sevgim herseyin ustesinden gelir bende icimdeki ses bunlari atlaticamizi soyluyor insallah oyle olur.

Bende iki gundur hafif aksayarak yuruyorum.bacagim cekilir gibi.

Hımmm tek olmamak rahatlatıyor zaman bekleyeyim geçer dinlenip sıcak tutarsam
Inan ki normal ise çekerim hiç banamisin demem. Ters birşey olmasın da. Gereksiz yere hastaneye gitmek geriyor beni. Normalde de olur gelir gider ama bu geldi kalıcı oldu o yüzden tedirgin oldum

Valla Sema bende ustunde durmuyorum.her doktora gidiste varmi sikayet diyor yok sukur diyorum olmadigindanmi tabiki hayir ama ustunde durmuyorum hamileligin sanindandir diyorum.olacak boyle seyler diyorum.insallah buda normaldir belki cikar bizim gibi bacagi agriyan hamisler burda.

Arkadaslar gecnisi cok okuyamiuorum. Hem durum hemde gelen kaynanam sayesinde dinlenme pek zamanim kalmadi ve kizimda usutttu cok oksuruyor. Insallah hepiniz iyisinizdir kendinize dikkat edin cantalariniz hazir olsun. Orda 24 haftalik hamileler bile vardi. Bebeklerimize sag salim kavusma mucizesine birbirimize vermek nasip olsun insallah. Erken dogumlar baya oldu mayis anneleri icin Allah uzun omurlu saglikli sihatli eylesin yavrularimizi

semabsrn yarın gecmezse görün istersen bı doktora ama normaldir bence yürüdüğümde benimde belimde oluyo basınca çiz ediyor sanki

Kızlar
1. Anbiyotigi bitirmek şart mı
2. Annemi ayın 15 ine doğru gelmesini söyledim geç mi olur. 36 + 2 yim su anda
Ay bir kaç sorum daha vardı toptan sorayım demistidama unuttum yaaa

Canım antibiyotigi mutlaka bitir, eger bitirmezsen boşuna içmiş olursun öncekileri. Mesela ilacın üstünde 500mg yazıyor ya o aslında o paketin içindeki etken maddenin mg mı. Yani doktor senin hastalığına göre veriyor, bitir ki işe yarasin.

Eğer bi tehlike yoksa bence geç değil ya, zaten ayın 6si. 15ine 1 hafta var

Bende bunu soracaktim o sınır hangi hafta diye.saol canim.

semabsrn kızlar benim de olmuştu, yürüyemiyordum, arkadan kasıyordu adım atarken ve ayakta dik duramıyordum dizim batıyordu, öncelikle sıcak değil soguk uygulamak gerekmiş, ben de sıcak havlu koymuştum daha fena olmuştu, sonra doktora gittiğimizde sordum ağlamaklı çünkü adım atamıyordum resmen topallıyordum, bir gün boyunca sabah öğle akşam parol alıyorsun dedi, hatta anlatmışımdır agrıyla neden inatlaşıyorsun diye güldü falan.. biraz da soguk su tuttum aklıma geldikçe, bin şükür geçti... dizim bazen yine agrıyor ama en azından yürüyebiliyorum

Cok saol kuzum nedeni hakkinda da bisey and dedimi doktorun yani normalmiymis .ozaman daha rahat oluruz.ilac diye magnezyum bile icmiyorum Ben.cekerim diyorum.hic normal degilim:)ama ilk hamilelik o kadar zorduki benim.asiri kanamalar hastanede yatmalar 've sonra kaybetmek.belkide ondan boyleyim simdi bilemiyorum.cok sukur her halimize.Sen Beni anlarsin ayni kaybi yasayan biri olarak(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…