- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.521
Lohusalıkta biraz daha fena olacak sanırım, iyice sinirlerimiz bozulacak.. sonrasını ben de hiç bilmiyorum( psikoloğa falan gidicez herhalde, ya da bebekle ilgilenmekten bunları görmezden gelicez bilemedim
Bizimki de oyle canım adını deliye vurmuş g.tünü çalıya diye bi laf var...soba yakmaya yakmaya kaloriferli eve taşıttı kendini yemek yapmaya yapmaya hazır yemeğe sardı...evi yok sigortası maaşı yok yıllardır üstümüzde tüm masrafı 5 kardeş bölüşüyorlar evlendiğimiz yıl benim altınlar bozulup ödendi yıllık kirası 7-8 milyar...utanmaz kadın...tansiyon şeker hiçbir şeyi yok...bütün gün yatar ev pis rezil...gel çocuğa bak dedi görümcem onun 1.kızina bakmış...2.ye... dedi ki benim yanımda ben enayi miyim ne bakacam onların çocuğuna gitsin bakıcı bulsun...ha bu kadın safmış yarım akıllıymış hastaymış yaşlıymış...ulan şeytanın önde gideni resmen beee Allah tan korkun...şimdi de bakıcı tutulacakmış annesine tek başına sıkılıyor onlarım evine gelip gitmesin diye...eli ayağı sağlam ne bakıcısı ya imdaaaatttİnsanın anlatmaya utandığı şeyleri bunlar yapmaya utanmıyorlar.. ihtiyacımız olduğundan değil elbette ama insan değer gördüğünü bilmek istiyor. Eşim de ne istiyorsun ben sana alayım, kadın konularıyla beni bunaltma, annem hasta yazık bilmiyor anlamıyor falan diyor.. annesi de cin gibi aslında..
Heh annem geldi 10 saatlik yoldan bize bakıyor işte, babam 70 yasında hala çalışıyor o gelemedi kendi kendine kaldı garibim. Kaynana yarım saatlik yoldan bi şeye ihtiyacın var mı sormaz, İstanbul’a gezmeğe gitmiş her gün Doğum ne zaman diye arıyor, sanki şimdiye kadar aradı, babası arıyor Doğum ne zaman.. anlamadım ben bunların amaçları nedirYavrum bizi okutanların sucu ne acaba...34 yaşına gelmişim hala peşimden koşuyorlar
Bir arkadaş diyordu ya bir daha evlenirsem çöpsüz üzüm alırım, ben de öyle yaparım
Onları benimki de yapıyor ama öküz gibi yapıyor. Annem yokken öğlenleri eve geliyordu bana kahvaltı yaptırmaya mesela.. en basiti Ayy çok yoruldum doğursam artık diyorum, bence de ben de çok yoruldum diyor, hiç sohbet yok surat on karış.. işlerimi de yapmasın surat da yapmasın, ben ona bişi yap demiyorum ki kendisi atlıyorBizim de eşimle aramızda cinsellik namına bişey yok ama valla anam beni kadir gecesi doğurmuş galiba.. geçen annem bize kalmaya geldiğinde oğlum kaldırma sunun biyerlerini bu kadar tepene çıkar falan dedi.. akşam yorgun argın geliyo ben niye yapıyorum demiyo her konuda yardımcı ayaklarım çok şişiyo şu ara tv izlerken bütün akşam ayaklarımı ovuyo, bi bardak su almaya bile kalkmıyorum.. gece kaç kere tuvalete kalksam benle beraber uyanıyo gerçi onun uykusu hafif sabahları ellerim kütük gibi oluyo uyuşuyo iie gitmeden ben uyurken ellerime masaj falan yapıyo doğurunca hepsi bitcek diye çok üzülüyorum :) geçen dedim valla sitenin girişine heykelini diktircem bu performansa devam et diye :))
Ben de şu kadife sandıklardan aldım :)) kimselere diyemedim itiraf ediyorumKız ben kendim aldım bohçayı
Ben de comu mezunuyum ,kaç mezunusun canım ben 2009Çanakkaleüniversite yi orada okudum benim için yeri ayrıdır. Ay pek izlemişim kordonu senelerdir gidemedim.
Yeni hastaneler anne bebek dostu. Kuzenim de yeni hastanede doğum yapmıştı kasım ayında ( ilhan varank eğitim araştırma hastanesi diye ismini yazayım ki aramalarda çıksın :)) odaları ferah 2 kişilik ve odalarda banyo ayrıca odanın içinde de lavabo mevcut. Hemşirelerde çok iyi davranmışlar. Istanbul da ama bana çok uzak. Taksiyle bile yarim saat sürüyor. Yakın olsa kesin orayı düşünürdüm.
Benimkinin de bir ara homeofis ihtimali vardı, ya seni boşarım dedim ya eve tüm günlük hizmetçi tut dedim, ayy benimkine çay kahve mi dayanırYahuu sizinkiler sabah çıkıp akşam gelir benimki sabah dublex e çıkar arada hep yanımda homeofis çalışmasının zararları. Tabii yararları da var ama o başka günün konusu
Bizim de eşimle aramızda cinsellik namına bişey yok ama valla anam beni kadir gecesi doğurmuş galiba.. geçen annem bize kalmaya geldiğinde oğlum kaldırma sunun biyerlerini bu kadar tepene çıkar falan dedi.. akşam yorgun argın geliyo ben niye yapıyorum demiyo her konuda yardımcı ayaklarım çok şişiyo şu ara tv izlerken bütün akşam ayaklarımı ovuyo, bi bardak su almaya bile kalkmıyorum.. gece kaç kere tuvalete kalksam benle beraber uyanıyo gerçi onun uykusu hafif sabahları ellerim kütük gibi oluyo uyuşuyo iie gitmeden ben uyurken ellerime masaj falan yapıyo doğurunca hepsi bitcek diye çok üzülüyorum :) geçen dedim valla sitenin girişine heykelini diktircem bu performansa devam et diye :))
At suratına kezzap! Bergen gibi gezsin.. en sinir olduğum şey.. ya yapma yapıyosan da ne demeye surat yapıyosun.. çok haklısın bende sinir olurum ama şöyle de bişey var en azından kendi adıma söyleyeyim hormonlardan olduğunu düşünüyorum ben çok gereksiz şeylere hemen sinirlenip evi 2 dk da adana adliyesine çevirebiliyorum mesela.. sonra düşününce e ben şimdi neden delirdim? Diyorum kendime.. yıldırdık mı ne azıcık adamları :)Onları benimki de yapıyor ama öküz gibi yapıyor. Annem yokken öğlenleri eve geliyordu bana kahvaltı yaptırmaya mesela.. en basiti Ayy çok yoruldum doğursam artık diyorum, bence de ben de çok yoruldum diyor, hiç sohbet yok surat on karış.. işlerimi de yapmasın surat da yapmasın, ben ona bişi yap demiyorum ki kendisi atlıyor
Canım şimdiki aklım olsa asla taviz vermem...o zaman diyordum ki aman bunun için ayrılınır mı işte bunlar basit şeyler vs yok...yanlış...ayrılınır evet çunkü o ufak tefek şeyler gösteriyor aslında işin nerelere gideceğini...boşu boşuna mücadeleyle geçti en güzel günlerimiz...ne yeni evli olduğumuzu bildik ne lohusa...şu bizi Bursa ya getirme işini yapmasa biz de ayrılmıştıl ben çok soğumuştum...böyle büyük bi işe kalkışması umutlarımı yeşertti...buraya da gelince yeniden doğmuş gibi olduk çok şükür...bi de Hatay a götürmek istiyordu beni yani ben bunlarla burun buruna yaşıycam düşünebiliyor musun olacak iş mi...Allaha çok şükür bir mucize oldu bizim içinBen de şu kadife sandıklardan aldım :)) kimselere diyemedim itiraf ediyorum
Aminnnn inşallahhh.. valla ben eşimden razıyım tabi herzaman değil zaman zaman:) umarım o da benden razıdır..Okudum maşallah imi dedim aman nazar değmesinAllah daha çok versin Rabbim devamini da getirsin Allah olmayan kullarına da nasip etsin tekrardan masallab suphanallah
Aminnnn
Seninki çok fenaymışBizimki de oyle canım adını deliye vurmuş g.tünü çalıya diye bi laf var...soba yakmaya yakmaya kaloriferli eve taşıttı kendini yemek yapmaya yapmaya hazır yemeğe sardı...evi yok sigortası maaşı yok yıllardır üstümüzde tüm masrafı 5 kardeş bölüşüyorlar evlendiğimiz yıl benim altınlar bozulup ödendi yıllık kirası 7-8 milyar...utanmaz kadın...tansiyon şeker hiçbir şeyi yok...bütün gün yatar ev pis rezil...gel çocuğa bak dedi görümcem onun 1.kızina bakmış...2.ye... dedi ki benim yanımda ben enayi miyim ne bakacam onların çocuğuna gitsin bakıcı bulsun...ha bu kadın safmış yarım akıllıymış hastaymış yaşlıymış...ulan şeytanın önde gideni resmen beee Allah tan korkun...şimdi de bakıcı tutulacakmış annesine tek başına sıkılıyor onlarım evine gelip gitmesin diye...eli ayağı sağlam ne bakıcısı ya imdaaaattt
Hahahha Adana adliyesi çok iyi :)) annem var diye sesim solugum çıkmıyor bu ara, kadıncağız üzülmesin falan diye.. annem çok kızar benim yanımda fırçalama adamı der.. aman yılarsa da yılsın eşşek herif, yükümüz ağır napalım kolay değil bizim işimiz de :))At suratına kezzap! Bergen gibi gezsin.. en sinir olduğum şey.. ya yapma yapıyosan da ne demeye surat yapıyosun.. çok haklısın bende sinir olurum ama şöyle de bişey var en azından kendi adıma söyleyeyim hormonlardan olduğunu düşünüyorum ben çok gereksiz şeylere hemen sinirlenip evi 2 dk da adana adliyesine çevirebiliyorum mesela.. sonra düşününce e ben şimdi neden delirdim? Diyorum kendime.. yıldırdık mı ne azıcık adamları :)
Kız ben kendim aldım bohçayı
O hatayı ben yaptım canım, yeni evlendik burunlarının dibinden evi tuttuk da ne yeni gelin olduğumu anladım ne bi şey.. biz de aynı şehirdeyiz ama uzağa taşındık neyse ki şimdi kafamız tam değil ama daha rahat en azındanCanım şimdiki aklım olsa asla taviz vermem...o zaman diyordum ki aman bunun için ayrılınır mı işte bunlar basit şeyler vs yok...yanlış...ayrılınır evet çunkü o ufak tefek şeyler gösteriyor aslında işin nerelere gideceğini...boşu boşuna mücadeleyle geçti en güzel günlerimiz...ne yeni evli olduğumuzu bildik ne lohusa...şu bizi Bursa ya getirme işini yapmasa biz de ayrılmıştıl ben çok soğumuştum...böyle büyük bi işe kalkışması umutlarımı yeşertti...buraya da gelince yeniden doğmuş gibi olduk çok şükür...bi de Hatay a götürmek istiyordu beni yani ben bunlarla burun buruna yaşıycam düşünebiliyor musun olacak iş mi...Allaha çok şükür bir mucize oldu bizim için
Benim annem de çok kızıyo.. elleme şu kızanı beyaaa diyo bana :)) bi de sanki evladı o. Kadın beni hemen satıyo! Yarın gelcek bakalım tükeniriz artık karşılıklı :)Hahahha Adana adliyesi çok iyi :)) annem var diye sesim solugum çıkmıyor bu ara, kadıncağız üzülmesin falan diye.. annem çok kızar benim yanımda fırçalama adamı der.. aman yılarsa da yılsın eşşek herif, yükümüz ağır napalım kolay değil bizim işimiz de :))
İkimiz de çalışıyoruz yaparız dedik...ama tabi beyefendi eksilerde gelmiş anası bi yandan yemiş kardeşleri bi yandan...ben Bitlis te çalıştım 2 yıl tek başıma...birikimle geldim...kendisi de koyde çalışıyor lojmanda oturuyordu...her haftasonu gide gele anasıyla ekmek arası dürüm yiye yiye maddi manevi çökmüş hadi dedim rezil olmasınYok canım okadar da yapmadım ama o yapamıyor diye annemleri de sıkmadım zorlamadım.
Fakat şunu anladım.fedakarlik ne kadar yaparsan o kadar eziliyorsun. Ve bir zaman sonra sanki senin iyi ve güzel şeylere hakkin yokmuş gibi davranılıyor. Çünkü artık fedakar olmak senin insiyatifinden çıkıp bir mecburiyet oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?