2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım çatın müsaitse neden normal dogum yapmak istemiyorsun, ben üzülüyorum sezeryan olursam diye :)) sezeryan ise 38 de doğuralım mı. Ayy çok heyecanlandım haftaya Doğum mu yapıcam yani çatım darsa
Ne bileyim yenidoğan yoğun bakımda çalıştığım dönemde birkaç normal Doğum sonucu travma yaşayan bebişlerimiz olmuştu, böyle manasız bir anksiyetesi var ben de normal Doğumun. Bana cazip gelmiyor yani,bebek açısından riskli bir sürü durumla karşı karşıya kalabiliyorsun falan. Tabi bunların olması risk yüzdeleri çok çok düşük bınu düşünerek normal Doğum yapmamak paranoyakça ama bizim işinde laneti bu :) sezaryene e ideal aralık 38+3 ile 38+5 olur genelde doktorlar maksimum 38+5te bu işi sonlandırmak isterler Nisan 20gibi senin içinde güzel bir sezaryen tarihi olur ama sen yine de normal doğumu bekle tabi ki de,bu sürecin doğal sonlanma şekli normal yolla olan spontan doğumdur inşallah bir avazda hapşururken doğurursun

semabsrn HayatGayem Kızlar bende sizin gibi ağrı çekiyorum hemde inanılmaz bir kalça ve bacak ağrısı odadan mutfağa zor gidiyorum topallayarak hemde. İşe sürünerek gidiyordum resmen. Doktora sordum ben yapacak birşey yok sedi siyatik ağrı bu bebek beldeki sinirlere baskı yaptığı için ağrı yapar dedi doğurunca geçer anca dedi. Ağrı kesicide aldım ve hergün magnezyum içiyorum yinede ağrıyor. Ayaktaykende yatarkende her pozisyonda ağrıyor. Azcık dayanın az zamanımız kaldı. Ben hep az kaldı diye diye kendimi telkin ediyorum ağrıdan ağladığım oldu ama bebişler için yapacak birşey yok çekiyoruz.

weryew canım kardeşin yine evde seninle kalsaydı kızın kaç yaşında ben kızıma boyama kitapları aktivite setleri gibi şeyler aldırıp kanamam olan süreçte ikimizde yatakla onlarla oyanmıştık sonra anneannesi parka markete götürüyordu günler geçti öyle mümkün olduğunca kalkma senin için de riskli yengen mi ne ona deki her sağlıklı bir engelli adayı hangimizin garantisi var şu hayatta evet zor Allah kimseye vermesin ama böyle gereksiz gereksiz konuşan insanlar varya tam dayaklk birde hangi hastaneye dr gidiyorsun bilmiyorum ama haftan ilerde zaten senin yaşadığının üçte biri olmayan hastalara ciğer geliştirici falan vurup alıyorlar bebişi bu kadar riskliysen seni eve gönderip bekletme sebepleri ne bir açıklama yapıyorlar mı

Super oldu bu bilgi ne oldugunu bilelimde katlaniriz artik napalim canim.sanada cok gecmis olsun tatlim.

Belli olmuyor canm bende benmki dönemez diyordum dönmüş LastMadOnEarth arkadasinkide döndü .
Bence de daha çok döner bu bıdıklar :)

Rahatlamana çok sevindim Valla kafa rahat olunca hamiellik de güzel geçiyor dimi :)))
Benimki dönmese de olur aslında ilki sezeryan ya. Ama sanki dönünce daha az mı keserler makat gelişli de daha uzun mu kesiyorlar siye düşünmedim değil.
Bugün gitmişsin ya canım doktorlar direk ona bakıyorlar zaten. Ben acile gittiğimde soramadığım halde söylemişti damarlarda yavaşlama var çok mu yoruluyorsun diye. Öyle bişey görse söylerdi zaten. Üşütme durumu değilse sıkmış da olabilir bebişi.
Sağol canım valla bugun gerçekten hareket az hep uyuyor diyorum ama şükür burdayım diyo içimi rahatlatıyor ama ciddi azalma söz konusu pazartesi İnş bi gelse
Çok şükür canım orda olsun da napalım çekicez nazlarını. Dediğin gibi bir doğsunlar ısırıcaz o minik ellerini niye vurmadın diye :)

Çocuk zarar görmesinde cnm ondan korkuyorum gerisini kendi kendime geçirmeye çalışayım diye düşünmüştüm.

Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Hayırlı olsun canım...inşallah en kısa zamanda toparlayacak canım bebişler..sende onlar çıkana kadar enerjini gücünü topla..malum kavga edcekler daha o meme benim yok bu meme benim

Böyle acele acele yemeyi hiç sevmem mesela..tadını çıkara çıkara...dediğin gibi vaktim darsa aceleye geleekse
Hiç yemem daha iyi

Tekrar git canım ohalde bası var de korkuyorum yatırın de hastane senin işin en güvenli yerdi canım farkındaydık evde olmuyo işte yayılıyor hele çocuk varsa Rabbim yardım etsin dikkat et kendine nolur çok az kaldı inşallah

Normal de daha aktiftir benim kızda noldu bilmem yavaşladı sürtmeler yavaşladı daha doğrusu beni arada sürünce oh diyorum normalde hep gezerdi bu.. Bişeyler yiyince uzanıp bekliyorum bende pazartesi randevum bakalım

Bende 33+5im yani 34 mü oluyorum aslında bazı doktorlar 33 bazıları 34 diyo kafası karışıyor insanın şimdi bişey dicem güleceksiniz belki valla 16 sene önce hafta hesabı sormuyordu bu doktorlar ay hesabı vardı yaa hiç kaç haftalık diye soran olmadı oğlumda

Aynen doğru söylüyorsun canım. Kolay değil vücudumuzun icin de minik bir vücut can buluyor. Bugün banada sordu tahir bey ağrı kasılma varmı diye dün gece kaç saat sanci çekmiştim söylemeyi unuttum nette baktım ağrı ile ilgili tam bir açıklama bulamadim o yuzden belki bizim gibi olanlar vardir diye yazdim bakalim yok mu arttiran.
Birde bugün dr. Kırmızı lahana da kat salatada dedi. Bu haftalardan sonra hem senin hemde bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirir dedi. Ben şekerden dolayı yiyemiyorum diyince sende de vardı canım hatırladığım kadarıyla bilgin olsun

semabsrn yarın gecmezse görün istersen bı doktora ama normaldir bence yürüdüğümde benimde belimde oluyo basınca çiz ediyor sanki

Zaten dayanılmayacak seviyeye çıkarsa gitmeyi düşünüyorum. O yüzden ağrı kesici almıyorum. Kasik yerine diz bilek ağrısı olsa çoktan almıştım bi parol

Haftası iyi. Niye tehlikeye atiyorlar. Evde dinlenme imkanin da yok

Çocuk zarar görmesinde cnm ondan korkuyorum gerisini kendi kendime geçirmeye çalışayım diye düşünmüştüm.

Doktor ona göre veriyor Canım, ben de 2 ay önce kullandım enfeksiyon için 2 antibiyotik 2 de farklı bi ilaç yine enfeksiyon için vermişti. Enfeksiyon çok zararlı oluyormuş bebegin gözlerini falan etkiliyormus Allah korusun. Kullan bence, hamilelikte zarar vermeyen antobiyotiklerden yazmıştır

Şu an 34ün icindesin canım, 2 gün sonra 34 dolup 35e gireceksin

Sabah halılarımı geldi yıkamadan..az öncede iki kanepemi yıkadı temizlik şirketi oturma odasındaki..haftaya da annemle ablam gelip evi temizleyecek..ohhh ondan sonra keyfime diyecek yok pek işim kalmıyor geriye
Oh mis gibi güle güle kirlet bebisim. Ben de dün verdim halıları az önce aradılar yarın evdeyseniz getircez diye, nasıl oluyor ya anlamadım 1 günde nasıl kurudu

35 e girince nasıl 36 oluyo bi anlayamadım şu hesapları.. gerçi kaç aylık hamileyim onu bile bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…