2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla ben devlet hastanesinde yapıcağım için malesef hazırlıkları eve planlıyorum kapı süsü bebek yatak başı süsü hediyelik bişeyler kurabiyeler falan hepsi eve İnş nasip olursa ... Yavrularımızı sağlıklı alalım da bunlar işin süs kısmı İnşallah

Önce sağlık tabi canım, benim evime de hiç gelen olmaz, kimsem yok burda.. hastaneye gelen üç beş kişiyi geçmez.. resim falan çektiricez diye tüm hevesim.. Allahım sağlık sıhhat versin öncelikle gerisi teferruat..

Ayıp olmaz mı öyle.. düşündüm aslında ama zaten hastane için pek hevesim yok malum sessizce doğurup geleyim diyorum sonra da ya pişman olursam diyorum karmaşık bi haldeyim
Bence yaptir gitsin içinde kalmasın araba için bu kadar fikir değiştirdiğini soylemisken ya doğumdan sonra hastane odasına bakıp keşke susleseydm dersen. Başka da dusunmuyorm diyorsun hem. Zamane çocukları yarın fotoğraflara bakıp benim hastanede niye süslü fotoğrafim yok derse

Canım ben de o kadar tembelimki bu kadar süsü sonra hastane odasından kim toplicak diye düşünüp bulasmiyorum bile inanki

Kızlar atıştırmalık faydalı ne yiyebilirim bu saatte. Öğün atladım 2. Yi geç yedim şimdi de açlık var bir fikir versenize

Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Kardelencim bebişlerin hayırlı uğurlu olsun, inşallah en yakın zamanda sağlıkla çıkarsınız hastaneden. sezaryen sonrası zordur mutlaka sana da çok geçmiş olsun, kendine dikkat et, tez zamanda toparla canım

carpiyor tabi bunlar hep dalginliktan. Fazla dusunmekten.

Canım ben panik atak - anksiyete bozuklugu hastasıyım. Dediğin bu belirtiler anksiyetem yükseldiğinde ortaya çıkıyor. Gebeliğe bağlı hormonal değişikliği belki sende böyle bir şeye sebep oluyordur. Bir doktora görünmen de fayda var bence

Şimdi ben biraz canı tatlı bi insanım hatta hani ağrı eşiğinden falan bahsediyosunuz ya ben bildiğiniz eşiksizim! Yok ben de eşik direk ağrı :) hastane de pisleşirim çirkinleşirim ve çirkefleşirim diye kimseler gelsin istemiyorum.. sonra rezillik bir ömür dinlerim milleti.. o yüzden hastane ile ilgili hiç hayal kurmadım. Şimdi ben orda ağrı sancı emecek mi gaz çıkarabilcem mi falan diye düşünürken insanlar gelip çat pat gircek deli olurum! Eşim ben annem gideyim doğurayım eve geleyim kim geliyosa gelsin mantığındayım hep ama bazen heves ediyorum sonra o doğum anı gözümde canlanınca b.k yeme aarohi senlik işler değil rezil olma millete diyorum :)

Çok şükür canım Rabbim bağışladı yavrunu bak büyüyor şükür az kaldı eve gelince sesten çınlayacak eviniz canım benim yeter ki sağlıklı olsun geleceğini bilmek bile nimet
Bugünlerime de şükür hastanede yattığımda sürekli ölecek kelimelerini duyduktan sonra yavrumun küvezde ki mücadelesi beni güçlendiriyor. Allah hepsine şifa versin

Salatalik ye canim oh mis ben olsam yarım ekmek arası biseyler yerdim ama dediğimi yap yaptığımı yapma

Ay ben acıkınca öyle atıştırmalık la geçiştiremiyorum ki..illa ekmek fln olacak..bilemedim şimdi
Kızlar ya çok kötüsünüz şöyle ekmek arası peynir zeytin domates salatalık ve biber. Ama faydalı olsun ya kilo yapmasın yok mu öyle bişey. daha bugün kendime söz verdim güya

Kızlar atıştırmalık faydalı ne yiyebilirim bu saatte. Öğün atladım 2. Yi geç yedim şimdi de açlık var bir fikir versenize
muz ile süt iyi gider hem tok tutar, benim de canım acaip sıcak süt istedi ama evde süt kalmamış

Canisi geçecek inşallah 2yi güzel kuzu, olsun 9 mayisa ne kaldı Allah aşkına azcık kalmış maşallah kuzuya hadi inşallah bize eve geldik besiginde uyuyor diye haberler vereceksin Allah'ın izniyle
İnşallah canım geldiğinde ilk resmini burdan paylaşacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…